NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
2
2
18:30-tól, ARENA4
Kerékpár
24 feliratkozó
több mint 4 éve
no
7 304
Igen. Kapitany lesz HA csucsatleta tud lenni ( a balesete-kora ellene szol ) es epitik kore a csapatot. Nem az ove lesz a legerosebb, de ez erobeosztasrol es a lehetosegek jo felmerese es ezek kihasznalasarol szol. Pogacar nem tudott volna nyerni a sky/Froome ellen es ez a szeles szakasz miatt 99%-ra kimerem jelenteni. Ez elkerulhetetlen es ilyenbe barki beleszaladhat, de itt a legerosebb csapat sem tudna segiteni. De amit itt a Jumbo/ Roglic elhibazott azokat Froome nem es ez nem az erejukrol szol a labukban. De az idei Vuelta-n ( ha viszik ) talan lathatjuk hol all.Froome jövőre már izraeli lesz ha minden igaz 😊2017 Wilco Kelderman nekiutkozott a parkolo motorosnak szinte az egesz sky-t rantotta magaval. Landa-G volt a ket kapitany es mindketto elveszitette az eselyt a trikora. Nem veletlen hogy mindkettot inkabb keruli a szerencse mint sem. A motorosok veszelyesek es sokkal nagyobb rahatasuk van rossz ertelemben a versenyekre.Az Ineos amúgy szerintem eltaktikázta az évet, olyan keretük van hogy simán 2 kapitányt kuldhetnek mindenhova. Most jóval másabb lenne ha egy Carapaz még tekerne náluk.Az teny. De azert az nem az o hibaja, hanem aki nem rogzitette oket.A motorosoktol jobban kivagyok, Rengetegen vannak, mindegyik kezebe egy hubble teleszkop megis 3 meterre vannak.Mondjuk ők ritkán söpörnek táblákat a versenyzők elé.
Olyan tavolsagrol az mar inkabb rontgen.
no
Toca
Ami a hibaja hogy marha veszelyes is tud lenni es hatranyba tudja hozni a kerekeseket a turbulencia. A motorosok meg oriasi draftot adnak es veszelyesek is tudnak lenni. Itt a Giron lefejeztek a teljes sky-t egy sotet evben. De rengeteg pelda van rajuk.
no
Froome, Bernal a Vueltán.
FLZOLI
A helikopter nem annyira, de amikor a barikadot elviszi akkor a pilota tultolta es veszelyes magaban hisz Lopez most, Froome es rengeteg pelda van hogy sokkal kevesebb is eleg a nagy bajhoz. De a barikadot le kellett volna rendesen rogziteni.
Iden a sky ezt nem eltaktikazta hanem elpolitizalta es a felkeszitese a kerekeseknek gyalazatos lett. Bealltak Bernal moge teljes mellszelesen de nem volt ertelme. A Tirreno alapjan G boven alkalmas lett volna a TDF-re megha nem is nyer, Froome magahoz kepest meg nincs ahol szeretne, de a szamai alapjan boven elmenne a peletonban ( bar o erthetobb ). De mikor Carapaz aki a Giro-ra keszult es berantottak a TDF-re az WTF. De errol mar irtam, de ilyen hulyeseget reg csinaltak szoval a tippem a belso politika. Es raadasul a francia zseni halala is jobban meglatszik mint szeretnek. Valakinek dontenie kell mert nem lehet ertekezletet osszehivni verseny alatt, mert most tobb DS ugyanakkora hangsullyal van jelen.
A Vuelta erdekes lesz, mert Bernal ( ha felepul ), Carapaz ( szerencsetlennek nem adtak igazi eselyt nyerni, attol meg nyerhet ) es Froome akit en a balesete utan a jovo evi TDF-re vizsionaltam, ha egyaltalan tud meg csucsatleta lenni. Ahol most van az neki nem lesz eleg, de eddig a pontig csak a csavo hihetetlen akarata eleg volt.
Nincs baj hisz generacio valtas megy vegbe es iden bizonyitanak a versenyek mindent. Nem a csapat, nem a penz nyerik a versenyeket ( persze segitenek ). A TDF elso heterol irtam bevezetest a verseny elott es leirtam hogy a Jumbo-nak ki kellene hasznalnia. Reg voltam ilyen boldog mint ezen a TDF-on ( kiveve mikor nem a Wiggins-Froome-G nyert. 😊 )
no
Ott azért már más lesz a szerepe szerintem és a megítélése. Mint amikor Schumi visszatért az F1-be egy nem top csapat Mercibe.
