NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
252
33
18:30-tól, ARENA4
Kerékpár
24 feliratkozó
több mint 4 éve
Eléggé Roglicnak áll ez a Tour.
több mint 4 éve
Top 6 :1-2. Szlovén
3-6. Kolumbiai
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
no
7 305
Igy kell ezt. Sagan az elso heten nemhogy gyenge volt hanem bullied around. Tegnap vegre eros volt erre tokon rugta magat es olyan helyzetbe hozta magat hogy oruletesen erosnek kellene lennie hogy meglegyen a zold triko. Kette veszem akkor a 18. szakaszig egyikuk sem erhet oda a befutohoz. Az IS pontok mindig Sagan-nak kedvez mert inkabb felfele-bukkano utan vannak-stb, de Bennett a gyorsabb es a leadout-ja is jobb. A hatbol harmat meg is tud nyerni, egy az kulonosen kedvez Sagan-nak de attol max csak kicsit fog kikapni. A maradek kettore Bennett nem er oda, DE az egyiknel Sagan igy limitalhato mint a mostani befutonal a masiknal meg teljesen ki lehet es kell is zarni. Ez lesz a holnapi es ezen resz kulcsa. Ha holnap elerik hogy Sagan se szerezzen pontot akkor kb egyenlo mennyisegu pontot tudnak szerezni.
A masodik menet a 19. es a 21. szakasz lesz. Ha erre egy 60 pont koruli kulonbseggel erkeznek akkor Bennett ezt kiuli ( sot a 18 szakasz 14.5 km-tol pihen az utolso szakaszra ). Szerintem a mapei-nek egyszerubb tamadni Sagan-t mint Bennett-et versenyben tartani. A maximum 70 pont, de az eleg konnyunek tunik elerni hogy ne nyerje meg egyiket se, de foleg az IS-t.
több mint 4 éve
no
7 305
Mielott elindul a szakasz egy kicsit a zold trikorol. Mindenkeppen Sagan ellen drukkolok a tegnapi utan. A hatranya gyakorlatilag a 19 szakaszon ledolgozhato lenne ahol Bennett se a IS se a befuton nem lesz ott a Bora segitsegevel. Viszont a mapei segitsegevel meglehet a triko.
Bennett nem tud oderni ( ilyenkor feltetelezem a tempot ) az IS-ek kozul a 13.-16.-19. szakaszon a 18.-on meg nagyobb hatranyban van mint altalanossagban, mert majd mindenhol elonyben a Szlovak. Ezek kozul a 13.-nal el tudja erni a Mapei hogy Sagan se erjen oda a 16.-on meg minimum tudjak limitalni a pontszerzeset.
A befutok kozul az utolso szakasz kivetelevel Bennett nem tud odaerni. Sagan ezen kivul a mai es a 19.szakaszon kepes ra. Sot ez a kulcs mert a mai hilly, de az flat szakasznak van titulalva. Viszont mindketton tud ellene dolgozni a Mapei es termeszetesen sok egynapos meno meg akarja nyerni ezt a ket szakaszt.
Alaphilippe kulcs lehet ha eleg erosnek erzi magat a pettyesre mert akkor sok helyen tud rabolni Sagan elol ( + a pettyes trikoert a konkurensek akik elmennek Alaphilippe-vel )
több mint 4 éve
no
7 305
Vegig tekertem a mait, Sagan-nak teljesen elgurult. Ha Aert ugy erzi nyerhetett volna akkor szerzett egy veszelyes ellenfelet maganak
több mint 4 éve
no
7 305
Teljesen másképp látjuk akkor a hétvégi 2 szakaszt..Td-rol a csapatan kivul senki nem tudta mire kepes. Ha fogadni kellett volna akkor az ellenfelek azt mondjak hogy nem lesz iden bajnok, de ettol senki nem engedte volna el es mint fenyegetes tudtak volna hasznalni. A taktikai lehetoseget dobtak el ott, ami nem feltetlenul tragedia de ahogy csinaltak az siralmas volt es emiatt tudott tamadni Pogacar mert TD arra eleg eros volt hogy a kapitanyok maradjanak csak, de igy Roglic is ugy maradt.
