NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Kézilabda

19 feliratkozó

több mint 12 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Szélsőcsere nem lesz támadás-védekezés között, Iváncsiknak meg nem az állóképessége a gond, szóval nem hiszem, hgy Vadkerti sokat lenne a pályán. Szöllősi 5-10 perce meccsenként viszont sokat jelentene.

Zubai pihentetése meg gondolom úgy lesz megoldva, hogy a, három balkezessel játszunk és Mocsai Jr. irányít és védekezik is; b, Perez játszik elöl és hátul is, védekezésben meg két csere lesz, a szokásos irányító-Timuzsin mellett Zubai-Ilyés váltás is lesz. Persze ez nem sokszor, de időnként muszáj ilyeneket meghúzni.

több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 14 854 — a new hope (again)
Érdekes a keret az olimpiára, én tuti csak három szélsővel mentem volna, utólag úgyis lehet a sérült helyére mást hozni. Vaskerti helyett Szöllősi, hogy beállóban legyen elöl alternatívája Zubainak. De amúgy jó kis csapat ez.Rajna
csak az a baj, hogy iváncsik gery idén valahol a kurva fos és a nagyon kurva fos közötti formaátlagot hozta... körte meg legalább tud védekezni, így kellett oda az alternatíva. viszont szabi meg egyedül nem fogja bírni az egész olimpiát, mert sztem 2est is védekeznie kell majd, mivel ugye csaszi/lékai védekezésben egyből csere ( gondolom suchra ) , két csere meg sok volna.... mondjuk mocsai is nyílván tisztában van ezzel, remélem jól sakkozott... az viszont tény, h ennél erősebb keret nem nagyon van jelenleg. iváncsik tomikát meg én is beáldoztam volna, védekezésben hasznavehetetlen sajna.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Érdekes a keret az olimpiára, én tuti csak három szélsővel mentem volna, utólag úgyis lehet a sérült helyére mást hozni. Vaskerti helyett Szöllősi, hogy beállóban legyen elöl alternatívája Zubainak. De amúgy jó kis csapat ez.

több mint 12 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Az Atletico nem szétesőben van? Mert ha igen, akkor azért nem olyan durva a Veszprém csoportja. És persze egy ilyen célokkal rendelkező csapat nem is eshet ki a csoportban.Schleck
nem is a Veszprémet féltem 😊 csak jobb lenne, ha nem kéne feleslegesen aggódni a 2. helyért..

a 75ezer euró meg hát gigalol 😀JSanyo
vhol el kell kezdeni az alkudozást, 3 millió se reális, vhol a kettő között lesz majd, v majd ingyen jövőre...Divat
persze, de ez mégiscsak komolytalan 😊 fifa08ban menedzser módban szoktam ehhez hasonló ajánlatokat kapni 😀

több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Az Atletico nem szétesőben van? Mert ha igen, akkor azért nem olyan durva a Veszprém csoportja. És persze egy ilyen célokkal rendelkező csapat nem is eshet ki a csoportban.Schleck
nem is a Veszprémet féltem 😊 csak jobb lenne, ha nem kéne feleslegesen aggódni a 2. helyért..

a 75ezer euró meg hát gigalol 😀JSanyo
vhol el kell kezdeni az alkudozást, 3 millió se reális, vhol a kettő között lesz majd, v majd ingyen jövőre...

|
több mint 12 éve

a 75ezer euró meg hát gigalol 😀

több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Sorsolta a férfi kézi BL-ben:

B csoport:
THW Kiel (GER)
MKB Veszprém KC (HUN)
BM Atletico Madrid (ESP)
IK Sävehof (SWE)
Celje Pivovarna Lasko (SLO)
Selejtező csoport 3 (1. HCM Constanta (ROU)/2. TATRAN Presov (SVK)/3. Maccabi Srugo Rishon Le Zion (ISR)) 4. SSV Loacher Bozen Südtirol (ITA))

