NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
53
8
2:20, Arena4
Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 11 éve
anita nem játszik ma, mert beteg...biztos Ottó nem takarta be! 😊
|
több mint 11 éve
Gabesz92
1 453
Remélem azért a legjobb formánkat holnap fogjuk nyújtania montenegróiak ellen és akkor már fél lábbal a legjobb négyben vagyunk.Az olimpián másodikok lettek, úgyhogy nem mondanám, hogy rosszak. Én azért bízom a csapatban, nagyon nehéz meccs lesz valóban, jó lenne győzni. 😊
Sajnos nem tudom mennyire jók a montenegróiak, de ismerve a délszláv mentalitást, még ha jobbak is vagyunk akkor is nagyon nehéz meccs lesz ez. Ha Herr jó napot fog ki, akkor talán sikerülhet a győzelem vagy az X. De jó is lenne!Bruce
több mint 11 éve
Remélem azért a legjobb formánkat holnap fogjuk nyújtania montenegróiak ellen és akkor már fél lábbal a legjobb négyben vagyunk. Sajnos nem tudom mennyire jók a montenegróiak, de ismerve a délszláv mentalitást, még ha jobbak is vagyunk akkor is nagyon nehéz meccs lesz ez. Ha Herr jó napot fog ki, akkor talán sikerülhet a győzelem vagy az X. De jó is lenne!
több mint 11 éve
tegnap azért jobb hangulatban (meg jobb időben) jöttünk haza mint a múltkor! 😊sokat alakultunk a horvát meccs óta, de kapus poszt nagyon gyenge ez a középdöntőben már sokba kerülhet , nem mindig tudunk többet lőni mint amennyit kapunk.. Herr-be sajnos csak max. belelövik a labdát! nagyon lassú
szélről szinte semmi!
megnéztük a német meccset is (nem tudom Tv adta-e) , elég kevés gól volt alacsony színvonal, Schülkének köszönhetjük a pontokat fantasztikus volt amit a kapuban művelt! ( volt olyan védése amikor kézzel leért a bal alsóra ) a végén 1 gólos német előnynél ellőtték és indultak a horvátok ziccerben a továbbjutásért kb 8 mp volt hátra és fogta! le a kalappal!
ezzel az ággal talán jobban jártunk mint ha a francia,dánt kaptuk volna! 4 pont nagyon jó ki kell használni!
több mint 11 éve
A horvátok elleni meccs végén azt mondtam, hogy nyerünk kettőt, és négy ponttal megyünk tovább, úgyhogy nem is baj, hogy megvolt a szar meccsünk, a többi fontosabb leszEzt én mondtam, bár a 4 pontban nem voltam biztos, viszont legalább beírtam ide, mikor mindenki jajveszékelt 😛
Még a végén igazam lesz 😀Wyatt
több mint 11 éve
ez a Tomori egy állat, most télleg átszakította azta bizonyos vasajtót...laurencz arcát azért megnézném ilyenkor!DivatÚgy látszik egész jó ómenné válik az, hogyha valakit kiutál Laci bácsi a válogatottból. 😀
több mint 11 éve
ez a Tomori egy állat, most télleg átszakította azta bizonyos vasajtót...laurencz arcát azért megnézném ilyenkor!
|
több mint 11 éve
Na nem számít semmit a németeknek az utolsó mp-ben lőtt gól 😊Nagyon profin lehoztuk a végét, férfi mezőnyben is bravúros végjáték lett volna, hát még a nők közt.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
A horvátok elleni meccs végén azt mondtam, hogy nyerünk kettőt, és négy ponttal megyünk tovább, úgyhogy nem is baj, hogy megvolt a szar meccsünk, a többi fontosabb leszMég a végén igazam lesz 😀
több mint 11 éve
Azért nagy respect ennek az embernek, a cím persze megint hülye szenzációhajhász módon van feltüntetve:hát ez azért elég durva!
www.origo.hu/sport/kezilabda/20121206-karl-erik-bohn-szvoetslgi-kapitany-nem-ismeri-a-magyar-kezilabdaz.html
dande
messze a meccs vége előtt haza készül + nem ismeri a csapatot ! na ne már!
akkor menjen haza tényleg és vegye át Siti a csapatot!
mondjuk a horvát meccs nagy részében keresztbe tett lábbal üldögélt a padon tényleg...
több mint 11 éve
fontos W volt a tegnapi, lehet megint utazni.. 😊Védekezésben már jó volt, talán támadásban is feljavul...