Az hogy Dumo itt összetettre esélyes volt, az egy fals narratíva - a "Klöden top esélyes" dumához tudom hasonlítani. Lehet h TOP 5-re jó lett volna mint a Lotto feje (ha nincs ott Roglic), de teljesen más szint mint a szlovén... és én speciel nem vagyok meggyőződve arról, h erősebb mondjuk mint Kuus. Csak nagyobb név...
Roglic pedig a mozgása/reagálása alapján nagyon más kategóriának tűnt mint Pogacaron kívül bárki más, ill esetleg a vasárnap Bernál/Landa, bár ők igazából azért küzdöttek h ottmaradjanak a két szlovénnal.. - én csalódott voltam h Roglic nem akart senkinek sem adni.. nehogy ez visszaüssön a végén.
Nyilván a 2 szakasz alapján ítélek / ez egy háromhetes verseny, de ha nincs Pogacar, itt megint nem lett volna semmi verseny/dögunalom lett volna... és főleg a szombati szakasz lepett meg, amikor Bernál láthatóan szenvedett.
Igor
Kuus elott a jovo es mint segito nagyon nehez megitelni, de jelenleg ha o lenne a Jumbo elen akkor talan top10. Nem latom hogy nem roppant volna meg egy nap se, de ez mellekes.
En is ugy gondolom hogy ez az elso resz Jumbo-Roglicnak kedvezo volt. Ezt nem hasznaltak ki egy kicsit sem. Ez a dogunalom egy sokkal nehezebb kerdes. Itt Bernal/ Nairo/ barmelyik hegyimaki nagyon nehezen tudott volna idot nyerni Roglic-on. Ok orulnek hogy nem buktak es majd jonnek a nekik kedvezo szakaszok. Pogacar tamad es fog is viszont o lemaradasbol jott es nem voltak kenyszerben most meg.
Nalam a dogunalom alapja a sporolas. Ezert jo nezni Pogacar-t.
A mai Bennett produkcio es szinte mindenki minden megmozdulasa kalkulalt. A IS bejott erofeszites nelkul 3.-nak es bukott 2 pontot es sporolt a vegere ahol tobbet nyerhetett. A mapei-nek van eselye Sagan ellen. Fognak egy zold trikoert dolgozni? Meglatjuk.
több mint 4 éve
Mondjuk én Bernalt nem írnám le, tavaly is kapott az első héten egy minimálisat, aztán az utolsó héten odavert mindenkit. Gyanús nekem! 😀Pont ezért kellett volna Roglicnak menni szombaton...
eaglesmcnabb
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Mondjuk én Bernalt nem írnám le, tavaly is kapott az első héten egy minimálisat, aztán az utolsó héten odavert mindenkit. Gyanús nekem! 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Teljesen másképp látjuk akkor a hétvégi 2 szakaszt..Az hogy Dumo itt összetettre esélyes volt, az egy fals narratíva - a "Klöden top esélyes" dumához tudom hasonlítani. Lehet h TOP 5-re jó lett volna mint a Lotto feje (ha nincs ott Roglic), de teljesen más szint mint a szlovén... és én speciel nem vagyok meggyőződve arról, h erősebb mondjuk mint Kuus. Csak nagyobb név...
Roglic pedig a mozgása/reagálása alapján nagyon más kategóriának tűnt mint Pogacaron kívül bárki más, ill esetleg a vasárnap Bernál/Landa, bár ők igazából azért küzdöttek h ottmaradjanak a két szlovénnal.. - én csalódott voltam h Roglic nem akart senkinek sem adni.. nehogy ez visszaüssön a végén.
