NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
14
4
2:15, Arena4
Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 10 éve
Grat a Győrnek a döntőbe jutáshoz. Remélem holnap összejön a címvédés, bár a mainál biztos nehezebb dolguk lesz Görbééknek.
több mint 10 éve
Kézilabdában volt/van/lesz esetleg tervben ilyen EBEL-hez hasonló liga ?Hallott valaki ilyenről?
Teljesen hasonló a helyzet kéziben is ugye!
több mint 10 éve
Veszprém - Kielszeged-berlin!
Barcelona - FlensburgGabesz92
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Szülővárosomból származik (ismertem is anno):www.origo.hu/sport/kezilabda/20140425-fulop-laszlo-evek-ota-a-francia-elvonalban-ved-szerinte-a-veszprem-siman-veri-a-psg-t.html
Emlékszek rá, tényleg jó kapus volt, de egy kis plusz mindig hiányzott belőle. De a franciáknál csak megtalálta a számításait (hellyel-közzel).
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Jár a gratuláció a Veszprémnek a F4-ba jutásért, ráadásul kettős győzelemmel. A 2. félidőben magabiztosan végig vezetve lelépték a PSG-t.
Szép munka volt!
A Szegednek is gratulálok, hogy az EHF-kupában is ott lesz egy magyar csapat a F4-ban.
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 10 éve
LanceVance
1 387
Német csapatok ellen mindíg jobban megy a Veszprémnek, barcát mikor verték megutoljára???Szerintem tök mindegy, hogy három vagy két német lesz a döntőben. Inkább legyen akkor a Löwen, akinek a játéka talán jobban fekszik a Veszprémnek, mint a Barcáé.SchleckA Barcának annyi? 😀Schleckkirály lesz, ha a négyes döntőbe három német jut be meg egy akármilyen (= magyar v. francia).
kíváncsi vagyok, mennyire lesz fair a legendásan objektív bíráskodás...slowmotion
több mint 10 éve
Szerintem tök mindegy, hogy három vagy két német lesz a döntőben. Inkább legyen akkor a Löwen, akinek a játéka talán jobban fekszik a Veszprémnek, mint a Barcáé.A Barcának annyi? 😀Schleckkirály lesz, ha a négyes döntőbe három német jut be meg egy akármilyen (= magyar v. francia).
kíváncsi vagyok, mennyire lesz fair a legendásan objektív bíráskodás...slowmotion
több mint 10 éve
valóban. de az Építők pl. otthon megverte, idegenben meg ikszelt azzat a Löwennel, amelyik most lelépte aAzért nem az akármilyen a favorit, lássuk be...Sobri JóskaA Barcának annyi? 😀Schleckkirály lesz, ha a négyes döntőbe három német jut be meg egy akármilyen (= magyar v. francia).
több mint 10 éve
Azért nem az akármilyen a favorit, lássuk be...A Barcának annyi? 😀Schleckkirály lesz, ha a négyes döntőbe három német jut be meg egy akármilyen (= magyar v. francia).
több mint 10 éve
A Barcának annyi? 😀Schleckkirály lesz, ha a négyes döntőbe három német jut be meg egy akármilyen (= magyar v. francia).
kíváncsi vagyok, mennyire lesz fair a legendásan objektív bíráskodás...
