Koronavírus 2024
33 feliratkozó
több mint 4 éve
Egy tegnapi kérdésre "Miközben a hivatalos adatok szerint Kínában 81 ezer a regisztrált koronavírus fertőzöttek száma, aközben egy neves kínai lap titkos kormányzati jelentésre hivatkozva azt írta, hogy valójában ennél 43 ezerrel, azaz több mint 50%-kal volt több a fertőzött. Mivel azonban ők nem mutattak tüneteket, ezért a WHO ajánlása ellenére őket nem jelentették a hivatalos fertőzöttek közé, ellentétben Dél-Koreával."
több mint 4 éve
Elfutottak előleJamaikában még nem találtak egyetlen koronást sem. Ki kéne küldeni egy delegációt tanulmányútra.Na ők tényleg csak mosolyognak az egészen
ozibozi
davemayer
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Jamaikában még nem találtak egyetlen koronást sem. Ki kéne küldeni egy delegációt tanulmányútra.Na ők tényleg csak mosolyognak az egészen
ozibozi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
167-re nott a fertozottek szama es sajnos egy ember eletet is vesztette.
több mint 4 éve
www.facebook.com/vastagbor/photos/a.613729058696276/2810153645720462/?type=3&theaterennyike. problem?
több mint 4 éve
ezek a négerek mindig háborúznakNemtom mit mondjak..Tudtam en, hogy az esetek fele tobb,mint irani diak!
youtu.be/KOxrMR8i-mI
LoveSobri
Vrij6
több mint 4 éve
ozibozi
17 220
Jamaikában még nem találtak egyetlen koronást sem. Ki kéne küldeni egy delegációt tanulmányútra.
több mint 4 éve
Azt hiszem ezt úgy fordítom, hogy nem ajánlod. 😊Má asse írják rá, hogy élelmiszerkiegészítő? Sose vennék be orvostekknikai eszközt, mivel nem eszem szikéket....Most láttam a Kívánságszatyor Live-ban, mi a patikusi szakvélemény?
sutianap
Vagy csak úgy használ torokban, ha az orrodat körbetapeled?
Fizikai akadályképzés? Visszapattintja a vírust? Vagy lenyelem? Miért nem ajánlod?
Sobri Jóska
Ez a polyfenol szép kategória, kicsit kisebb, mintha azt mondta volna, hogy folyékony, vagyhogy szerves vegyület, így csak lébecolsz, mint egyszeri ember csicsolinában a póni után...
De ha tutti polifenolt akarunk, mindig ott a barackpálinka, vagy a cserkó, stb stb stb
lehet bor is!
sutianap
több mint 4 éve
Má asse írják rá, hogy élelmiszerkiegészítő? Sose vennék be orvostekknikai eszközt, mivel nem eszem szikéket....Most láttam a Kívánságszatyor Live-ban, mi a patikusi szakvélemény?
sutianap
Fizikai akadályképzés? Visszapattintja a vírust? Vagy lenyelem? Miért nem ajánlod?
Sobri Jóska
Ez a polyfenol szép kategória, kicsit kisebb, mintha azt mondta volna, hogy folyékony, vagyhogy szerves vegyület, így csak lébecolsz, mint egyszeri ember csicsolinában a póni után...
De ha tutti polifenolt akarunk, mindig ott a barackpálinka, vagy a cserkó, stb stb stb
lehet bor is!
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Ezen szerintem kár lamentálni, nincs olyan, hogy egy agyatlan vadbarom egyszercsak racionálisan és jól felfogott érdek mentén tudatos döntést hoz. Ösztönből cselekszenek, amit a természet éppen diktál nekik. Magyarán ameddig nem kap büntetést karanténszegésért, nem hal meg az addig pumpolt nagyszülő vagy éppen ki nem köpi a markába a saját tüdejét addig semmit sem fognak csinálni.www.youtube.com/watch?v=SC9tHAu7quEEzen az animáción (WP) is az látszik, hogy úgyis elkapja mindenki, és nem a megúszásról, hanem a mikorról (időben elnyújtva) szól az otthonmaradás.
empty taxi
Ez meg kurvára nem érdekli azt, aki -vagy mert fiatal, vagy mert hülye, vagy felelőtlen, vagy agyatlan rektor-főorvos- úgy gondolja, hogy neki úgysem árt, max. tüsszög kicsit. (Ahogy a videókban az agyhalottak megélik, hogy mi a veszély számukra.) Vagyis aki megnézi Marci videóját, az már ezt tudja, és jóideje otthon van úgyis. Valami olyan kéne, ami átlépi az agyhalottak ingerküszöbét is, és mégse vezet instant pánikhoz, mindensarkonkatonához vagy madmaxhez.