Nyilván a 2 szakasz alapján ítélek / ez egy háromhetes verseny, de ha nincs Pogacar, itt megint nem lett volna semmi verseny/dögunalom lett volna... és főleg a szombati szakasz lepett meg, amikor Bernál láthatóan szenvedett.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
no
7 305
A Jumbo hiaba a legerosebb, de akkor is hulyen csinalta. Gesink ment egy olyan tempot ami kinyirta a tobbi segitot is. Ekkor mondta TD hogy felaldozza magat es szetcibalta a mezonyt. Rosszul terveztek meg a tempot/ Watt-ot, vagy Gesink hatrabb kell keruljon vagy kevesebb watt-ot tovabb kell tekernie. Egy vonatnak kedvezo es kulonosen TD-nek kedvezo hegyen elertek hogy TD kiesett az osszetettbol mindenki szamara nyilvanvaloan es igy egy taktikai lehetoseget eldobtak hiaba volt gyengebb. Vagy lassitani kellett volna ( es a rozsdas bokot a tuloknak ha valaki mas ment volna tempot ) vagy hamar kinozni akartak az ellenfelet amivel egyet tudok erteni akkor az nagyon szarul sikerult. Ok, TD elerte hogy senkinek ne legyen segitsege, de Roglicnak se maradt es elertek ami a tobbiek feladata lenne hogy hogy egy az egyben kelljen vedekeznie. Roglic hiaba eros jonnek meg amik nem neki kedvez es itt elonyt kellett volna elernie ( legalabbis itt nekik allt a zaszlo ). Pogacart-t ott nem kellett elkapnia, de megmutatta hogy a vonat szart se er ha elhivatottan tamadsz es felvallalod hogy x meteren rajtad ulnek a rivalisok.Tegnap a Jumbo oriasit hibazott es 8 szakasz utan mindenki vakarhatja majd a fejet mikor visszatekint a verseny utan erre az idoszakra. Tegnap a felelmetes sarga vonat besult mert nem kalkulaltak jol a tempot. TD kiesett es Roglic egyedul nem fog tudni megkuzdeni 8-10 emberrel es kiegyezes sosincs kozottuk.Azert a Jumbonak meg mindig 3-4 embere volt, amikor az osszes tobbi csapatnak 1 - ha később fordul a kocka, szerintem Kuus/Dumo ott lesz, amikor igazán számítana.
A hegyimakiknak nehezebb volt a dolguk mert a hegyek elhelyezkedese miatt nekik messzirol kellett volna tamadni a vonat ellen, DE a vonatot tamadniuk kellett volna a sajat embereikkel. A 7.szakasz a szel miatt kivetel volt, de azon kivul setabicaj. Az elso nap amikor maga a Jumbo kezdett tempot menni kiderult hogy kozel sem olyan erosek. De ezt nem kikenyszeritettek hanem maga a Jumbo krealta. Legkozelebb jobban fogjak csinalni, de az o szemszogukbol nezve ezen a heten a 6. es a 8. szakasz is tokeletes volt Roglic/ TD parosnak, hogy idot adjanak a tobbieknek. Erre a 6.-on hazasetaltak, a 8.-on meg meg kizartak TD-t ( gyakorlatilag ) es izolaltak Roglicot aki ki is kapott es visszaengedett egy rivalist.
no
És Roglic nagyon-nagyon lazan ment eddig mindenhol, szerintem meg Pogacart is meg tudta volna fogni azon a bizonyos szakaszon.. azon valoban lehet gondolkodni, h ez hiba volt/miért nem ugrott rá, pláne hogy
meg kellett volna próbálni Bernalnak adni egy keveset, amikor gyengének tűnt...
De hát ez 1. hét, ilyenkor soha senki semmit nem csinál... ez az amit én nagyon utálok a Tourban.
Igor
A sky ilyenkor tamadt, Froome-al minden elso hegyi szakaszon idot adott a tobbieknek, 2017-ben a 4 elso helyezettel jottek be egyutt. Roglic is nagyon jo es eddig szuper. Ha nyer akkor minden jo es jovore ezen meg javitani is fog, ha nem akkor meg jobban le kell majd vonniuk a tanulsagot.
