NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
2
2
18:30-tól, ARENA4
Kerékpár
24 feliratkozó
több mint 4 éve
Sagan mekkorát ment ma, te jó ég!
több mint 4 éve
Lassan Tour de Hongrie szint lesz ez a verseny, szóval a király etapon meglesz az első magyar rózsaszín trikós 😊
több mint 4 éve
no
7 304
Ez sajnos nagyon szegenyes lett. A fiatalok elott itt a nagy lehetoseg. Ha a teljes Sunweb is hazamegy akkor lesz igazan Matthews idegbajos, ha lehet azt meg fokozni. Elhozzak ide a neki fekvo TDF helyett az indokkal hogy eddig a Giro Bubble-ben keszult. Nesze neked.
több mint 4 éve
Amúgy miért nem a bowl.hu-s fantasyval játszotok? 😀Próbáltam, de nekem nem működik az a szar német 😀
van külön topikja is:
bowl.hu/forum/egyeb-jatekok/fantasy-cycling
eaglesmcnabb
Nem is értem, még bejelentkezni se tudtam amikor próbáltam, nem küldött confirmation e-mailt se, de persze valahogy regisztráltam az emailre fiókot mégis. Könnyebb ez.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Amúgy miért nem a bowl.hu-s fantasyval játszotok? 😀 van külön topikja is:
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Na akkor 3 ember a csapatomból Covidos, király. Sejtettem hogy pont az a Sunwebes lesz aki nálam van. És nem nekem a legrosszabb... 😀Az egész Mitchelton-Scott hazamegy, Yates a stábtól kapta el.Michael Matthews lesz az a Sunweb....
Kruijswijk is feladja (fantasymba kiesett ő és Yates is, kurva jó), meg egy Sunwebes is akit még nem neveztek nevén.
Heisman
Nekem Thomas, Yates, Vlasov és Kruijswijk is a csapatomba volt... 😊
Marad Almeida, Ganna, Demare, Masnada és Oomen. Utóbbi 2 semmire se jó, de az első 3 nagyon betalált eddig 😊
FLZOLI
Maradt nekem : Ganna, Konrad, Meintjes, T.Martin és Bouchard. Meg persze Ati.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Az egész Mitchelton-Scott hazamegy, Yates a stábtól kapta el.Michael Matthews lesz az a Sunweb....
Kruijswijk is feladja (fantasymba kiesett ő és Yates is, kurva jó), meg egy Sunwebes is akit még nem neveztek nevén.
Heisman
Nekem Thomas, Yates, Vlasov és Kruijswijk is a csapatomba volt... 😊
Marad Almeida, Ganna, Demare, Masnada és Oomen. Utóbbi 2 semmire se jó, de az első 3 nagyon betalált eddig 😊
több mint 4 éve
Az egész Mitchelton-Scott hazamegy, Yates a stábtól kapta el.Kruijswijk is feladja (fantasymba kiesett ő és Yates is, kurva jó), meg egy Sunwebes is akit még nem neveztek nevén.
több mint 4 éve
hát ja, de egy ardenneki klasszikust ritkán nyeri GT contender, se froome, se contador nem állt még dobogón sem, és még Nibalinak is csak egy 2. helye van pedig indult párszor. Egyszer nyert ilyenen Schleck, meg most Roglic, aztán annyi. Már ha Valverdét nem vesszük bele, de ő több szempontból kilóg a sorból.Az a baj, hogy ez pont az a típus aki max 1 hetes versenyeket nyer ha úgy állnak a csillagok. Szakaszt vagy klasszikust a legritkabb esetben nyernek.Pedig szükség lesz rá 😀Valter for prez!Jó lenne, ha Zakarin egy kicsit összekapná magát, mert különben nem lesz Ati-nak semmilyen segítsége a nagy hegyeken.... 😀
eaglesmcnabb
Igor
Ugyan kicsi a minta, de ahogy én észrevettem /és nyugodtan javítsatok ki ha tévedek/ Valter egy vérbeli grimpeur, gyengébb puncheur képességekkel. A rövid hegyek, és a gyors iramváltások nem az erősségei, viszont topon van a kemény hosszú hegyi szakaszokon, ahol több hegyen keresztül megy a fárasztás, de lassabb az iram. Emiatt szakadt le az Etnán a hegy aljában, mert nem volt fárasztás, nekiugrottak a hegynek, elvesztette a kontaktot a mezőnnyel és onnantól már mindegy is volt. A VB-n, és a Lombardián is ez volt a veszte. Legjobb példa rá a tavalyi l'Avenir, ahol a 8 szakaszon az egyetlen hegyen kapott majdnem 7 percet, majd rá egy napra megnyerte a királyetapot. Fájó, de ezek miatt lehet sohasem lesz egy klasszikus menő, bár a stílusban és testalkatban hasonló A.Schleck is összekukázott valahogy egy monumentet, szóval van remény hogy itt is top 20 környékén lehet valamikor.
