Koronavírus 2024
33 feliratkozó
több mint 4 éve
illetve nem ezzel kezdi.Szerintem meg az kurva gaz, hogy meg amikor megkoszoni az eu-s dolgozok eddigi munkajat, azt is felolvassa, mint valami gep, kicsit sem emberi.nekem az tűnt fel, hogy a felolvasott beszédben is hibázik, elhabog szavakat, és ez nem jellemző rá.De szépen piszkálja a szemét a középső ujjával. 😀Akkor nem csak nekem tunt fel, mint arulkodo gesztus.
Tony Adams
dankodavid
csebi
Stez
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Szerintem meg az kurva gaz, hogy meg amikor megkoszoni az eu-s dolgozok eddigi munkajat, azt is felolvassa, mint valami gep, kicsit sem emberi.nekem az tűnt fel, hogy a felolvasott beszédben is hibázik, elhabog szavakat, és ez nem jellemző rá.De szépen piszkálja a szemét a középső ujjával. 😀Akkor nem csak nekem tunt fel, mint arulkodo gesztus.
Tony Adams
dankodavid
csebi
több mint 4 éve
Már múltkor is látszott hogy rottyon van a pali.nekem az tűnt fel, hogy a felolvasott beszédben is hibázik, elhabog szavakat, és ez nem jellemző rá.De szépen piszkálja a szemét a középső ujjával. 😀Akkor nem csak nekem tunt fel, mint arulkodo gesztus.
Tony Adams
dankodavid
csebi
több mint 4 éve
most jönnek a gazdasági döntések. tehát továbbra sem lesz kijárási tilalom.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Valaki írja már le nem vicceskedve hogy mi van.Számokat sorol egészségügy stb téren, nincs még kijárási tilalom.
Bazzani
több mint 4 éve
Házi feladat:Mi van több?
Orvos, vagy katona?
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
nekem az tűnt fel, hogy a felolvasott beszédben is hibázik, elhabog szavakat, és ez nem jellemző rá.De szépen piszkálja a szemét a középső ujjával. 😀Akkor nem csak nekem tunt fel, mint arulkodo gesztus.
Tony Adams
dankodavid
több mint 4 éve
Én se tudom nézni, akkor holnaptól kijárási tilalom?nem, egyelőre szó sincs róla, csak célozgatás van rá a jövőre nézve
r.baggio
több mint 4 éve
De jó lenne azért, ha felvett volna egy maszkot. Kurva sokat számítana...Hangtechnikailag nem lenne túl előnyös...
Szokol
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
"Ha szigorúbb kijárási szabályok lépnek életbe"HA, de még mindig nem
több mint 4 éve
"Rendelkeznek bizonyos szintű fegyelmezettséggel"Felnyerítettem gecc : D
több mint 4 éve
Bejelentettek, hogy holnap kedd lesz, aztan meg szerda.Holnapreggeltől?? Bazmeg, itt a probléma.de mi van holnap reggeltől?
Tony Adams
NB2
több mint 4 éve
Ha! Szigorúbb kijárási szabályok...
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
De jó lenne azért, ha felvett volna egy maszkot. Kurva sokat számítana...
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
De szépen piszkálja a szemét a középső ujjával. 😀Akkor nem csak nekem tunt fel, mint arulkodo gesztus.
Tony Adams
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
onnantól kapnak speciális és sebészi maszkokat az egészségügyi dolgozók.Holnapreggeltől?? Bazmeg, itt a probléma.de mi van holnap reggeltől?
Tony Adams
NB2
több mint 4 éve
Én se tudom nézni, akkor holnaptól kijárási tilalom?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
keddHolnapreggeltől?? Bazmeg, itt a probléma.de mi van holnap reggeltől?
Tony Adams
NB2
több mint 4 éve
De szépen piszkálja a szemét a középső ujjával. 😀
több mint 4 éve
Na mi van? Mindmeghalunk, vagy csak azok akik nem fideszesek?akik nem fideszesek meg csinálunk forgalomcserét mint anno lakosságcserét a 2. világháború után.
warr_b
több mint 4 éve
Holnapreggeltől?? Bazmeg, itt a probléma.de mi van holnap reggeltől?
Tony Adams
több mint 4 éve
Na mi van? Mindmeghalunk, vagy csak azok akik nem fideszesek?Kisebb hiányok vannak, de alapvetően semmi látnivaló. Nyugodj meg lipcsike!
warr_b