Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 10 éve
Botrány volt az első félidő (még jó hogy a 2. nem bírtam nézni). Passzív, lagymatag és lassú mozgású "védekezés", Kipattanó labdákra 0 reakció.A támadásnak nevezett valami förtelmes volt. Kiismerhető, középen erőltetett gyenge kombinációk ami kb. annyiból állt, hogy Tomori feladta-hátraadta Zsácsiknak majd csinál belőle valamit. A jobbszélső az első félidőben egyszer sem került helyzetbe v. dobott kapura
A széljáték nem létezett, de ezt már jó ideje észrevettem a válogatottnál. Kovacsicz-ot nem használtuk, utána ez a hülye Németh András lehozza. Görbicz játékát sem erőltette túl.
Szóval ez nagyon gyenge volt.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Baszki, meddig szerencsétlenkedünk kókler magyar edzőkkel, ahelyett, hogy külföldről hoznánk, ami korábban a nőknél illetve a fiúknál is bevált????Jó érzékkel az első és erre meccsre neveztem be, a szerbet nem tudtam nézni. Nem mondanám, hogy eddig tövig rágtam a körmöm 😀
gabokocka
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Baszki, meddig szerencsétlenkedünk kókler magyar edzőkkel, ahelyett, hogy külföldről hoznánk, ami korábban a nőknél illetve a fiúknál is bevált????
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Ilic meg felhúzta 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Mikler lehúzta a rolót.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Mindegiát el kellene felejteni, egyébként jó lesz ez.

Madden hates me.
több mint 10 éve
Most olvasom Fonyó nyilatkozatát. Jó nagy seggfej ez is...
több mint 10 éve
De a kiöregedő, amúgy se normális Sulic fontosabb lenne, mint Ortega? Úgy hogy Nilsson amúgy is jó idén. Én ezt most nem tudom felfogni.Állítólag csúnyán összeveszett egy játékossal és a klubvezetés a játékosnak adott igazat.Cervar-nak örülnék a legjobban. Zovkót is írták, hogy nem elképzelhetetlen hogy visszajöjjön. Illetve, mivel ő is volt korábban a Veszprémnél, Goluza neve is szóba került.ezbazmeg 😮és kit akarnak leakasztani helyette vajon így szezon közben...??
www.digisport.hu/news/17995
empty taxi
yooker
De lehet hogy spanyol vonalon kellene tovább nézelődni.
Egyébként elképzelhetetlennek tartom, hogy ez ilyen váratlan dolog legyen, szóval megvannak már a jelöltek vagy a jelölt.
Bruce
empty taxi
Vagy csak Ortega látta, hogy elfogyott a pénz.
több mint 10 éve
Állítólag csúnyán összeveszett egy játékossal és a klubvezetés a játékosnak adott igazat.Cervar-nak örülnék a legjobban. Zovkót is írták, hogy nem elképzelhetetlen hogy visszajöjjön. Illetve, mivel ő is volt korábban a Veszprémnél, Goluza neve is szóba került.ezbazmeg 😮és kit akarnak leakasztani helyette vajon így szezon közben...??
empty taxi
yooker
Egyébként elképzelhetetlennek tartom, hogy ez ilyen váratlan dolog legyen, szóval megvannak már a jelöltek vagy a jelölt.
Bruce

Madden hates me.
több mint 10 éve
Cervar-nak örülnék a legjobban. Zovkót is írták, hogy nem elképzelhetetlen hogy visszajöjjön. Illetve, mivel ő is volt korábban a Veszprémnél, Goluza neve is szóba került.ezbazmeg 😮és kit akarnak leakasztani helyette vajon így szezon közben...??
empty taxi
yooker
több mint 10 éve
ezbazmeg 😮és kit akarnak leakasztani helyette vajon így szezon közben...??
empty taxi
több mint 10 éve
ezbazmeg 😮www.digisport.hu/news/17995

Madden hates me.
több mint 10 éve
Szűcs Gabi meg román válogatott lett. Szép.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Tóth Gabriellának elszakadt a térdszalagja, lemarad a dániai olimpiai kvalifikációs vb-ről =(

