NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Kézilabda

19 feliratkozó

több mint 12 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Vori lehet jön Veszprémbe (hatosfal)

JT Daniels fan
több mint 12 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 311 — Víí aaaar dö cseempjönsz.
Annyira nem szerethető ez a Győr...
(nekem)Bazzani
Dehogynem...
(nekem)
😀
több mint 12 éve
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 387
Nem csak neked...

több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
(nekem)Bazzani
nekem sose volt az...mondjuk Katrinét szeretném szeretni! 😊

|
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 645 — Axel Foley
(nekem)

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
csak a sportklub adja? 😕
több mint 12 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 306 — Je suis kobranadrág
nándi lemondta a válogatottságot 😕

roló time!peach
Keresgettem, és nem találtam róla értelmes highlight videót... 😕 bár lehet hogy kicsit korán néztem, ez az egyetlen.. de ezt is kb 2 órája tehették fel.
 www.youtube.com/watch?v=joq8Xopa43kIgor
Nem pont Nándival kapcsolatban de azt már én is tapasztaltam hogy a neten iszonyatosan szegényes a kézilabda videók kínálata...
több mint 12 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 366 — No 1 Zhang Yufei fan

roló time!peach
Keresgettem, és nem találtam róla értelmes highlight videót... 😕 bár lehet hogy kicsit korán néztem, ez az egyetlen.. de ezt is kb 2 órája tehették fel.
 www.youtube.com/watch?v=joq8Xopa43k

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 6 997 — Steelers fan
Azért ez a szegedi drapi nem minden idők legjobban átgondolt alkotása, még ha a mondanivalójával egyet is értek:

:/
több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 14 854 — a new hope (again)

roló time!

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 306 — Je suis kobranadrág
a Veszprémnek szurkoltam, de így is tetszett a meccs, felesleges a közönséget izélni, fordított helyzetben ugyanez lett volna.
Mikler meg god mode-ban tolta, válogatott szempontból sem utolsó 😊 apropó válogatott, mikor és hol játszunk legközelebb tétmeccset? ki kéne menni, mert a környéken esélytelen klubcsapatok meccsen normális színvonalat találni... kristof
Okt 31, Gyöngyös, magyar-lett. Simának ígérkezik 😊Rajna
Már csak állójegy van úgy készülj 😀
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 19 376 — Vikings fan
Amit ma a szeged kapura lőtt az bement, ennyi.Több ilyen napjuk nem lesz, és ez csak az alapszakasz. Rájátszásban nem fogják megverni a Veszprémet.LanceVance
Én nem értem mért nem lehet elismerni annyival hogy a Szeged most jobb volt ennél az inkább BLre koncentráló Veszprémnél.
Imádom, ezeket a több ilyen napjuk nem lesz, meg majd oda vissza lesznek verve. Honnan tudod ? Nem ők az esélyesek viszont egy ilyen teljesítmény bármikor kijöhet és akkor izgi lesz a meccs.Toca
Lehet, hogy lesz még ilyen, de arra nagyon kicsi az esély, hogy a Szeged meccsben legyen a bajnoki címért, ez tény.Rajna
Nem is kérdőjeleztem meg, de ha legyőzik a csapatom(én is veszprém drukker vagyok inkább), akkor elismerem hogy most jobbak voltak és nem nekiállok a másiknak hogy nyertetek mert minden beeset soha többé nem lesz ilyen, hanem elismerem hogy jobbak voltak,viszont azért még mindig mi vagyunk az esélyesek ennyi.
több mint 12 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Amit ma a szeged kapura lőtt az bement, ennyi.Több ilyen napjuk nem lesz, és ez csak az alapszakasz. Rájátszásban nem fogják megverni a Veszprémet.LanceVance
Én nem értem mért nem lehet elismerni annyival hogy a Szeged most jobb volt ennél az inkább BLre koncentráló Veszprémnél.
Imádom, ezeket a több ilyen napjuk nem lesz, meg majd oda vissza lesznek verve. Honnan tudod ? Nem ők az esélyesek viszont egy ilyen teljesítmény bármikor kijöhet és akkor izgi lesz a meccs.Toca
Lehet, hogy lesz még ilyen, de arra nagyon kicsi az esély, hogy a Szeged meccsben legyen a bajnoki címért, ez tény.

