NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Kerékpár

24 feliratkozó

több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Morkov egy allat.

Bernal gyenge volt, de igy a serules moge tud bujni. Remelem nem megy a Vuelta-ra es hogy nem o lesz az uj Quintana.
no
Az már nem lehet. Ő nyert Tourt.
több mint 4 éve
no Baltimore Ravens 7 304
Morkov egy allat.

Bernal gyenge volt, de igy a serules moge tud bujni. Remelem nem megy a Vuelta-ra es hogy nem o lesz az uj Quintana.
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Bernal feladta a Tour-t.
több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 108 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Valverde Sanyi nagy kedvenc nálam is, de az élvezetből csinálja részt kissé árnyalja az az évi 2m €, amit ezért kap.
gdavid
Miután még ennyi idősen is bőven klasszis szint jó pár kategóriában meg nagy név jó hogy nem ingyen csinálja 😊
Csak arra utaltam, hogy csak a pénzért ennyi idősen már tuti nem csinálná.

több mint 4 éve
gdavid New England Patriots 3 895 — Patriots fan
Valverde Sanyi nagy kedvenc nálam is, de az élvezetből csinálja részt kissé árnyalja az az évi 2m €, amit ezért kap.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 4 éve
dancogo Minnesota Vikings San Jose State Spartans 2 088 — Big Penix Energy
Én se a fejlődés ellen vagyok, ez ezzel jár, de nekem baromi unalmas, amikor a Sky vagy Jumbo vonat darál és még akkor is 4-5 emberrel vannak elől amikor a többiek már csak 1-1 emberrel szenvednek. Robotok már inkább mint hibazo és elfarado emberek.

Jó kis Caisse d'Epargne, mennyi király bringás volt abban a csapatban 😊

Valverde sosem volt egy haromhetes menő, ő egy Allaphilipe stílusú bringás, aki valahogy megtalalta a fiatalság forrását 😊 Elvezetbol csinálja már nagyon régóta és ez ritka, hogy valaki ennyi év után is örömét lelje a "szenvedesben"
FLZOLI
úú, azt a Caisse d'Epargne csapatot én is nagyon bírtam - Óscar Pereiro, Erviti, LL Sanchez, Plaza 😊

több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 631 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
A sprinter leszakitja Bernalt 🤡 Inkább hozták volna el a wattmeros angolokat
FLZOLI
Nem tudom kinek drukkolsz, de csodalkoznek ha nem hasznalna a wattmerot.
Vagy lemaradtam valamirol.
no
Contador és Valverde, utóbbi aktív már csak 😊
Nyilván nem a technológiára gondoltam, csak a tendenciára, hogy minden mennyire szabályozott lett és nincsenek kiállok és megindulok csaták csak ülve idofutam szerűen tekerek nagy tempóban...
FLZOLI
A fejlodes nem hatrany. Regen is a legjobbak jol osztottak be az eroforrasokat. A Panache halott nagyon regen. Amugy Froome volt az utolso aki elorukkolt vele a Giro-n.
Valverde egy fantasztikus kerekes aki nagyon sokoldalu. De semmiben a legjobb. De a Movistar mint szponzor erdekeltsegeben a spanyol versenyek orult fontosak es ( nem csak a Vuelta ) ezeket hozta futoszalagon. A szponzor szempontjabol ezek akar a kisebb spanyol versenyek fontosabbak mint Dauphine vagy a Vuelta a Giro-val ( akar a TDF-el ) szemben. A movistar maximalisan elegedett Valverde-vel, mig nekunk az eredmenyei egy furcsa eset.

Contador-rola nagyon vigyazva irok mert nem komalom. Egy tevhit hogy o tamad es tamad es tamad. Jo csapatokban nyert es hideg kiszamitott mertekkel versenyzett.
Azert kulon nem szimpatikus hogy sajat maga is erositi ezt a kepet. Nyilatkozta hogy a wattmero jo edzeni de a versenyen nem engedne. Mondhatjuk remek es van benne igazsag. De 5 kerdessel kesobb feljott a 2015 Giro es hogy ideges volt-e Aru-Landa tamadasnal. Ahh nem, tudtam ha 400 watt-ot tekerek akkor soha nem tekerik ki az elonyt ami kellene. WTF. Termeszetesen tamadt is es az o stilusa latvanyos ( mintha nyereg nelkul lovagolnal jol bekremezve ).

Minden tipusu kerekesnek megvan az erossege, egy jo ott nyer idot ahol elozetesen a kiirasnal elonyben van. Froome tamadt es nem is keveset, szinte minden elso hegyen idot adott a hegyimakiknak es hozzaadva az ITT-n megszerzendo elonyet utana mar neki vedekezni kellett. De tamadt egy par mp-ert Sagan-al, vagy lejtmenetben.