FLZOLI
több mint 4 éve
Szerintem nem lesz más, TDF-et akar nyerni. Persze kicsit más lesz a taktika, de a szerepe ugyanaz.Froome jövőre már izraeli lesz ha minden igaz 😊2017 Wilco Kelderman nekiutkozott a parkolo motorosnak szinte az egesz sky-t rantotta magaval. Landa-G volt a ket kapitany es mindketto elveszitette az eselyt a trikora. Nem veletlen hogy mindkettot inkabb keruli a szerencse mint sem. A motorosok veszelyesek es sokkal nagyobb rahatasuk van rossz ertelemben a versenyekre.Az Ineos amúgy szerintem eltaktikázta az évet, olyan keretük van hogy simán 2 kapitányt kuldhetnek mindenhova. Most jóval másabb lenne ha egy Carapaz még tekerne náluk.Az teny. De azert az nem az o hibaja, hanem aki nem rogzitette oket.A motorosoktol jobban kivagyok, Rengetegen vannak, mindegyik kezebe egy hubble teleszkop megis 3 meterre vannak.Mondjuk ők ritkán söpörnek táblákat a versenyzők elé.
no
Toca
Ami a hibaja hogy marha veszelyes is tud lenni es hatranyba tudja hozni a kerekeseket a turbulencia. A motorosok meg oriasi draftot adnak es veszelyesek is tudnak lenni. Itt a Giron lefejeztek a teljes sky-t egy sotet evben. De rengeteg pelda van rajuk.
no
FLZOLI
A helikopter nem annyira, de amikor a barikadot elviszi akkor a pilota tultolta es veszelyes magaban hisz Lopez most, Froome es rengeteg pelda van hogy sokkal kevesebb is eleg a nagy bajhoz. De a barikadot le kellett volna rendesen rogziteni.
Iden a sky ezt nem eltaktikazta hanem elpolitizalta es a felkeszitese a kerekeseknek gyalazatos lett. Bealltak Bernal moge teljes mellszelesen de nem volt ertelme. A Tirreno alapjan G boven alkalmas lett volna a TDF-re megha nem is nyer, Froome magahoz kepest meg nincs ahol szeretne, de a szamai alapjan boven elmenne a peletonban ( bar o erthetobb ). De mikor Carapaz aki a Giro-ra keszult es berantottak a TDF-re az WTF. De errol mar irtam, de ilyen hulyeseget reg csinaltak szoval a tippem a belso politika. Es raadasul a francia zseni halala is jobban meglatszik mint szeretnek. Valakinek dontenie kell mert nem lehet ertekezletet osszehivni verseny alatt, mert most tobb DS ugyanakkora hangsullyal van jelen.
A Vuelta erdekes lesz, mert Bernal ( ha felepul ), Carapaz ( szerencsetlennek nem adtak igazi eselyt nyerni, attol meg nyerhet ) es Froome akit en a balesete utan a jovo evi TDF-re vizsionaltam, ha egyaltalan tud meg csucsatleta lenni. Ahol most van az neki nem lesz eleg, de eddig a pontig csak a csavo hihetetlen akarata eleg volt.
Nincs baj hisz generacio valtas megy vegbe es iden bizonyitanak a versenyek mindent. Nem a csapat, nem a penz nyerik a versenyeket ( persze segitenek ). A TDF elso heterol irtam bevezetest a verseny elott es leirtam hogy a Jumbo-nak ki kellene hasznalnia. Reg voltam ilyen boldog mint ezen a TDF-on ( kiveve mikor nem a Wiggins-Froome-G nyert. 😊 )
no
Ott azért már más lesz a szerepe szerintem és a megítélése. Mint amikor Schumi visszatért az F1-be egy nem top csapat Mercibe.
FLZOLI
Láttuk idén lehet csapat nélkül is nyerni egy erős sor ellen.
több mint 4 éve
Froome jövőre már izraeli lesz ha minden igaz 😊2017 Wilco Kelderman nekiutkozott a parkolo motorosnak szinte az egesz sky-t rantotta magaval. Landa-G volt a ket kapitany es mindketto elveszitette az eselyt a trikora. Nem veletlen hogy mindkettot inkabb keruli a szerencse mint sem. A motorosok veszelyesek es sokkal nagyobb rahatasuk van rossz ertelemben a versenyekre.Az Ineos amúgy szerintem eltaktikázta az évet, olyan keretük van hogy simán 2 kapitányt kuldhetnek mindenhova. Most jóval másabb lenne ha egy Carapaz még tekerne náluk.Az teny. De azert az nem az o hibaja, hanem aki nem rogzitette oket.A motorosoktol jobban kivagyok, Rengetegen vannak, mindegyik kezebe egy hubble teleszkop megis 3 meterre vannak.Mondjuk ők ritkán söpörnek táblákat a versenyzők elé.
