Koncertek, fesztiválok

7 feliratkozó

1 napja
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 475 — Steelers fan
Valaki Kreator-Anthrax-Testament kombóra? 😊
kishaszi
Mikor, hol?
Jan
Barba Negra dec. 10. Még nem kizárt, de először Sepultura.
kijo
Meg jan. 26 is.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
2 napja
kijo New Orleans Saints 382
kishaszi
Mikor, hol?
Jan
Barba Negra dec. 10. Még nem kizárt, de először Sepultura.
2 napja
Jan Pittsburgh Steelers 5 103 — Steelers fan
kishaszi
Mikor, hol?
2 napja
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 475 — Steelers fan

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
2 napja
JéBé Green Bay Packers 7 021
Kurva jó volt ma a Sum41, a két óra játékidő kb két pillanatnak tűnt.
Bálesz
Utolso pillanatban kellett eladnom a jegyet, nem tudom elmondani mennyire sajnalom. Voltam mar parszor mikor erre jartak de meg egyszer megneztem volna, tini korom legmeghatarozobb bandaja.
2 napja
bogjosi New England Patriots 1 481
NovaRock. június 12.: Linkin Park, Rise against, Iggy Pop....yay!

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
4 napja
ozibozi New York Giants 17 095
Sam41 is over
4 napja
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 904 — Illegális gyakorló
Kurva jó volt ma a Sum41, a két óra játékidő kb két pillanatnak tűnt.

6 napja
Beki New York Jets 771
Kövi vasárnap Kygo MVM Dome-ban, leccgóóóóóóó
17 napja
Beki New York Jets 771
Na közben hivatalos, hogy Zamárdiban csak Strand fesztet rendezik meg jövőre. Sound valszeg roló lehúz.
1 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 18 708
Kicsit más stílus, mint amiről itt általában szó esik, de októberben megyek Lindsey Stirling koncertjére az MVM Dome-ba. 2019-ben már láthattam élőben, máig felejthetetlen élmény. A mostani koncert biztosan még jobb lesz, ha másért nem, akkor azért mert most sokkal közelebb lesz helyem a színpadhoz.
Mikey
Ma este. 😊
Mikey
Na majd irj milyen volt. Kivancsi vagyok.
Toca
Hogy is fogalmazzam meg. Ez a nő maga a megtestesült csoda. A zenéje, a tánca, az akrobatikus mutatványai, az egész látványvilág és koreográfia, annyira tökéletesen összeillik, hogy elképesztő. Az hogy valaki tánc közben vagy éppen több méter magasan fejjel lefelé lógva így hegedüljön, szinte a hihetetlen kategória.

Percre pontosan kezdődött a koncert, kb. másfél óra volt, üresjárat nélkül, a lassú és gyors számokat jól váltogatva. Kicsit foglalkoztatta a közönséget is, aki szerencsére vevő is volt erre, ez így külön tetszett.

A szervezés és biztosítás pedig nagyon profi volt, a parkolóban is precízen irányítottak merre-hogyan, aztán koncert után is a hatalmas autós forgalmat rendőri irányítással rugalmasan terelték. A Dome személyzete is kedves és mosolygós volt, összességében kellemes meglepetés volt ez a része, mert nem ezt szoktam meg.

Ritkán mondok ilyet, de en bloc tökéletes élmény volt.
1 hónapja
Toca Minnesota Vikings 19 357 — Vikings fan
Kicsit más stílus, mint amiről itt általában szó esik, de októberben megyek Lindsey Stirling koncertjére az MVM Dome-ba. 2019-ben már láthattam élőben, máig felejthetetlen élmény. A mostani koncert biztosan még jobb lesz, ha másért nem, akkor azért mert most sokkal közelebb lesz helyem a színpadhoz.
Mikey
Ma este. 😊
Mikey
Na majd irj milyen volt. Kivancsi vagyok.
1 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 18 708
Mikey
Ma este. 😊
1 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 600 — Így remélem megfelelek nektek.....
Lesz itt "tűzijáték" jövőre, ahogy elnézem 😛
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 498 — Kinek mit intézett a kormánya
2 hónapja
JéBé Green Bay Packers 7 021
imádom Sisi energikusságát! egy tündér 😀 (Park koncert)
bogjosi
Brutal jo alapjai vannak, nagyon ude szinfolt a hazai palettan. Hallgattam vele podcastet, amelett hogy kicsit orult egyaltalan nem egy ostoba lany.
2 hónapja
Beki New York Jets 771
bogjosi
SZIN-en volt szerencsém meghallgatni őt és ugyan a műfaj nem áll közel hozzám, de abszolút egyetértek. 😊
3 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 498 — Kinek mit intézett a kormánya
3 hónapja
bogjosi New England Patriots 1 481

