Kerékpár

24 feliratkozó

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 497 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Sok olasz Kerékpáros bukik meg évről-évre, próbálnak másokat is besarazni, egyenlőre igen kevés sikerrel... Pláne vicc hogy az UCI ellenőrei látták, hogy Frank hogy versenyez, és szartak rá az egészre...eaglesmcnabb
Fogalmam sincs, mi az igazság, de mindenesetre fura, hogy 2 camelbacket vitt, szívócső nélköl egy kb 9 perces távra, olasz sajtó ide,olasz sajtó odaSzobi22
Értem én, de miért köt bele az olasz sajtó, ha az UCI mindent rendben talált? Másrészt meg állítása szerint Frank csak kipróbálta, hogy milyen Camelbakkel menni versenyen, (ami egyébként full legális) bár tény hogy nem ivott belőle.

Ami felidegelt az a tavalyi ügy, amikor Cancellarat meggyanúsították hogy "akkumulátor meghajtással" ment fel tavaly, és ülve simán lehagyta a felálló Boonent, és hogy ez lehetetlen. Idén ugyanazon a dombon Gilbert 4 mp-vel gyorsabb volt, mint Cancellara. Hogy is van ez? 😀
Másrészt meg nyilván a VB-ket, meg az Olimpiát sem saját erőből nyerte. Ugyanmár. Aki időfutamon ver valakire 40 km alatt 2 percet, az verseny közben miért ne tehetné meg?

Na mindegy befejeztem a dolgot. Egyébként Frank mozgása nem tetszik a Baszk körön remélem csak azért mert nem veszi túlságosan komolyan, viszont Andy kezd formába lendülni. 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 963 — we almost always almost win
Látta valaki a baszk körverseny mai szakaszát? Miért zárták ki Freire-t a sprintből?Black_Adder
Ha tudod külföldinek tettetni az IP-det, akkor itt láthatod szerintem: http://www.youtube.com/watch?v=NYwn3biw4yoSchleck
Thx.
Háát... Nem azt mondom, ügyesen utat törtek, főleg LL, de azért...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Látta valaki a baszk körverseny mai szakaszát? Miért zárták ki Freire-t a sprintből?Black_Adder
Ha tudod külföldinek tettetni az IP-det, akkor itt láthatod szerintem: http://www.youtube.com/watch?v=NYwn3biw4yo

több mint 13 éve
Látta valaki a baszk körverseny mai szakaszát? Miért zárták ki Freire-t a sprintből?

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Én se értek ehhez, de azt még valószínűtlenebbnek tartom, h egyfajta hendicapként +súllyal vágjon neki a távnak...

több mint 13 éve
Sok olasz Kerékpáros bukik meg évről-évre, próbálnak másokat is besarazni, egyenlőre igen kevés sikerrel... Pláne vicc hogy az UCI ellenőrei látták, hogy Frank hogy versenyez, és szartak rá az egészre...eaglesmcnabb
Fogalmam sincs, mi az igazság, de mindenesetre fura, hogy 2 camelbacket vitt, szívócső nélköl egy kb 9 perces távra, olasz sajtó ide,olasz sajtó odaSzobi22
A légellenállásban talán segíthet, de ha emiatt kizárják...
Egyébként mi itt elfogultak vagyunk Schleckékkel szemben, de most komolyan ebből ügyet csinálni??

A végén még a 'gonosz' Schlecket eltiltják, de 'szegény' Contadort meg nem 😛Black_Adder
Egyébként az aerodinamikához nem értek, de a hasánál minek lenne ilyen cucc? Laikusként elég logikátlannak tűnik, hogy az ennyit számítana.

több mint 13 éve
A légellenállásban talán segíthet, de ha emiatt kizárják...
Egyébként mi itt elfogultak vagyunk Schleckékkel szemben, de most komolyan ebből ügyet csinálni??

A végén még a 'gonosz' Schlecket eltiltják, de 'szegény' Contadort meg nem 😛

több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Fogalmam sincs, mi az igazság, de mindenesetre fura, hogy 2 camelbacket vitt, szívócső nélköl egy kb 9 perces távra, olasz sajtó ide,olasz sajtó oda

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 497 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Közben pedig Fränk a Critérium Internationalon ment időfutamát vizsgálják, mert CamelBak ivózacskót használt. Milyen meglepő, hogy a La Gazetta dello Sport jött elő vele. A Leopardnál már elismerték az esetet. Egyébként nem értem, hogy egy 7.8 km hosszú időfutamra minek kell kulacs...gerle
Kezdem megérteni, hogy eaglesmcnabb miért utálja ennyire az olaszokat...Schleck
😂
Sok olasz Kerékpáros bukik meg évről-évre, próbálnak másokat is besarazni, egyenlőre igen kevés sikerrel... Pláne vicc hogy az UCI ellenőrei látták, hogy Frank hogy versenyez, és szartak rá az egészre...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
Kis flandriai kör után a nagyon is behúzta a győzelmet Nuyens. Az idén oda kell figyelni a belgákra.
Egynaposokon nagyon jó és a későbbiekben is jó lehet Nuyens.
Viszont Szeghalmit sajnálom, hogy be sem ért.
Nagyon kemény volt ez neki.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Közben pedig Fränk a Critérium Internationalon ment időfutamát vizsgálják, mert CamelBak ivózacskót használt. Milyen meglepő, hogy a La Gazetta dello Sport jött elő vele. A Leopardnál már elismerték az esetet. Egyébként nem értem, hogy egy 7.8 km hosszú időfutamra minek kell kulacs...gerle
Kezdem megérteni, hogy eaglesmcnabb miért utálja ennyire az olaszokat...