no
Toca
no
FLZOLI
no
több mint 4 éve
no
7 304
2017 Wilco Kelderman nekiutkozott a parkolo motorosnak szinte az egesz sky-t rantotta magaval. Landa-G volt a ket kapitany es mindketto elveszitette az eselyt a trikora. Nem veletlen hogy mindkettot inkabb keruli a szerencse mint sem. A motorosok veszelyesek es sokkal nagyobb rahatasuk van rossz ertelemben a versenyekre.Az Ineos amúgy szerintem eltaktikázta az évet, olyan keretük van hogy simán 2 kapitányt kuldhetnek mindenhova. Most jóval másabb lenne ha egy Carapaz még tekerne náluk.Az teny. De azert az nem az o hibaja, hanem aki nem rogzitette oket.A motorosoktol jobban kivagyok, Rengetegen vannak, mindegyik kezebe egy hubble teleszkop megis 3 meterre vannak.Mondjuk ők ritkán söpörnek táblákat a versenyzők elé.
no
Toca
no
FLZOLI
több mint 4 éve
Az Ineos amúgy szerintem eltaktikázta az évet, olyan keretük van hogy simán 2 kapitányt kuldhetnek mindenhova. Most jóval másabb lenne ha egy Carapaz még tekerne náluk.Az teny. De azert az nem az o hibaja, hanem aki nem rogzitette oket.A motorosoktol jobban kivagyok, Rengetegen vannak, mindegyik kezebe egy hubble teleszkop megis 3 meterre vannak.Mondjuk ők ritkán söpörnek táblákat a versenyzők elé.
no
Toca
no
több mint 4 éve
no
7 304
Az teny. De azert az nem az o hibaja, hanem aki nem rogzitette oket.A motorosoktol jobban kivagyok, Rengetegen vannak, mindegyik kezebe egy hubble teleszkop megis 3 meterre vannak.Mondjuk ők ritkán söpörnek táblákat a versenyzők elé.
no
Toca
több mint 4 éve
A motorosoktol jobban kivagyok, Rengetegen vannak, mindegyik kezebe egy hubble teleszkop megis 3 meterre vannak.Mondjuk ők ritkán söpörnek táblákat a versenyzők elé.
no
több mint 4 éve
no
7 304
A motorosoktol jobban kivagyok, Rengetegen vannak, mindegyik kezebe egy hubble teleszkop megis 3 meterre vannak. Olyan tavolsagrol az mar inkabb rontgen.
több mint 4 éve
Azért annak a helikopteresnek is taps...
több mint 4 éve
Áh vagány, köszi 😊Thomas bukása:rámész a tweetre, jobb felső nyíl -> tweet beágyazása, kimásolod a kódot és pl. itt az írós ablakba beilleszted és kész is 😊
twitter.com/i/status/1313111817045016585
Elég rosszul nézett ki ahogy elterült az aszfalton...
Amúgy hogy kell twittert linkelni normálisan? 😊
FLZOLI
dancogo
Gépen ezt könnyebb, kíváncsi vagyok mobilon is sikerül-e majd összehozni
— Salvatore Bertuccio (@salxber) October 5, 2020
több mint 4 éve
Thomas bukása:rámész a tweetre, jobb felső nyíl -> tweet beágyazása, kimásolod a kódot és pl. itt az írós ablakba beilleszted és kész is 😊
twitter.com/i/status/1313111817045016585
FLZOLI
több mint 4 éve
Thomas bukása:twitter.com/i/status/1313111817045016585
több mint 4 éve
Le a kalappal G előtt, hogy törött medencével végigtekerte a szakaszt, azért az nem semmi. Ez a szezon borzalmas eddig az Ineos-nak, lehet még a végén szurkolni is fogok nekik a Vueltán.Innentől teljesen nyílt a verseny, simán jöhet egy outsider, mint tavaly Carapaz, és mindent vihet.
több mint 4 éve
no
7 304
Pogacar abban az ertelemben van ideirva hogy tamad es nem az hogy nyerjen.Pogacar szint azért ritká fordul elő 😉 Nem lesz ez szar verseny a kihullók ellenére (sem)!atfogalmazom 😊G-ert azert kar mert felek hogy a sok hegyimaki a Yates gyozelmevel zarodo Vuelta-t fogja produkalni ami hihetetlen elvezhetetlen volt.Egyik hegyimano se élte túl, Nibali, Keldermann, Kruijwijk, Fuglslang se echte hegyikecske
no
FLZOLI
az rossz mikor minden eselyesnek ugyanaz az erossege. Semmi bajom a hegyimakikkal.
De hianyzik Vlasov aki lehetne a Giro Pogacar-ja. Bar remelem jon egy par fiatal aki odaporkol a versenynek.
