NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
164
13
19:00
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
80
9
RedZone week 12
75
12
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
66
14
Washington Commanders - Dallas Cowboys
51
9
Houston Texans - Tennessee Titans
23
6
Chicago Bears - Minnesota Vikings
22
9
Indianapolis Colts - Detroit Lions
13
9
Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 12 éve
Arra még mindig nem láttam utalást, hogy mi a helyzet Perezzel, Eklemoviccsal stb. Őket ti mind rühellitek és nem bírtátok nézni a magyar válogatottat az elmúlt tíz évben?Rajnapedig számtalanszor meg lett válaszolva.
nem az a gond, amit csinált, hanem ahogyan csinálta. most pl azt mondja, hogy végig az volt a terv, hogy hazajönnek a feleségével, két éve még arról áradozott, hogy micsoda otthonra leltek barcelonaban, és igazán megértheti mindenki, hogy kint akar maradni, hiszen számítanak rá már 10+ éve.
az ember három éve hazudik, vagy nem vállalja az döntést / az arcát. számomra ezért egy jellemtelen ember, és nem azért mert elment volna spanyolországba. az ilyet pedig - ha én csapatvezető vagyok - messze távol tartok egy egységtől.
we are not collecting talents, we are building a team - hogy autentikus legyek.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
Arra még mindig nem láttam utalást, hogy mi a helyzet Perezzel, Eklemoviccsal stb. Őket ti mind rühellitek és nem bírtátok nézni a magyar válogatottat az elmúlt tíz évben?
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Szerintem Veszprémben se sokan örülnek, hogy itt fog játszani. Ha nézek Veszprém meccseket a következő szezonban az nem miatta lesz az biztos. Egy újabb ember a sok közül akinek a pénztárcája a hazája. Gratulálok a szövetségnek, hogy lefeküdt Nagy Laci előtt.
több mint 12 éve
Vele sem leszünk előrébb.Heh, megmondta a frankót a spanyol tréner: ő olyat visz ki, aki kiharcolta a részvételt!Azért vegyük már figyelembe, hogy kurvára szükségünk van rá. Ha lenne a helyén egy másik olyan szintű játékos mint ő azt mondanám hagyjuk ki, de így kell nekünk ha tetszik ha nem. Hozzá teszem nekem sem tetszik, hogy válogatott lett.FViktor93
Nagy Laci kiharcolta? Nem rémlik...
Ezért tartunk ott ahol. Ha gerinces lett volna a szövetség, akkor szartak volna rá. Hiszen pár éve ő is szarik ránk...JC6
De mindegy, én nem nézem a meccseinket miatta.
több mint 12 éve
Heh, megmondta a frankót a spanyol tréner: ő olyat visz ki, aki kiharcolta a részvételt!Vitte volna ő is szívesen , csak végül nem ment!Most meg mit is mondhatna mást...
Ezért tartunk ott ahol. Ha gerinces lett volna a szövetség, akkor szartak volna rá. Hiszen pár éve ő is szarik ránk...JC6
több mint 12 éve
FViktor93
2 173
Heh, megmondta a frankót a spanyol tréner: ő olyat visz ki, aki kiharcolta a részvételt!Azért vegyük már figyelembe, hogy kurvára szükségünk van rá. Ha lenne a helyén egy másik olyan szintű játékos mint ő azt mondanám hagyjuk ki, de így kell nekünk ha tetszik ha nem. Hozzá teszem nekem sem tetszik, hogy válogatott lett.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Heh, megmondta a frankót a spanyol tréner: ő olyat visz ki, aki kiharcolta a részvételt!Nagy Laci kiharcolta? Nem rémlik...
Ezért tartunk ott ahol. Ha gerinces lett volna a szövetség, akkor szartak volna rá. Hiszen pár éve ő is szarik ránk...
több mint 12 éve
Remélem jól leköpködik majd a magyar drukkerek Londonban.
több mint 12 éve
Úgy mutogatja maga előtt a mezt, mintha most igazolta volna le őt a válogatott 😀
Bár kvázi ez is történt 😊
több mint 12 éve
a hányinger kerülget.gabtsiMost hogy jócskán megfizetik most már vállalja a válogatottságot. 😉
Minő Nemes gesztus ez tőle, menjünk nyaljuk ki a seggét. 😊
Nem, én nem teszem 😐
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
A profi sportba érzelmeket vinni nagy hiba. Előre Lacival az olimpiai 8-ba!
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 898
lehet kivívom a köcsög titulust újfent, de szerintem le kéne köpni ezt az embert... ez az egész cirkusz ezzel a befejezéssel nagyon átlátszó lett.(tudjátok jól, hogy nem vagyok nagy magyar patrióta)
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Én is örülök, de igazán akkor fogok örülni, ha a játékával is rászolgál a dologra! Attól az egytől azért félek, hogy nem az az "összetöröm magam a meccsen" fajta játékos. Remélem rámcáfol és az olimpián egy szép eredményt szállít nekünk a Magyar válogatott! 😊
több mint 12 éve
Én sajnálom, hogy ezzel valszeg Ancsin nem megy az olimpiára. Megérdemelte volna 😕
több mint 12 éve
Szépen kivártak az utolsó pillanatig !Gondolom a spanyol bajnokság miatt.Ezek után az lenne logikus ha a Veszprémbe is idén jönne!
Örülök a hazatérésnek (mind2 fronton) , de Pick mezben azért még jobb lett volna látni!
több mint 12 éve
Lenézhettek, de én ennek iszonyúan örülök most! 😊SchleckAbszolút egyetértek,világklasszis játékos.
Nem a mi dolgunk ,szurkolóknak megsértődni .
Nagyon rosszul esett,amikor lemondta,most örülök,hogy visszatért.
"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 12 éve
Az biztos, hogy a "tehetség alárendelése"-bullshitnek nem ő lesz a tananyaga. Most éppen a spanyolok fújnak rá, hogy bukták a honosítást, de ez legyen az ő bajuk! 😊Nagy Laci a nemzeti összetartozás napján, parlamenti látogatás után érkezik az edzőtáborba. Ez az előhype mondjuk sok a jóból...
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
Szerintem rohadt nagy erosites ez a vallogatotnak, vedelemben, tamadasban egyarant. Raadasul sok parharcot megelt mar.
több mint 12 éve
NL magyar válogatott lesz:http://szegedma.hu/hir/szeged/2012/06/kezilabda-nagy-laszlo-megis-magyar-valogatott-lesz.html
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
sztem továbbmegyünk... :cool:
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Vicces, hogy még el sem dőlt, Nagy Laci visszatér-e avagy sem, máris erkölcsi kérdést próbálnak az ügyből csinálni. Szerencsére a kapitány és a játékosok józanul állnak a kérdéshez.http://www.origo.hu/sport/kezilabda/20120531-nagy-laszlo-fantomjat-tavol-tartjak-a-kezisek.html
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
Várható volt, hogy a britek kapják a könnyű ellenfeleket.. evvan, négybe kell menni aztán reménykedni, hátha a franciák/svédek elcseszik valahol.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)