Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 14 éve
Egyszer fogadok a magyarok ellen akkor is nyerünk... jellemző. Na nem baj, ez esetben annyira nem bánom 😊
több mint 14 éve
Lol 😀 negyedóra kézilabdával meccset nyertünk egy alapvetően jobb csapat ellen 😀 hát innentől már csak a győzelem az elfogadható az alapcsoportban. Akkor meg lenne két pontunk a középdöntőben, ami pöpec.
több mint 14 éve
Jééézusom mekkora homály.... 😂
több mint 14 éve
STATOKakkor csak szimplán béna vagy, mert itt van 😛Infarktus közeli állapotok a magyar meccsen.még jó h teljesen új vagyok a neten és még nem kerestem ott.briareos
Mondjuk én szeretem a norvégokat, de most nem.
Gyerünk gyerekek.
Stat gondolom a vb hivatalos honlapján v. a nemzetközi kézilabda honlapján lehet. Csak egy tipp.danyly
http://www.handball2011.com/scheduleHurka
nem SCHEDULE
kösz a semmit 😛
több mint 14 éve
valaki tud vmi oldalt, ahol a vb statjai láthatóak?Én nem láttam még sehol, nagyon béna a hivatalos site.
ki honnan mennyit mikor ilyenekbriareos
több mint 14 éve
akkor csak szimplán béna vagy, mert itt van 😛Infarktus közeli állapotok a magyar meccsen.még jó h teljesen új vagyok a neten és még nem kerestem ott.briareos
Gyerünk gyerekek.
Stat gondolom a vb hivatalos honlapján v. a nemzetközi kézilabda honlapján lehet. Csak egy tipp.danyly
http://www.handball2011.com/schedule
több mint 14 éve
18-21-ről 25-22 OMG ez igen, nincs itt semmiféle facepalm 😂
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Írtam csak egy tipp én sem tudhatok mindent. Bocsánat, hogy segíteni próbáltam.Infarktus közeli állapotok a magyar meccsen.még jó h teljesen új vagyok a neten és még nem kerestem ott.briareos
Gyerünk gyerekek.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 14 éve
😂 😂 😂 😊 😐 😕 😛Infarktus közeli állapotok a magyar meccsen.még jó h teljesen új vagyok a neten és még nem kerestem ott.briareos
Gyerünk gyerekek.
ilyen fordításnál mindig eszembe jut a magyar női kézilabda válogatott... :mad:
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Infarktus közeli állapotok a magyar meccsen.még jó h teljesen új vagyok a neten és még nem kerestem ott.
Gyerünk gyerekek.
több mint 14 éve
Visszakapcsolok erre mi vezetünk? Úristen 😂
több mint 14 éve
egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy melyik csapat érdemel nagyobb facepalm-ot..
több mint 14 éve
Infarktus közeli állapotok a magyar meccsen.Mondjuk én szeretem a norvégokat, de most nem.
Gyerünk gyerekek.
Stat gondolom a vb hivatalos honlapján v. a nemzetközi kézilabda honlapján lehet. Csak egy tipp.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 14 éve
valaki tud vmi oldalt, ahol a vb statjai láthatóak?ki honnan mennyit mikor ilyenek
több mint 14 éve
Valaki magyarázza már meg nekem hogy kettős emberelőnyben hogy tudunk labdát eladni...Ááááhhh egyék meg a lovat... inkább teremtornát nézek..
több mint 14 éve
Megeshet, hogy kicsit túlzás, de Iváncsik Tomiról és a játékstílusáról mindig Dombi Tibi jut eszembe.
több mint 14 éve
Csak most tudok bekapcsolódni mi a helyzet?
több mint 14 éve
Áh, idegesítően játszunk. Jó szarok eddig a norvégok is, csak mi alulmúljuk őket.