De nekem az a tapasztalatom, hogy érvekkel soha nem meggyőzhető egy markánsan mást képviselő, gondoló, vélő ember.
Sobri Jóska
Az már sokkal reménytelibb, hogy a többiek közül tényleg lesz annyi ember, átlépve a küszöbértéket, aki "röghöz" kötve elszigetelve lecsökkenti a vírus terjedését. Csak ezzel ugyan az a baj, mint ami amúgy a "normális" életben is, hogy néhány retardált szarházi helyett is a többiek végzik el a munka / viselik el a szívás nagy részét....
több mint 4 éve
https://444.hu/2020/03/22/egy-dan-bolt-feltalalta-a-panikvasarlas-tokeletes-ellenszeret
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 4 éve
...Most láttam a Kívánságszatyor Live-ban, mi a patikusi szakvélemény?
sutianap
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=SC9tHAu7quEEzen az animáción (WP) is az látszik, hogy úgyis elkapja mindenki, és nem a megúszásról, hanem a mikorról (időben elnyújtva) szól az otthonmaradás.
empty taxi
Ez meg kurvára nem érdekli azt, aki -vagy mert fiatal, vagy mert hülye, vagy felelőtlen, vagy agyatlan rektor-főorvos- úgy gondolja, hogy neki úgysem árt, max. tüsszög kicsit. (Ahogy a videókban az agyhalottak megélik, hogy mi a veszély számukra.) Vagyis aki megnézi Marci videóját, az már ezt tudja, és jóideje otthon van úgyis. Valami olyan kéne, ami átlépi az agyhalottak ingerküszöbét is, és mégse vezet instant pánikhoz, mindensarkonkatonához vagy madmaxhez.
De nekem az a tapasztalatom, hogy érvekkel soha nem meggyőzhető egy markánsan mást képviselő, gondoló, vélő ember.
több mint 4 éve
"A francia parlament elfogadta vasárnap este azt a törvényjavaslatot, amely alapján lehetővé válik a két hónapos egészségügyi rendkívüli állapot kihirdetése a koronavírus-járvány idejére."Remek ez a HO, így 0-24-ben gépnél vagyok.
nagylaza
több mint 4 éve
"A francia parlament elfogadta vasárnap este azt a törvényjavaslatot, amely alapján lehetővé válik a két hónapos egészségügyi rendkívüli állapot kihirdetése a koronavírus-járvány idejére."
több mint 4 éve
Majdnem bibliai magaslat:Nemtom mit mondjak..Mondd azt, ami Ézsaiás:
youtu.be/KOxrMR8i-mI
LoveSobri
Menj be népem, menj be szobáidba, és zárd be ajtóidat utánad, és rejtsd el magad rövid szempillantásig, míg elmúlik a bús harag!
Ézsaiás 26,20
Sobri Jóska
"Zárd be az ajtót mögöttem,
(S) ha örülsz majd, hogy megjöttem;
Dobd el a kulcsot, s ne keresd reggelig!
Ne keresd reggelig! Óó reggelig."
(Korál)
több mint 4 éve
Nemtom mit mondjak..Mondd azt, ami Ézsaiás:
youtu.be/KOxrMR8i-mI
LoveSobri
Menj be népem, menj be szobáidba, és zárd be ajtóidat utánad, és rejtsd el magad rövid szempillantásig, míg elmúlik a bús harag!
Ézsaiás 26,20
több mint 4 éve
Nemtom mit mondjak..Jönnek itt azzal, hogy így koronavírus, meg úgy koronavírus. Álljunk meg! Akkor én miért nem láttam még egyet sem?
youtu.be/KOxrMR8i-mI
LoveSobri
több mint 4 éve
1 hetes video mondjukNemtom mit mondjak..Tudtam en, hogy az esetek fele tobb,mint irani diak!
youtu.be/KOxrMR8i-mI
LoveSobri
Vrij6
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!