Koncertek, fesztiválok
7 feliratkozó
1 napja
Meg jan. 26 is.Barba Negra dec. 10. Még nem kizárt, de először Sepultura.Valaki Kreator-Anthrax-Testament kombóra? 😊Mikor, hol?
kishaszi
Jan
kijo
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
2 napja
kijo
382
Barba Negra dec. 10. Még nem kizárt, de először Sepultura.Valaki Kreator-Anthrax-Testament kombóra? 😊Mikor, hol?
kishaszi
Jan
2 napja
Valaki Kreator-Anthrax-Testament kombóra? 😊
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
2 napja
JéBé
7 021
Kurva jó volt ma a Sum41, a két óra játékidő kb két pillanatnak tűnt.Utolso pillanatban kellett eladnom a jegyet, nem tudom elmondani mennyire sajnalom. Voltam mar parszor mikor erre jartak de meg egyszer megneztem volna, tini korom legmeghatarozobb bandaja.
Bálesz
2 napja
bogjosi
1 481
NovaRock. június 12.: Linkin Park, Rise against, Iggy Pop....yay!
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
4 napja
ozibozi
17 095
Sam41 is over
4 napja
Kurva jó volt ma a Sum41, a két óra játékidő kb két pillanatnak tűnt.
6 napja
Beki
771
Kövi vasárnap Kygo MVM Dome-ban, leccgóóóóóóó
17 napja
Beki
771
Na közben hivatalos, hogy Zamárdiban csak Strand fesztet rendezik meg jövőre. Sound valszeg roló lehúz.
1 hónapja
Mikey
18 708
Hogy is fogalmazzam meg. Ez a nő maga a megtestesült csoda. A zenéje, a tánca, az akrobatikus mutatványai, az egész látványvilág és koreográfia, annyira tökéletesen összeillik, hogy elképesztő. Az hogy valaki tánc közben vagy éppen több méter magasan fejjel lefelé lógva így hegedüljön, szinte a hihetetlen kategória.Na majd irj milyen volt. Kivancsi vagyok.Kicsit más stílus, mint amiről itt általában szó esik, de októberben megyek Lindsey Stirling koncertjére az MVM Dome-ba. 2019-ben már láthattam élőben, máig felejthetetlen élmény. A mostani koncert biztosan még jobb lesz, ha másért nem, akkor azért mert most sokkal közelebb lesz helyem a színpadhoz.Ma este. 😊
Mikey
Mikey
Toca
Percre pontosan kezdődött a koncert, kb. másfél óra volt, üresjárat nélkül, a lassú és gyors számokat jól váltogatva. Kicsit foglalkoztatta a közönséget is, aki szerencsére vevő is volt erre, ez így külön tetszett.
A szervezés és biztosítás pedig nagyon profi volt, a parkolóban is precízen irányítottak merre-hogyan, aztán koncert után is a hatalmas autós forgalmat rendőri irányítással rugalmasan terelték. A Dome személyzete is kedves és mosolygós volt, összességében kellemes meglepetés volt ez a része, mert nem ezt szoktam meg.
Ritkán mondok ilyet, de en bloc tökéletes élmény volt.
1 hónapja
Na majd irj milyen volt. Kivancsi vagyok.Kicsit más stílus, mint amiről itt általában szó esik, de októberben megyek Lindsey Stirling koncertjére az MVM Dome-ba. 2019-ben már láthattam élőben, máig felejthetetlen élmény. A mostani koncert biztosan még jobb lesz, ha másért nem, akkor azért mert most sokkal közelebb lesz helyem a színpadhoz.Ma este. 😊
Mikey
Mikey
1 hónapja
Mikey
18 708
Kicsit más stílus, mint amiről itt általában szó esik, de októberben megyek Lindsey Stirling koncertjére az MVM Dome-ba. 2019-ben már láthattam élőben, máig felejthetetlen élmény. A mostani koncert biztosan még jobb lesz, ha másért nem, akkor azért mert most sokkal közelebb lesz helyem a színpadhoz.Ma este. 😊
Mikey
1 hónapja
Lesz itt "tűzijáték" jövőre, ahogy elnézem 😛
1 hónapja
IRON MAIDEN ANNOUNCE 'RUN FOR YOUR LIVES' WORLD TOUR 2025/26!
— Iron Maiden (@IronMaiden) September 19, 2024
The Run For Your Lives World Tour will kick off on May 27th next year in Budapest followed by 27 stadium, festival & arena shows around Europe. The tour marks 50 years since Steve Harris formed the band in late 1975… pic.twitter.com/RdkX7fBn5P
2 hónapja
JéBé
7 021
imádom Sisi energikusságát! egy tündér 😀 (Park koncert)Brutal jo alapjai vannak, nagyon ude szinfolt a hazai palettan. Hallgattam vele podcastet, amelett hogy kicsit orult egyaltalan nem egy ostoba lany.