Az hogy lefele nez vagy kiall a konyoke az hulyen nez ki es nem a legeffektivebb poznak jott ki a szelcsatornaban, de igy kenyelmes neki es az sokat szamit. TMartin sokat tud errol meselni.

De igy azert ertem mit szeretnel mondani, de olyan mintha a F1 pilotat csak akkor tartanank tokosnek ha kezi valtot hasznalna a mai mezonyben.
no
Én se a fejlődés ellen vagyok, ez ezzel jár, de nekem baromi unalmas, amikor a Sky vagy Jumbo vonat darál és még akkor is 4-5 emberrel vannak elől amikor a többiek már csak 1-1 emberrel szenvednek. Robotok már inkább mint hibazo és elfarado emberek.

Valverde sosem volt egy haromhetes menő, ő egy Allaphilipe stílusú bringás, aki valahogy megtalalta a fiatalság forrását 😊 Elvezetbol csinálja már nagyon régóta és ez ritka, hogy valaki ennyi év után is örömét lelje a "szenvedesben"
FLZOLI
Valverde nem 3.hetes menő, de jobb mint Alaphilippe, hisz többször volt top 5 és nyert egy Vueltát azért

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
FLZOLI
no
Nyilván nem a technológiára gondoltam, csak a tendenciára, hogy minden mennyire szabályozott lett és nincsenek kiállok és megindulok csaták csak ülve idofutam szerűen tekerek nagy tempóban...
FLZOLI
A fejlodes nem hatrany. Regen is a legjobbak jol osztottak be az eroforrasokat. A Panache halott nagyon regen. Amugy Froome volt az utolso aki elorukkolt vele a Giro-n.
Valverde egy fantasztikus kerekes aki nagyon sokoldalu. De semmiben a legjobb. De a Movistar mint szponzor erdekeltsegeben a spanyol versenyek orult fontosak es ( nem csak a Vuelta ) ezeket hozta futoszalagon. A szponzor szempontjabol ezek akar a kisebb spanyol versenyek fontosabbak mint Dauphine vagy a Vuelta a Giro-val ( akar a TDF-el ) szemben. A movistar maximalisan elegedett Valverde-vel, mig nekunk az eredmenyei egy furcsa eset.

Contador-rola nagyon vigyazva irok mert nem komalom. Egy tevhit hogy o tamad es tamad es tamad. Jo csapatokban nyert es hideg kiszamitott mertekkel versenyzett.
Azert kulon nem szimpatikus hogy sajat maga is erositi ezt a kepet. Nyilatkozta hogy a wattmero jo edzeni de a versenyen nem engedne. Mondhatjuk remek es van benne igazsag. De 5 kerdessel kesobb feljott a 2015 Giro es hogy ideges volt-e Aru-Landa tamadasnal. Ahh nem, tudtam ha 400 watt-ot tekerek akkor soha nem tekerik ki az elonyt ami kellene. WTF. Termeszetesen tamadt is es az o stilusa latvanyos ( mintha nyereg nelkul lovagolnal jol bekremezve ).

Minden tipusu kerekesnek megvan az erossege, egy jo ott nyer idot ahol elozetesen a kiirasnal elonyben van. Froome tamadt es nem is keveset, szinte minden elso hegyen idot adott a hegyimakiknak es hozzaadva az ITT-n megszerzendo elonyet utana mar neki vedekezni kellett. De tamadt egy par mp-ert Sagan-al, vagy lejtmenetben.

Az hogy lefele nez vagy kiall a konyoke az hulyen nez ki es nem a legeffektivebb poznak jott ki a szelcsatornaban, de igy kenyelmes neki es az sokat szamit. TMartin sokat tud errol meselni.

De igy azert ertem mit szeretnel mondani, de olyan mintha a F1 pilotat csak akkor tartanank tokosnek ha kezi valtot hasznalna a mai mezonyben.
no

több mint 4 éve
FLZOLI
no
FLZOLI

több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 460 — #NoStress
FLZOLI
no
FLZOLI
Régen minden jobb volt...

