Koronavírus 2024
33 feliratkozó
több mint 4 éve
Willie Parker
15 382
Iránban a világon az egyik legmagasabb a szállópor koncentrációwww.travelo.hu/tavol/20200313-olaszorszag-ez-lehet-a-koronavirus-terjedesenek-oka.htmlÉs Irán? Túl sok az okos ember erre a világra.
Fast Willie
nagylaza
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Az a baj az ertelmisegi "hulyegyerek" 100×inkabb ki ha én nem ez itt is nagyon jol megmutatkozik.Az is amúgy már felelőtlenség, hogy én lemegyek edzeni egy héten még így is párszor, mert másképp becsavarodok. De egyrészt az egy szűrt közösség, másrészt mindent vált az értelmesebbje és teljesen beöltözve edz, harmadrészt meg minimális, kb két perces séta a teremig, le kell menni délben és nincs senki. De azokat a csoporttársaim, szaktársaim és barátaim, akik csoportbeszélgetésben szervezik a jövőhéttől kezdődő, 0-24-es piálást annak örömére, hogy tavaszi szünetük és/vagy homeoffice-uk van, agyon tudnám verni. Egy döglött ponttyal. Ezért látszik, mennyire kurva felesleges itt bárkinek, bármit elmondani, ha az értelmiség ennyire baszik rá, akkor jóskapista háromszor ennyire fog.Teljesen jogos, De miért pont döglött ponttyal?
dankodavid
nagylaza
Jóskapista meg fél mivel nem annyira tájékozott a világ dolgairol mint a ki ha én nem hulyegyerekek akik szervezik az ivos esteket !
Ezert Joskapista szepen otthon marad
Míg a liberalis egyetemista foiskolas reteg aki mindent is jobban tud szepen kocsmaturat tart 20 30 40 fős csoportokban mert ők mindent IS jobban tudnak mit nekik egy kis Corona (Tisztelet a kivetelnek)
több mint 4 éve
Értem. Akkor viszont legyen fagyasztott az a döglött ponty.Azzal sokáig tart, így a vírust se kapom el olyan könnyen, mintha puszta kézzel pofoznám az illetőt.Az is amúgy már felelőtlenség, hogy én lemegyek edzeni egy héten még így is párszor, mert másképp becsavarodok. De egyrészt az egy szűrt közösség, másrészt mindent vált az értelmesebbje és teljesen beöltözve edz, harmadrészt meg minimális, kb két perces séta a teremig, le kell menni délben és nincs senki. De azokat a csoporttársaim, szaktársaim és barátaim, akik csoportbeszélgetésben szervezik a jövőhéttől kezdődő, 0-24-es piálást annak örömére, hogy tavaszi szünetük és/vagy homeoffice-uk van, agyon tudnám verni. Egy döglött ponttyal. Ezért látszik, mennyire kurva felesleges itt bárkinek, bármit elmondani, ha az értelmiség ennyire baszik rá, akkor jóskapista háromszor ennyire fog.Teljesen jogos, De miért pont döglött ponttyal?
dankodavid
nagylaza
dankodavid
több mint 4 éve
Csendben jelzem, hogy kétnapos hír. Mármint az, hogy csomó minden bezár, de a választást megtartják.Nebasszatok már. Normális?Spanyolok brutál beindultak.Jaja, Macron közölte h megtartják.
Franciáknál meg azt olvastam, hogy holnap önkormányzati választások vannak. Ez igaz?
Bazzani
empty taxi
Közben zárnak az éttermek, mozik, kávézók, diszkók, minden, ami nem elengedhetetlen.
?
Vrij6
több mint 4 éve
Nekem van ismerosom onnan, aki ot fertozottrol fixen tud Szabolcsban.Tökre mindegy... Ugye a legjobb ellenszer a terjedés ellen az igazság (hogy mindenki képben legyen).Ez a vírus igazán megbuktathatná a Fideszt.Nene. Akik jelenleg helyettük jönnének azok rosszabbak, mint ez a kis világjárvány... Na de ez nem idevaló.