az viszont érdekes hogy Ti megvoltatok elégedve Sz. Zita horvátok elleni teljesítményével...yooker
több mint 11 éve
jaja, sajnos az öngól volt...dehát anitától mit is várjunk. 😀Tomori fáradt; meg amúgy is általában egy sima egy fordítottat szokott játszani támadásban 😊
Piri megint szarul kezdett, de végére belejött, Zizi "megint" szétesetten játszott mi? 😀
Tomorival viszont nem tudom mi volt, igaz sokat nem is játszott.Divat
több mint 11 éve
A szerb edző meg visszarángatta Sullandot meccs közben:www.youtube.com/watch?v=-7VYg-IHxpQ
több mint 11 éve
Azért nagy respect ennek az embernek, a cím persze megint hülye szenzációhajhász módon van feltüntetve:www.origo.hu/sport/kezilabda/20121206-karl-erik-bohn-szvoetslgi-kapitany-nem-ismeri-a-magyar-kezilabdaz.html
több mint 11 éve
fontos W volt a tegnapi, lehet megint utazni.. 😊az viszont érdekes hogy Ti megvoltatok elégedve Sz. Zita horvátok elleni teljesítményével...
több mint 11 éve
jaja, sajnos az öngól volt...dehát anitától mit is várjunk. 😀Piri megint szarul kezdett, de végére belejött, Zizi "megint" szétesetten játszott mi? 😀
Tomorival viszont nem tudom mi volt, igaz sokat nem is játszott.
|
több mint 11 éve
Azért nem lényegtelen, mert nekünk az az érdekünk, hogy a németek jussanak tovább, ne a horvátok.Szerintem a te általad írt esetben így nézne ki a mini-tabella:Az fix, de ha kettővel nyerünk, az egygólos német W jó lett volna nekünk és a fritzeknek, így most nem az, ezért kár volt ellőni.RajnaMondjuk az utolsó gól nagy baromság volt, a két gólos siker lett volna az ideális. Most a horvátoknak jó az egy gólos zakó is.RajnaLehetetlen megmondani, mi lesz azon a meccsen.ender1112
HUN +1
CRO 0
GER -1
Úgyhogy lényegtelen volt az utolsó gól ebből a szempontból.(ha jól számolok)Pálca
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Szerintem a te általad írt esetben így nézne ki a mini-tabella:Az fix, de ha kettővel nyerünk, az egygólos német W jó lett volna nekünk és a fritzeknek, így most nem az, ezért kár volt ellőni.RajnaMondjuk az utolsó gól nagy baromság volt, a két gólos siker lett volna az ideális. Most a horvátoknak jó az egy gólos zakó is.RajnaLehetetlen megmondani, mi lesz azon a meccsen.ender1112
HUN +1
CRO 0
GER -1
Úgyhogy lényegtelen volt az utolsó gól ebből a szempontból.(ha jól számolok)
több mint 11 éve
Az fix, de ha kettővel nyerünk, az egygólos német W jó lett volna nekünk és a fritzeknek, így most nem az, ezért kár volt ellőni.Mondjuk az utolsó gól nagy baromság volt, a két gólos siker lett volna az ideális. Most a horvátoknak jó az egy gólos zakó is.RajnaLehetetlen megmondani, mi lesz azon a meccsen.ender1112
több mint 11 éve
Mondjuk az utolsó gól nagy baromság volt, a két gólos siker lett volna az ideális. Most a horvátoknak jó az egy gólos zakó is.RajnaLehetetlen megmondani, mi lesz azon a meccsen.
több mint 11 éve
Mondjuk az utolsó gól nagy baromság volt, a két gólos siker lett volna az ideális. Most a horvátoknak jó az egy gólos zakó is.
több mint 11 éve
Na mondtam, hogy jó volt az a tegnapi meccs, túl voltunk a nagyon gázon, ha a németek verik a horvátokat, semmit nem fog számítani. Továbbjutás pedig megvan.RajnaSima volt, egy percig sem izgultam 😀
több mint 11 éve
Na mondtam, hogy jó volt az a tegnapi meccs, túl voltunk a nagyon gázon, ha a németek verik a horvátokat, semmit nem fog számítani. Továbbjutás pedig megvan.
több mint 11 éve
amin totál kiakadtam hogy a végjátékban egálnál miért kell a teljesen szétesetten játszó Sz. Zitával hetest lövetni?? tuti biztos volt hogy ki fogja hagyni...Hát ez azért, így, ebben a formában 😉
yooker
több mint 11 éve
A spanyolok ellen is jól bírták.Szerintem alapvetően a meccs jó jel volt, azért a horvát csapat nem a szemétdomb kategória, még ha gyengék is, mégis alig kaptunk ki tőlük egy katasztrofális meccsel. Nyilvánvaló, hogy ilyen meccs női kéziben lesz, kérdés, hogy lesz-e még, mert ha nem, jók lehetünk még.RajnaAlapvetően nem gyenge ez a horvát csapat, de van vagy 10 sérültjük, így azért illett volna nyerni szvsz.empty taxi