NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
369
44
18:30-tól, ARENA4
Kerékpár
24 feliratkozó
több mint 4 éve
Eurosport Playeren nézi vki a TDF-t?Ha igen, az lenne a kérdésem h megéri ott nézni? Vmikor csak napokkal később tudnám megtekinteni!.. Gondolom a minőség az rendben van!
több mint 4 éve
Az ausztrál törpehörcsög durvát sprintelt a végén 😊
több mint 4 éve
no
7 305
100 szakertobol 98 Alaphilippe szakaszgyozelmet mondott mara. Semmi meglepo nem tortent azon kivul hogy a 2 hulye besegitett neki. A kolykot meg erthetoen vitte a lelkesedes, de Yates megmagyarazhatatlan.Trentin siman lehajrazta Sagan-t, a szlovak nagyon nincs top-on.Nekem eddig tetszik a Tour, jó volt ez a Nizza és környéke. Sokkal jobb mint egy prológ és egy tukorsima sík Cav győzelemmel 😊
Nagy csalodas hogy setabicajozas volt es nem hasznaltak ki a hegyeket. Senki, se a vonatok se a vonatok ellen. Mintha mindenki orulne hogy nem kell hajtani es Alaphilippe sargaban. A franciak orulnek es a panache ujraeledt erzessel bekenhagyjak a vonatokat egy idore. 2 nap 11 oraja 21 perc alatt megnezve ( tekeressel egyutt ). Holnapit fel sem veszem.
no
FLZOLI
De orulok hogy tetszik, mert csak jobb lesz.
több mint 4 éve
no
7 305
Matthews beragott es elvalnak utjaik, a Sunweb mintha direkt csinalna ezt. Lehet ez a mai majdnem sarga triko lesz a legjobb eredmenyuk az idei TDF-en. Megerdemlik.
több mint 4 éve
Trentin siman lehajrazta Sagan-t, a szlovak nagyon nincs top-on.Nekem eddig tetszik a Tour, jó volt ez a Nizza és környéke. Sokkal jobb mint egy prológ és egy tukorsima sík Cav győzelemmel 😊
Nagy csalodas hogy setabicajozas volt es nem hasznaltak ki a hegyeket. Senki, se a vonatok se a vonatok ellen. Mintha mindenki orulne hogy nem kell hajtani es Alaphilippe sargaban. A franciak orulnek es a panache ujraeledt erzessel bekenhagyjak a vonatokat egy idore. 2 nap 11 oraja 21 perc alatt megnezve ( tekeressel egyutt ). Holnapit fel sem veszem.
no
több mint 4 éve
no
7 305
En vartam hogy barmelyik GC meno aki jo formaban erezte magat annak a csapata megprobaljon lerazni egy par embert aki torodott, nincs 100%-os allapotban.Trentin siman lehajrazta Sagan-t, a szlovak nagyon nincs top-on.Azért még mindig 21 szakaszrol beszélünk, egy ride to survive szakasz után, szerintem nem volt várható hogy a vonatok mindent bedobjanak a kazanba
no
FLZOLI
De egyertelmuen mindenki ovatos de az tulzas hogy Sagan tempojaban mennek fel 1 kategorias hegyekre. A szokasos 6 kulcsszakaszon akar mindenki nyerni. Meglatjuk hasonlo vegeredmennyel.
több mint 4 éve
Trentin siman lehajrazta Sagan-t, a szlovak nagyon nincs top-on.Azért még mindig 21 szakaszrol beszélünk, egy ride to survive szakasz után, szerintem nem volt várható hogy a vonatok mindent bedobjanak a kazanba
no
több mint 4 éve
no
7 305
Trentin siman lehajrazta Sagan-t, a szlovak nagyon nincs top-on. Nagy csalodas hogy setabicajozas volt es nem hasznaltak ki a hegyeket. Senki, se a vonatok se a vonatok ellen. Mintha mindenki orulne hogy nem kell hajtani es Alaphilippe sargaban. A franciak orulnek es a panache ujraeledt erzessel bekenhagyjak a vonatokat egy idore. 2 nap 11 oraja 21 perc alatt megnezve ( tekeressel egyutt ). Holnapit fel sem veszem.
több mint 4 éve
no
7 305
Amugy a tavalyi ev 3. 5. es 8. szakaszt ajanlom egyben. 3 dombos szakasz sprintereknek elerhetetlen ha valaki ugy akarja. Es latszik az is hogy ami GC szempontbol fekvorendor azon egy Sagan/Matthews/Trentin is tehetetlen lenne ha oellenuk is dolgoznanak. Egy tamadas egy buckan Alaphilippe-tol, egy Sagan gyozelem de ott nem hajtottak ellenuk es egy szokeveny gyozelem de Saganek nem nyertek volna igyse ugyse aznap, mert az kellett Alaphilippe-nek a sarga triko visszaszerzese miatt. Az 5. szakaszon se lett volna eselyuk, csak nem volt senki erdekeben hogy lerazzak oket. Es hol vannak a sprinterek Trentin/Sagan-hoz kepest! Amugy ezeket hivom Sagan/ Matthews paradicsomnak. A sprintereket lerazzak ok, es biznak hogy ellenuk nem dolgoznak ami tizbol kilencszer igaz. Nekik csak a szokevenyek az ellenfel ami nehez dolog.
