NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
8
5
2:20, Arena4
Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 12 éve
beugróként volt szerencsém ott lenni tegnap Veszprémben ( 1x életemben )!Félelmetesen jó volt a hangulat , tényleg magával ragadó!A közönség a csapat minden!
Nagyon irigyelem a Veszprémieket ezért! 😊
Lefelé haverommal azt dumáltuk hogy milyen röhejes az, hogy ha nemzetközi színvonalat akarsz látni bármilyen sportban , akkor vidékre kell menni... ( talán a Fradi női kézit kivéve...)persze ismerünk okokat , de azért mégis!
na mindegy! most örüljünk ennek a sikernek!nagyon jó csapat ez a Veszprém!tegnap még szt is elbírták hogy Chema és Ugalde kb homály volt...
több mint 12 éve
Sajnos a Szeged kikapott, de a Veszprém behúzta a címvédő elleni meccset, nagyon nagy győzelem ez! Grat nekik!
több mint 12 éve
LanceVance
1 387
3 nap alatt elfogytak amúgy, még szerencse hogy van emberem a csapatnál😛
több mint 12 éve
nagyon jó lenne kimenni a Kiel ellenire, de basszus, kurvára nincs már jegy. még a Honvédségnél se, pedig szokott 😀
több mint 12 éve
LanceVance
1 387
Divat, az volt a gond hogy a sajtó és az akkori szövetség Sinkával az élet tálalta undorítóan a dolgot. Ok h Laci is hibás mert ki kellett volna állnia a nyilvánosság elé és tisztázni a dolgot h ő nem spanyol válogatott akar lenni, hanem a magyart mondta le amíg a szövetségben nem lesznek változások. Mocsait meg a játékosai utálták a legjobban.
több mint 12 éve
csak nekem rossz olvasni, h most mennyire odavannak nagylaci "magyarságáért", és elkezdték Mocsait szapulni?? én elismerem h világklasszis, talán még ezt az egész magyar-spanyol-válogatott dolgot is elfogadnám neki, HA nem így tálalta volna Ladislao!!! lassan veszprémbe se fogják érteni a hajrá magyarokat(), időkérés után élmény hallani a csapatkiáltást... 😊
|
több mint 12 éve
Meg kell említenünk hogy kapusteljesítmény nélkül nyertünk!LanceVanceazért amikor kellett fogta a 7-est(meg előtt ziccert is), de tény h nem volt élete meccse 😊
|
több mint 12 éve
Nagyon jó meccs volt, és értékes győzelem. Azonban meg kell említenünk hogy epic mákunk volt Hombrados kiesésével pl. De ezen kívül grat a srácoknak 😊Hannimegh a végén nem fújták le Sulic visszarántását
|
több mint 12 éve
Nagyon jó meccs volt, és értékes győzelem. Azonban meg kell említenünk hogy epic mákunk volt Hombrados kiesésével pl. De ezen kívül grat a srácoknak 😊
több mint 12 éve
eddig nagyon ül a játékunk, de sajnos a Madridé is. tipikusan olyan meccs, ami az utolsó percben is egál lesz még.
több mint 12 éve
azért a volgográdnál, komoly gondok vannak...de ettől függetlenül nagyon jók voltak a csajok! alig várom hazai BL meccseket! 😛 😊
|
több mint 12 éve
A Fradis lányok hogy aláztak te jó ég! Megnéztem az első félidőt, brutális volt a 2 csapat közti különbség. Ahhoz képest hogy előzetesen egy kicsivel még a hazai csapat volt az esélyes...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
A bírók főleg stílusukban voltak bunkók, tévedések voltak ide-oda, bár a végén tényleg tolták a svájciakat, de Egri rápakolt erre azzal, hogy minden fújáson totál kiakadt, a kettős hátránynál a második pl. tökre jogos volt, ő meg teljesen felháborodott. Ami különösen gáz volt, az a végén a belülvédekezésre adott szabaddobás, ami totál érthetetlen.Amúgy jó kis csapat ez a Szeged, de nagy bunyó lesz ezért a továbbjutásért, ahol most nem állnak tökéletesen (a Minszk pontot szerzett, az egy gólos különbség meg nem a legtöbb).
több mint 12 éve
Hihiiii!Ez mekkora meccs volt. 😊
Jaj, szegény francia buzik most mennyire szomorúak lehetnek. 😂
több mint 12 éve
Olyanról is szóltak a hírek, hogy a feleség buktatta le a dolgot?azért ez a Karabatic-bunda ügy elég kemény....DivatÉs buta, nekem ez az első ami eszembe jutott róla. Hogy intézhették ennyire amatőr módon, ezt nem tudom elhinni.Schleck
Már mindenhová begyűrűzik a fogadási maffia. 😕
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
azért ez a Karabatic-bunda ügy elég kemény....DivatÉs buta, nekem ez az első ami eszembe jutott róla. Hogy intézhették ennyire amatőr módon, ezt nem tudom elhinni.
több mint 12 éve
40-26 idegenbe szlovákok ellen, és minden mezőnyjátékos gólt dobott!!! irány BL-főtábla!!! SZÉP VOLT CSAJOK!!!itt pedig egy kis ladislao, úgyis olyan régvolt már... 😊
www.nemzetisport.hu/kezilabda/kezilabda-nagy-laszlo-elgondolkozott-a-spanyol-ajanlaton-2175233
|
több mint 12 éve
Zolika
911
Most látom, hogy Siti Eszti újra játszik. Kíváncsi vagyok, milyen szintre tudja felhozni magát.
több mint 12 éve
www.nemzetisport.hu/kezilabda/fuzioval-menekul-meg-az-ag-kobenhavn-2166399Erről akkor lecsúsztak, piszok erős lesz ez a PSG is...
http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
Az AG Kobenhavn csapat tulaja csődöt jelentett, minden játékos szabadon igazolható.A veszprém állítólag komoly lépéseket tesz Mikkel Hansen megszerzéséért... 😀
JT Daniels fan
több mint 12 éve
Elég gyenge csoportok vannak, most kaptunk egy fix és egy valószínű bukást, a két afrikaival is meg kell majd szenvedni a továbbjutást. De a továbbjutás után már egyenesben lehetünk.
több mint 12 éve
Algéria-Egyiptom-Ausztrália, eddig jól hangzik csak a vége is legyen jó. 😊szerk: A horvátokkal viszont nem jártunk jól.
szerk2: Végül Spanyol-Horvát-Magyar-Algír-Egyiptomi-Ausztrál csoport lett, ez simán jó, és a második körben sem kaphatunk verhetetlen csapatokat.
több mint 12 éve
a 3 balkezes felállást adom, azt már régóta stróbálgatjuk. én körtével kapcs arra gondoltam, hogy h ha iváncsik megint szar lesz, akkor legyen valaki helyette. nem cserére 😊perezt meg nem eröltetném védekezésben 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...