Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 3 éve
Igen, nekem Lukács és Háfra a lieblingjeim 😀Ez a Schatzl-Zácsik-Helembai-Lakatos-Háfra-Faluvégi 6os offense ha nem is a legjobb kezilabda offense, de az egyik legszebb az tuti 😁Faluvégi helyett Lukács és stimmel.
tüsi91
deyell
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
utolsó 7 percet láttam, mintha egy középiskolás meccs lett volnaborzasztó volt a színvonal 😕
több mint 3 éve
Antonius
1 701
Lakatos, Zácsik és Helembai is jó volt most, illetve Tomori védekezésben. ennyi jó játék kell legalább, hogy meccset nyerjunk,1-2 jo teljesitmény nem elég.Egyébként Háfra Nonit se értem, miért eroltetjuk, mélyen tudása alatt játszik (ma is)Van valaki, aki jó ma? 🙄😆
Antonius
Blanin meg Nadinon kívül.
warr_b
Cowboys 4ever.
több mint 3 éve
deyell
11 702
Ez a Schatzl-Zácsik-Helembai-Lakatos-Háfra-Faluvégi 6os offense ha nem is a legjobb kezilabda offense, de az egyik legszebb az tuti 😁Faluvégi helyett Lukács és stimmel.
tüsi91
choose life
több mint 3 éve
🇭🇺W
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
Én már csak azt nem értem, miért néztek magyar női kézilabdát....butts
zemanla
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Én már csak azt nem értem, miért néztek magyar női kézilabdát....
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
Ezt a baszott sikoltozást 😂jah, kéne a közöünség
gordon
több mint 3 éve
Ezt a baszott sikoltozást 😂Nekem bejön 🤭
gordon
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Ő nem ér, neki amúgy is a pasik közt kéne játszania 🤣neagu? 😀Egyébként Háfra Nonit se értem, miért eroltetjuk, mélyen tudása alatt játszik (ma is)Van valaki, aki jó ma? 🙄😆
Antonius
warr_b
Negritis
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Ezt a baszott sikoltozást 😂
több mint 3 éve
A románok faszabbak mint mi ami nem kis szófalcons-chargers
peach
több mint 3 éve
A románok faszabbak mint mi ami nem kis szó
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Ez a Schatzl-Zácsik-Helembai-Lakatos-Háfra-Faluvégi 6os offense ha nem is a legjobb kezilabda offense, de az egyik legszebb az tuti 😁
több mint 3 éve
neagu? 😀Egyébként Háfra Nonit se értem, miért eroltetjuk, mélyen tudása alatt játszik (ma is)Van valaki, aki jó ma? 🙄😆
Antonius
warr_b
több mint 3 éve
Egyébként Háfra Nonit se értem, miért eroltetjuk, mélyen tudása alatt játszik (ma is)Van valaki, aki jó ma? 🙄😆
Antonius
több mint 3 éve
Antonius
1 701
Egyébként Háfra Nonit se értem, miért eroltetjuk, mélyen tudása alatt játszik (ma is)
Cowboys 4ever.
több mint 3 éve
Antonius
1 701
Klujbet Keti sajnos a legszarabb meccsét játsza most, kb nettó 7en vannak a románok, amikor mi támadunk. Egyébként meg amikor Zácsik leült, el is fogyott az átlovésünk, persze hogy betomorult a román fal. 2. félidoben hosszu oldalon lesz a csere, remélem Ketit nem játszatjuk, inkább Tomorit nézném meg, akkor gyorsulna egyebkent is a jatekunk
Cowboys 4ever.
több mint 3 éve
Szeráficsánu vagy most kb ha nem lett volna kapufa akkor onnan beejtéssel a már az 5.ik gólját szerzi
több mint 3 éve
Nagyon beleállt a földbe az offebse-ünj, mázlink van hogy csak eggyel mennek. Bejött nekik a kapuscsere.
több mint 3 éve
mikor elfogy a lendület támadásban onnantól rossz nézni hogy mennyire 0 a csapat
több mint 3 éve
tehát jól értem, 6 játékpercnyi fórt kaptunk, és veretes ikszet hozunk az oláhok ellen?Már vezetnek...
slowmotion
több mint 3 éve
tehát jól értem, 6 játékpercnyi fórt kaptunk, és veretes ikszet hozunk az oláhok ellen?
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
fájdalmas volt nekem ez az interjúMi a rosszabb? Ha tudják magukról hogy nulla a coaching de mondják a sablont vagy ha főleg Elek tényleg elhiszi, hogy itt velük semmi gond.
Heisman
Zsiga Gyula azért ha nem is nyíltan de keményen célozgatott rá a német meccs után, hogy szánalmas amit Elek művel.
több mint 3 éve
fájdalmas volt nekem ez az interjú