NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

Kézilabda

19 feliratkozó

több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Hihetetlen ez a csoportbeosztás, menjen a fenébe az IHF...

A mi csoportunkban van konkrétan a mostani eb összes elődöntőse.

több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
MAGYARORSZÁG, Dél-Korea, Dánia, Horvátország, Spanyolország, Szerbia

Ennél jobb csoportot el sem tudnék képzelni... :/Gabesz92
nem örülök én sem , de amilyen kiegyenlített meccsek vannak manapság ebben a sportban
néhány gólon , percen , momentumon múlhat hogy mondjuk 3. vagy 6. lesz a csapat a csoportban!
pl. simán el tudom képzelni hogy verjük mondjuk a horvátokat aztán zakó Dél-Koreától
egyszerűen nem lehet biztosra menni , de ettől lesz kurva jó is egyben és számomra messze a legvonzóbb
része az egész olimpiának!
(+ rohadtul nem lesz mindegy játszik-e a tékozló fiú vagy sem...)
több mint 12 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 453
MAGYARORSZÁG, Dél-Korea, Dánia, Horvátország, Spanyolország, Szerbia

Ennél jobb csoportot el sem tudnék képzelni... :/

több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 14 854 — a new hope (again)
ok, félreértés, nem írtad sehol h biztos, úgy értettem h nekem nem az, ezzel nem célozva arra h neked az lenne... de m1 is 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Reggel Csaszi nyilatkozott a tv2.-n hogy

ő speciel örülne ha Nagy Laci újra válogatott lenne...

ez azért jelez valamit arról hogy a játékosok mit is gondolnak ,
valszeg ha ez nem egy csapat akarat lenne inkább nem mondott volna semmit!yooker
miért, robbantson ki nyílvános balhét mint annó a huszti levél? szvsz egyértelmű h nem mondd ilyet senki a médiában, akármi is a véleménye... ettől még lehet h így gondolja, meg az is lehet h az egész csapat, de nekem akkor se atom meggyőző...peach
én is csak találgatni próbálok , nem emlékszem hogy írtam volna ilyet hogy
atom meggyőző volt számomra...

láttam ahogyan mondta + ha nem akarná simán kitérhetett volna a kérdés elől
de ezekből csak próbáltam következtetni !
több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 14 854 — a new hope (again)

valszeg ha ez nem egy csapat akarat lenne inkább nem mondott volna semmit!yooker
miért, robbantson ki nyílvános balhét mint annó a huszti levél? szvsz egyértelmű h nem mondd ilyet senki a médiában, akármi is a véleménye... ettől még lehet h így gondolja, meg az is lehet h az egész csapat, de nekem akkor se atom meggyőző...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve

valszeg ha ez nem egy csapat akarat lenne inkább nem mondott volna semmit!
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 644 — Axel Foley
Léderer még mindig tragédia egyszerűen nem bírtam végignézni a meccset annyira felhúzott a hülyesége.empty taxi
Tuti, hogy vkinek a vkije, különben nem lehetne ezt engedni.szaba
+10nél úgy üvöltött egy Fazekas védésnél mintha urológus is vizsgálná közben.
Sajnálatos, hogy ebben a szakmában sem a tehetség számít.

több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 545
Léderer még mindig tragédia egyszerűen nem bírtam végignézni a meccset annyira felhúzott a hülyesége.empty taxi
Tuti, hogy vkinek a vkije, különben nem lehetne ezt engedni.
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 399 — Lájkold a zsűrit!
Léderer még mindig tragédia egyszerűen nem bírtam végignézni a meccset annyira felhúzott a hülyesége.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 453
Még az a szerencse, hogy Léderer bejelentette a meccs 18. percében, hogy ez az összecsapás jóval szorosabb lesz mint az előző veszprémi. Végül igaza volt, mert csak 8 lett közte a végén. 😀

több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 19 373 — Vikings fan
Skaliczki mire vár még az időkéréssel?Schleck
Elhagyta a T betüjét szerintem. Igazából már mindegy.
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Skaliczki mire vár még az időkéréssel?