A 15-17-18-20 szakaszokon igenis lesz keresnivalója, ha elengedik szökni egy ilyen sorral mint legutóbb, még egy szakasz is összejöhet.
eaglesmcnabb
Na nem mintha a Bardet, Buchman,Pinot szint és stílus annyira baj lenne 😊
FLZOLI
Lombardia más tészta ott több eséllyel indul egy sima hegyi menő, de azt is többször nyeri puncheur.
Szerintem magyar versenyzőtől egy top 10 bármilyen pro tour versenyen/szakaszon nagy szó lenne. Nemhogy egy Bardet/Buchmann szint.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Az a baj, hogy ez pont az a típus aki max 1 hetes versenyeket nyer ha úgy állnak a csillagok. Szakaszt vagy klasszikust a legritkabb esetben nyernek.Pedig szükség lesz rá 😀Valter for prez!Jó lenne, ha Zakarin egy kicsit összekapná magát, mert különben nem lesz Ati-nak semmilyen segítsége a nagy hegyeken.... 😀
eaglesmcnabb
Igor
Ugyan kicsi a minta, de ahogy én észrevettem /és nyugodtan javítsatok ki ha tévedek/ Valter egy vérbeli grimpeur, gyengébb puncheur képességekkel. A rövid hegyek, és a gyors iramváltások nem az erősségei, viszont topon van a kemény hosszú hegyi szakaszokon, ahol több hegyen keresztül megy a fárasztás, de lassabb az iram. Emiatt szakadt le az Etnán a hegy aljában, mert nem volt fárasztás, nekiugrottak a hegynek, elvesztette a kontaktot a mezőnnyel és onnantól már mindegy is volt. A VB-n, és a Lombardián is ez volt a veszte. Legjobb példa rá a tavalyi l'Avenir, ahol a 8 szakaszon az egyetlen hegyen kapott majdnem 7 percet, majd rá egy napra megnyerte a királyetapot. Fájó, de ezek miatt lehet sohasem lesz egy klasszikus menő, bár a stílusban és testalkatban hasonló A.Schleck is összekukázott valahogy egy monumentet, szóval van remény hogy itt is top 20 környékén lehet valamikor.
A 15-17-18-20 szakaszokon igenis lesz keresnivalója, ha elengedik szökni egy ilyen sorral mint legutóbb, még egy szakasz is összejöhet.
eaglesmcnabb
Na nem mintha a Bardet, Buchman,Pinot szint és stílus annyira baj lenne 😊
több mint 4 éve
Pedig szükség lesz rá 😀Valter for prez!Jó lenne, ha Zakarin egy kicsit összekapná magát, mert különben nem lesz Ati-nak semmilyen segítsége a nagy hegyeken.... 😀
eaglesmcnabb
Igor
több mint 4 éve
Valter for prez!Jó lenne, ha Zakarin egy kicsit összekapná magát, mert különben nem lesz Ati-nak semmilyen segítsége a nagy hegyeken.... 😀
eaglesmcnabb
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Megjött az élmezőnyben, Nibali mögött, Kruiswijk előtt a top 20-ban.Valter for prez!Mi volt? Nincs eurosport 2.
