Kézilabda

19 feliratkozó

11 napja
Stez SMU Mustangs 48 619 — Whoops, looks like something went wrong.
Amugy ha mar kezi es utanpotlas, erdemes olvasgatni a botranyt, ami az elmult hetekben robbant ki a NEKA korul. Az egy eleg vastag szelete, hogy mik is vannak a hatterben, amik nem megfeleloen mukodnek.
Stez
Nem talalom sehol
JC6 (Mr. Miele)
Fradi c kozep facebook

11 napja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 193
Amugy ha mar kezi es utanpotlas, erdemes olvasgatni a botranyt, ami az elmult hetekben robbant ki a NEKA korul. Az egy eleg vastag szelete, hogy mik is vannak a hatterben, amik nem megfeleloen mukodnek.
Stez
Nem talalom sehol
11 napja

12 napja
Nem lattam jonni, ezek a szerbek egyaltalan nem jok. Nem gondoltam, hogy annyira gyengen toljuk, hogy a minimum sem lesz meg, ez mar megint egy nagy eges. Chemat persze csak ujra es ujra erositgetik a baratok a poziciojaban, de ezt az egesz MKSZ-t ki kene takaritani, es ot is.
Stez
Nem láttad a főnökön a mindent lebíró akaratot?

Őszentsége Sobri Jóska
Nem. Velhetoen bevagta a puffint a szovetsegbe, vagy szetosztotta a valogatott jatekosok kozott, aztan dogvesz pusztitott az oltozoben.

Szerkesztette: Stez

12 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 37 087 — #NoStress
Nem lattam jonni, ezek a szerbek egyaltalan nem jok. Nem gondoltam, hogy annyira gyengen toljuk, hogy a minimum sem lesz meg, ez mar megint egy nagy eges. Chemat persze csak ujra es ujra erositgetik a baratok a poziciojaban, de ezt az egesz MKSZ-t ki kene takaritani, es ot is.
Stez
Nem láttad a főnökön a mindent lebíró akaratot?

12 napja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 193
Én ezekben a kudarcokban most fürdőzöm. Előbb a Fradi, most meg ez. Valahogy egyszerre tényleg minden leég, aminek le kell.
szaba
én azért nem örülök, hogy egy MAGYAR válogatott nem jut ki a vb-re
utálom a Fideszt, de azért nah...
NB2
Azért jó ha nem jut ki egy magyar válogatott, mert eljon az az idő, amikor a sorozatos kudarcokkal muszáj szembenézni.
Tomenytelen mennyiségű pénz áramlik a magyar kézilabdába és semmilyen komoly eredményt nem tudnak felmutatni.
Haverok, buli, hanta.
Reméljük hamarosan megtisztul a szövetség és maga a sportág is, ez lenne az ország érdeke.
12 napja
NB2 New England Patriots 28 668 — nabege2@yahoo.com
Én ezekben a kudarcokban most fürdőzöm. Előbb a Fradi, most meg ez. Valahogy egyszerre tényleg minden leég, aminek le kell.
szaba
én azért nem örülök, hogy egy MAGYAR válogatott nem jut ki a vb-re
utálom a Fideszt, de azért nah...
12 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 470 — The Mathematician
szabadkartya, ennyi penz utan
jesszsuom
YoungZeeZee
nincs fidesz és már válságban is a sport

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
12 napja
YoungZeeZee 9 740
szabadkartya, ennyi penz utan
jesszsuom
12 napja
beltazor Michigan Wolverines 2 959 — Pfizer & Moderna fan
Szabadkartyara azert jo esely van. Hollandok talan meg aki ott lehet.
beltazor
azt nem ázsia-afrika szokta kapni vb-n?
Negritis, a vajda
2eve pl USA es Svajc kapta.
4eve Szloven / Holland Itt keziben ertemesen osztjak + itt azert jo a viszony.

12 napja
beltazor
azt nem ázsia-afrika szokta kapni vb-n?

12 napja
Szerencsere Chema minden zako utan elmondja, hogy oroszlankent kuzdott a csapat, es buszke mindenkire, de lemondason szemmel lathatoan nem gondolkodik. Miert is gondolkodna.

12 napja

12 napja
szaba Los Angeles Chargers 12 778
12 napja
Nomac New England Patriots 4 478 — balazs.t85@gmail.com
Vissza az alapokhoz, valahogy szépen összejön minden. Fidesz bukásával esünk ki a körből, amikor még "volt pénz". Mondhatjuk ez is jól jött MP-nek, nem lehet az új rendszerre ráfogni.
Remélem visszatérünk a gyökerekhez, és elkezdünk foglalkozni alapokkal.
12 napja
Tovabb fogunk menni a szerbek ellen, de sajnos ez az amigy is ideggyenge valogatott Chemaval, es a ket top csapatunk nagyon sirni fog a kovetkezo evekben.
Stez
én úgy érzem hogy a végén valahogy kiheréljük magunkat és nem jutunk ki
Negritis, a vajda
Nagyon így állnak jelenleg a dolgok.
iktriad
és tényleg ...
Negritis, a vajda

12 napja
Innentol nem lesz konnyu kijutni ebre vbre

12 napja
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 149 — Illegális gyakorló
Ez a párharc akkor dőlt el, amikor stez beírta, hogy tovább fogunk menni 😀
Chema szép akciót rajzolt fel a végére.

12 napja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 530 — Chiefs GM
Na, akkor méltón sikerült megkoronázni a végtelen pénzek a magyar sportba időszakot. Aki Chemát már vagy 3 éve nem b*szta ki, annak külön gratulálok.

12 napja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 981 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Chema ideje lemondanod.....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
12 napja
Ez nagyon gyenge....csak azt nem èrtem mi mièrt nem akartuk megpróbálni a 7-6-t vagy elènyben tilos? Akkor fèrfi kèziseknèl is jöhet a számvatès....
dande2
mert hülyék vagyunk hozzá azért, báérmelyik csapatunk próbálkozik vele mindig ráfizetünk

12 napja
Tovabb fogunk menni a szerbek ellen, de sajnos ez az amigy is ideggyenge valogatott Chemaval, es a ket top csapatunk nagyon sirni fog a kovetkezo evekben.
Stez
Negritis, a vajda
iktriad
és tényleg ...

12 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 131 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ez nagyon gyenge....csak azt nem èrtem mi mièrt nem akartuk megpróbálni a 7-6-t vagy elènyben tilos? Akkor fèrfi kèziseknèl is jöhet a számvatès....
12 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 85 562 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Stez
Negritis, a vajda
12 napja
Stez