Kerékpár

22 feliratkozó

több mint 3 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 343 — je suis poloska
Azert orulok hogy ket kedvenc ért be a top2be. Atit féltettem hogy leszakad, de kivaloan tartotta magát 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
gyurczi New York Giants 2 671 — Giants fan
Azért mekkora lett volna, ha eritreai nyeri az első grand tour szakaszt Magyarországon

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 917 — Kinek mit intézett a kormánya
Ati 29.
Holnap Richie Porte után jön ő az időfutamon, mögötte Jai Hindley.
Azért nagy lesz az üdvrivalgás Girmay és MVDP alatt is, szeretik őket itthon

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 285
Szegény Ewan óriásit perecelt,remélem jól van!

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 285
 bringazas.hu/hirek/giro-ditalia/itt-a-2022-es-giro-d-italia-magyarorszagi-utvonala-terkeppel-idopontokkal/
több mint 3 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Ez mennyire brutál jó befutó volt. Csövön tolták az 5 kilométert.
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com
MvP durván nyomja

több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 591
mi kb. másfél km-nél megálltunk egy hosszabb elnyújtott kanyarban, alakul a tömeg is, jó lesz.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Érden a körforgalomnál is viszonylag sokan voltak kint. 2 perc volt az egész, de évek óta vártam, hogy lássam a karavánt végre élőben. Nagyon hálás vagyok ezért!
shawnka
Egyébként ilyen szempontból a holnapi időfutam a legjobb, ott van a "leghosszabb" èlmèny.
dande
Yes, megyünk a rakpartra a Parlamenthez szerintem. A budai várnál túl sokan lesznek 😀
shawnka
Én megyek a hídhoz, oszt majd felgyalogolok ameddig lehet.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
gyurczi New York Giants 2 671 — Giants fan
 twitter.com/giroditalia/status/1522548213739311105?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1522548213739311105%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.eurosport.hu%2Fkerekpar%2Fgiro-d-italia%2F2022%2Flive-budapest-visegrad_mtc1322897%2Flive.shtml

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 917 — Kinek mit intézett a kormánya
Érden a körforgalomnál is viszonylag sokan voltak kint. 2 perc volt az egész, de évek óta vártam, hogy lássam a karavánt végre élőben. Nagyon hálás vagyok ezért!
shawnka
Egyébként ilyen szempontból a holnapi időfutam a legjobb, ott van a "leghosszabb" èlmèny.
dande
Yes, megyünk a rakpartra a Parlamenthez szerintem. A budai várnál túl sokan lesznek 😀
shawnka
Én nagyon agyalok hogy hova menjek a zászlómmal és a söreimmel nézni az eseményeket.
Parlament és az utolsó kilométer az opciók.

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 685 — Tyrone Creek
shawnka
dande
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 945 — Így remélem megfelelek nektek.....
shawnka
több mint 3 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 685 — Tyrone Creek
több mint 3 éve
A Fővámon akkora tömeg volt, hogy csak a híd felénél tudtam állni

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 356 — Keep pounding
Elképesztő tömeg volt az Andrássyn

Sztem (remélem) el fogják hozni 10 éven belül a Tourt is

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Pont mellettünk állt le Valter csapattársa, Démare kerékcserére, hazasétáltunk, eurosport bekapcs, erre rögtön őt mutatják a tv-ben 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 945 — Így remélem megfelelek nektek.....
Akkor indul a mandula jó szórakozást a kint lèvőknek 😊
több mint 3 éve
clbass New Orleans Saints 3 170 — Saints fan
Kár hogy csak ilyen gagyi sapit lehet kapni…
Még jó, hogy sikerült rá egy Atti aláírás 😊
több mint 3 éve
Azok kulacsok te

Mi taktikusan kimegyünk a budafoki útra, és a gyerekkel megnézzük a nagy elvonulást fél egy körül 😊

---
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 644 — Cowboys fan

eaglesmcnabb
hűbakker, vajon mi volt a dobozokban? "táplálékkiegészítő"? "vitamin"? 😀
több mint 4 éve

Poloska vagyok.
több mint 4 éve
"Május 6-án a Nyugati pályaudvar 13-as vágányáról, 13:20-kor és 14:20-kor Nagymaros-Visegrád állomásig ingyenes Giro-expressz szállítja a szurkolókat. A beszállás érkezési sorrendben lesz, aki nem fér fel, az menetrend szerint közlekedő vonatokkal még eljuthat a célig, természetesen már viteldíjért."

forrás:  telex.hu/sport/2022/05/05/giro2022-giro-d-italia-lezarasok-forgalomkorlatozas-megkozelites-szurkolas-vonat-komp-bringa-kerekparverseny-budapest-visegrad

Poloska vagyok.
több mint 4 éve