Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 3 éve
A magyar csapat élén lévő két és fél edző szart sem ér.A sok honi kókler helyére tán egyszer majd jön egy külföldi aki alapjaiban forgatja majd fel itthon az egész közeget. Addig végig megy majd a kábítás, hogy ez egy kezilabda nemzet és, hogy a tehetség és a tudás előbb utóbb megint a csúcsra tör majd, ha szerencsénk lesz. És nem, nem csak a végtelen mennyiségű pénz miatt jók a klubcsapatok, hanem mögötte van a magyaros virtus és tudomány is...
Nem tudnak belenyúlni a meccsbe, nem látják, hogy mikor kell cserélni egy játékost, kb 2-3 akcióval később cserélik le, mint ahogyan egy normális ember tenné. Görbicz meg nem is tudom minek van ott, de ha később őt akarják szövetségi kapitánynak, akkor nagyon sokáig bajban leszünk.
Egyébként meg Háfra, Kovacsics, Klujber is nagyon gyengék voltak eddig az ebén, pedig kb az első kettőnek kellene a hátán vinni a csapatot, erre rendre ők basszák el a meccseinket.
Sok a lóvé, sok a biztos válogatott játékos aztán ennyi telik.
Bruce
több mint 3 éve
Max azok, akik előtte engedélyt kértek a tapira. #Metoo.Norvégok kiemelkednekNem tudom ki tudná megfogni őket, brutálisak...
Heisman
warr_b
több mint 3 éve
Talán lassan beszélni kell arról, hogy mennyit is számítanak azt utánpótlás torna győzelmek, és hogy erősen túl vannak értékelve a fiatal játékosaink.a fiatalnak is játszani kell, ha nem játszik nem fejlődik
pfefe8
több mint 3 éve
dawyd728
3 850
Csak én nem látom a hatalmas előrelépést, ami Rasmussen leváltása után bekövetkezett?Igazán láthatnád az időkérések során a magyar szó motiváló erejét.
gabokocka
több mint 3 éve
pfefe8
1 203
Talán lassan beszélni kell arról, hogy mennyit is számítanak azt utánpótlás torna győzelmek, és hogy erősen túl vannak értékelve a fiatal játékosaink.
Steelers fan
több mint 3 éve
A magyar csapat élén lévő két és fél edző szart sem ér. Nem tudnak belenyúlni a meccsbe, nem látják, hogy mikor kell cserélni egy játékost, kb 2-3 akcióval később cserélik le, mint ahogyan egy normális ember tenné. Görbicz meg nem is tudom minek van ott, de ha később őt akarják szövetségi kapitánynak, akkor nagyon sokáig bajban leszünk.
Egyébként meg Háfra, Kovacsics, Klujber is nagyon gyengék voltak eddig az ebén, pedig kb az első kettőnek kellene a hátán vinni a csapatot, erre rendre ők basszák el a meccseinket.
Sok a lóvé, sok a biztos válogatott játékos aztán ennyi telik.
Szerkesztette: Bruce
több mint 3 éve
Norvégok kiemelkednekNem tudom ki tudná megfogni őket, brutálisak...
Heisman
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Norvégok kiemelkednek
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Na mer Danyi egy géniusz?? Hát nem... Mondom ezt győri ként! Az ETO azokkal az agyon fizetett sztárokkal automatán is bejut a Final Fourba.Csak én nem látom a hatalmas előrelépést, ami Rasmussen leváltása után bekövetkezett?Attól még Rasmussen is kókler volt és váltani kellett, na de hogy pont Elek...
gabokocka
warr_b
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Azért le a kalappal a horvátok előtt.
több mint 3 éve
Csak én nem látom a hatalmas előrelépést, ami Rasmussen leváltása után bekövetkezett?Attól még Rasmussen is kókler volt és váltani kellett, na de hogy pont Elek...
gabokocka
több mint 3 éve
Antonius
1 702
ifiben én is játszottam kicsit régen, illetve volt kézilabdás barátnőm, ennyi az összes "szaktudásom" 😀 Ugyanolyan foteldrukker vagyok, mint Te 😀Miért érzem azt, hogy Te nem csak egy olyan fotel kézi drukker vagy, mint én? 😁A kezdeti átlövések megalapoztak egy lepattintásból való betörést, a 3as kereszteket a szélső indítja el, középrre összehúztuk a védelmet majd ment a passz szélre, nekem ezek tűntek fel, amik korábban hiányoztak. Volt elképzelésünk legalább, hogy akarjuk megtörni őket, A második félidőre viszont szépen lezárták ezek egy részét a németek és már megint nem tudtunk reagálni arra, amit az ellenfél edzője kitalált. És persze újra csak magunkat vertük meg, nem tudok mást mondani, ezt a meccset megint főleg fejben, másodrészt pedig a támadásbeli edzői inkompetencia miatt veszítettül el.nem látom mi az elképzelés. oké, jól védekeznek a németek, de Háfra ráugrál a falra, eladja, Zácsik alibi lövések..Kovacsics beáll egyből tudja mozgatni a csapatot és felvállalja az 1-1-et.Ezzel most nem értek egyet. Ez az első meccsünk az EB-n ahol végre látszik, hogy van valami elképzelésünk támadásban és azt többé-kevésbé meg is tudjuk valósítani. A védekezésünk is hozta az átlagos szintet eddig, szegény Blanira nagyon felkészültek, de Szikora fog mint a légypapír. Ha kicsit megnyugszunk támadásban és bedobáljuk legalább a ziccereket (és Szikora teljesítménye megmarad) akkor ez a meccs simán hozható. Kicsit azt érzem, túlpörgünk most elől.szerintem is van fantázia a támadójátékban, a helyzetkihasználással volt a fő probléma
Antonius
deyell
petey
Antonius
tüsi91
Cowboys 4ever.
