Kerékpár

24 feliratkozó

több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Érdekes, hogy ennyire nem érdekli Contadort és Evanst F.Schleck. Ennyire nem tartanak tőle ezek szerint.
több mint 13 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 308 — 49ers GM
Ezt a taktikát, hogy őszinte legyek, most nem értem. Andy jobb tempómenésben, Conta jobb ritmusváltásokban, akkor nem tudom miért így támadnak Schleckék.Schleck
Az a taktika, h F meglépjen, amíg Contador Andyra figyel. Így kétesélyes a részükről az összetett.
Sastre hasonlóan nyert 2008banBlack_Adder
Ez a felváltva támadgatás anno nagy klasszikus volt, Riis és Ullrich így nyírták ki Induraint.

több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Voeckler előtt le a kalappal. Frank Schleck SOKKAL erősebb mint Andy...iktriad
Azért nagybetűsen sokkal szerintem nem. Ő jobb az ilyen támadásokban, nem hiába jó általában az Amstel Gold Race-en is. De hosszabb távon nem nagoyn szokta bírni Andyval. Mindenesetre, ha ő nyerné a Tourt én ugyanannyira örülnék neki, mintha Andy. 😊
Ezt a taktikát, hogy őszinte legyek, most nem értem. Andy jobb tempómenésben, Conta jobb ritmusváltásokban, akkor nem tudom miért így támadnak Schleckék.Schleck
Az a taktika, h F meglépjen, amíg Contador Andyra figyel. Így kétesélyes a részükről az összetett.
Sastre hasonlóan nyert 2008banBlack_Adder
Ez tűnik legjobb magyarázatnak, köszi!

több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Gyerünk már Alberto...
több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 965 — we almost always almost win
Sastre hasonlóan nyert 2008ban

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 841 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Voeckler előtt le a kalappal. Frank Schleck SOKKAL erősebb mint Andy...
több mint 13 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Voecklernek ki ez a segítője aki így bírja a hegyet? Ki nem néztem ezt az EuropcarbólFa
Rolland, Kernnel ők is mehetnének a csapatversenyre.

több mint 13 éve
Contador itt még annyira nem fog akciózni, sok van még a versenyből. Szerintem csak az a célja, hogy együtt érkezzem be azokkal akik számítanak az összetettben.danyly
Ennél csak egy komolyabb szakasz lesz... a Giron már az első hegyen indított, nem is kicsit. Fura ez, mert akkora tempó nincs, ha egy Vanendert simán üti őket...Rajna
Támadhat még a 14., 18. és a 19. szakaszon is, és persze ott az időfutam a 20.-on.Gogo
Persze, csak egyrészt most van hátránya, meg mondom, a Giron egy sokkal bénább hegyen már nekiment mindenkinek, pedig kb 10 keményebb szakasz volt még hátra.

több mint 13 éve
Fa Las Vegas Raiders 232
Voecklernek ki ez a segítője aki így bírja a hegyet? Ki nem néztem ezt az Europcarból
több mint 13 éve
Ezt a taktikát, hogy őszinte legyek, most nem értem. Andy jobb tempómenésben, Conta jobb ritmusváltásokban, akkor nem tudom miért így támadnak Schleckék.

több mint 13 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Contador itt még annyira nem fog akciózni, sok van még a versenyből. Szerintem csak az a célja, hogy együtt érkezzem be azokkal akik számítanak az összetettben.danyly
Ennél csak egy komolyabb szakasz lesz... a Giron már az első hegyen indított, nem is kicsit. Fura ez, mert akkora tempó nincs, ha egy Vanendert simán üti őket...Rajna
Támadhat még a 14., 18. és a 19. szakaszon is, és persze ott az időfutam a 20.-on.

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Na ennyit erről h Contador majd így meg úgy nem csak a végén az uccsó 2kmen fog támadni. Schleckét előbb támadtak...

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Ez teljesen más mint a Giro, azért ne keverjük. Máés útvonal, más körülmények, más lehetőségek stb. Tehát más a taktika is.danyly
Kevesebb lehetőség van, tehát ekvesebbszer érdemes támadni. értem.

több mint 13 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
Ez teljesen más mint a Giro, azért ne keverjük. Más útvonal, más körülmények, más lehetőségek stb. Tehát más a taktika is.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Fa Las Vegas Raiders 232
Kicsit idegesítő ez a De Weertezés 😀
több mint 13 éve
Most Sipi De Weertet keverte Vanenderttel, vagy miről beszélt?Schleck
Azt már többször nyomták, van még pár hasonló eset 😊

több mint 13 éve
Bocs de Taaramae is elől van. Na ki lesz a fehér?

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Most Sipi De Weertet keverte Vanenderttel, vagy miről beszélt?

több mint 13 éve
Ennél csak egy komolyabb szakasz lesz... a Giron már az első hegyen indított, nem is kicsit. Fura ez, mert akkora tempó nincs, ha egy Vanendert simán üti őket...

több mint 13 éve
Voeckler szerintem simán megtartja a sárgát ma, nem hiszem, hogy kapna 2:26 percet Evans-tól pl.
De Jeannasson elől van Gesink meg sehol...

több mint 13 éve
Contador itt még annyira nem fog akciózni, sok van még a versenyből. Szerintem csak az a célja, hogy együtt érkezzem be azokkal akik számítanak az összetettben.

több mint 13 éve
Igen legalább én is választ kaptam a kérdésemre. Igen bírja. Ez csak így derülhetett ki, verseny közben.

több mint 13 éve
Ez a zöld trikós mizéria még érdekes lehet. Nekem nagy kérdés Gilbert, mert elviekben ő a nagy hegyeket nem nagyon bírja. De lehet átevickél a zöld trikó megszerzéséért? Nagy kérdés.danyly
😀
Bocsi, de ezt muszáj volt.

Knézyt amúgy megint nem értem. Miért gáz, és legfőképp miért meglep, hogy Andy Contadort figyeli?

több mint 13 éve
gerle 185 — Buckeye
Velits milyen jól bírja. Bár a tavalyi Vuelta után nem meglepő.

több mint 13 éve
Samunak remélem összejön