több mint 10 éve
Ezt sokan nem értik, de azt sem hogy a válogatottban. A ziccerkihasználása pedig egyenlő egy U13as gyerekkel.Én nem is értem Gulyás mit keres még mindíg Veszprémben, meccsenként 4-5 gólt kapnak róla, borzalmas.LanceVanceHát én Chema játékát sem nagyon kedvelem. Ha valaki ennyire nem vállalja fel a lövéseket, akkor hiába passzol jól, nem tud elég területet nyitni. Meg ezek a rohanásai is érdekesek, néha bejön, de sok elvesztett labda van belőle és a bírókon múlik csak az is, hogy a rendszeres lépéshibáit lefújják-e. Lékai jó lesz ide, és én Margucnak is örülök, Iváncsik Tomi támadásban, Gulyás pedig védekezésben rettenetes, ami egészen hihetetlen számomra, két méteres magassággal.SchleckTényleg nagyon kell ide Lékai. Ez az irányító játék egyenlő a nullával.SchleckChema még ok, de Ruesga kuka.LanceVance
több mint 10 éve
LanceVance
1 387
Én nem is értem Gulyás mit keres még mindíg Veszprémben, meccsenként 4-5 gólt kapnak róla, borzalmas.Hát én Chema játékát sem nagyon kedvelem. Ha valaki ennyire nem vállalja fel a lövéseket, akkor hiába passzol jól, nem tud elég területet nyitni. Meg ezek a rohanásai is érdekesek, néha bejön, de sok elvesztett labda van belőle és a bírókon múlik csak az is, hogy a rendszeres lépéshibáit lefújják-e. Lékai jó lesz ide, és én Margucnak is örülök, Iváncsik Tomi támadásban, Gulyás pedig védekezésben rettenetes, ami egészen hihetetlen számomra, két méteres magassággal.SchleckTényleg nagyon kell ide Lékai. Ez az irányító játék egyenlő a nullával.SchleckChema még ok, de Ruesga kuka.LanceVance
több mint 10 éve
már csak egy dologtól lehet félni a visszavágón!!money time! 😉
több mint 10 éve
Hát én Chema játékát sem nagyon kedvelem. Ha valaki ennyire nem vállalja fel a lövéseket, akkor hiába passzol jól, nem tud elég területet nyitni. Meg ezek a rohanásai is érdekesek, néha bejön, de sok elvesztett labda van belőle és a bírókon múlik csak az is, hogy a rendszeres lépéshibáit lefújják-e. Lékai jó lesz ide, és én Margucnak is örülök, Iváncsik Tomi támadásban, Gulyás pedig védekezésben rettenetes, ami egészen hihetetlen számomra, két méteres magassággal.Tényleg nagyon kell ide Lékai. Ez az irányító játék egyenlő a nullával.SchleckChema még ok, de Ruesga kuka.LanceVance
több mint 10 éve
LanceVance
1 387
Tényleg nagyon kell ide Lékai. Ez az irányító játék egyenlő a nullával.SchleckChema még ok, de Ruesga kuka.
több mint 10 éve
Tényleg nagyon kell ide Lékai. Ez az irányító játék egyenlő a nullával.
több mint 10 éve
Megint veszprém, miért nem külföld vmi? Bundesliga, francia bajnokság? Most aliloviccal meg fazekassal bunyózhat a lehetősegért...peachFazekas azért már igencsak kifele megy + ha elindul a SEHA-ban a Veszprém azért lesz bőven lehetősége.
több mint 10 éve
bjarte90
32
Megint veszprém, miért nem külföld vmi? Bundesliga, francia bajnokság? Most aliloviccal meg fazekassal bunyózhat a lehetősegért...peach"Csak" Aliloviccal...
több mint 10 éve
Megint veszprém, miért nem külföld vmi? Bundesliga, francia bajnokság? Most aliloviccal meg fazekassal bunyózhat a lehetősegért...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Omeyer+Accambray pedig PSG!Elsőt nem vágom, bár ha Mirko nem akart menni akkor talán oké, de utóbbi nagy igazolás szvsz..
|
több mint 10 éve
Ahogy sejteni lehetett: Mikler->Veszprém.azért azt sajnálom hogy a Szeged sohasem tudja utolérni már az MKB-t...
Szerintem már pár éve bőven jobb mint Fazekas, örülök ennek a hírnek.Schleck
pénz,pénz,pénz...
több mint 10 éve
Ahogy sejteni lehetett: Mikler->Veszprém.Szerintem már pár éve bőven jobb mint Fazekas, örülök ennek a hírnek.