NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Kerékpár

24 feliratkozó

több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 640 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Már most érdekes a mai szakasz, jön esős lejtmenet, és Nizzolo és Ewan kiszálltak a mai sprintből szinte biztosan.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 108 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Nagyon korrekt a közvetítés és a körítés a TdH-n.
tüsi91
Crazy féle propaganda azért nem hiányzik 😊

több mint 4 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Nagyon korrekt a közvetítés és a körítés a TdH-n.
több mint 4 éve
no Baltimore Ravens 7 305
Kezdodik!
Ugyan a kiiras "nehez", de verseny szempontjabol a szakaszok hasonloak. Az elso het szokatlan hogy tobb mint 1 hegy van benne. Viszont a koronavirussal ez mar veszelyes lehet, mert igy nem lehet magan a versenyen finomra hangolni. Rogton a 2. szakasz 2 heggyel a szakasz kozepen szerintem teljesen hulye koncepcio. Persze a GC versenybol kiindulva, mert magat mint szakaszt nezve jo is lehetne de ugye sokadlagos szempont. 2 fo variacio van-1.) semmi nem tortenik a hegyeken es akkor marad hogy ez a TDF "nehez", de puding setabicaj nagy kuzdelem a szakaszert 2.) barki aki jo formaban van annak a csapata nagyon megnyomja es ugyan nyerni nem fog itt, de meglepodnek ha a nem lenne nagy nev aldozata a szakasznak.
4. szakasz hegyi de szakasz vegen sprint a GC-k kozott.
A 6. szakasz dombosnak lett titulalva, de a vege erdekes lehet. 2 domb kozott egy hegy. Alapvetoen Jumbo vonat es Roglic/TD paradicsom. Ha az o szempontjukbol nezem akkor felszaladnak a dombon es a hegy kozepeig ahol van egy 2 km ahol figyelniuk kell a tamadassal, de itt a vonatba boven lesz meg ero es utana mar egyenileg jobban fekszik nekik mint barmelyik hegyimakinak. Ha ellenuk akarom nezni akkor a domb es hegy feleig orult tempot kell diktalni hogy a kritikus 2 km-re el tudjak kuloniteni oket. Ott viszont megalkuvas nelkul kell tamadni es folytatni a vegeig. Ha nem sikerul lerazni a jumbo vonatot akkor nem tamadnak es kesz. igy a vegen viszont Roglic el is veri oket. Ettol fuggetlenul a stresszelni kell a vonatot. Mindketto esetben lesz aldozata a GC menok kozott.
Itt megjegyzem hogy erdekes lesz nezni hogy a jumbo hagyja a sky-t dolgozni es ok adjak az utemet ha nem tetszik nekik valamiert vagy ok akarjak iranyitani teljesen a versenyt. Eddig szerintem van TD/Roglic-nak es van a hegyimakiknak is kedvezo resz, de a vonatnak kedvezo igy inkabb a jumbo paros jon ki jobban, de ki kell hasznalniuk hogy a tobbieknek nagyobb feladatot adjanak. Erre pedig tokeletes a 6. szakasz.
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Rajnának hála megint lesz Tour fantasy. 😊

Liganév: bowl.hu TdF
Jelszó: wiggo
www.cyclinggames.de/tour/

Ma délután csapatbemutató.
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 640 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Az én bandam jelenleg:

Sagan 1200
Roglic 1200
Daniel Martinez 600
Colbrelli 600
Sivakov 600
Kamna, Rolland, Reichenbach, Coquard 200

Amúgy ha valaki csatlakozna akkor ez mobilos app, jöhetne még ember a magyaros csapatunkba 😊

play.google.com/store/apps/details?id=com.cycle_fantasy_app
FLZOLI
Hogy lehet a csoporthoz csatlakozni?