LoveSobri
Jelenleg hogy állunk számokkal? Mely oldal a legfrissebb most?
kristóf17
Na most kis kormányunk úgy titkolózik, mint a kínaiak kb... Ha már diktatúra.
Tegnap még itt Szabolcsban csak Kótaj volt jelölve a govos oldalon, mondva hivatalosan, hogy van egy fertőzött faszi, aki Hollandiából, Angliából jött haza útról.
Na most én a 4 fal közül is tudom, hogy bulizott a foszer, a felesége, aki a Marsi KFTnek dolgozik itt Nyíregyen, fertőzött lett. (A Marsotol haza is küldtek mindenkit). Azóta pedig egy Lego dolgozó is pozitív lett.
Na most ott több 100/1000 ember dolgozik.
Nyilván nem lesz mindegyikből zombi, de akkora kamu, hogy csak nálunk alig van fertőzött 😂
Ahogy korábban mondták, nem is iraniak voltak az elsők, hanem magyarok... Csak hát a migráció Rossz! 😁
Nem akarnak bekebukni ebbe, és megy a hazugság gyár.
Chargers LT
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
Azzal sokáig tart, így a vírust se kapom el olyan könnyen, mintha puszta kézzel pofoznám az illetőt.Az is amúgy már felelőtlenség, hogy én lemegyek edzeni egy héten még így is párszor, mert másképp becsavarodok. De egyrészt az egy szűrt közösség, másrészt mindent vált az értelmesebbje és teljesen beöltözve edz, harmadrészt meg minimális, kb két perces séta a teremig, le kell menni délben és nincs senki. De azokat a csoporttársaim, szaktársaim és barátaim, akik csoportbeszélgetésben szervezik a jövőhéttől kezdődő, 0-24-es piálást annak örömére, hogy tavaszi szünetük és/vagy homeoffice-uk van, agyon tudnám verni. Egy döglött ponttyal. Ezért látszik, mennyire kurva felesleges itt bárkinek, bármit elmondani, ha az értelmiség ennyire baszik rá, akkor jóskapista háromszor ennyire fog.Teljesen jogos, De miért pont döglött ponttyal?
dankodavid
nagylaza
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
Tökre mindegy... Ugye a legjobb ellenszer a terjedés ellen az igazság (hogy mindenki képben legyen).Ez a vírus igazán megbuktathatná a Fideszt.Nene. Akik jelenleg helyettük jönnének azok rosszabbak, mint ez a kis világjárvány... Na de ez nem idevaló.
LoveSobri
kristóf17
Na most kis kormányunk úgy titkolózik, mint a kínaiak kb... Ha már diktatúra.
Tegnap még itt Szabolcsban csak Kótaj volt jelölve a govos oldalon, mondva hivatalosan, hogy van egy fertőzött faszi, aki Hollandiából, Angliából jött haza útról.
Na most én a 4 fal közül is tudom, hogy bulizott a foszer, a felesége, aki a Marso KFTnek dolgozik itt Nyíregyen, fertőzött lett. (A Marsotol haza is küldtek mindenkit). Azóta pedig egy Lego dolgozó is pozitív lett.
Na most ott több 100/1000 ember dolgozik.
Nyilván nem lesz mindegyikből zombi, de akkora kamu, hogy csak nálunk alig van fertőzött 😂
Ahogy korábban mondták, nem is iraniak voltak az elsők, hanem magyarok... Csak hát a migráció Rossz! 😁
Nem akarnak bekebukni ebbe, és megy a hazugság gyár.
Szerkesztette: Chargers LT
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Az is amúgy már felelőtlenség, hogy én lemegyek edzeni egy héten még így is párszor, mert másképp becsavarodok. De egyrészt az egy szűrt közösség, másrészt mindent vált az értelmesebbje és teljesen beöltözve edz, harmadrészt meg minimális, kb két perces séta a teremig, le kell menni délben és nincs senki. De azokat a csoporttársaim, szaktársaim és barátaim, akik csoportbeszélgetésben szervezik a jövőhéttől kezdődő, 0-24-es piálást annak örömére, hogy tavaszi szünetük és/vagy homeoffice-uk van, agyon tudnám verni. Egy döglött ponttyal. Ezért látszik, mennyire kurva felesleges itt bárkinek, bármit elmondani, ha az értelmiség ennyire baszik rá, akkor jóskapista háromszor ennyire fog.Teljesen jogos, De miért pont döglött ponttyal?
dankodavid
több mint 4 éve
Nebasszatok már. Normális?Spanyolok brutál beindultak.Jaja, Macron közölte h megtartják.
