Kerékpár
23 feliratkozó
több mint 7 éve
Várhatóan mikorra érnek be?5
dande
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
dawyd728
4 131
50 perc kb.
több mint 7 éve
Várhatóan mikorra érnek be?
több mint 7 éve
azé mondom 😀pozzo csoporton még többet hozott...Ő most szakad le lefelé..
Most reichenbachnak kéne meghúzni a kövi hegy aljáig ami a csövön kifér, de nem úgy néz ki
eaglesmcnabb
dawyd728
picsába
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Az utolsó hegyen azért illene lassulnia 😛TD most már nem tartalékol
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
dawyd728
4 131
pozzo csoporton még többet hozott...Ő most szakad le lefelé..
Most reichenbachnak kéne meghúzni a kövi hegy aljáig ami a csövön kifér, de nem úgy néz ki
eaglesmcnabb
több mint 7 éve
Én pont a mai szakaszt nem látim (meg a holnapit) én is köszi az eredménykövetőt 😊 Ezek szerint Froome ma megnyeri?A szakaszt szinte biztos, a Girot sanszosan. Remélhetőleg a hematokrit szintje is rendben lesz a leadott mintában. 😊
dande
Szerkesztette: iktriad
több mint 7 éve
pozzo csoporton még többet hozott... Most reichenbachnak kéne meghúzni a kövi hegy aljáig ami a csövön kifér, de nem úgy néz ki
több mint 7 éve
Én pont a mai szakaszt nem látim (meg a holnapit) én is köszi az eredménykövetőt 😊 Ezek szerint Froome ma megnyeri?
több mint 7 éve
lejtmenetben most volt hogy nem tekert vagy 500 méteren, tuti ott is hoz majd 3-4 másodpercet :d
több mint 7 éve
dawyd728
4 131
Nekem is Landis ugrik be. Mondjuk ott jobban kilógott a lóláb. Egy nappal korábban megzuhant. Majd szinte a teljes szakaszt szökte és nem 5, hanem annál nagyobb üldöző csoport ellen tartotta és növelte az előnyét. Ettől még tényleg hihetetlen, amit látunk.
több mint 7 éve
Igen, kb ő ment ekkorát hátrányból akkor azon a Touron. Oscar Pereiro Sio nagy örömére. 😊Már csak 27 mp Froome és Dumoulin között. A britre ma nincsenek szavak, amit csinál. | (Csendben megjegyzem remélem nem a 2006-os Landis módszer miatt megy ma ennyire) |Ezek szerint nem csak nekem ugrott be Floyd barátunk.
iktriad
gdavid
több mint 7 éve
Már csak 27 mp Froome és Dumoulin között. A britre ma nincsenek szavak, amit csinál. | (Csendben megjegyzem remélem nem a 2006-os Landis módszer miatt megy ma ennyire) |Ezek szerint nem csak nekem ugrott be Floyd barátunk.
iktriad
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 7 éve
Már csak 27 mp Froome és Dumoulin között. A britre ma nincsenek szavak, amit csinál. | (Csendben megjegyzem remélem nem a 2006-os Landis módszer miatt megy ma ennyire) |
több mint 7 éve
dawyd728
4 131
Ez a sunyi, lankás emelkedő az üldözőknek kedvez elvilegPercek óta nem hiszek a szememnek.
Jakehomer
több mint 7 éve
na jó ezt mostmár nem hiszem el, hogy hátul 3-an összedolgoznak, és hoz a lankán is majd egy percet.
több mint 7 éve
Ez a sunyi, lankás emelkedő az üldözőknek kedvez elvilegteljesen mindegy, lejtmenetben szárazon megrakja őket Froome megint.
Jakehomer
több mint 7 éve
Ez a sunyi, lankás emelkedő az üldözőknek kedvez elvileg
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
Jó ez az eredménykövető amíg haza nem erek 😀 köszi
több mint 7 éve
Froome miatt lehet Vivianiék limitidővel is gondba lesznek. 😀Á, senkit sem fognak ma kizárni. pláne, hogy lehet Yates is Vivianiékkal jön majd...
dawyd728
több mint 7 éve
dawyd728
4 131
Froome miatt lehet Vivianiék limitidővel is gondba lesznek. 😀
több mint 7 éve
Dumoulinék lassúak lefelé, a Pozzo féle csoport sokkal kevesebbet vesztettnagyobb baj, hogy a síkon is
Jakehomer