eaglesmcnabb
Legalabb a tenisznek vége lesz.
tüsi91
több mint 4 éve
tüsi91
11 023
Valter for prez!Mi volt? Nincs eurosport 2.
eaglesmcnabb
Legalabb a tenisznek vége lesz.
több mint 4 éve
Valter for prez!
több mint 4 éve
no
7 304
Ezt a ket kapitanyos rendszert a Jumbonal, amit a Vueltara terveznek Igazan nem ertem. Vki megvilagitana? Ebben mi a racio? Mi lesz az a pont, amikor mondjuk mindenli Roglicert teker? Vagy forditva amikor neki kell Dumoert?A ket kapitany a csapat szemszogebol egy biztositas es egy nagyszeru taktikai lehetoseg. Plusz ha oszintek akkor egy klasszis segitovel beljebb vannak. Az hogy nem kell dolgoznia a semleges szakaszokon sajat zsiron hogy legyen puskapor ahol szukseges. Egyszeruen oszintenek kell lenniuk, mert ha nem akkor megy tonkre az egesz. Wiggins/ Froome a Vuelta/TDF kombonal kijott hogy nem hitt Wiggins-nek. Azutan a sky-nal mindenki dolgozott a masiknak. Idei TDF-en TD onkentesen segitett Roglic-nak mert tudta hogy nincs meg a laba es akkor mar inkabb segitett neki. A Movistar az ellenpelda es ilyenkor jottek a szakaszok ahogy a csapat leszakitja az egyiket, a kovetkezon a masikat, mert nem vallottak be hogy gyengek. A problema ha mindketto erosnek erzi magat es akkor annak tamadnia kell aki verseny elott/alatt az erosorrendben hatrabb van vagy neki kell dolgozni ha elfogytak a tobbiek. Itt most ez TD az elott allapotban, amit konnyen meg tud valtoztatni a verseny alatt mint G amikor gyozott, anelkul hogy dolgoztak volna egymas ellen.
diverdoc
több mint 4 éve
no
7 304
Majka nem a legjobb, de amikor azt mondjuk hogy ez meg az a segito tudna mashol kapitany lenni/ nyerni akkor ok nem jobbak mint Majka. Es azert mert o nem a kremek kremje azert nincs miert szegyenkeznie. Egy par kerekes akik kulonbozo szakaszban a palyafutasuk es mindenfele szerepkorben. A GT-on top10 /top3 eredmenyek:En Majka-t sajnalom. Jobb egy Contador segitojenek, mint nevleges kapitanykent. Sagan nincs a legjobb formajaban, de ezeket az "eredmenyeket " egyedul is hozna. Majka-Konrad egy ilyen felkavart Giro-n lehetnenek a "kiralyok" de nem. Lattuk a TDF-en is hogy egy dombosabb szakaszon a belet kidolgozta mindenki erte es a reduced sprintbefuton olyan elvertek akiket 2 eve egykereken is legyozott volna.. Itt a francia annyival erosebb hogy meg a helyezkedessel sem kell bajlodnia, nyer siman elrol. Persze a pontriko ertekes es ahhoz tokeletes eredmenyek, de a kor bezarul mert ehhez eleg lenne egyedul is ezeken a szakaszokon.Majka sosem volt alkalmas kapitánynak. Fekete lóként tud ő menni, amikor radar alatt lehet,de 21 szakaszon konstans jónak lenni az nem az ő műfaja.