több mint 13 éve
gerle 185 — Buckeye
RTL-en Farraros, nézésre sötédő szemüveg-reklám magyarul 😛

több mint 13 éve
De nagy baromság ezt tiltani...

több mint 13 éve
gerle 185 — Buckeye
Közben pedig Fränk a Critérium Internationalon ment időfutamát vizsgálják, mert CamelBak ivózacskót használt. Milyen meglepő, hogy a La Gazetta dello Sport jött elő vele. A Leopardnál már elismerték az esetet. Egyébként nem értem, hogy egy 7.8 km hosszú időfutamra minek kell kulacs...

több mint 13 éve
Konkrétan szétbasz az ideg. Pont mondtam amikor 12-en voltak, hogy csak ne Nuyens vagy Boonen nyerjen, erre tessék.
Cancellara nagyon nagy játékos, de ott a síkon menni teljesen egyedül öngyilkosság. Tavaly amikor elment a Paris-Roubaix-n, csak 10-en voltak mögötte, most egy teljes mezőny. Na mindegy, majd jövőhéten :/...

több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
http://www.youtube.com/watch?v=jO0VLouJFNQ&feature=player_embedded
nem félős a srác

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Izgalmas lett a vége nagyon. Majdnem így is összejött Fabiannak, de Nuyens nagyon nagy formában van mostanában.

több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 840 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Fabian megrogyott a Bosbergen, nem kicsit. Gilbert meg nagyon megérdemelné a defekt után hogy ezt megnyerje.
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 840 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Cancellara vagy magát szopatja, vagy a mezőnyt akarja alázni...Gogo
Akárhogy is, izgalmas lesz a vége, amire 15 perce még nem sokat adtam volna.
több mint 13 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Cancellara vagy magát szopatja, vagy a mezőnyt akarja alázni...

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
"He's too strong, too strong." 😀

több mint 13 éve
Egy kis erődemonstráció Cancellara-tól 😀Black_Adder
Csak a szokásos. 😊
több mint 13 éve
Egy kis erődemonstráció Cancellara-tól 😀

több mint 13 éve
Ez várható volt :
A nemzetközi sportági szövetség (UCI) után a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) is fellebbezést nyújtott be a nemzetközi Sportdöntőbírósághoz (CAS) a kerékpáros Alberto Contador doppingügyében, a spanyol sportági szövetség (REFC) felmentő ítélete nyomán.

Remélem eltiltják két évre, mert ha más is megkapta ezt az igen enyhe büntetést akkor ő neki is jár. Tök mindegy, hogy kicsoda.
Én személy szerint már az első doppingolásnál örökre eltiltanám a versenyzőt, ezzel is példát statuálva a többi sportolónak. De itt nem csak a kerékpársportra gondolok.
Lehet nagyon drasztikus ítélet ez de elejét kéne venni tényleg ennek a teljesen elburjánzott dopping mizériának.
Persze ez nem olyan egyszerű mivel mindenféle kusza szálak fűzik egymáshoz a sportolókat a gyárakhoz, az orvosok a csapatfőnökökhöz és még ki tudja milyen magas pozícióban lévő emberekhez ahol tudjuk, hogy mi számít csak.

De persze ha mindenki el lenne tiltva nem sok versenyző maradna. Mocskos világ ez.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Basszus én meg teljesen elfelejtettem a Gent-Wevelgem versenyt. 😕
Megnéztem az utolsó 6 km-et, nem volt izgalom mentes. Én mindig is szerettem az ilyen és ehhez hasonló befutókat. Szökés és vagy beér vagy nem. Most is csak 200 méteren múlott.
Szegény Stannard. Bár nekem elég "neve sincs" versenyző. Nem ismerem.
Eleinte a Lotto húzta a sort (Greipel-nek, de végül csak 4. lett), utána "vegyes vágott" sorok mentek elől. Nem tudott kialakulni tartós csapatmunka, meg azért kanyargott az út rendesen.
Egy jó erős, rövid kis sprint volt. Boonen nagyon erősnek tünt. Pedig ő sem fiatal.Farrar-nak feküdt volna a pálya, de ő inkább mindig 2. v. 3. Persze szokott nyerni is de sokkal több marad benne, mint amit az eredménye sokszor tükröz.

Hétvégén megint Belgiumban teker a mezőny. Most már felírom a naptáramban, nehogy elfelejtsem. 😀