több mint 3 éve
Csak én nem látom a hatalmas előrelépést, ami Rasmussen leváltása után bekövetkezett?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Az a durva, hogy mekkora kontraszt van a férfi soccer válogatott meg a női kézi válogatott coachingjában. S az a durva hogy a foci felé billen a mérleg.
több mint 3 éve
Rápihenünk az olimpiai selejtezőre.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Zsiga Gyuszi aztert célzott arra, hogy mi a szitu.
több mint 3 éve
A kéziben mindig ilyen az időkérés? Jégkorongban legalább felrajzolnak 1-2 akciót ilyenkor!"csináld azt amit eddig"A kezdeti átlövések megalapoztak egy lepattintásból való betörést, a 3as kereszteket a szélső indítja el, középrre összehúztuk a védelmet majd ment a passz szélre, nekem ezek tűntek fel, amik korábban hiányoztak. Volt elképzelésünk legalább, hogy akarjuk megtörni őket, A második félidőre viszont szépen lezárták ezek egy részét a németek és már megint nem tudtunk reagálni arra, amit az ellenfél edzője kitalált. És persze újra csak magunkat vertük meg, nem tudok mást mondani, ezt a meccset megint főleg fejben, másodrészt pedig a támadásbeli edzői inkompetencia miatt veszítettül el.nem látom mi az elképzelés. oké, jól védekeznek a németek, de Háfra ráugrál a falra, eladja, Zácsik alibi lövések..Kovacsics beáll egyből tudja mozgatni a csapatot és felvállalja az 1-1-et.Ezzel most nem értek egyet. Ez az első meccsünk az EB-n ahol végre látszik, hogy van valami elképzelésünk támadásban és azt többé-kevésbé meg is tudjuk valósítani. A védekezésünk is hozta az átlagos szintet eddig, szegény Blanira nagyon felkészültek, de Szikora fog mint a légypapír. Ha kicsit megnyugszunk támadásban és bedobáljuk legalább a ziccereket (és Szikora teljesítménye megmarad) akkor ez a meccs simán hozható. Kicsit azt érzem, túlpörgünk most elől.szerintem is van fantázia a támadójátékban, a helyzetkihasználással volt a fő probléma
Antonius
deyell
petey
Antonius
peach
több mint 3 éve
Antonius
1 702
Nem akarom őket védeni (talán csak Danyi Gabit, mert Eleket tényleg nem lehet ép ésszel felmenteni), de ehhez a teljesítményhez ők kevesek lennének. Ki kell mondani, NAGYON gyengék vagyunk mentálisan. Sajnos.Vágod akkor számon lehetne vmit kérni a csodatrénereken.Úgy, hogy lehet nekimenni egy versenynek?Mi volt az eb előtt a célkitűzés?nem volt ilyen 😀
gordon
Antonius
Tapasztalatszerzés?
gordon
empty taxi
Én azt sem értem egyébként, mi a francért ülnek jó kislányként a padon, kvázi nézőként részt véve a meccsben a cserék. Sokadik meccs, amikor egyszerűen lekiabálnak minket, pörögnek 1000 fokon az ellenfelek, mi meg riadt verebekként pislogunk. Aztán megy a széttárt kéz, hogy miért nem veszi fel a csere rögtön a meccs ritmusát...
Cowboys 4ever.