D csoport
FC Barcelona Intersport (ESP)
HC Croatia Osiguranje Zagreb (CRO)
Kadetten Schaffhausen (SUI)
Füchse Berlin (GER)
Pick Szeged (HUN)
Selejtező csoport 4

Elég izom csoport mindkettő...Bruce
sajna azok.. 😕
teljes cikkben az összes sorsolás: http://sportgeza.hu/kezilabda/2012/07/06/bl-sorsolas_a_cimvedot_kapta_a_veszprem/JSanyo
Az Atletico nem szétesőben van? Mert ha igen, akkor azért nem olyan durva a Veszprém csoportja. És persze egy ilyen célokkal rendelkező csapat nem is eshet ki a csoportban.

több mint 12 éve

B csoport:
THW Kiel (GER)
MKB Veszprém KC (HUN)
BM Atletico Madrid (ESP)
IK Sävehof (SWE)
Selejtező csoport 3 (1. HCM Constanta (ROU)/2. TATRAN Presov (SVK)/3. Maccabi Srugo Rishon Le Zion (ISR)) 4. SSV Loacher Bozen Südtirol (ITA))

D csoport
Füchse Berlin (GER)
Pick Szeged (HUN)
Selejtező csoport 4

Elég izom csoport mindkettő...Bruce
sajna azok.. 😕
teljes cikkben az összes sorsolás: http://sportgeza.hu/kezilabda/2012/07/06/bl-sorsolas_a_cimvedot_kapta_a_veszprem/

több mint 12 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 898
"Masip elmondta ugyanakkor, hogy Nagy László 2013-ig élő barcelonai szerződésében 3 millió eurós kivásárlási záradék szerepel, ennyit kell kifizetnie annak a klubnak, amely mindenképp szeretné megszerezni az átlövőt. A Veszprém ajánlata azonban meg sem közelítette ezt, amikor 75 ezer eurót kínáltak a világklasszis játékjogáért."

😀 csak szerényen

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!

B csoport:
THW Kiel (GER)
MKB Veszprém KC (HUN)
BM Atletico Madrid (ESP)
IK Sävehof (SWE)

D csoport
Füchse Berlin (GER)
Pick Szeged (HUN)
Selejtező csoport 4

Elég izom csoport mindkettő...
több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Női kézilabda csapatunk a szlovák IUVENTA Michalovce csapatát kapta a sorsoláson. Velük egy két mérkőzéses párhorcot játszunk, melynek győztese bejut a Bajnokok Ligája csoportkörébe. Az első mérkőzést szeptember 19-én, vagy 20-án játszuk idegenben, majd szeptember 22-én vagy 23-án hazai pályán.

Fradi.hu

el se hiszem, h végre egyszer nem szoptuk meg a sorsolással, és még közel is van Nagymihály...ott a helyünk! 😊

|
több mint 12 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Chema Rodríguez is aláírt Veszprémben. Ingyen érkezik, lejárt a szerződése az Atlético Madridnál.

JT Daniels fan
több mint 12 éve
Illyéssel mi a helyzet? A balátlövőink nagyon nem nyugtatnak meg...

szerk: Csak szólnom kellett, rögtön vágott két óriásit Putics. 😀Schleck
Azért szerintem Putics nem egy jó alternatíva bal kettőbe. (Nem láttam a meccset) Remélem Ilyés formába tud lendülni és akkor jó kis csapat lesz ez. 😊Gabesz92
Azért bennem sem változtatott meg mindent ez a két gól, csak jó volt az időzítés. 😊

több mint 12 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 453

szerk: Csak szólnom kellett, rögtön vágott két óriásit Putics. 😀Schleck
Azért szerintem Putics nem egy jó alternatíva bal kettőbe. (Nem láttam a meccset) Remélem Ilyés formába tud lendülni és akkor jó kis csapat lesz ez. 😊