több mint 12 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 365 — No 1 Zhang Yufei fan
Árnyalatnyi különbség van, de sztem ott is volt a KEK-győztes csapatban 6-8 külföldi, és ők voltak a húzónevek..
Kicsit nagyobb a sztárfaktor a Győrnél, kicsit kevesebb a magyar.. de ha mondjuk Löke és Amorim 2-3 éven belül felveszi az állampolgárságot akkor nem lesz gond itt se 😀 😛
Na jó, nem kötekszem.. nem is veled volt bajom, hanem a Fradi-bandwagon ömlengéséből lett picit elegem, pláne hogy a csapat nagy része épp tőlünk jött (Szamoránsky pl iskolás kora óta itt játszott, Kovacsicz/Tomori is Győrben vált használható játékossá, aztán átmentek a Fradiba... többek közt pl. szerintem a játéklehetőség miatt.)
Na mindegy. Amúgy ironikus, hogy épp a IX.-ben lakom Pesten.. lehet azóta nekem is van Fradi szívem, csak nem tudok még róla!

Értem én mit mondasz, és speciel szerintem is hülyeség a BL-re tartani a csapatot.. de az kell mindenképp, hogy a fiatalok lehetőséget kapjanak, meccsrutint gyűjtsenek, játsszanak... különben hol lesz ez a válogatott 5 év múlva. :rolleyes:
Inkább legyen egy B csapata annak a 6-8 működő klubnak.. és kapjon lehetőséget a sok fiatal az NB II-ben, minthogy az ETO/Fradi/Dunaferr padján üldögéljen..

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Így, hogy Pálinger visszavonul, Vérten meg jön a Fradiba, a Zanitán kívül marad magyar játékos a Daciában? Vagy majd megveszik a világválogatott másik felét is, aztán melléjük úgysem férnek be a magyar fiatalok?Bálesz
Kovacsics rendre szurkol a padon 😊empty taxi
Ez van, az Audi túlvásárolta magát... én sem feltétlen örülök neki, de valahogy a férficsapatoknál a zsoldosok nem zavartak ennyire a közönséget. :rolleyes:
Ettől még az ificsapat nem egy remek játékost kinevelt az elmúlt években.. és most is, a padon van egy csomó reménység, nem egy közülük oszlopos tagja lesz a válogatottnak 3-4 éven belül.. pl. a Planéta Szimonetta nevű kis(??) hölgy szerintem akár a legjobb (értsd első értelmes) magyar átlövő is lehet Mátéfi/Boki óta.

Pena meg, amint átlépi a IX. kerület határát, hirtelen megérzi majd a mellkasában, hogy mennyire másképp dobog a szíve 😛Igor
Hát azért a Veszprém fele mindig magyar volt, és nem úgy nézett ki, mint mondjuk a Kiel, akik két sornyi világklasszis átlövőt meg egy sztárkapust emgvesznek azt szevasz... rendszeresen kiscsapatokból hozták el a tehetségeket, akik aztán továbbálltak, ha világklasszisokká fejlődtek. Nem pedig a BL All-Start vették meg tokkal vonóval. Ráadásul bár a fiúk jobban szerepelnek (mert ugyebár Mocsai hülye), a keret lényegesen gyengébb, mint női vonalon, mondjuk az elég szar, hogy szinte csak irányítónk van.

Mondjuk ezen a döntőn bírózni felesleges, egy meccset hozhatott volna a Fradi de minek. A Volánhoz hasonlítani pedig nevetséges, a Medvescakot érdemes hozni mint EBEL példát, a Volán három magyar sorral játszik... de kéziben nem értem mi értelme csak BL csapatot tartani. Az hány meccs egy évben? Ha nem bénázzák el, 15... a világ legjobbjait évi tizenöt emccsen tartanák, csak mert jóarcok akarnak lenni az NB 1-ben? 😊

Ja, most látom, hogy a Veszprémben játszanának a győri nevelésű fiatalok, ezzel nemtom mi a baj, elvégre ez eddig is így volt, csak msot feljutottak, örüljünk, hogy játéklehetőséget kapnak.

több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
majd veszünk neki a józsefvárosni! vaaaagy megkérjük Orsolyát h hozzán magával még1 audist, aztán akkor lesz Penának is, ződ-ződ... 😀

|
több mint 12 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 365 — No 1 Zhang Yufei fan
Lehet hogy európai kupa >> Pálinger, de az viszont tuti, hogy Pálinger/ETO >>>>> Fradi. 😛
(Fradi szív my ass.. chokerkedni bárki tud női kézilabdában.)