Amugy nalam a mapei es Alaphilippe az erthetetlen. Tavaly sokat irtam, hogy nem o volt eros a sarga trikohoz hanem nem vettek komolyan, de gyonyoruen kijott nala is hogy viselni a trikot milyen plusz eroket tud mozgatni. Most mikor tamadt a sarga triko visszaszerzeseert az nevetseges volt. Mig a zold trikot es a pettyest maganak tudna intezni az egesz csapattal.
több mint 4 éve
Ami izgalmasabb... bár továbbra is az a véleményem, hogy nagy csapatoknál el fogják tusolni... valahogy nem tudom elhinni, h Bernalt pl kiszednék a versenyből.www.cyclingnews.com/news/ineos-grenadiers-mitchelton-cofidis-and-ag2r-staff-test-positive-for-coronavirus-at-tour-de-france/
több mint 4 éve
Tegnap a Jumbo oriasit hibazott es 8 szakasz utan mindenki vakarhatja majd a fejet mikor visszatekint a verseny utan erre az idoszakra. Tegnap a felelmetes sarga vonat besult mert nem kalkulaltak jol a tempot. TD kiesett es Roglic egyedul nem fog tudni megkuzdeni 8-10 emberrel es kiegyezes sosincs kozottuk.Azert a Jumbonak meg mindig 3-4 embere volt, amikor az osszes tobbi csapatnak 1 - ha később fordul a kocka, szerintem Kuus/Dumo ott lesz, amikor igazán számítana.
A hegyimakiknak nehezebb volt a dolguk mert a hegyek elhelyezkedese miatt nekik messzirol kellett volna tamadni a vonat ellen, DE a vonatot tamadniuk kellett volna a sajat embereikkel. A 7.szakasz a szel miatt kivetel volt, de azon kivul setabicaj. Az elso nap amikor maga a Jumbo kezdett tempot menni kiderult hogy kozel sem olyan erosek. De ezt nem kikenyszeritettek hanem maga a Jumbo krealta. Legkozelebb jobban fogjak csinalni, de az o szemszogukbol nezve ezen a heten a 6. es a 8. szakasz is tokeletes volt Roglic/ TD parosnak, hogy idot adjanak a tobbieknek. Erre a 6.-on hazasetaltak, a 8.-on meg meg kizartak TD-t ( gyakorlatilag ) es izolaltak Roglicot aki ki is kapott es visszaengedett egy rivalist.
no
És Roglic nagyon-nagyon lazan ment eddig mindenhol, szerintem meg Pogacart is meg tudta volna fogni azon a bizonyos szakaszon.. azon valoban lehet gondolkodni, h ez hiba volt/miért nem ugrott rá, pláne hogy
meg kellett volna próbálni Bernalnak adni egy keveset, amikor gyengének tűnt...
De hát ez 1. hét, ilyenkor soha senki semmit nem csinál... ez az amit én nagyon utálok a Tourban.
több mint 4 éve
no
7 305
Tegnap a Jumbo oriasit hibazott es 8 szakasz utan mindenki vakarhatja majd a fejet mikor visszatekint a verseny utan erre az idoszakra. Tegnap a felelmetes sarga vonat besult mert nem kalkulaltak jol a tempot. TD kiesett es Roglic egyedul nem fog tudni megkuzdeni 8-10 emberrel es kiegyezes sosincs kozottuk. A hegyimakiknak nehezebb volt a dolguk mert a hegyek elhelyezkedese miatt nekik messzirol kellett volna tamadni a vonat ellen, DE a vonatot tamadniuk kellett volna a sajat embereikkel. A 7.szakasz a szel miatt kivetel volt, de azon kivul setabicaj. Az elso nap amikor maga a Jumbo kezdett tempot menni kiderult hogy kozel sem olyan erosek. De ezt nem kikenyszeritettek hanem maga a Jumbo krealta. Legkozelebb jobban fogjak csinalni, de az o szemszogukbol nezve ezen a heten a 6. es a 8. szakasz is tokeletes volt Roglic/ TD parosnak, hogy idot adjanak a tobbieknek. Erre a 6.-on hazasetaltak, a 8.-on meg meg kizartak TD-t ( gyakorlatilag ) es izolaltak Roglicot aki ki is kapott es visszaengedett egy rivalist.
több mint 4 éve
Mikey
18 755
Még az első szakaszon jó szokása szerint.Pinot out kb, innen felesleges neki holnap erőltetnieBukott vagy csak a szokásos balfasz üzemmódra váltott?