Franciáknál meg azt olvastam, hogy holnap önkormányzati választások vannak. Ez igaz?
Bazzani
empty taxi
Közben zárnak az éttermek, mozik, kávézók, diszkók, minden, ami nem elengedhetetlen.
?
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 4 éve
A spanyolokat imadom. Miniszter bejelenti, hogy bezar minden, ami nem letszukseglet. Majd hozzateszi, a fodraszatok maradnak nyitva, mert sokan nem tudnak onalloan hajat mosni, illetve fertotleniteni a fejuket. 😀Oriasi. 😀
több mint 4 éve
www.travelo.hu/tavol/20200313-olaszorszag-ez-lehet-a-koronavirus-terjedesenek-oka.htmlÉs Irán? Túl sok az okos ember erre a világra.
Fast Willie
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
És a repülőtér még mindig nyitva... szóval én is mehetek be dolgozniHajrá! De már a Baltic is töröl...lassan a reptér nyitva lesz ugyan, de utas alig.
r.baggio
több mint 4 éve
Biztos nem lesz robbanásszerű a megbetegedések száma....Spanyolok brutál beindultak.Jaja, Macron közölte h megtartják.
Bazzani
empty taxi
több mint 4 éve
index.hu/kulfold/2020/03/14/a_lezart_olaszorszagban_egyre_nepszerubbek_az_erkelykoncertek/teljesen szürreális
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 4 éve
Spanyolok brutál beindultak.Jaja, Macron közölte h megtartják.
Bazzani
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Ez a vírus igazán megbuktathatná a Fideszt.Én azt kivánom, hogy ne így bukjanak meg. Legyen minél kisebb baj.
LoveSobri
Spanyolok brutál beindultak.
több mint 4 éve
- JC6
6 981
A te egy órával ezelőtti hsz-re próbáltam reflektálni.. anarchia és a többi...Szerinted egy járvány kellős közepén mennyire reális egy kormányváltás?De ha ilyen baromságokat csinálnak, mint Vitya tegnap, akkor csak van esély... késlekednek, tökölnek, össze-vissza kommunikálnak, stb.Ez a vírus igazán megbuktathatná a Fideszt.Erre akkor lehetne esély, ha csak nálunk lenne. Így esélytelen.
LoveSobri
Kampman
LoveSobri
Esetleg szeretnél egy előre hozott választást egy félkaranténba rakott országban?
Kampman
Ahogy kezeli a Fidesz a szituációt, az több, mint vérlázító és szerintem komoly következményei lesznek (számokban, minden téren).
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=qgylp3Td1BwEz a vírus igazán megbuktathatná a Fideszt.Nene. Akik jelenleg helyettük jönnének azok rosszabbak, mint ez a kis világjárvány... Na de ez nem idevaló.
LoveSobri
kristóf17
több mint 4 éve
Persze.Jönnek majd a követelések. Ablak melletti asztal,reggel enyém az első kv 😀Aki csunyan nez, odakohogsz, rogton nem lesz vele tobbe baj.Első napon egyből a legjobb megutáltatni magad azt hallottam 😀Biztos tapsvihar, ha megmondod, hogy amugy teged ket napja meg behivtak a korhazba tesztelni. 😀Nekem hétfőn lesz az első munkanapom az új helyen,fogalmam sincs mi fog ott fogadni ebben a témában.Én nem tudok.Sobri, ha erre megkapod a 25 lájkot, most már tényleg ismerd be, hogy te vagy Deutsch Tamás!Leszarom a likeot. Csak maradj otthon.
Kampman
Sobri Jóska
Sajnos nélkülem megáll a cég.
És ez most sajnos tényleg így van...
