Kerékpár
22 feliratkozó
több mint 3 éve
The Giro d'Italia is not just about cycling: it's about folklore, tradition and lots of fun 😍
— Giro d'Italia (@giroditalia) May 6, 2022
cc: Saint László Hussar Association Martonvásár#Giro pic.twitter.com/tqIgi4o3TK

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Azert orulok hogy ket kedvenc ért be a top2be. Atit féltettem hogy leszakad, de kivaloan tartotta magát 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Azért mekkora lett volna, ha eritreai nyeri az első grand tour szakaszt Magyarországon
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 3 éve
Ati 29.Holnap Richie Porte után jön ő az időfutamon, mögötte Jai Hindley.
Azért nagy lesz az üdvrivalgás Girmay és MVDP alatt is, szeretik őket itthon
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Ez mennyire brutál jó befutó volt. Csövön tolták az 5 kilométert.
több mint 3 éve
mi kb. másfél km-nél megálltunk egy hosszabb elnyújtott kanyarban, alakul a tömeg is, jó lesz.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Én megyek a hídhoz, oszt majd felgyalogolok ameddig lehet.Yes, megyünk a rakpartra a Parlamenthez szerintem. A budai várnál túl sokan lesznek 😀Érden a körforgalomnál is viszonylag sokan voltak kint. 2 perc volt az egész, de évek óta vártam, hogy lássam a karavánt végre élőben. Nagyon hálás vagyok ezért!Egyébként ilyen szempontból a holnapi időfutam a legjobb, ott van a "leghosszabb" èlmèny.
shawnka
dande
shawnka
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
twitter.com/giroditalia/status/1522548213739311105?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1522548213739311105%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.eurosport.hu%2Fkerekpar%2Fgiro-d-italia%2F2022%2Flive-budapest-visegrad_mtc1322897%2Flive.shtml
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 3 éve
Én nagyon agyalok hogy hova menjek a zászlómmal és a söreimmel nézni az eseményeket.Yes, megyünk a rakpartra a Parlamenthez szerintem. A budai várnál túl sokan lesznek 😀Érden a körforgalomnál is viszonylag sokan voltak kint. 2 perc volt az egész, de évek óta vártam, hogy lássam a karavánt végre élőben. Nagyon hálás vagyok ezért!Egyébként ilyen szempontból a holnapi időfutam a legjobb, ott van a "leghosszabb" èlmèny.
shawnka
dande
shawnka
Parlament és az utolsó kilométer az opciók.
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Yes, megyünk a rakpartra a Parlamenthez szerintem. A budai várnál túl sokan lesznek 😀Érden a körforgalomnál is viszonylag sokan voltak kint. 2 perc volt az egész, de évek óta vártam, hogy lássam a karavánt végre élőben. Nagyon hálás vagyok ezért!Egyébként ilyen szempontból a holnapi időfutam a legjobb, ott van a "leghosszabb" èlmèny.
shawnka
dande
több mint 3 éve
Érden a körforgalomnál is viszonylag sokan voltak kint. 2 perc volt az egész, de évek óta vártam, hogy lássam a karavánt végre élőben. Nagyon hálás vagyok ezért!Egyébként ilyen szempontból a holnapi időfutam a legjobb, ott van a "leghosszabb" èlmèny.
shawnka
több mint 3 éve
Érden a körforgalomnál is viszonylag sokan voltak kint. 2 perc volt az egész, de évek óta vártam, hogy lássam a karavánt végre élőben. Nagyon hálás vagyok ezért!
több mint 3 éve
A Fővámon akkora tömeg volt, hogy csak a híd felénél tudtam állni
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Elképesztő tömeg volt az AndrássynSztem (remélem) el fogják hozni 10 éven belül a Tourt is
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Pont mellettünk állt le Valter csapattársa, Démare kerékcserére, hazasétáltunk, eurosport bekapcs, erre rögtön őt mutatják a tv-ben 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Akkor indul a mandula jó szórakozást a kint lèvőknek 😊
több mint 3 éve
Kár hogy csak ilyen gagyi sapit lehet kapni…Még jó, hogy sikerült rá egy Atti aláírás 😊
több mint 3 éve
Azok kulacsok teMi taktikusan kimegyünk a budafoki útra, és a gyerekkel megnézzük a nagy elvonulást fél egy körül 😊

---
több mint 4 éve
hűbakker, vajon mi volt a dobozokban? "táplálékkiegészítő"? "vitamin"? 😀
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
"Május 6-án a Nyugati pályaudv 13-as vágányáról két alkalommal (13:20-kor és 14:20-kor) INGYENES járatot indítunk Nagymaros-Visegrád állomásig, illetve a verseny után Nagymarosról vissza a Nyugati pályaudvarra 18:44-es, illetve 19:47-es indulással." #esbringa
— Megismered a hangomat 🇭🇺 🚴♀️ 🏃♀️ Elsker 🇩🇰 (@Freepenalties) May 5, 2022
Poloska vagyok.
több mint 4 éve
"Május 6-án a Nyugati pályaudvar 13-as vágányáról, 13:20-kor és 14:20-kor Nagymaros-Visegrád állomásig ingyenes Giro-expressz szállítja a szurkolókat. A beszállás érkezési sorrendben lesz, aki nem fér fel, az menetrend szerint közlekedő vonatokkal még eljuthat a célig, természetesen már viteldíjért."forrás: telex.hu/sport/2022/05/05/giro2022-giro-d-italia-lezarasok-forgalomkorlatozas-megkozelites-szurkolas-vonat-komp-bringa-kerekparverseny-budapest-visegrad
Poloska vagyok.
több mint 4 éve