Madden hates me.
több mint 10 éve
Nem tudom ki vágja: de miért ennyire alulértékelt a Montpellier?Fél szlovén válogatott náluk játszik (Gajic, Kavticnik, Dolenec, Mackovsek, Gaber), az argentin Simonet szintén jó irányító, a brazil válogatott Felipe Borges pedig csak csere Guigou mögött, viszont valamirevaló francia játékosuk Guigoun kívül egyedül Grebille van és a kapus posztjuk is elég lyukas.
Tavaly második volt a francia bajnokságban. Ennyire sokat gyengült volna?
danyly

Madden hates me.
több mint 10 éve
Nem tudom ki vágja: de miért ennyire alulértékelt a Montpellier?Tavaly második volt a francia bajnokságban. Ennyire sokat gyengült volna?
több mint 10 éve
Jó lesz ez a Győr. 😊Az MTV közvetítése pedig még mindig tud egy kínosabb lenni...
több mint 10 éve
Csak ez idén már nem játszott a játékában. Érezte ő is szerintem, hogy ez az utolsó pillanat, hogy le tudjon még akasztani egy nagy lóvét. Szerintem nem is veszítenek olyan nagyon sokat így azzal, hogy Mamelund lesz helyette.Jícha hivatalosan is a Barcelonába igazolt a Kiel csapatától. Töredelmesen bevallotta, hogy pénzügyi nehézségbe került és ezért vált. A német csapatnál 750 000 € kapott, a Barcától állítólag 1 milliót kap. Szép.Jícha mondjuk szvsz más szinten játssza ezt a játékot, mint bárki más. Ilyen magasság + lövőerő kombóval elég sok játékos rendelkezik, mint ő, de emellé társul egy egészen váratlan mozgékonyság, ami miatt szvsz jelenleg a legnagyobb matchup nightmare a kézilabdában.
Szóval ezért változott ekkorát a Német Szuper Kupa oddsai. Magyarán megfordult és most a Flensburg az esélyesebb. Nem tudom, ettől még behúzhatja a Kiel.
danyly
Ez kb. az, mint ha soccerben CR otthagyná a Realt, marad ott rengeteg spíler, de a legjobb már nincs ott.
empty
Én most a PSG-től félek nagyon, Karabatic és egy normális edző azért nagyon megdobhatja őket.
több mint 10 éve
index.hu/belfold/2015/08/19/mocsai_professzori_kinevezes/Gyönyörű, gratulálok!
több mint 10 éve
buccaneer
490
A Kiel-nél tudták már ezt. Palmarssont is vissza akarták vásárolni, csak a Veszprém beintett nekik. 😊
több mint 10 éve
Jícha hivatalosan is a Barcelonába igazolt a Kiel csapatától. Töredelmesen bevallotta, hogy pénzügyi nehézségbe került és ezért vált. A német csapatnál 750 000 € kapott, a Barcától állítólag 1 milliót kap. Szép.Jícha mondjuk szvsz más szinten játssza ezt a játékot, mint bárki más. Ilyen magasság + lövőerő kombóval elég sok játékos rendelkezik, mint ő, de emellé társul egy egészen váratlan mozgékonyság, ami miatt szvsz jelenleg a legnagyobb matchup nightmare a kézilabdában.
Szóval ezért változott ekkorát a Német Szuper Kupa oddsai. Magyarán megfordult és most a Flensburg az esélyesebb. Nem tudom, ettől még behúzhatja a Kiel.
danyly
Ez kb. az, mint ha soccerben CR otthagyná a Realt, marad ott rengeteg spíler, de a legjobb már nincs ott.

Madden hates me.
több mint 10 éve
Jícha hivatalosan is a Barcelonába igazolt a Kiel csapatától. Töredelmesen bevallotta, hogy pénzügyi nehézségbe került és ezért vált. A német csapatnál 750 000 € kapott, a Barcától állítólag 1 milliót kap. Szép. Szóval ezért változott ekkorát a Német Szuper Kupa oddsai. Magyarán megfordult és most a Flensburg az esélyesebb. Nem tudom, ettől még behúzhatja a Kiel.
több mint 10 éve
az biztos csak azt a nyomorék magyar focit többen nézik még mindig mint bármi mást...