több mint 12 éve
Imádom, ezeket a több ilyen napjuk nem lesz, meg majd oda vissza lesznek verve. Honnan tudod ? Nem ők az esélyesek viszont egy ilyen teljesítmény bármikor kijöhet és akkor izgi lesz a meccs.
több mint 12 éve
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 387
Amit ma a szeged kapura lőtt az bement, ennyi.Több ilyen napjuk nem lesz, és ez csak az alapszakasz. Rájátszásban nem fogják megverni a Veszprémet.

több mint 12 éve
a Veszprémnek szurkoltam, de így is tetszett a meccs, felesleges a közönséget izélni, fordított helyzetben ugyanez lett volna.
Mikler meg god mode-ban tolta, válogatott szempontból sem utolsó 😊 apropó válogatott, mikor és hol játszunk legközelebb tétmeccset? ki kéne menni, mert a környéken esélytelen klubcsapatok meccsen normális színvonalat találni... kristof
Okt 31, Gyöngyös, magyar-lett. Simának ígérkezik 😊

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Mikler meg god mode-ban tolta, válogatott szempontból sem utolsó 😊 apropó válogatott, mikor és hol játszunk legközelebb tétmeccset? ki kéne menni, mert a környéken esélytelen klubcsapatok meccsen normális színvonalat találni...
több mint 12 éve
"ELKÚRTAD! ELKÚRTAD! ELKÚRTAD! ELKÚRTAD!"

Gratulálok a szegedi közönségnek, csodálatos erkölcsi bizonyítvány ez róluk. shawnka
Jaj most ezzel jönni 😊 jobb ma a Szeged védekezésben + Mikler. De ez jó a magyar kézinek, azért a Veszprém ígyis-úgyis megnyeri a bajnokságot, a BL-re koncentrálnak amúgy láthatóan, helyesen.

több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 645 — Axel Foley

Gratulálok a szegedi közönségnek, csodálatos erkölcsi bizonyítvány ez róluk. shawnka
Ezt ordibálják mindenhol.
Nem szegedi találmány.

több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 296 — Tyrone Creek

Gratulálok a szegedi közönségnek, csodálatos erkölcsi bizonyítvány ez róluk.
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 296 — Tyrone Creek
jézusom. botrányosan szarul kezdtünk.
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 980 — Apu ökölbeszorított keze
Mocsai nyert pár dolgot a bundesligában is...

több mint 12 éve
Na azért nehogy mar lenezzuk a Veszprém keretét. Azért nagyon jó és erős csapat volt az elmúlt idényekben. És igen többre tartom azt aki nyer a csapataval mint aki nem. Ha Mocsai jobb edzo lenne akkor ot vittek volna oda . Mondjk nagyon nem szeret kimozdulni itthonrol valamert. De most kb azon vitatkozunk hogy szerinted top 5-os vilagszinten szerintem meg kb top10-15-ös.
Valamiért megsem nyert a 82-es BEK ota tul sok mindent. Eb es EHF kupa ami osszejott.
De nem leszólni akarom kurva jo edzo csak emberileg nem tartom nagyra es erosnek tartom a hypeot amit kap. Itthon messze a legjobb edzo persze es szurkolok neki.
Toca
Mondjuk a Veszprém kerete 8-10. helyen volt a BL mezőnyében, tulajdonképpen a mindenkori kezdőkapust és Vujint és esetleg Iváncsik Gergőt leszámítva senki sem lett volna fontos ember egy Bundesliga vagy Asobal-élcsapatban. Tehát mondjuk a Kielbe vagy a Barcába ők hárman férnének be bárminek. Jól látszott ez, mikor Ilyés a Bundesligába ment, az erős középcsapat Lemgóba, és ott csak védekezésben használták. Márpedig a Lemgo mérföldekre van a BL-től. Elég nehéz így Final Fourba jutni, nem is sikerült. Az egyetlen valós kudarc, amikor Mocsai gyengébb csapattól kapott ki az elmúlt több mint tíz év során (mióta követem a kézilabdát), az a tavalyi Leon elleni bukta volt. Bravúr ellenben volt, persze főleg a válogatottal. Tényleg nem látom, hogy Wilbeken kívül ki egyértelműen jobb nála világszinten ebben a műfajban. Onestát meg Dusebajevet elég nehéz értékelni, azokkal a keretekkel nekem sem esne nehezemre nagy eredményeket elérni. Az, hogy ma a német kézilabda ott tart, ahol, nagyban köszönhető amúgy Mocsai Lemgójának.

