Kerékpár

23 feliratkozó

több mint 3 éve
Tarsi San Francisco 49ers 1 727
A héten a movistar csapata abba a hotelban lakik ahol az irodánk is van és ott a parkolóban van egy kis lezárt rész ahol készítik fel a bicikliket. Mindenkivel iszonyat közvetlenek voltak egész héten, egy pillanatig nem látszott rajtuk, hogy zavarná őket hogy odamennek az emberek kérdezősködni, fotózgattak. Láttam volt olyan akinek meg is engedték, hogy felüljön az egyik biciklire és guruljon ott egy kis kört.
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 935 — Kinek mit intézett a kormánya
"Pont azt mondtam Eriknek, hogy ha mindenki dobna ötszáz forintot, aki kiabálta a nevemet, akkor a Vajdahunyad várát meg tudnám venni a Hősök terén."
Valter Attila

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 879 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 137 — je suis poloska
Azert orulok hogy ket kedvenc ért be a top2be. Atit féltettem hogy leszakad, de kivaloan tartotta magát 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
gyurczi New York Giants 2 601 — Giants fan
Azért mekkora lett volna, ha eritreai nyeri az első grand tour szakaszt Magyarországon

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 935 — Kinek mit intézett a kormánya
Ati 29.
Holnap Richie Porte után jön ő az időfutamon, mögötte Jai Hindley.
Azért nagy lesz az üdvrivalgás Girmay és MVDP alatt is, szeretik őket itthon

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 186
Szegény Ewan óriásit perecelt,remélem jól van!

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 186
 bringazas.hu/hirek/giro-ditalia/itt-a-2022-es-giro-d-italia-magyarorszagi-utvonala-terkeppel-idopontokkal/
több mint 3 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Ez mennyire brutál jó befutó volt. Csövön tolták az 5 kilométert.
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 675 — farkas.l.zoltan@gmail.com
MvP durván nyomja

több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 224
mi kb. másfél km-nél megálltunk egy hosszabb elnyújtott kanyarban, alakul a tömeg is, jó lesz.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 137 — je suis poloska
Érden a körforgalomnál is viszonylag sokan voltak kint. 2 perc volt az egész, de évek óta vártam, hogy lássam a karavánt végre élőben. Nagyon hálás vagyok ezért!
shawnka
Egyébként ilyen szempontból a holnapi időfutam a legjobb, ott van a "leghosszabb" èlmèny.
dande
Yes, megyünk a rakpartra a Parlamenthez szerintem. A budai várnál túl sokan lesznek 😀
shawnka
Én megyek a hídhoz, oszt majd felgyalogolok ameddig lehet.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
gyurczi New York Giants 2 601 — Giants fan
 twitter.com/giroditalia/status/1522548213739311105?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1522548213739311105%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.eurosport.hu%2Fkerekpar%2Fgiro-d-italia%2F2022%2Flive-budapest-visegrad_mtc1322897%2Flive.shtml

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 3 éve
Érden a körforgalomnál is viszonylag sokan voltak kint. 2 perc volt az egész, de évek óta vártam, hogy lássam a karavánt végre élőben. Nagyon hálás vagyok ezért!
shawnka
Egyébként ilyen szempontból a holnapi időfutam a legjobb, ott van a "leghosszabb" èlmèny.
dande
Yes, megyünk a rakpartra a Parlamenthez szerintem. A budai várnál túl sokan lesznek 😀
shawnka
Én nagyon agyalok hogy hova menjek a zászlómmal és a söreimmel nézni az eseményeket.
Parlament és az utolsó kilométer az opciók.

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 657 — Tyrone Creek
shawnka
dande
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 424 — Így remélem megfelelek nektek.....
shawnka
több mint 3 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 657 — Tyrone Creek
több mint 3 éve
A Fővámon akkora tömeg volt, hogy csak a híd felénél tudtam állni

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 258 — Keep pounding
Elképesztő tömeg volt az Andrássyn

Sztem (remélem) el fogják hozni 10 éven belül a Tourt is

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Pont mellettünk állt le Valter csapattársa, Démare kerékcserére, hazasétáltunk, eurosport bekapcs, erre rögtön őt mutatják a tv-ben 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 424 — Így remélem megfelelek nektek.....
Akkor indul a mandula jó szórakozást a kint lèvőknek 😊
több mint 3 éve
clbass New Orleans Saints 3 166 — Saints fan
Kár hogy csak ilyen gagyi sapit lehet kapni…
Még jó, hogy sikerült rá egy Atti aláírás 😊
több mint 3 éve
Azok kulacsok te

Mi taktikusan kimegyünk a budafoki útra, és a gyerekkel megnézzük a nagy elvonulást fél egy körül 😊

---
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 367 — Cowboys fan

eaglesmcnabb
hűbakker, vajon mi volt a dobozokban? "táplálékkiegészítő"? "vitamin"? 😀
több mint 3 éve

Poloska vagyok.