Kerékpár

22 feliratkozó

több mint 3 éve
dancogo Minnesota Vikings Indiana Hoosiers 2 644 — Big Penix Energy
Most tudnám nézni a délutáni szakaszt, erre ES playeren a thumbnailen Hindley vigyorog a trófeára.. ok. Amatőrök
több mint 3 éve
Toca Minnesota Vikings 20 529 — Vikings fan
Ineos Bernal nélkül nem sok sót fo enni 3 hetesen.
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 945 — Így remélem megfelelek nektek.....
Grat Hindley grat magyarok Valter Fetter Peák, grat magyar Giro szervezők. Júli 1 folyt köv Tour 😀
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 917 — Kinek mit intézett a kormánya
Jó volt ez a több, mint 3 hét.

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 917 — Kinek mit intézett a kormánya
Lol Barna

tenorx
Barna Twittere zseniális

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
tenorx 14 182 — fő libsi
Lol Barna

több mint 3 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 538
Carapazt elnézve hamarabb kellett volna indítani, de nyilván Hindley és a Bora se gondolta, hogy Carapaz ekkora bajban van.

Szerkesztette: Jughead
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 591
HINDLEY!!! Nagyon szurkoltam Jainak, és szerencsére nagyon ott is hagyta Carapazt. 😊

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 140 — Illegális gyakorló
Tegnap Sivakov megrántotta a sort, a Borabol mindenki leszakadt. Ennyit arról, hogy a Bora a legerősebb.
Nincs arra utaló jel, hogy Carapaz megborulna, a Bora ebből max szerintem annyit tud kihozni, hogy Hindley elviszi a szakaszt, s a jovairassal atveszi szűken a vezetést. De ahhoz meg nekik kell ma menni a tempót.
tüsi91
Azért csak megborult a végén 😊

több mint 3 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 343 — je suis poloska
hát ezt benézte Carapaz 😀

Kurvanagyot ment a Bora megint, csapatverseny szoros lesz a Bahreinnel.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
tenorx 14 182 — fő libsi
Hát ez kurva kemény, nem gondoltam volna, hogy Carapaz elveszíti.
Másfél percet kapott.
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 837 — "Montoya por favor!"
Ez perces előny Hindleynek 😮
Landa is előbb jött meg mint Carapaz
#LandaAzkatu

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 837 — "Montoya por favor!"
gyerünk hindley

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 471 — Chiefs GM
Hát ez kemény.

több mint 3 éve
tenorx 14 182 — fő libsi
De nagy ez a vége!

Hajrá Hindley!
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 291 — NFL bracket champion '26
Carapaz megfőtt?!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Ezt a pöcsölést, amit a Bahrain meg a Bora előad... Konkrétan olyan "tempót" mennek felfelé, hogy nem hoznak szinte semmit az egyedül elöl haladó Covin. Konkrétan az egész nap szökésben lévő üldözősor gyorsabban megy felfelé, mint a mezőny.
somoskovig
Ja, nem szóltam, ha nincs power, akkor nincs power... 😊

több mint 3 éve
Ezt a pöcsölést, amit a Bahrain meg a Bora előad... Konkrétan olyan "tempót" mennek felfelé, hogy nem hoznak szinte semmit az egyedül elöl haladó Covin. Konkrétan az egész nap szökésben lévő üldözősor gyorsabban megy felfelé, mint a mezőny.

több mint 3 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Tegnap Sivakov megrántotta a sort, a Borabol mindenki leszakadt. Ennyit arról, hogy a Bora a legerősebb.
Nincs arra utaló jel, hogy Carapaz megborulna, a Bora ebből max szerintem annyit tud kihozni, hogy Hindley elviszi a szakaszt, s a jovairassal atveszi szűken a vezetést. De ahhoz meg nekik kell ma menni a tempót.
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 945 — Így remélem megfelelek nektek.....
Akár hogyan lesz, a befutót ma nem látom, ha csak nem 6 után érnének be (nem hiszem) max a szakasz közepéig tudom nézni, mondjuk addig már látszik mire van esély. Mindenesetre hajrá! 😀
több mint 3 éve
Menni kell ma is, remelem ma is segiti vki bekerulni a szokesbe.
Az Ineos sztem engedni fogja a szokest, elviszik a jovairast, marad Carapazon a rozsaszin. A Bora pedig sztem nem meri bekockaztatni, hogy elforgacsoljak magukat az utolso hegy elott.
gabokocka
Itt az lesz a kérdés mekkora lesz a tempó az utolsó hegyen, a Fedaian.
Elől akkor már eléggé határon lesz mindenki, hátul meg ha Hindley vagy Landa robbant egy nagyot nagyon gyorsan lepereghet az előny.

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 356 — Keep pounding
Menni kell ma is, remelem ma is segiti vki bekerulni a szokesbe.
Az Ineos sztem engedni fogja a szokest, elviszik a jovairast, marad Carapazon a rozsaszin. A Bora pedig sztem nem meri bekockaztatni, hogy elforgacsoljak magukat az utolso hegy elott.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
 www.facebook.com/200081904121911/posts/1152780378852054/

Atti is tudja, hogy hibázott, de a posztja szerint biztos volt abban, hogy Bouwman lesprintelte volna, ha ketten maradnak. Így nagyobb volt a kockázat, de benne volt a győzelem esélye. Ki tudja mi lett volna, ha nem ötödik helyről kezdi a sprintet, de biztosan lesz még lehetősége javítani. így is chapeau azért
dancogo
Ma ismét kemèny szakasz lesz ahogy nèzem, nem hiszem hogy lesz lehetősége elmenni mert itt muszáj lesz a három esèlyesnek alkotni. Meg fáradt is lehet. Egy Hirt fèle elszakadás kellett volna, csak ugye ez itt nem sík volt. Na majd jövőre 😀
több mint 3 éve
dancogo Minnesota Vikings Indiana Hoosiers 2 644 — Big Penix Energy
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/476119464_1766079014188851_3963800290212967862_n.jpg?stp=dst-jpg_tt6&cstp=mx1600x1066&ctp=p600x600&_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=295ae4&_nc_ohc=6n0_kRHutvwQ7kNvwGP6Vdc&_nc_oc=Adpy2FeuRnmFsIwyhguyWN0UGbe_y-wJK9BXw_P93prIi6MZrpRoiBhFzDWmJyM3_fc&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=qxSdp_hiCOFrgHouIFbd5Q&_nc_ss=7b20f&oh=00_Af6mChZgEzCWGhdok7w7_zFetZpuIRHqpy4VtH3YUCbMIw&oe=69FE2A16
Attila Valter
Most erre mit mondjak... Végre olyan lábaim voltak amelyekért dolgoztam, csapattársamnak hála pedig a szökés is összejött. Minden jól alakult ma és egyrészről tudom, hogy hálásnak kell lennem, mert...

Atti is tudja, hogy hibázott, de a posztja szerint biztos volt abban, hogy Bouwman lesprintelte volna, ha ketten maradnak. Így nagyobb volt a kockázat, de benne volt a győzelem esélye. Ki tudja mi lett volna, ha nem ötödik helyről kezdi a sprintet, de biztosan lesz még lehetősége javítani. így is chapeau azért

Szerkesztette: dancogo
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 356 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Bár szerintem is óriási eredmény a 4. hely, az ilyen mentalitás/hozzáállás csak előnyére fog válni Atinak.