Kerékpár

23 feliratkozó

több mint 3 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 137 — je suis poloska
trek is ügyes, előreküldik mollemát, aztán hátul meg beállnak vezetni.
Meg is érdemelnék hogy se a szakasz se a trikó ne jöjjön össze szakasz végére 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 935 — Kinek mit intézett a kormánya
Morkov kiszállt láz miatt
Gyengült Cav vonata
Demare-nak lehet érdemes lenne így végigmenni, jópár szakasz plusz ciklámen

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
clbass New Orleans Saints 3 166 — Saints fan
Szép szökőnapnak néz ki a mai! Nem kimondottan hegyi befutó, de rengeteg a mászás és kemény emelkedő is jutott a végére. Remélem Ati próbálkozik ma 😉
több mint 3 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 100 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
Mekkora bukás volt TdH-n.
Nyíl egyenes 10 méteres úton. Ritkán látni ilyet.
tüsi91
Ez szornyu volt. 😕

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 935 — Kinek mit intézett a kormánya
Bininek lehet Barni kéne utolsó embernek és akkor lehet összejönne, ahogy felment a végén... 😀
eaglesmcnabb
Bini nagyon gyorsan egyedül marad mindig
De mondták hogy nem tudott összecsiszolódni a vonatával, mert olyan jól ment, hogy el kellett vinni a nagy versenyekre

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 675 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Ha egy üzlet beindul...

Valószínűleg nem Demare a leggyorsabb de ő a legerosebb a sprinterek között

több mint 3 éve
Bininek lehet Barni kéne utolsó embernek és akkor lehet összejönne, ahogy felment a végén... 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Ati 30, Erik 38, Barna 150, mindenki azonos idővel

Szerkesztette: zacknorb

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 696 — "Montoya por favor!"
Jó Sprint volt

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Mekkora bukás volt TdH-n.
Nyíl egyenes 10 méteres úton. Ritkán látni ilyet.
több mint 3 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 258 — Keep pounding
Teljesen jo sztorik egy totalisan semmitmondo 6 oras szakaszra amin nem tortenik semmi

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
tenorx 14 114 — fő libsi
De furcsa Fetter Erik érettségijéről meg egyéb ilyen kicsit too much info dolgokat hallgatni 😀
több mint 3 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 196 — Chiefs GM
Azért nem kicsit kell zakkantnak lenni ahhoz, hogy valaki egy 190+ km-es szakaszon egyedül álljon neki szökni...

Szerk.: Mondjuk ez az a csávó, aki a 300km-es Milano - Sanremo után még további 50 km-t tekert hazáig, akkor nem szóltam. 😊

Szerkesztette: somoskovig

több mint 3 éve
Az is valami, hogy Arnaud Demare külön kiemeli Atit, a célban ráadásul magyarul Köszönömmel üdvözölte Atit.

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 258 — Keep pounding
Mondjuk ez a kanyar 800-zal a vege elott brutal volt, nem tudom ki talalta ki, nem csoda hogy megszakadtak a vonatok. Girmay is hatalmasat mentett a vegen, es igy is bejott otodiknek.

Ati nagyot melozott, nem veletlenul emlitette meg kulon Demare. Remelem ez levesz egy jo nagy adag terhet a vallakrol. A ciklamen triko pedig sztem hozhato lesz Demare-nak, Girmay lehet a legnagyobb ellenfel.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 423 — Így remélem megfelelek nektek.....
Attilának külön megköszönte!
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 257 — NFL bracket champion '26
Szépet ment az FDJ tényleg az egyedüli kisiklás az volt, mikor Scotson mögül eltűnt a vonat további része, de Sinkeldam jól reagált, jó ütemben vezette fel a sprintet Démare-nak.

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Valter miért kapott 2:10et ma?
tüsi91
Az volt a dolga, hogy felhúzza az FDJt a hegyre, utána már csak becsorgott...
nagir
Köszönöm.
Nem láttam, most értem haza... Nem elégedetlen vagyok, csak kérdeztem, hogy mi az oka.
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 224
tüsi91
nagir
Emellett gyűjti a hátrányt hogy szökhessen.
Mikey
Ma IS nagyon sokat köszönhet Neki a csapat és Demare, hogy meglett a szakaszgyőzelem és ezzel teljesült az FDJ legföbb célja...
nagir
Ennyi. De persze mivel nem nyert a négy szakaszból négyet, és nem vezet összetettben, így csalódás. 😀

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
tüsi91
nagir
ja, de a síkon is ő hozta szinte végig a csapatot davyval felváltva, sajna guarneri is hátramaradt a Cav-Ewan féle csoportban, így Sinkeldamot pihentetni kellett felvezetőnek, Scotsont és Konovalovast pedig a vonathoz. Jó volt ez így, most végre szépen összeállt a vonat, leginkább annak köszöhetően hogy a Quick Step kimaradt a buliból (bár a végén Sinkeldam elhagyta az ausztrál kerekét). Érdekes lesz, hogy holnap is sikerül-e ugyanilyen jól felvezetni majd, szerintem nem.

Szerkesztette: eaglesmcnabb

több mint 3 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 515 — Bla, bla, bla
tüsi91
nagir
Mikey
Ma IS nagyon sokat köszönhet Neki a csapat és Demare, hogy meglett a szakaszgyőzelem és ezzel teljesült az FDJ legföbb célja...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 224
tüsi91
nagir

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 515 — Bla, bla, bla
tüsi91

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Ez komoly FDJ teamwork volt, és meglett az eredménye.
Combos

Poloska vagyok.