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Miért érzem azt, hogy Te nem csak egy olyan fotel kézi drukker vagy, mint én? 😁A kezdeti átlövések megalapoztak egy lepattintásból való betörést, a 3as kereszteket a szélső indítja el, középrre összehúztuk a védelmet majd ment a passz szélre, nekem ezek tűntek fel, amik korábban hiányoztak. Volt elképzelésünk legalább, hogy akarjuk megtörni őket, A második félidőre viszont szépen lezárták ezek egy részét a németek és már megint nem tudtunk reagálni arra, amit az ellenfél edzője kitalált. És persze újra csak magunkat vertük meg, nem tudok mást mondani, ezt a meccset megint főleg fejben, másodrészt pedig a támadásbeli edzői inkompetencia miatt veszítettül el.nem látom mi az elképzelés. oké, jól védekeznek a németek, de Háfra ráugrál a falra, eladja, Zácsik alibi lövések..Kovacsics beáll egyből tudja mozgatni a csapatot és felvállalja az 1-1-et.Ezzel most nem értek egyet. Ez az első meccsünk az EB-n ahol végre látszik, hogy van valami elképzelésünk támadásban és azt többé-kevésbé meg is tudjuk valósítani. A védekezésünk is hozta az átlagos szintet eddig, szegény Blanira nagyon felkészültek, de Szikora fog mint a légypapír. Ha kicsit megnyugszunk támadásban és bedobáljuk legalább a ziccereket (és Szikora teljesítménye megmarad) akkor ez a meccs simán hozható. Kicsit azt érzem, túlpörgünk most elől.szerintem is van fantázia a támadójátékban, a helyzetkihasználással volt a fő probléma
Antonius
deyell
petey
Antonius
több mint 3 éve
"csináld azt amit eddig"A kezdeti átlövések megalapoztak egy lepattintásból való betörést, a 3as kereszteket a szélső indítja el, középrre összehúztuk a védelmet majd ment a passz szélre, nekem ezek tűntek fel, amik korábban hiányoztak. Volt elképzelésünk legalább, hogy akarjuk megtörni őket, A második félidőre viszont szépen lezárták ezek egy részét a németek és már megint nem tudtunk reagálni arra, amit az ellenfél edzője kitalált. És persze újra csak magunkat vertük meg, nem tudok mást mondani, ezt a meccset megint főleg fejben, másodrészt pedig a támadásbeli edzői inkompetencia miatt veszítettül el.nem látom mi az elképzelés. oké, jól védekeznek a németek, de Háfra ráugrál a falra, eladja, Zácsik alibi lövések..Kovacsics beáll egyből tudja mozgatni a csapatot és felvállalja az 1-1-et.Ezzel most nem értek egyet. Ez az első meccsünk az EB-n ahol végre látszik, hogy van valami elképzelésünk támadásban és azt többé-kevésbé meg is tudjuk valósítani. A védekezésünk is hozta az átlagos szintet eddig, szegény Blanira nagyon felkészültek, de Szikora fog mint a légypapír. Ha kicsit megnyugszunk támadásban és bedobáljuk legalább a ziccereket (és Szikora teljesítménye megmarad) akkor ez a meccs simán hozható. Kicsit azt érzem, túlpörgünk most elől.szerintem is van fantázia a támadójátékban, a helyzetkihasználással volt a fő probléma
Antonius
deyell
petey
Antonius
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Vágod akkor számon lehetne vmit kérni a csodatrénereken.Úgy, hogy lehet nekimenni egy versenynek?Mi volt az eb előtt a célkitűzés?nem volt ilyen 😀
gordon
Antonius
Tapasztalatszerzés?
gordon
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Úgy, hogy lehet nekimenni egy versenynek?Mi volt az eb előtt a célkitűzés?nem volt ilyen 😀
gordon
Antonius
Tapasztalatszerzés?
több mint 3 éve
Antonius
1 702
Mi volt az eb előtt a célkitűzés?nem volt ilyen 😀
gordon
Cowboys 4ever.
több mint 3 éve
Mi volt az eb előtt a célkitűzés?
több mint 3 éve
Antonius
1 702
A kezdeti átlövések megalapoztak egy lepattintásból való betörést, a 3as kereszteket a szélső indítja el, középrre összehúztuk a védelmet majd ment a passz szélre, nekem ezek tűntek fel, amik korábban hiányoztak. Volt elképzelésünk legalább, hogy akarjuk megtörni őket, A második félidőre viszont szépen lezárták ezek egy részét a németek és már megint nem tudtunk reagálni arra, amit az ellenfél edzője kitalált. És persze újra csak magunkat vertük meg, nem tudok mást mondani, ezt a meccset megint főleg fejben, másodrészt pedig a támadásbeli edzői inkompetencia miatt veszítettül el.nem látom mi az elképzelés. oké, jól védekeznek a németek, de Háfra ráugrál a falra, eladja, Zácsik alibi lövések..Kovacsics beáll egyből tudja mozgatni a csapatot és felvállalja az 1-1-et.Ezzel most nem értek egyet. Ez az első meccsünk az EB-n ahol végre látszik, hogy van valami elképzelésünk támadásban és azt többé-kevésbé meg is tudjuk valósítani. A védekezésünk is hozta az átlagos szintet eddig, szegény Blanira nagyon felkészültek, de Szikora fog mint a légypapír. Ha kicsit megnyugszunk támadásban és bedobáljuk legalább a ziccereket (és Szikora teljesítménye megmarad) akkor ez a meccs simán hozható. Kicsit azt érzem, túlpörgünk most elől.szerintem is van fantázia a támadójátékban, a helyzetkihasználással volt a fő probléma
Antonius
deyell
petey
Cowboys 4ever.