Piga, Vérten és Görbicz mellett a csapat igazi oszlopos legendája volt, köszönjük a sok szép emléket!Igor
Így, hogy Pálinger visszavonul, Vérten meg jön a Fradiba, a Zanitán kívül marad magyar játékos a Daciában? Vagy majd megveszik a világválogatott másik felét is, aztán melléjük úgysem férnek be a magyar fiatalok?Bálesz
Kovacsics rendre szurkol a padon 😊empty taxi
Ez van, az Audi túlvásárolta magát... én sem feltétlen örülök neki, de valahogy a férficsapatoknál a zsoldosok nem zavartak ennyire a közönséget. :rolleyes:
Ettől még az ificsapat nem egy remek játékost kinevelt az elmúlt években.. és most is, a padon van egy csomó reménység, nem egy közülük oszlopos tagja lesz a válogatottnak 3-4 éven belül.. pl. a Planéta Szimonetta nevű kis(??) hölgy szerintem akár a legjobb (értsd első értelmes) magyar átlövő is lehet Mátéfi/Boki óta.

Pena meg, amint átlépi a IX. kerület határát, hirtelen megérzi majd a mellkasában, hogy mennyire másképp dobog a szíve 😛

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Ezert lesz 2 csapat 😊 egy a BL nyertes , egy a bajnokikon megy . Aztan majd a dontore jon a vilagvalogatott 😊.
Mint a Volannal vagy a Pro Recconal vizilabdabanToca
Ennyi marhaságot, vazze 😂ender1112
Ugye ? 😀 De összeesküvés elméletből sose elég.
Ha jön a spanyol a Fradiba ki fog menni mert ha senki akkor hogy fog kapni fradi szívet vagy van tartalékba még ?
több mint 12 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 310 — Víí aaaar dö cseempjönsz.
Lehet hogy európai kupa >> Pálinger, de az viszont tuti, hogy Pálinger/ETO >>>>> Fradi. 😛

Piga, Vérten és Görbicz mellett a csapat igazi oszlopos legendája volt, köszönjük a sok szép emléket!Igor
Ezert lesz 2 csapat 😊 egy a BL nyertes , egy a bajnokikon megy . Aztan majd a dontore jon a vilagvalogatott 😊.
Ennyi marhaságot, vazze 😂
több mint 12 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 310 — Víí aaaar dö cseempjönsz.
szegény fradi!
1 meccset megérdemelt volna...yooker
2 meccse is volt, oszt mire ment vele 😊
több mint 12 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 931 — Lucas Scott

Recconál azért van külön 2 csapat, mert csak 3 külföldi játszhat az olasz bajnokin... ha nem lenne limit, akkor Tempestin meg talán még 1 olaszon kívül mkit dobnának ki...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve

Mint a Volannal vagy a Pro Recconal vizilabdaban
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 399 — Lájkold a zsűrit!

Kovacsics rendre szurkol a padon 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 911 — Illegális gyakorló

Így, hogy Pálinger visszavonul, Vérten meg jön a Fradiba, a Zanitán kívül marad magyar játékos a Daciában? Vagy majd megveszik a világválogatott másik felét is, aztán melléjük úgysem férnek be a magyar fiatalok?

több mint 12 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 931 — Lucas Scott
azért az utolsó győri hetes előtt meg lehet nézni, hogy a győri beálló milyen szépen a hatoson belül megy be, ami szabályok szerint nem szabályos... a végén nem volt hetes a fradié amúgy, de ugye Tomorit szépen kitették a meccsből

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.