Fent van ncore-on minden idők -szerintem- legjobb bringásáról ez a kurva jó film ncore-on:
 snitt.hu/filmek/gino-bartali-az-acelember-2006
70 éve még nem volt wattmérő. 😉

több mint 4 éve
FLZOLI
no

több mint 4 éve
FLZOLI
több mint 4 éve
En a sky-nak drukkolok es Froome-nak, de nem birom ki mosolygas nelkul. Imadom ezt a TDF-t, Bernal-nak tul nagy volt a szaja ezert az egyik szemem sir, de a masik nevet. De a lenyeg hogy evekig vitatkoztam a sky-rol es az ismert erveket probaltam megcafolni. Ez a TDF meg szinte mindenre ad valaszt es mosolygok. Egyetlen erv maradt de az sem ennyire donto, a kulonbozo felkeszules.
Ha Bennett megnyerne a zold trikot az lenne a cseresznye a habostorta tetejen.
több mint 4 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 227
Valószínűleg nem ezen fog múlni, de szerintem Pogacar külön idővel nyert (1-2 mp, de akkor is).
több mint 4 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 505 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
A 2 angol még ennyit se bírt volna. Froome-ot nem csodálom, anno egy hasonló balesetből Beloki sem tudott visszatérni, vagy egyszerűen csak elkezdett fogni rajtuk az idő.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Okos gondolat volt otthon hagyni mindkét angolt.
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Unalom ellen. A kerekesek mozgalma a veszelyes "munkakorulmenyekrol" Fabio oriasi bukasa utan, a Dauphine lejtotiltakozasa utan es a hosszu evek ota tarto nyavogas utan az ASO es az osszes illetekes hallgat egy picit majd jon Sagan es 60 km/h-nal felre loki Aert-ot.

A velemenyek eltolodnak a bortonbuntetest nekirol a veszelyes, de csodaljuk a bikehandling kepesseget a Szlovaknak. Arrol nem beszelve hogy kiall a sport egyik legnagyobb alakja es a legnepszerubb es elmondja hogy nem volt veszelyes.

Az osszes illetekes hasgorcsos rohogesben hogy mekkora ongolt lott a kerekesek mozgalma.
több mint 4 éve
A mapei mint egy 5. kategorias csapat. Nem ertem mit csinalnak.
több mint 4 éve
Nem ertem a mapei-t, hagyjak verezni Bennett-et, mikozben semmi mas realis celjuk nincs. Alaphilippe gyenge barmire is. Viszont az osszes IS Sagan-nak kedvez es o Buchmann kivetelevel az egesz csapat felett rendelkezik.
több mint 4 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 7 913 — Bla, bla, bla
Erről volt szó a közvetítésben, ha valakit érdekelne:
 eurosport.hosszabbitas.hu/kerekpar/es-bringa/michael-rasmussen-tour-de-france-tiszta-igazsagos

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 631 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Bemakoltam a mai első két helyezettet fantasyban 😊 Nyilván Martinez drágább volt de az összetett esélyei hamar elszalltak
FLZOLI
Drukkoltam hogy Kämna nyerjen, nálam csak ő van 😊
Tirreno-Adriaticoban sehol se vagyok, Tourosba sose lehet tudni annyi szakasz van még hátra
Heisman Trophy
Ahogy nézem jól megszivtad, 3an is feladtak a csapatodbol... Mondjuk max szokesekkel hozhattak volna pontot. Roglic és talán Martin hozni fogja szépen a pontokat. Esetleg Kristoff egy sprint vagy Dum az idofutamon.

Nálam Nizzolo kuka, szóval Sagan, Coquard és Roglic viszi a csapatot 😊
FLZOLI
Izagirre szerintem tudott volna szökni ő viszont így nagyon drága pénzkidobás lett, Aru és Cras mind2 200 pontos feltöltő volt mert ilyen inside kedvencek. Cras amúgy is Ewan vonatában volt, de nem hagyhattam ki 😊 amúgy neki hátfájása volt és valamelyik csigolyája meg is sérült...
Kussnak meg remélem megengedik hogy nyerjen egy szakaszt mint tavaly a Vueltán, bár asszem ő is esett már.
Kristoff meg az utolsó sprintnapokon vadászna, csak most nehezebb a Sagan vs Bennett csata miatt, meg ő már ígyis túlteljesített.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Bemakoltam a mai első két helyezettet fantasyban 😊 Nyilván Martinez drágább volt de az összetett esélyei hamar elszalltak
FLZOLI
Tirreno-Adriaticoban sehol se vagyok, Tourosba sose lehet tudni annyi szakasz van még hátra
Heisman Trophy
Ahogy nézem jól megszivtad, 3an is feladtak a csapatodbol... Mondjuk max szokesekkel hozhattak volna pontot. Roglic és talán Martin hozni fogja szépen a pontokat. Esetleg Kristoff egy sprint vagy Dum az idofutamon.

Nálam Nizzolo kuka, szóval Sagan, Coquard és Roglic viszi a csapatot 😊

több mint 4 éve
FLZOLI

több mint 4 éve