Az én keretem amúgy így gyorsan összerakva:
Roglic, Ion Izagirre, Dumoulin, G.Martin, Kristoff, Kuss, Kämna, Cras, Aru
Heisman Trophy
Transylvania Wolwes a club neve, de írd meg a felhasználóneved és meghívlak, lehet úgy gyorsabb
FLZOLI
Heisman_Movistar a csapat neve
Heisman Trophy
Oké megvan, bejeloltelek és hozzaadtalak
FLZOLI
Köszi, megvan 😊

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Az én bandam jelenleg:

Sagan 1200
Roglic 1200
Daniel Martinez 600
Colbrelli 600
Sivakov 600

Amúgy ha valaki csatlakozna akkor ez mobilos app, jöhetne még ember a magyaros csapatunkba 😊

FLZOLI

Heisman Trophy
Transylvania Wolwes a club neve, de írd meg a felhasználóneved és meghívlak, lehet úgy gyorsabb
FLZOLI
Heisman Trophy
Oké megvan, bejeloltelek és hozzaadtalak

több mint 4 éve
Az én bandam jelenleg:

Sagan 1200
Roglic 1200
Daniel Martinez 600
Colbrelli 600
Sivakov 600

FLZOLI

Heisman Trophy
FLZOLI

több mint 4 éve
Az én bandam jelenleg:

Sagan 1200
Roglic 1200
Daniel Martinez 600
Colbrelli 600
Sivakov 600

FLZOLI

Heisman Trophy

több mint 4 éve
Az én bandam jelenleg:

Sagan 1200
Roglic 1200
Daniel Martinez 600
Colbrelli 600
Sivakov 600

FLZOLI

Szerkesztette: Heisman nádor

több mint 4 éve
Az én bandam jelenleg:

Sagan 1200
Roglic 1200
Daniel Martinez 600
Colbrelli 600
Sivakov 600

FLZOLI
Nem tudom mire adjak a pontokat, de Trentin-Orica-bol paran jok lehetnek ha a helyezesek szamitanak. Tul sok a sprinter, segito a csapatodban akiknek nem lesz lehetoseguk villogni. Martinez nagyon jo lehet, ha szabad kezet kapna, de szerintem nem fog. Higita ha ugyanannyiba kerul akkor ot tennem be mert sokkal jobb a tarsanal, ha a serulese rendbe jott ( nem hallottam rola az elmult 2 hetben ). De persze attol fugg hogy lehet nyerni veluk. Reichenbach peldaul sokkal jobban megeri Sivakov-nal hasonlo szerepkorben.
több mint 4 éve
Az én bandam jelenleg:

Sagan 1200
Roglic 1200
Daniel Martinez 600
Colbrelli 600
Sivakov 600

több mint 4 éve
Fantasy szempontból ki mit tippel a Tour-ra? Ki lesz a legjobb sprinter? (nem a zöld trikos, az Sagan) 😊

Lesz aki megszoritja Roglicot? A fiatalok közül ki fog robbantani?
FLZOLI
Nem tudom hogy Fantasy hogy mukodik, szoval erdektelen amit irok 😊
Ewan a legjobb koztuk, de alig megy sprinter es alig lesz lehetoseguk megmutatni magukat igy barmi lehet. Szerintem lesz tobb ember is aki ott lehet, de 3 het komoly terheles osszevissza felkeszulessel. EF1 szurkolot kell kerdezni hogy all a serulese most, de addig a pillanatig ot vartam. Eros csapat, Uran ott van hatvednek es nagyon eros csapat ( nevek alapjan, felkeszules meg kiderul ). De nem lenne nagy meglepetes, logikusan o a legjobb jelolt ra.
no
5000 pénzed van, abból kell 9 fős bandát kialakitani, a top emberek 1200,a legolcsobbak 200-ba kerülnek 😊

több mint 4 éve
Fantasy szempontból ki mit tippel a Tour-ra? Ki lesz a legjobb sprinter? (nem a zöld trikos, az Sagan) 😊

