Koronavírus 2024
33 feliratkozó
több mint 4 éve
Beköltözött a vírus. LOL
több mint 4 éve
HARCTEREK!!!
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
MOST
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
Azért az is sokat mondó, hogy oktatóvideót kell csinálni, hogyan kell kezet mosni...
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Ezt az M1 Hirdaot is 12 perce nezem, de mar nagyon faj. Es full olyan dolgokat kennek masokra szarkent, amiket ok napi szinten nyomnak.Tudom h most ez a legkevésbé fontos, de azért elég szánalmas és felbaszós, hogy kb soha nem tartják az előre bejelentett időpontokat. 1-2 alkalommal azt mondom belefér, de ez már rendszeres, és nagyon amatőr dolog. A múltkori hang nélküli malőrről nem is beszélve...
Stez
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
www.portfolio.hu/uzlet/20200323/a-mol-limo-20-ezer-forintos-kupont-ad-az-egeszsegugyi-dolgozoknak-421298
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
Ezt az M1 Hirdaot is 12 perce nezem, de mar nagyon faj. Es full olyan dolgokat kennek masokra szarkent, amiket ok napi szinten nyomnak.Lomniczi egész jó polgárjogi tanszékes adjunktus volt. sajnálom, hogy ide süllyedt ...
Stez
Szerkesztette: csebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Ezt az M1 Hirdaot is 12 perce nezem, de mar nagyon faj. Es full olyan dolgokat kennek masokra szarkent, amiket ok napi szinten nyomnak.
több mint 4 éve
Dehogynem lenne jó 😊Határozzuk meg, mikor lehet belinkelni csöcsöket! Nem lenne jó, ha megint minden elöntenének a női mellek.én pont callozni fogok szóval nem fogom tudni nézni, play by playt kérhetek?Eredménykövető 😊
briareos
warr_b
SBL
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Hát mi, lány? 😊Csebi, remélem minden oké"továbbá egy magyar fiú" csebi nem fiú 😊
index.hu/kulfold/2020/03/23/malta_kinai_koronavirus_fertozott_magyar/
warr_b
NB2
több mint 4 éve
Megy már valami? Ha igen, hol lehet nézni? Hiába frissítgetek mindent...m1 elvileg. még nincs gondolom mikrofon próba van.
Borbinho
több mint 4 éve
Megy már valami? Ha igen, hol lehet nézni? Hiába frissítgetek mindent...
több mint 4 éve
feleségem otthon van igen. nem vagyok apuka.és nem is apuka? bár ha jól rémlik, a családja itthon van.Csebi, remélem minden oké"továbbá egy magyar fiú" csebi nem fiú 😊
warr_b
NB2
Borbinho
több mint 4 éve
Csebi, remélem minden okéha Cecilia elveit követném akkor nem közölhetném, hogy igen, én rendben vagyok. Máltai sajtónak azért van részletes infója mkiről, mert itt nyilvánosságra hozzák a nálunk nem relevánsnak tartott adatokat és szarnak a személyiségi jogokra is ...
warr_b
amúgy az index nem túl uptodate mert már a bírság 3000 EUR kb 5-6 napja
több mint 4 éve
és nem is apuka? bár ha jól rémlik, a családja itthon van.Csebi, remélem minden oké"továbbá egy magyar fiú" csebi nem fiú 😊
warr_b
NB2
több mint 4 éve
Csebi, remélem minden oké"továbbá egy magyar fiú" csebi nem fiú 😊
warr_b
több mint 4 éve
Azon amugy mit kell? Minden nap ugyanaz: Elindul, Cecilia szepen ker, ezredes makog, Cecilia meg szebben ker, minden rendben, minden kezdben van tartva, vege. 😊én pont callozni fogok szóval nem fogom tudni nézni, play by playt kérhetek?én is melózok, én is kérném online közvetíteni 😊
briareos
NB2
több mint 4 éve
SBL
2 216
Határozzuk meg, mikor lehet belinkelni csöcsöket! Nem lenne jó, ha megint minden elöntenének a női mellek.én pont callozni fogok szóval nem fogom tudni nézni, play by playt kérhetek?Eredménykövető 😊
briareos
warr_b
több mint 4 éve
én pont callozni fogok szóval nem fogom tudni nézni, play by playt kérhetek?én is melózok, én is kérném online közvetíteni 😊
briareos
több mint 4 éve
Eredményközvetítőén pont callozni fogok szóval nem fogom tudni nézni, play by playt kérhetek?Eredménykövető 😊
briareos
warr_b
Lesz ez még így se!
több mint 4 éve
Csebi, remélem minden okéindex.hu/kulfold/2020/03/23/malta_kinai_koronavirus_fertozott_magyar/
több mint 4 éve
én pont callozni fogok szóval nem fogom tudni nézni, play by playt kérhetek?Eredménykövető 😊
briareos
több mint 4 éve
én pont callozni fogok szóval nem fogom tudni nézni, play by playt kérhetek?
több mint 4 éve
csipkelli
4 008
Elvileg Viktor bejelenti, hogy elkezdődik a Pancho aréna kórházzá alakítása. Ezzel együtt meghosszabítják a kisvasútat Pestig. Nem tudom mennyire igaz, nekem ezt egyik ismerősöm mondta, akinek egyik haverja ismeri a parlamenti portás feleségének unokahugának féltestvérét.Tuti kamu, a magyar focinál kevés betegebb dolog van, semmit se kell alakítani. Szerintem a teakonyhában kikeverték a vakcinát.
hden