több mint 4 éve
no
7 305
A szakasz kiirasok olyanok hogy konnyu lerazni a sprintereket. Ewans legjobb esetben 6 szakaszt szamolt. Ez a szam 8-9 es +1-2 a dombos szakaszokbol egy "normalis" TDF-en. Jobb es tobb egynapos sztar van itt mint sprinter. Ugye igy nehezebb a szokevenyeket kordaban tartani. A Lotto egyedul nem lesz kepes ra es a kevesebb sprinter miatt nehezebb lesz szovetsegest talalni.Amúgy én nem értem miért gondolják sokan hogy alig van sprinter szakasz. Azért a vonatok simán athuznak párat a doccenokon és sok hegyi szakasz végződik laposan. Pláne az ilyen Sagan, Trentin félék birhatjak jólKellett egy sprinter a csapatba, és Kristoff az a sprinter akiről azt hittem akkor fog nyerni amikor elérünk a 2./3. hét környékére, és a többiek feladják. De így is jó 😊Kristoff nyerte a szakaszt, ő benne is van a csapatomban, tökéletes 😊Az szép tipp volt 😊
Heisman Trophy
Én a resztlivel is szereztem pár pontot, de az első szakaszon te voltál a csapat húzóembere
FLZOLI
Heisman Trophy
FLZOLI
Tul sokat gondolsz Trentin-Sagan fele kerekesekrol. Sokkal jobbak a hegyekben es kevesbbe nehez szakaszokon mint az igazi sprinterek. Es sokkal rosszabbak mint a nem sprinterek. Sagan meg fogja nyerni a zold trikot rohogve, mert jobb lesz a sprintereknel es egy jobb kerekest a hegyekben sem erdekli a zold triko. Termeszetesen Sagan fele odaerhet, de dolgozni fognak ellene mert ha odaengedik lesprinteli oket, es itt a kiiras olyan hogy tudjak nem odaengedni. De senki nem fog foglalkozni veluk, nem tul eros uzemmenetben is le fognak maradni a sprinterek ( es a Bora besegit ha ugy latjak egy pici hianyzik ehhez ) es ha ezeken a szakaszokon nyer egy Trentin/ Sagan attol az meg nalam az nem sprintbefuto.
2. szakasz, ha a GC csapatok setabicajra szanjak a napot akkor barmi lehet. Ettol fuggetlenul egy kozepes temponal Sagan is repulne vagy energiatakarekosan felmegy es szetszakitja a Borat hogy utolerjek a peletont akik setabicajoznak. Itt nem lesz sprint, bar ez egy hegyiszakasz ahol kozepen van docceno.
A 3. szakasz sima sprintbefuto, Sagan lerazhatja a sprintereket is rajta es a szokevenyek is nyerhetnek rajta. A sporolas neveben ez sprint lesz.
4.szakasz hegyi befuto
5. szakasz Sagan/ Matthews paradicsom
6. szakasz hegyi befuto
7.szakasz Sagan/ Matthews paradicsom
A sunweb egy fasz hogy nem hozta el Matthewst, Sagan-t elnezve jobb a formaja es az egesz csapat dolgozott volna neki.
Ebbol egy lesz sprintbefuto szinte biztosan, a tobbin dolgoznia kell erte a sprintcsapatoknak, ami 2 darab nalam a tobbi sodrodni es sporolni fog.
A lenyeg hogy nem a sprinterek es csapataik iranyitjak a verseny menetet adott szakaszokon hanem a tobbiek kiveve a 3. szakaszt az elso kilencbol es pontosan ezert arra koncentralni fognak. Ettol fuggetlenul az 5 es 7 lehet az de nem rajtuk mulik igazan ( de a sporolas !!! segithet )
Amugy az elso szakasz is hatareset es optimalis esetben lehetett volna sprinter a sprint kozott. Ami azzal hogy setabicaj volt a veszely miatt meg is tortent.
A 10-11 szakasz sima sprintbefuto ( ha akarki beszopja a szelet az nalam kuka ).
A kovetkezo a 19. szakasz ami megint Sagan/ Matthews paradicsom. A fo kerdes itt inkabb az hogy mennyi sprinter marad labon. Es Parizs.
Ez maximum 8 ha senki nem dolgozik a sprinterek ellen egy kicsit sem es minimum 4, amibol ketton a sprinterek fele nem fog indulni. A multbol kiindulva keves, ha az ingerkuszobot nezzuk akkor meg ez is sok de ezek a szakaszok azert kellenek hogy a GC menok tudjanak pihenni, mert kulonben a hegyekben sem lenne verseny.