Heisman Trophy
FLZOLI
több mint 4 éve
Hátfájdalmak.Pinot out kb, innen felesleges neki holnap erőltetnieBukott vagy csak a szokásos balfasz üzemmódra váltott?
Heisman Trophy
FLZOLI
Tavaly combizmszakadas, jovore a feje fog fajni.
Jo lenne ha legalabb egyszer szurkolnék olyan embernek, aki nyerni is tud.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Pinot out kb, innen felesleges neki holnap erőltetnieBukott vagy csak a szokásos balfasz üzemmódra váltott?
Heisman Trophy
több mint 4 éve
Pinot out kb, innen felesleges neki holnap erőltetnie
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
no
7 305
Amig a sarga trikoert mennek addig egy 1watt-ot nem fognak elpazarolni erte a Jumbo-nal.Plusz ugye a bukas az elso napon, meg lehet szerintem is, bar a reszhajrakat eddig hanyagolta, lehet ezek utan nem fogja. A hegyeket meg jobban birja mint Sagan.Van aert ma is odatette. Ha nem kellene segitenie a csaparot, mar regen rajta lenne a zold.32 pont a lemaradása, szerintem meglesz ez neki a végére.
eaglesmcnabb
Heisman Trophy
eaglesmcnabb
Egyedul Ewan es Bennett-nek lenne eselye, de a LottoS nem dolgozik erte es Ewan se, cserebe el fogja verni Bennett-et a hajrakban. Bennett-nek jo eselye lenne ha a mapei erre es Alaphilippe pettyes trikojaert hajtananak 100 %-ban. De Sagan-nak kedvez a kiiras, de tobb IMSprintbol ki lehetne zarni ot is, a sprinteken eddig nem jo es ahol mindenki reszt tud venni ott elverik. De ehhez elhivatott csapat kell mint a Bora
11.-en Sagan bizonyithat
több mint 4 éve
no
7 305
Buchmann alig varja hogy Sagan menjen el egy masik csapatba. Ez nem egy zold trikoert felepitett csapat mar. De Sagan olyan gyengenek mutatkozik hogy az egesz csapatot be kell vetni erte.A mapei-t viszont nem ertettem, felgozzel probalkoztak a zold trikot megvedeni, de Alaphilippe mintha a sargaert menne meg mindig
több mint 4 éve
meg is van. koszonomEurosport playeren korábbi szakaszokat vissza lehet nézni valahogy?Igen 1 honapig, tavaly hasznaltam es en is ugy neztem.
diverdoc
Ha kivalasztod a sportagat, ott van az osszes adas kronologikusan adott sportagbol
eaglesmcnabb
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 4 éve
BTW Sagan nagyon gyér, ilyenkor persze a szerencse sincs mellette.
több mint 4 éve
Plusz ugye a bukas az elso napon, meg lehet szerintem is, bar a reszhajrakat eddig hanyagolta, lehet ezek utan nem fogja. A hegyeket meg jobban birja mint Sagan.Van aert ma is odatette. Ha nem kellene segitenie a csaparot, mar regen rajta lenne a zold.32 pont a lemaradása, szerintem meglesz ez neki a végére.
eaglesmcnabb
Heisman Trophy
több mint 4 éve
Van aert ma is odatette. Ha nem kellene segitenie a csaparot, mar regen rajta lenne a zold.32 pont a lemaradása, szerintem meglesz ez neki a végére.
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
Van aert ma is odatette. Ha nem kellene segitenie a csaparot, mar regen rajta lenne a zold.
több mint 4 éve
Eurosport playeren korábbi szakaszokat vissza lehet nézni valahogy?Igen 1 honapig, tavaly hasznaltam es en is ugy neztem.
diverdoc
Ha kivalasztod a sportagat, ott van az osszes adas kronologikusan adott sportagbol
Szerkesztette: eaglesmcnabb