FLZOLI
Nem tudom hogy Fantasy hogy mukodik, szoval erdektelen amit irok 😊
Ewan a legjobb koztuk, de alig megy sprinter es alig lesz lehetoseguk megmutatni magukat igy barmi lehet. Szerintem lesz tobb ember is aki ott lehet, de 3 het komoly terheles osszevissza felkeszulessel. EF1 szurkolot kell kerdezni hogy all a serulese most, de addig a pillanatig ot vartam. Eros csapat, Uran ott van hatvednek es nagyon eros csapat ( nevek alapjan, felkeszules meg kiderul ). De nem lenne nagy meglepetes, logikusan o a legjobb jelolt ra.
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Eljutottam a 12. szakaszig. Mar most odaadhatjuk Sagan-nak a zold trikot. A lottoS-Caleb-ben biztam, de az egesz csapatnak ezert kellene hajtani es tobb rablassal a tobbiektol tudna nyerni mint amit o tenne a kalapba. Matthews-al jot csatazott volna Sagan, de az mar eluszott. Aert viszont elverne a Jumbo-val. Mig normal esetben a sprintereket tudjuk kizarni, itt akar Sagan ellen nezve is lenne esely. Alig van tiszta sprint lehetoseg ahol o lesz elonyben, de a szakaszok adjak a lehetoseget ahol ot tepnek cafatra ahogy o szokta a sprintereket. Raadasul a hianyzo sprinterek es a kedvtelenseguk az Intermediate Sprintekert Aert lehetne "Sagan" aki folyamatosan kikap, de top 5-ben vegez, a nem egyertelmu sprinteknel meg 50-50 lenne es sok szakaszon stresszelhetnek Sagan-t es a Bora-t. Akar mar az 1 es a 3. szakaszon is ahol ha nem is kapna meg ki, de kapkodnia kellene a levegot, a 2. szakaszon Sagan ott se len(het)ne mar a befutonal, mig Aert az egyik eselyese.

Termeszetesen a Jumbo-t egy masodpercig nem erdekli a zold triko. Sot ha kiesne TD es Roglic akkor is inkabb egy top 10 GC lenne a cel meg szakaszgyozelmek.
több mint 4 éve
Andrey Amador
Egan Bernal
Richard Carapaz
Jonathan Castroviejo
Michal Kwiatkowski
Luke Rowe
Pavel Sivakov
Dylan van Baarle

Szóval az INEOS otthonhagyja Thomast és Froomeot is. Vannak golyók.
shawnka
Vagy csak a jövőre fókuszálnak a múlt helyett. (Ok, Thomas otthon hagyása kisebb meglepi nekem is. ) Ettől függetlenül ez így is egy nagyon, nagyon erős sor.
iktriad
Ez nem a multrol vagy a jovorol szol. Siman a jelenrol es az o szamaik a legjobbak. Ok sajnaljak a legjobban hogy G es Froome nincs kesz.
A csapat megfelelo erossegu es azon nem fog mulni semmi, ahogy tobb csapat eseteben is igaz ez. A kerdes, hogy Bernal erosebb lesz-e mint a tobbi kapitany. Tavaly teher nelkul egy szamara kedvezo kiirassal, aranylag gyenge mezonyben nyert egy G fele kettos fenyegetettsegel. Iden otole lesz elvarva es ha meg Carapaz 2. kapitanykent megy a tobbieknek ugyanugy jelent veszelyt. A Jumbo boldog, mert nincs igazan taktikai csata es megusztak a ket frontos harcot. Egymas kozott is egyszerusodott mert a legvegen tamadjak a tobbieket ( es egymast ) es a TDF 90%-ban mint egyseg tudnak mozogni, ami oriasi elony. Meglepodnek ha a 2. szakaszon a kozbenso hegyet nem tepnek meg, hogy hulljon ki aki nem 100-san jott ( hiaba nem kapnak idot ). Bar meg mindig nem lattam a kiirast, ettol fuggetlenul igy tartom.
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Andrey Amador
Egan Bernal
Richard Carapaz
Jonathan Castroviejo
Michal Kwiatkowski
Luke Rowe
Pavel Sivakov
Dylan van Baarle