Bazzani
Kenny
Stez
Kenny
Stez
több mint 4 éve
Willie Parker
15 382
Az is amúgy már felelőtlenség, hogy én lemegyek edzeni egy héten még így is párszor, mert másképp becsavarodok. De egyrészt az egy szűrt közösség, másrészt mindent vált az értelmesebbje és teljesen beöltözve edz, harmadrészt meg minimális, kb két perces séta a teremig, le kell menni délben és nincs senki. De azokat a csoporttársaim, szaktársaim és barátaim, akik csoportbeszélgetésben szervezik a jövőhéttől kezdődő, 0-24-es piálást annak örömére, hogy tavaszi szünetük és/vagy homeoffice-uk van, agyon tudnám verni. Egy döglött ponttyal. Ezért látszik, mennyire kurva felesleges itt bárkinek, bármit elmondani, ha az értelmiség ennyire baszik rá, akkor jóskapista háromszor ennyire fog.Utcánkban petárdáztak tegnap az orkok, hogy nem lesz suli, így majd mennek ünnepelni a wellnessbe, lesz mozi meg játékterem hétfőtől
dankodavid
Nem tudom, h mik a tapasztalatok máshol, de a gyámosok minden puruttya helyen találnak okostelefont. Kaja nincs, tűzifa nincs, ágy sincs, de teló van. Szal távoktatás mehet(ne) facebookon
több mint 4 éve
- JC6
6 981
Hát ja, szívom is a fogam. De próbálunk figyelni mindenkire, ill betartani a szabályokat. Figyelünk az idősekre is, akár tesók, akár nem, folyamatosan.Ez a pénteki produkció tényleg elképesztő volt tőle. (Sanyi bá', úgy hallom, nálatok is elmaradnak a szeánszok.)De ha ilyen baromságokat csinálnak, mint Vitya tegnap, akkor csak van esély... késlekednek, tökölnek, össze-vissza kommunikálnak, stb.Ez a vírus igazán megbuktathatná a Fideszt.Erre akkor lehetne esély, ha csak nálunk lenne. Így esélytelen.
LoveSobri
Kampman
LoveSobri
nagylaza
több mint 4 éve
Kampman
28 323
Szerinted egy járvány kellős közepén mennyire reális egy kormányváltás?De ha ilyen baromságokat csinálnak, mint Vitya tegnap, akkor csak van esély... késlekednek, tökölnek, össze-vissza kommunikálnak, stb.Ez a vírus igazán megbuktathatná a Fideszt.Erre akkor lehetne esély, ha csak nálunk lenne. Így esélytelen.
LoveSobri
Kampman
LoveSobri
Esetleg szeretnél egy előre hozott választást egy félkaranténba rakott országban?
több mint 4 éve
Ez a pénteki produkció tényleg elképesztő volt tőle. (Sanyi bá', úgy hallom, nálatok is elmaradnak a szeánszok.)De ha ilyen baromságokat csinálnak, mint Vitya tegnap, akkor csak van esély... késlekednek, tökölnek, össze-vissza kommunikálnak, stb.Ez a vírus igazán megbuktathatná a Fideszt.Erre akkor lehetne esély, ha csak nálunk lenne. Így esélytelen.
LoveSobri
Kampman
LoveSobri
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
Az is amúgy már felelőtlenség, hogy én lemegyek edzeni egy héten még így is párszor, mert másképp becsavarodok. De egyrészt az egy szűrt közösség, másrészt mindent vált az értelmesebbje és teljesen beöltözve edz, harmadrészt meg minimális, kb két perces séta a teremig, le kell menni délben és nincs senki. De azokat a csoporttársaim, szaktársaim és barátaim, akik csoportbeszélgetésben szervezik a jövőhéttől kezdődő, 0-24-es piálást annak örömére, hogy tavaszi szünetük és/vagy homeoffice-uk van, agyon tudnám verni. Egy döglött ponttyal. Ezért látszik, mennyire kurva felesleges itt bárkinek, bármit elmondani, ha az értelmiség ennyire baszik rá, akkor jóskapista háromszor ennyire fog.
Szerkesztette: dankodavid
Pulvis et umbra sumus.