NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

Kézilabda

19 feliratkozó

több mint 12 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Arra még mindig nem láttam utalást, hogy mi a helyzet Perezzel, Eklemoviccsal stb. Őket ti mind rühellitek és nem bírtátok nézni a magyar válogatottat az elmúlt tíz évben?Rajna
pedig számtalanszor meg lett válaszolva.
nem az a gond, amit csinált, hanem ahogyan csinálta. most pl azt mondja, hogy végig az volt a terv, hogy hazajönnek a feleségével, két éve még arról áradozott, hogy micsoda otthonra leltek barcelonaban, és igazán megértheti mindenki, hogy kint akar maradni, hiszen számítanak rá már 10+ éve.
az ember három éve hazudik, vagy nem vállalja az döntést / az arcát. számomra ezért egy jellemtelen ember, és nem azért mert elment volna spanyolországba. az ilyet pedig - ha én csapatvezető vagyok - messze távol tartok egy egységtől.

we are not collecting talents, we are building a team - hogy autentikus legyek.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Arra még mindig nem láttam utalást, hogy mi a helyzet Perezzel, Eklemoviccsal stb. Őket ti mind rühellitek és nem bírtátok nézni a magyar válogatottat az elmúlt tíz évben?

több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Szerintem Veszprémben se sokan örülnek, hogy itt fog játszani. Ha nézek Veszprém meccseket a következő szezonban az nem miatta lesz az biztos. Egy újabb ember a sok közül akinek a pénztárcája a hazája. Gratulálok a szövetségnek, hogy lefeküdt Nagy Laci előtt.
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 644 — Axel Foley
Heh, megmondta a frankót a spanyol tréner: ő olyat visz ki, aki kiharcolta a részvételt!
Nagy Laci kiharcolta? Nem rémlik...
Ezért tartunk ott ahol. Ha gerinces lett volna a szövetség, akkor szartak volna rá. Hiszen pár éve ő is szarik ránk...JC6
Azért vegyük már figyelembe, hogy kurvára szükségünk van rá. Ha lenne a helyén egy másik olyan szintű játékos mint ő azt mondanám hagyjuk ki, de így kell nekünk ha tetszik ha nem. Hozzá teszem nekem sem tetszik, hogy válogatott lett.FViktor93
Vele sem leszünk előrébb.
De mindegy, én nem nézem a meccseinket miatta.

több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
Heh, megmondta a frankót a spanyol tréner: ő olyat visz ki, aki kiharcolta a részvételt!
Ezért tartunk ott ahol. Ha gerinces lett volna a szövetség, akkor szartak volna rá. Hiszen pár éve ő is szarik ránk...JC6
Vitte volna ő is szívesen , csak végül nem ment!Most meg mit is mondhatna mást...
több mint 12 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Azért vegyük már figyelembe, hogy kurvára szükségünk van rá. Ha lenne a helyén egy másik olyan szintű játékos mint ő azt mondanám hagyjuk ki, de így kell nekünk ha tetszik ha nem. Hozzá teszem nekem sem tetszik, hogy válogatott lett.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ezért tartunk ott ahol. Ha gerinces lett volna a szövetség, akkor szartak volna rá. Hiszen pár éve ő is szarik ránk...
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 644 — Axel Foley
Remélem jól leköpködik majd a magyar drukkerek Londonban.

több mint 12 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt

Úgy mutogatja maga előtt a mezt, mintha most igazolta volna le őt a válogatott 😀

Bár kvázi ez is történt 😊

több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 499 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
a hányinger kerülget.gabtsi
Most hogy jócskán megfizetik most már vállalja a válogatottságot. 😉
Minő Nemes gesztus ez tőle, menjünk nyaljuk ki a seggét. 😊
Nem, én nem teszem 😐

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 256 — Saturday Night Lights
A profi sportba érzelmeket vinni nagy hiba. Előre Lacival az olimpiai 8-ba!

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
a hányinger kerülget.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 898
lehet kivívom a köcsög titulust újfent, de szerintem le kéne köpni ezt az embert... ez az egész cirkusz ezzel a befejezéssel nagyon átlátszó lett.

(tudjátok jól, hogy nem vagyok nagy magyar patrióta)

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
Én is örülök, de igazán akkor fogok örülni, ha a játékával is rászolgál a dologra! Attól az egytől azért félek, hogy nem az az "összetöröm magam a meccsen" fajta játékos. Remélem rámcáfol és az olimpián egy szép eredményt szállít nekünk a Magyar válogatott! 😊
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ufficiale

több mint 12 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 6 997 — Steelers fan
Én sajnálom, hogy ezzel valszeg Ancsin nem megy az olimpiára. Megérdemelte volna 😕
több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
Szépen kivártak az utolsó pillanatig !Gondolom a spanyol bajnokság miatt.
Ezek után az lenne logikus ha a Veszprémbe is idén jönne!
Örülök a hazatérésnek (mind2 fronton) , de Pick mezben azért még jobb lett volna látni!
több mint 12 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan
Lenézhettek, de én ennek iszonyúan örülök most! 😊Schleck
Abszolút egyetértek,világklasszis játékos.
Nem a mi dolgunk ,szurkolóknak megsértődni .
Nagyon rosszul esett,amikor lemondta,most örülök,hogy visszatért.

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 12 éve
Az biztos, hogy a "tehetség alárendelése"-bullshitnek nem ő lesz a tananyaga. Most éppen a spanyolok fújnak rá, hogy bukták a honosítást, de ez legyen az ő bajuk! 😊

Nagy Laci a nemzeti összetartozás napján, parlamenti látogatás után érkezik az edzőtáborba. Ez az előhype mondjuk sok a jóból...

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 19 373 — Vikings fan
Szerintem rohadt nagy erosites ez a vallogatotnak, vedelemben, tamadasban egyarant. Raadasul sok parharcot megelt mar.
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Lenézhettek, de én ennek iszonyúan örülök most! 😊

több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 399 — Lájkold a zsűrit!
NL magyar válogatott lesz:
http://szegedma.hu/hir/szeged/2012/06/kezilabda-nagy-laszlo-megis-magyar-valogatott-lesz.html

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 14 854 — a new hope (again)
sztem továbbmegyünk... :cool:

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Vicces, hogy még el sem dőlt, Nagy Laci visszatér-e avagy sem, máris erkölcsi kérdést próbálnak az ügyből csinálni. Szerencsére a kapitány és a játékosok józanul állnak a kérdéshez.

http://www.origo.hu/sport/kezilabda/20120531-nagy-laszlo-fantomjat-tavol-tartjak-a-kezisek.html

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 365 — No 1 Zhang Yufei fan
Várható volt, hogy a britek kapják a könnyű ellenfeleket.. evvan, négybe kell menni aztán reménykedni, hátha a franciák/svédek elcseszik valahol.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)