Ugyan osszeszedetlen es a sprinterek szempontjabol van nezve ( Sagan-Trentin-Matthews nem sprinterek a szo ertelmeben ), de azert szerintem ertheto miert van mondva hogy ez nem a sprinterek TDF-je.
több mint 4 éve
Belül volt, itt van a videó az utolsó 3 km-ről (magyar kommentálással)Szerintem is belül volt, nehogy már egy hazai versenyzőnek ne kedvezzenek ennyivel hogy ilyesmivel szivatjak..Simán belül volt, teljes terjedelmével 😊 😉
FLZOLI
dande
eurosport.hosszabbitas.hu/kerekpar/es-bringa/tour-de-france-kristoff-sarga-triko-uae-emirates-bukasok
több mint 4 éve
Emellett lehetnek még olyan győzelmek, akik korábban sprinterek voltak de mostmár csak segítők, pl Nikias Arndt tavaly ilyen szakaszon nyert a Vueltan, pedig előtte pár éve még rendes sprinten nyert asszem egy milánói befutót a Giron.Amúgy én nem értem miért gondolják sokan hogy alig van sprinter szakasz. Azért a vonatok simán athuznak párat a doccenokon és sok hegyi szakasz végződik laposan. Pláne az ilyen Sagan, Trentin félék birhatjak jólKellett egy sprinter a csapatba, és Kristoff az a sprinter akiről azt hittem akkor fog nyerni amikor elérünk a 2./3. hét környékére, és a többiek feladják. De így is jó 😊Kristoff nyerte a szakaszt, ő benne is van a csapatomban, tökéletes 😊Az szép tipp volt 😊
Heisman Trophy
Én a resztlivel is szereztem pár pontot, de az első szakaszon te voltál a csapat húzóembere
FLZOLI
Heisman Trophy
FLZOLI
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Amúgy én nem értem miért gondolják sokan hogy alig van sprinter szakasz. Azért a vonatok simán athuznak párat a doccenokon és sok hegyi szakasz végződik laposan. Pláne az ilyen Sagan, Trentin félék birhatjak jólKellett egy sprinter a csapatba, és Kristoff az a sprinter akiről azt hittem akkor fog nyerni amikor elérünk a 2./3. hét környékére, és a többiek feladják. De így is jó 😊Kristoff nyerte a szakaszt, ő benne is van a csapatomban, tökéletes 😊Az szép tipp volt 😊
Heisman Trophy
FLZOLI
Heisman Trophy
több mint 4 éve
Kellett egy sprinter a csapatba, és Kristoff az a sprinter akiről azt hittem akkor fog nyerni amikor elérünk a 2./3. hét környékére, és a többiek feladják. De így is jó 😊Kristoff nyerte a szakaszt, ő benne is van a csapatomban, tökéletes 😊Az szép tipp volt 😊
Heisman Trophy
FLZOLI
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Szerintem is belül volt, nehogy már egy hazai versenyzőnek ne kedvezzenek ennyivel hogy ilyesmivel szivatjak..Simán belül volt, teljes terjedelmével 😊 😉
FLZOLI
több mint 4 éve
Szerintem is belül volt, nehogy már egy hazai versenyzőnek ne kedvezzenek ennyivel hogy ilyesmivel szivatjak..
több mint 4 éve
Kristoff nyerte a szakaszt, ő benne is van a csapatomban, tökéletes 😊Az szép tipp volt 😊
Heisman Trophy
több mint 4 éve
Már belül estek el a srácok, Eurosporton is azt mondták hogy ez egyenlő idő leszNem 3 km-en belul bukott?Sajnos nem lattam a szakaszt, csak az eredmenyt procycligstats-en.
diverdoc
Szerk.: kb pont a hármas kapunal eshetett, csak francia nyelvű videot talaltam egyelore, így nem tudom pontosan mivan, de remelem azonos idot kap.
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
Nem 3 km-en belul bukott?Sajnos nem lattam a szakaszt, csak az eredmenyt procycligstats-en.
diverdoc
Szerk.: kb pont a hármas kapunal eshetett, csak francia nyelvű videot talaltam egyelore, így nem tudom pontosan mivan, de remelem azonos idot kap.
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Mikey
18 755
Pinot meg mar kapott is 4 percet, majd jovore mint az ujpestMi a tuti biztos jele annak hogy elkezdődött egy grand tour? Pinot és/vagy Porte bukott.
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
no
7 305
Orulok hogy nem nezek eloben tul sok dolgot. Cserebe 6 perc alatt neztem meg az elso szakaszt. Sagan orult csalodas. Bukas es igy egy kis csoport kuzd a sarga trikoert. Nincsenek vonatok, emelkedik az ut. Egy ilyet 3 eve siman besoport volna.
A sajat jatekunkban arra tippeltem vegre nyer Parizsban mert nem gondoltam tul sok sprinter jut el odaig, elbizonytalanodtam.
több mint 4 éve
Nem 3 km-en belul bukott?
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 4 éve
Pinot meg mar kapott is 4 percet, majd jovore mint az ujpest
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Kristoff nyerte a szakaszt, ő benne is van a csapatomban, tökéletes 😊
több mint 4 éve
Már most érdekes a mai szakasz, jön esős lejtmenet, és Nizzolo és Ewan kiszálltak a mai sprintből szinte biztosan.Nizzolo felert de nem sok erő lehet benne
Heisman Trophy