Yates egy nagy talany, ez a hegy nem egy durva nehez es ez a konnyebbik oldala volt.
no
Forza Nibali!
clbass
Nem mondtam hogy szar lesz. Minden tiszteletem Nibali fele de amit tavaly muvelt az nem verseny, de ha a csikok megrangatnak oket az segitene. A mai alapjan a rutinos rokak szepen elvereztetik egymast. Ezert orultem hogy Vlasov jobbat ment mint a fonoke es kirobbano formajaban ot engedtek volna tamadni es animalta volna a versenyt. Nibali-e a legjobb csapat, o a legrutinosabb, a legdorzsoltebb es majd elvalik o lesz-e a legerosebb is, legalabbis remenykedem hogy kideritik a tobbiek es csak ez a keresem a verseny fele.
több mint 4 éve
Persze, hogy Forza Nibali. 😊Pogacar szint azért ritká fordul elő 😉 Nem lesz ez szar verseny a kihullók ellenére (sem)!atfogalmazom 😊G-ert azert kar mert felek hogy a sok hegyimaki a Yates gyozelmevel zarodo Vuelta-t fogja produkalni ami hihetetlen elvezhetetlen volt.Egyik hegyimano se élte túl, Nibali, Keldermann, Kruijwijk, Fuglslang se echte hegyikecske
no
FLZOLI
az rossz mikor minden eselyesnek ugyanaz az erossege. Semmi bajom a hegyimakikkal.
De hianyzik Vlasov aki lehetne a Giro Pogacar-ja. Bar remelem jon egy par fiatal aki odaporkol a versenynek.
Yates egy nagy talany, ez a hegy nem egy durva nehez es ez a konnyebbik oldala volt.
no
Forza Nibali!
clbass
több mint 4 éve
Pogacar szint azért ritká fordul elő 😉 Nem lesz ez szar verseny a kihullók ellenére (sem)!atfogalmazom 😊G-ert azert kar mert felek hogy a sok hegyimaki a Yates gyozelmevel zarodo Vuelta-t fogja produkalni ami hihetetlen elvezhetetlen volt.Egyik hegyimano se élte túl, Nibali, Keldermann, Kruijwijk, Fuglslang se echte hegyikecske
no
FLZOLI
no
Forza Nibali!
több mint 4 éve
Almeida talán jó lehet már most.atfogalmazom 😊G-ert azert kar mert felek hogy a sok hegyimaki a Yates gyozelmevel zarodo Vuelta-t fogja produkalni ami hihetetlen elvezhetetlen volt.Egyik hegyimano se élte túl, Nibali, Keldermann, Kruijwijk, Fuglslang se echte hegyikecske
no
FLZOLI
no
Esetleg Masnada, Knox vagy Hart. Bár én ezt ebben a versenyben nem érzem és szerintem az egyik "nagy" öreg behúzza majd. Nibali, Fuglslang, Kruijswijk. Esetleg Majka vagy Pozzovivo, de ez már nagyon sötét ló kategória.
több mint 4 éve
Valter 07:58 hátránnyal összetett 42, 2. a CCC-n belül! Egy dombosabb szökésben, kis kaptatóval a végén tuti bepróbálkoznak vele 😉
több mint 4 éve
no
7 304
atfogalmazom 😊G-ert azert kar mert felek hogy a sok hegyimaki a Yates gyozelmevel zarodo Vuelta-t fogja produkalni ami hihetetlen elvezhetetlen volt.Egyik hegyimano se élte túl, Nibali, Keldermann, Kruijwijk, Fuglslang se echte hegyikecske
no
FLZOLI
több mint 4 éve
G-ert azert kar mert felek hogy a sok hegyimaki a Yates gyozelmevel zarodo Vuelta-t fogja produkalni ami hihetetlen elvezhetetlen volt.Egyik hegyimano se élte túl, Nibali, Keldermann, Kruijwijk, Fuglslang se echte hegyikecske
no
több mint 4 éve
no
7 304
G-ert azert kar mert felek hogy a sok hegyimaki a Yates gyozelmevel zarodo Vuelta-t fogja produkalni ami hihetetlen elvezhetetlen volt.
több mint 4 éve
no
7 304
Nem ertem a sky-t. G-nek 130 ember sem tudna segiteni. Ganna eleg lenne oda. A szerencse nem kiseri tovabbra sem.
több mint 4 éve
Vlasov kuka, Thomas vergődik... Szépen fejre állt a fantasym...Akkor már nyerjen Nibali vagy egy fiatal
több mint 4 éve
Kíváncsi vagyok a mai szakaszra, durva ez így az elején. A Jumbo például egyből elszállhat ha Kruijwijk ma is gyenge leszÉs az Astana is teljesen ha Fuglsang is elszáll, 3 nap alatt 3 esélyes ember esne ki.
FLZOLI
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Kíváncsi vagyok a mai szakaszra, durva ez így az elején. A Jumbo például egyből elszállhat ha Kruijwijk ma is gyenge lesz