több mint 14 éve
Ancsin, Balogh Zsolti, Németh Gábor - ha felépül - bármelyik jobbat nyújtana ennél az alibinél, ez a keresztbe-futkosás egy nyitott, gyors védelem ellen... viccMocsaiTompit nem akarom a válogatottnál látni! Látta valaha, valaki jól játszani címeres mezben? Miért ő lövi a hetest? Miért nem más? Mindegy, nem vagyunk egy szinten Izlanddal, ez eddig is tény volt, de legalább ha valami fogalma lett volna a csapatnak, mit kellett volna csinálni, annak azért tudnék örülni. Izland évek óta ugyanezt a játékot játsza, nem volt titok, minket mégis meglepetésként ért...GeronimoMondj alternatívát.Rajna
Lékai amint beállt, elindult a kapu felé, gyorsan mozogva szét is szedte sokszor ezt a védelmet. Lajos is elnézte, nem Gállal, és ezzel a statikus játékkal kellett volna kezdeni... szerintem ma is megcsinálnak minket.
Roggisch meg egy állat, imádom, hogy minden versenyen, ahol elindul megkaphatná az aranybalta díjat 😛
több mint 14 éve
az a jó a tegnapi meccsben , hogy innen már csak javulni lehet... (legalábbis nagyon remélem)Zubai mindig vicces csak éppenséggel semmi zárást nem ad. Futkározik a kilences és a ahtos között meg vannak jó meglátásai, csak éppen arra nem jó, amit egy beállónak csinálni kell... a realitás az az, hogy ma is kikapunk. Ezután pedig szar lesz győzelmi kényszer alatt végügtolni az alapcsoportot a tizenkettőbe (!) kerüléshez...
gondoltam h 0 lesz az átlövő játékunk , de hogy legaláb 6-7 tetves gólt ne tudjunk lőni onnan az már vicc... ha ez nem javul , tuti elszállunk.
lékai , gulyás (omg :o ) és mikler jók voltak , meg zubai is próbálkozott legalább amíg pályán volt..peach
több mint 14 éve
az a jó a tegnapi meccsben , hogy innen már csak javulni lehet... (legalábbis nagyon remélem)gondoltam h 0 lesz az átlövő játékunk , de hogy legaláb 6-7 tetves gólt ne tudjunk lőni onnan az már vicc... ha ez nem javul , tuti elszállunk.
lékai , gulyás (omg :o ) és mikler jók voltak , meg zubai is próbálkozott legalább amíg pályán volt..
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
most már hivatalos:Ilyésnek sokkal jobb, ha itthon van, a Lemgoban le se szarják pedig azért ANNYIRA nem rossz. Lékaival ugye az a baj, hogy nem tud védekezni, meg néha egyszerűen eltűnik a fenébe. Törő azért játszott sokat mert Iváncsik Gergő még emssze van az egészségestől sajna.
http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/ilyes-a-nyaron-visszater-veszprembe-hivatalos-2059963/
azért még kell majd játékost hozni. Pl nekem Lékai nagyon szimpatikus játékos, jó boltot csinált vele a Pick. A cikk megemlíti, Hud Veran-t is, aki az u21es horvát válogatott sztárja, ifi vb-n legértékesebb játékos lett. Irányító-átlövő és most Veszprémben edz. Örülnék neki. Lazarov-Vujin-Veran....bár Veran már most wonderkidnek van kikiáltva 😀
ha meg már Vujin elmegy, jó lenne valahogy elérni, hogy Palmarsson eljöjjön Kielből 😀 (jó maradjunk a realitások talaján...)
Válogatott:
igazából azt nem értem, hogy a védekezni nem nagyon tudó Törő mit keresett a kezdőben. Lékai kezd remélem Csaszi helyén a következő meccsen. Viszont ha már Mocsai kivitte Ancsit, akkor talán berakhatta volna a keretbe. Nagyon hiányzott a balkezes lövő, mert hát Mocsai Tamás zéró kreativitással játszott (már megint)Habi
több mint 14 éve
Egyiptom ellen 1-et se kapott... egyáltalán játszott? 😮sztem olyan 15-16.briareosThe Rogg bármilyen poszton eljátszik, méghozzá világszínvonalon. 😛briareosszted hány 2 percese lesz a VB-n? én 13-at mondokHurka