több mint 12 éve

szerk: Csak szólnom kellett, rögtön vágott két óriásit Putics. 😀

több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Újabb Barca játékos jött Veszprémbe Ugalde személyében, illetve álítólag meg van Perez utóda is. Egy Iráni játékos, Iman Jamali.Shawn84
Bika lehet ez a veszprém jövőre ! Szeretem Mocsait , de talán
az edzőváltás sem fog ártani !yooker
Kérdés, hogy mit tud ez a fiatalabb, más stílusú és felfogású edző, aki eddig semmit nem tett le edzőként. Illetve, hogy a csapat hogyan tud alkalmazkodni az újdonságokhoz.
több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
Újabb Barca játékos jött Veszprémbe Ugalde személyében, illetve álítólag meg van Perez utóda is. Egy Iráni játékos, Iman Jamali.Shawn84
Bika lehet ez a veszprém jövőre ! Szeretem Mocsait , de talán
az edzőváltás sem fog ártani !
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Újabb Barca játékos jött Veszprémbe Ugalde személyében, illetve álítólag meg van Perez utóda is. Egy Iráni játékos, Iman Jamali.
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 980 — Apu ökölbeszorított keze
EZ IGAZ

több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 399 — Lájkold a zsűrit!
Engem nem zavar, hogy a fószeren hallani, hogy igenis komolyan szurkol. Mi magyarok játszunk, hát hadd örüljön, azért ez kurva fontos meccs is. Ez még oké. Na Léderer, nekem az nem oké már. Meg ugye a másik véglet, amit Deák-Horváth vagy az M1-es csóka tol. De az M1-esen kb. azt hallom, hogy beültették ide, emrt nem volt senki sem szabad, de még életében nem közvetített.Stez
képzeld majd az olimpiát, ahol ezer kommentátor kell egyidőben.... 😀Geyza
Eurosportot kell nézni és nem fog idegesíteni a "szakértelem"ami az M1en van sajnos.Janek
Alapvetően igaz, csak ugye liveba nem biztos h a magyarokat érintő eseményeket adják.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Engem nem zavar, hogy a fószeren hallani, hogy igenis komolyan szurkol. Mi magyarok játszunk, hát hadd örüljön, azért ez kurva fontos meccs is. Ez még oké. Na Léderer, nekem az nem oké már. Meg ugye a másik véglet, amit Deák-Horváth vagy az M1-es csóka tol. De az M1-esen kb. azt hallom, hogy beültették ide, emrt nem volt senki sem szabad, de még életében nem közvetített.Stez
képzeld majd az olimpiát, ahol ezer kommentátor kell egyidőben.... 😀Geyza
Eurosportot kell nézni és nem fog idegesíteni a "szakértelem"ami az M1en van sajnos.

több mint 12 éve
Nem tudom, hogy hol sikerül ilyen hombárokat összegyűjtenie az mtv-nek, de ezúton is gratulálok nekik. Ez mindennek a legalja alatt van már.szaba
Kezd az az érzésem lenni, hogy lassan már ez úgy megy, hogy az is kommentátor lehet, aki besétál a stúdióba és azt mondja, hogy na akkor most Ő fog közvetíteni.Stez
Mondjuk annyira nem baj, úgyse hallottam még sporteseményt narrálva. Dokumentum film stílusbanszaba
pici off:Czollner mégsem volt jó az M1nek pedig azért ennél többet tud

több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 545
Hát azért azt kell mondanom, hogy Naggyal kiegészülve ez a válogatott simán meglepetést okozhat.Stez
Mármint? Kijuthatnak a vébére?szaba
Inkább az Olimpiára gondoltam.Stez
Tudom. De oda ez még nem valószínű, hogy elég. 2x6-os csoportokból 4-4 megy tovább, ugye?
több mint 12 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 6 997 — Steelers fan
Megérte a spanyol srácot honosítani, egész jól mozgott.
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
Hát azért azt kell mondanom, hogy Naggyal kiegészülve ez a válogatott simán meglepetést okozhat.Stez
Mármint? Kijuthatnak a vébére?szaba
Inkább az Olimpiára gondoltam.