shawnka
Vagy csak a jövőre fókuszálnak a múlt helyett. (Ok, Thomas otthon hagyása kisebb meglepi nekem is. ) Ettől függetlenül ez így is egy nagyon, nagyon erős sor.
több mint 4 éve
Andrey Amador
Egan Bernal
Richard Carapaz
Jonathan Castroviejo
Michal Kwiatkowski
Luke Rowe
Pavel Sivakov
Dylan van Baarle

shawnka
Csak nevek alapján formát nem nézve bitang erős sor lehet ez is a két wattmeros brit nélkül is
FLZOLI
Nagyon nem szereted a sky-t es a 2 oreget. Gondolom nem a wattmero miatt, mert az olyan lenne mintha az osszes uszot utalnad kiveve amelyik derekig ero hajjal sapka nelkul versenyez.
több mint 4 éve
Andrey Amador
Egan Bernal
Richard Carapaz
Jonathan Castroviejo
Michal Kwiatkowski
Luke Rowe
Pavel Sivakov
Dylan van Baarle

shawnka
Szerintem teljesen logikus. Froome-nak meg a Vuelta is koran lesz, G-nek a tobb TT fekszik a Giro-n. Es valljuk be ok latjak a szamaikat es valoszinuleg nem eleg jok. Igy komolyan megcelozhatjak mindharom GT-t.

Egy dolog ami miatt meglepo egy picit hogy igy oriasi terhet raknak Bernal-ra es kiderul megeri-e a penzet es a bizalmat. Nem lennek meglepve ha Carapaz jobban teljesitene ha mint 2. kapitany megy. Egy dolgot nem szeretnek hallani majd hogy "ok ez nem jott ossze, de mar nyert egyet es meg nagyon fiatal, elotte a jovo", ha elverzik majd egy szakaszon mint a sky ellenfelei szoktak. G meglepo, hogy ennyire szar mert o jo lett volna a Jumbo ellen, de igy csak egy vedekezo vonat lesz es a sky-nak is tamadnia kell amire az altalanos kiiras alapjan lesz esely ( ?!? ), de a dinamikaja megvaltozott az egesznek mert Bernal-nak eddig is tamadnia kellett volna de G ( es valami csoda folytan Froome ) ulhetett volna a Jumbo vonaton es Roglic-ekon.
több mint 4 éve
Andrey Amador
Egan Bernal
Richard Carapaz
Jonathan Castroviejo
Michal Kwiatkowski
Luke Rowe
Pavel Sivakov
Dylan van Baarle

shawnka
Csak nevek alapján formát nem nézve bitang erős sor lehet ez is a két wattmeros brit nélkül is

több mint 4 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 301 — Tyrone Creek
Andrey Amador
Egan Bernal
Richard Carapaz
Jonathan Castroviejo
Michal Kwiatkowski
Luke Rowe
Pavel Sivakov
Dylan van Baarle

több mint 4 éve
Ma Sivakov esett egy szépet. De legalább visszaült és ott van az élen Alaphilippe-el. Bár a meze kb fele oda.
több mint 4 éve
Jumbo egyébként nem túl hamar került top formába?
Most oké hogy az Ineos sem néz ki jól, főleg Thomas és Froome.
tüsi91
szerintem ez nem rossz idozites csak jobb allapotbol jottek ki a karantenbol. Roglic pl egesz turhetoen edzhetett az uton, TD is de pl o tengerszinten, Bernal meg magaslaton, G szinte ki sem mehetett, Froome sem es a balesete utan mar az egy kerdes hogy lehet csucsatleta. A valasz amugy nehez, mert nem sokkal rosszabb mint G es sokan edzenek meg es ok is beszakadtak. Latszik a minta a nemzetisegeknel ki edzhetett es ki nem a szabadban.

A Jumbo meg brutal eros nevsorral rendelkezik alapbol. Azert latszik hogy ok sem a csucson vannak, Gesink versenyen szepen latszik.
több mint 4 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Jumbo egyébként nem túl hamar került top formába?
Most oké hogy az Ineos sem néz ki jól, főleg Thomas és Froome.