Emberileg ettől még lehet egy fasz, tippem nincs mert nem ismerem, az is lehet, hogy a kéziseink pöcsök és ő a normális vagy mindenki idióta, nemtom, nem is lényeges itt.

több mint 12 éve
Mocsait lehet utálni, de azt kár tagadni, hogy világszinten kevés nagyobb stratéga van nála. Kudarcot sztem még sosem vallott, kivétel a Veszprém tavalyi szezonjának második fele, de ilyen hosszú idő alatt ez belefér.Rajna
Azt nem vitatom hogy jó statréga. Mondjuk azért kicsit túlhypolt. Magyar szinten legjobb,világ szinten azért korántsem olyan jó már.
Toca
Mai napig rendszeresen keresik Bundesliga-csapatok h menjen ki edzőnek.empty taxi
Igen és? Ez azt bizonyítja hogy jó edző. De hogy világszinten olyan húdejó lenne azt max az eredmények bizonyíthatnák. És azért azok szépek/szépek ,meg persze nem a legjobb csapata volt soha, de elmaradnak egy olyan edzőtől akit világszinten klasszisnak hívnék.
Szerintem és ezt visszhangokból raktam össze , valami emberileg hiányzik belőle szerintem.Toca
Jah értem többet ér egy olyan coach aki a Föld legjobb keretével simán nyer ezt-azt, mint aki standard élvonalba kormányozza a csapatát, közben az játékerőben annyira nem jó.empty taxi
Na azért nehogy mar lenezzuk a Veszprém keretét. Azért nagyon jó és erős csapat volt az elmúlt idényekben. És igen többre tartom azt aki nyer a csapataval mint aki nem. Ha Mocsai jobb edzo lenne akkor ot vittek volna oda . Mondjk nagyon nem szeret kimozdulni itthonrol valamert. De most kb azon vitatkozunk hogy szerinted top 5-os vilagszinten szerintem meg kb top10-15-ös.
Valamiért megsem nyert a 82-es BEK ota tul sok mindent. Eb es EHF kupa ami osszejott.
De nem leszólni akarom kurva jo edzo csak emberileg nem tartom nagyra es erosnek tartom a hypeot amit kap. Itthon messze a legjobb edzo persze es szurkolok neki.
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 399 — Lájkold a zsűrit!
Mocsait lehet utálni, de azt kár tagadni, hogy világszinten kevés nagyobb stratéga van nála. Kudarcot sztem még sosem vallott, kivétel a Veszprém tavalyi szezonjának második fele, de ilyen hosszú idő alatt ez belefér.Rajna
Azt nem vitatom hogy jó statréga. Mondjuk azért kicsit túlhypolt. Magyar szinten legjobb,világ szinten azért korántsem olyan jó már.
Toca
Mai napig rendszeresen keresik Bundesliga-csapatok h menjen ki edzőnek.empty taxi
Igen és? Ez azt bizonyítja hogy jó edző. De hogy világszinten olyan húdejó lenne azt max az eredmények bizonyíthatnák. És azért azok szépek/szépek ,meg persze nem a legjobb csapata volt soha, de elmaradnak egy olyan edzőtől akit világszinten klasszisnak hívnék.
Szerintem és ezt visszhangokból raktam össze , valami emberileg hiányzik belőle szerintem.Toca
Jah értem többet ér egy olyan coach aki a Föld legjobb keretével simán nyer ezt-azt, mint aki standard élvonalba kormányozza a csapatát, közben az játékerőben annyira nem jó.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...