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
4 hónapja
 telex.hu/after/2024/07/10/balaton-sound-zamardi-vege?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR2IZp8F6gS5V7CqVkAnjRBwQndU5KV7-g-4pw53o-ewOrnnCYsW7uqo1p8_aem_M-WxCcE1A32suxZhMQsJgw
zacknorb
Átnevezik, átstrukturálódás lesz. Van vita most.
Megszavaztatták a parasztokat pár éve, vesztettek és már a városi bejelentett lakók akik haszonélvezők is voltak többségben és a turizmus nyert anno.
A. Strand fesztivál is marad ami mindig Aug végén szokott lenni.
Ha nem Soundra lesz más.
A fideszes nagyurak például idén elfirdították a színpadot, hogy ne Szántód, hanem Széplak-Siófok felé menjen a hang a Balaland 5*helyett.
Egy biztos, sokáig csend nem lesz arra😉
/a szezonból 10 nap /2x4-5 nap a szezon vesztére bele fog férni, csak adni kellene a szomszédoknak is. Ezt nagyon nem akarják, ijesztgetik a népeket, hogy akkor semmi nem lesz, pedig hoz annyit ami egész évben se jön be, de nem is akarnak osztozni, ezek meg többet már nem adnának.
Ilyenkor Chicken game
ozibozi
Sztem a fesztival tulaj, aki Szigetet is szervezi, tuti lehuzza rolot Soundnak. Durvan veszteseges lesz idei is. Durva volt latni h voltak meg kiado szallasok pl szerdai napon, ahogy mentem bejarat fele. Ugy hiszem h lesz helyettese vmilyen masik elektronikus fesztival formajaban idehaza, de Soundnak Zamardin tuti annyi.
Beki
Minden változik, a hangzavar marad😎
4 hónapja
Beki New York Jets 771
 telex.hu/after/2024/07/10/balaton-sound-zamardi-vege?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR2IZp8F6gS5V7CqVkAnjRBwQndU5KV7-g-4pw53o-ewOrnnCYsW7uqo1p8_aem_M-WxCcE1A32suxZhMQsJgw
zacknorb
Megszavaztatták a parasztokat pár éve, vesztettek és már a városi bejelentett lakók akik haszonélvezők is voltak többségben és a turizmus nyert anno.
Ha nem Soundra lesz más.
A fideszes nagyurak például idén elfirdították a színpadot, hogy ne Szántód, hanem Széplak-Siófok felé menjen a hang a Balaland 5*helyett.
/a szezonból 10 nap /2x4-5 nap a szezon vesztére bele fog férni, csak adni kellene a szomszédoknak is. Ezt nagyon nem akarják, ijesztgetik a népeket, hogy akkor semmi nem lesz, pedig hoz annyit ami egész évben se jön be, de nem is akarnak osztozni, ezek meg többet már nem adnának.
Ilyenkor Chicken game
ozibozi
Sztem a fesztival tulaj, aki Szigetet is szervezi, tuti lehuzza rolot Soundnak. Durvan veszteseges lesz idei is. Durva volt latni h voltak meg kiado szallasok pl szerdai napon, ahogy mentem bejarat fele. Ugy hiszem h lesz helyettese vmilyen masik elektronikus fesztival formajaban idehaza, de Soundnak Zamardin tuti annyi.
4 hónapja
zacknorb
Ha nem Soundra lesz más.
Ilyenkor Chicken game

Szerkesztette: ozibozi
4 hónapja
4 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 208 — Saturday Night Lights
Hellfest 4 napos közvetítése, ma este elkezdődik Arte oldalán, youtube, fb nézhető, jó szórakozást
 www.arte.tv/fr/videos/119957-040-A/jour-1-megadeth-dropkick-murphys-babymetal-thursday/
Bruschi85
Én nem vagyok egy kimondott metal rajongó, de szerencse, hogy a fesztivál nyit más stílusok felé is. Nekem most nagyon tetszett a Cock Sparrer, Madball és az Enter Shikari is. 😊
xrace77
Én sem, de most a Fishingen végighallgattam egy Devil's Trade koncertet, elképesztően magas minőség.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 hónapja
xrace77 Denver Broncos 4 515
Hellfest 4 napos közvetítése, ma este elkezdődik Arte oldalán, youtube, fb nézhető, jó szórakozást
 www.arte.tv/fr/videos/119957-040-A/jour-1-megadeth-dropkick-murphys-babymetal-thursday/
Bruschi85
Én nem vagyok egy kimondott metal rajongó, de szerencse, hogy a fesztivál nyit más stílusok felé is. Nekem most nagyon tetszett a Cock Sparrer, Madball és az Enter Shikari is. 😊