Nibali megint passziv volt tegnap en nem ertem hova sporolja az embereit.
no
Eléggé B kategóriás ez a Giro így, hogy hullanak az esélyesek. Mármint a 2.helyre esélyes, mert úgyis Nibali nyer 😊
FLZOLI
Majka 6/1, TD 6/3m, Adam Yates 3/0, SYates 4/1, Pinot 5/1, Bardet 5/2, Landa 6/1, Kruijswijk 7/1
Viszont o most is ( es Konrad ) Sagan arnyekaban van teljesen feleslegesen.
több mint 4 éve
Ezt a ket kapitanyos rendszert a Jumbonal, amit a Vueltara terveznek Igazan nem ertem. Vki megvilagitana? Ebben mi a racio? Mi lesz az a pont, amikor mondjuk mindenli Roglicert teker? Vagy forditva amikor neki kell Dumoert?pár éve, mikor G nyerte a Tourt, akkor is Froome beállt mögé (legalábbis nyilatkozatokban ez jött le, illetve ment is neki hegyre fel). Igaz asszem második lett akkor Froome is a végén, de dobogóra biztos felállt összetettben, már nem emlékszem pontosan. Ha összetöri magát valamelyik esélyes, nem kell az egész versenyt kidobni a kukába, egyből megvan a B opció.
diverdoc
Láttuk milyen kis dolgokon múlhat az összetett siker, főleg idén lehet ez szerintem jó húzás. Ha meg mindkettő mégis esélyes marad összetettben, akkor lemeccselik egymás között időfutamon.
több mint 4 éve
Ezt a ket kapitanyos rendszert a Jumbonal, amit a Vueltara terveznek Igazan nem ertem. Vki megvilagitana? Ebben mi a racio? Mi lesz az a pont, amikor mondjuk mindenli Roglicert teker? Vagy forditva amikor neki kell Dumoert?
Szerkesztette: diverdoc
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 4 éve
En Majka-t sajnalom. Jobb egy Contador segitojenek, mint nevleges kapitanykent. Sagan nincs a legjobb formajaban, de ezeket az "eredmenyeket " egyedul is hozna. Majka-Konrad egy ilyen felkavart Giro-n lehetnenek a "kiralyok" de nem. Lattuk a TDF-en is hogy egy dombosabb szakaszon a belet kidolgozta mindenki erte es a reduced sprintbefuton olyan elvertek akiket 2 eve egykereken is legyozott volna.. Itt a francia annyival erosebb hogy meg a helyezkedessel sem kell bajlodnia, nyer siman elrol. Persze a pontriko ertekes es ahhoz tokeletes eredmenyek, de a kor bezarul mert ehhez eleg lenne egyedul is ezeken a szakaszokon.Majka sosem volt alkalmas kapitánynak. Fekete lóként tud ő menni, amikor radar alatt lehet,de 21 szakaszon konstans jónak lenni az nem az ő műfaja.
Nibali megint passziv volt tegnap en nem ertem hova sporolja az embereit.
no
Eléggé B kategóriás ez a Giro így, hogy hullanak az esélyesek. Mármint a 2.helyre esélyes, mert úgyis Nibali nyer 😊
több mint 4 éve
no
7 304
En Majka-t sajnalom. Jobb egy Contador segitojenek, mint nevleges kapitanykent. Sagan nincs a legjobb formajaban, de ezeket az "eredmenyeket " egyedul is hozna. Majka-Konrad egy ilyen felkavart Giro-n lehetnenek a "kiralyok" de nem. Lattuk a TDF-en is hogy egy dombosabb szakaszon a belet kidolgozta mindenki erte es a reduced sprintbefuton olyan elvertek akiket 2 eve egykereken is legyozott volna.. Itt a francia annyival erosebb hogy meg a helyezkedessel sem kell bajlodnia, nyer siman elrol. Persze a pontriko ertekes es ahhoz tokeletes eredmenyek, de a kor bezarul mert ehhez eleg lenne egyedul is ezeken a szakaszokon.Nibali megint passziv volt tegnap en nem ertem hova sporolja az embereit.
több mint 4 éve
Simon Yates koronavírusos, nem indul el a mai szakaszon.Az szép, kérdés, honnan kapta el, akkor az egésznek borulnia kellene vagy legalábbis a csapatának.....
Mikey
több mint 4 éve
Mikey
18 755
Simon Yates koronavírusos, nem indul el a mai szakaszon.
több mint 4 éve
Nono tényleg kegyetlen, mondjuk nem tudom honnan jott ez most neki, evek ota forman kivul tolta...
több mint 4 éve
Demare elképesztően erős