bogjosi
2 hónapja
Beki
771
imádom Sisi energikusságát! egy tündér 😀 (Park koncert)SZIN-en volt szerencsém meghallgatni őt és ugyan a műfaj nem áll közel hozzám, de abszolút egyetértek. 😊
bogjosi
3 hónapja
Azért ez elég király, h Skrillex egy Bikini-számmal indította a szettjét a Szigeten. Kíváncsi lennék, hogyan futott bele. pic.twitter.com/CCGmCtLBpX
— Varga Ferenc (@filmklub) August 13, 2024
3 hónapja
bogjosi
1 481
imádom Sisi energikusságát! egy tündér 😀 (Park koncert)
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
4 hónapja
ozibozi
17 095
Minden változik, a hangzavar marad😎Sztem a fesztival tulaj, aki Szigetet is szervezi, tuti lehuzza rolot Soundnak. Durvan veszteseges lesz idei is. Durva volt latni h voltak meg kiado szallasok pl szerdai napon, ahogy mentem bejarat fele. Ugy hiszem h lesz helyettese vmilyen masik elektronikus fesztival formajaban idehaza, de Soundnak Zamardin tuti annyi.telex.hu/after/2024/07/10/balaton-sound-zamardi-vege?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR2IZp8F6gS5V7CqVkAnjRBwQndU5KV7-g-4pw53o-ewOrnnCYsW7uqo1p8_aem_M-WxCcE1A32suxZhMQsJgwÁtnevezik, átstrukturálódás lesz. Van vita most.
zacknorb
Megszavaztatták a parasztokat pár éve, vesztettek és már a városi bejelentett lakók akik haszonélvezők is voltak többségben és a turizmus nyert anno.
A. Strand fesztivál is marad ami mindig Aug végén szokott lenni.
Ha nem Soundra lesz más.
A fideszes nagyurak például idén elfirdították a színpadot, hogy ne Szántód, hanem Széplak-Siófok felé menjen a hang a Balaland 5*helyett.
Egy biztos, sokáig csend nem lesz arra😉
/a szezonból 10 nap /2x4-5 nap a szezon vesztére bele fog férni, csak adni kellene a szomszédoknak is. Ezt nagyon nem akarják, ijesztgetik a népeket, hogy akkor semmi nem lesz, pedig hoz annyit ami egész évben se jön be, de nem is akarnak osztozni, ezek meg többet már nem adnának.
Ilyenkor Chicken game
ozibozi
Beki
4 hónapja
Beki
771
Sztem a fesztival tulaj, aki Szigetet is szervezi, tuti lehuzza rolot Soundnak. Durvan veszteseges lesz idei is. Durva volt latni h voltak meg kiado szallasok pl szerdai napon, ahogy mentem bejarat fele. Ugy hiszem h lesz helyettese vmilyen masik elektronikus fesztival formajaban idehaza, de Soundnak Zamardin tuti annyi.telex.hu/after/2024/07/10/balaton-sound-zamardi-vege?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR2IZp8F6gS5V7CqVkAnjRBwQndU5KV7-g-4pw53o-ewOrnnCYsW7uqo1p8_aem_M-WxCcE1A32suxZhMQsJgwÁtnevezik, átstrukturálódás lesz. Van vita most.
zacknorb
Megszavaztatták a parasztokat pár éve, vesztettek és már a városi bejelentett lakók akik haszonélvezők is voltak többségben és a turizmus nyert anno.
Ha nem Soundra lesz más.
A fideszes nagyurak például idén elfirdították a színpadot, hogy ne Szántód, hanem Széplak-Siófok felé menjen a hang a Balaland 5*helyett.
/a szezonból 10 nap /2x4-5 nap a szezon vesztére bele fog férni, csak adni kellene a szomszédoknak is. Ezt nagyon nem akarják, ijesztgetik a népeket, hogy akkor semmi nem lesz, pedig hoz annyit ami egész évben se jön be, de nem is akarnak osztozni, ezek meg többet már nem adnának.
Ilyenkor Chicken game
ozibozi
4 hónapja
ozibozi
17 095
telex.hu/after/2024/07/10/balaton-sound-zamardi-vege?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR2IZp8F6gS5V7CqVkAnjRBwQndU5KV7-g-4pw53o-ewOrnnCYsW7uqo1p8_aem_M-WxCcE1A32suxZhMQsJgwÁtnevezik, átstrukturálódás lesz. Van vita most.
zacknorb
Ha nem Soundra lesz más.
Ilyenkor Chicken game
Szerkesztette: ozibozi
4 hónapja
Én sem, de most a Fishingen végighallgattam egy Devil's Trade koncertet, elképesztően magas minőség.Hellfest 4 napos közvetítése, ma este elkezdődik Arte oldalán, youtube, fb nézhető, jó szórakozástÉn nem vagyok egy kimondott metal rajongó, de szerencse, hogy a fesztivál nyit más stílusok felé is. Nekem most nagyon tetszett a Cock Sparrer, Madball és az Enter Shikari is. 😊
www.arte.tv/fr/videos/119957-040-A/jour-1-megadeth-dropkick-murphys-babymetal-thursday/
Bruschi85
xrace77
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 hónapja
xrace77
4 515
Hellfest 4 napos közvetítése, ma este elkezdődik Arte oldalán, youtube, fb nézhető, jó szórakozástÉn nem vagyok egy kimondott metal rajongó, de szerencse, hogy a fesztivál nyit más stílusok felé is. Nekem most nagyon tetszett a Cock Sparrer, Madball és az Enter Shikari is. 😊
www.arte.tv/fr/videos/119957-040-A/jour-1-megadeth-dropkick-murphys-babymetal-thursday/
Bruschi85