Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
index.hu/kulfold/2020/12/19/teljes_zarlat_lockdown_olaszorszagban_karacsony_kijarasi_tilalom_conte/

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
Én tényleg szerettem volna megérteni, hogy miért van az, hogy az egyikben nem bízol a kockázat miatt, a másikban meg bízol a kockázat ellenére.A hülyének nézés kölcsönös.A Rubophenben és más paracetamolos szarokban hogyhogy bízol? Azoknak is rengeteg mellékhatásuk lehet.Ha nekem lett címezve a dolog: ugyanazt szedem mint koronára. Rubophen vagy másik paracetamolos szar ha megbetegszem de dolgoznom kell, plusz immunerősítőnek homoktövis, kis reszelt gyömbérrel keverve és higítva.Nem tudom, elvileg nem, de remélem az itteniek válaszolnak.Szted szednek?😀Ha kiderül hogy az oltás rendben van, és működik, kötelezővé kell tenni.Igazából az oltásszkeptikusok vajon gyógyszereket szednek? Hát kismillió lehetséges mellékhatás van minden gyógyszer papírjára ráírva...
Lesz mellékhatása, lesz aki allergiás lesz rá. Az a 100 ember a 10 millióból meg fogja szívni, de nem fog több 10 ezer ember meghalni a COVID miatt, nem vágja tacsra a gazdaságot.
Nomac
Mikey
gyeek
Mikey
gyeek
Mikey
gyeek
De végülis nem kell mindent, és pláne nem kell mindenkit megérteni, szóval elengedtem a dolgot.
P.S. ha hülyének néznélek, akkor nem kérdeztem volna meg, hanem elintéztem volna egy halk "ez hülye" mondattal. 😊 Ennél sokkal több kell ahhoz hogy valakit hülyének nézzek.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Én visszafogom magam, csak az emberi butaság kitud akasztani. 😀Itt nem párbeszéd van, hanem letorkolás, agyhalottazás (mondjuk ez nem direktben, de a lényege ez),kioktatás stb. Úgy tűnik, ugyanaz a pár ember írogat ide, ez sem a jól működő témák ismerve.Ebben a topicban az utóbbi hetekben igen rossz irányba indult el a beszélgetés stílusa. Hangsúlyozom, nem a vitákkal van gondom, a stílussal.Konkretizálj és javasolj pár megoldást.
csi77
Mert egyébként sok értelme nincs az észrevételnek...
Sobri Jóska
Javaslatom annyi, hogy nyugi! Karácsony közeleg, higgadjunk le!
csi77
Vagy csak aggreszivá tesz az 5G mint a Kingsmanben a telefonok :
több mint 5 éve
Tudom. De én meg nem tudtam megállni.mondjuk én kivételesen nem vicceltemSőt szerintem a halakban is. Így vizsgálják a hajó és tengeralattjáró forgalmat.Küzdj a világ ellen ha jól esik csak vigyázz egyre nagyobb az 5G lefedettség!konkrétan norvég haltelepen is van már 5g 😀
Toca
Negritis
Toca
Negritis
több mint 5 éve
Csomó (ne kérj darabszámot) olyat olvastam akinek nem volt emésztőrendszeri problémája.Mondok egy példát a mellékhatás dologra.A Flector receptre kapható gyógyszer, orvosi rendelvény szerint alkalmazható.
Van egy Flector nevű fájdalomcsillapító gyógyszer. Pillanat alatt kiveszi a durva fog, fej, derék akármi fájást.
Patikában árulják, lehet itt is használja valaki. Bármikor gond nélkül kiírja a dokid.
Én is nyomtam a gyulladásaim előtt amióta nem szedem nincs gyulladásom, előtte négy volt. Biztos véletlen.
Ma megkeresett egy barátom aki hm gyulladást meg gyomorfekélyt kapott tőle.
Van volt kollégám aki gyomorvérzést kapott tőle.
De a hm csoportban is rengetegen lettek tőle betegek.
Bevizsgált gyógyszer.
Mindennek van mellékhatása.
Bazzani
Egyébként a hm csopi ilyeneket olvasgat?
" A diklofenákot óvatosan, felügyelet alatt szabad alkalmazni olyan betegek esetében, akiknek az anamnézisében emésztőszervi rendellenességek (gastroduodenalis ulcus, colitis ulcerosa, Crohn-betegség), májfunkciós eltérések, előzetes hematológiai rendellenességek vagy véralvadási problémák voltak."
Valaki is a hm csoprtból tett bejelentést legalább a kezelőorvosának a mellékhatásról? Jujj interneten is lehet.
Ki írta fel nekik, miért, mennyi ideig szedték és milyen dózisban?
sutianap
Szedte, majd ettől lett gyulladása.
Rengetegen lettek a csoportban figyelmeztetve arra, hogy ezt ne szedjék.
A haverom is komoly izomfájdalmakra szedte (profi sportoló). Előtte semmi emésztési baja sem volt. Nincs 30éves.
Az egyik legjobb cimborámnak lumbágóra írták fel.
Saját bevallása szerint vagy 150 zacskóval beszedett orvosi felügyelet mellett. Neki mondjuk csak annyi baja lett hogy azóta savcsökkentőt kell szednie.
Szerkesztette: Bazzani
több mint 5 éve
Nem tudom."A határozat az állatjogokat az emberi jogok elé helyezi, különös tekintettel a vallási meggyőződés gyakorlásának szabadságára, ami az emberi méltóság megsértése." - Semjén ZsoltÉs aki nem vallásos, annak mit javasolsz?Itt nem párbeszéd van, hanem letorkolás, agyhalottazás (mondjuk ez nem direktben, de a lényege ez),kioktatás stb. Úgy tűnik, ugyanaz a pár ember írogat ide, ez sem a jól működő témák ismerve.Ebben a topicban az utóbbi hetekben igen rossz irányba indult el a beszélgetés stílusa. Hangsúlyozom, nem a vitákkal van gondom, a stílussal.Konkretizálj és javasolj pár megoldást.
csi77
Sobri Jóska
csi77
Sobri Jóska
...
Tiszteletben tartják mások vallási meggyőződését?
clbass
Én nem, az biztos.
Én ostobaságnak tartom a vallást, már írtam korábban máshol.
több mint 5 éve
"A határozat az állatjogokat az emberi jogok elé helyezi, különös tekintettel a vallási meggyőződés gyakorlásának szabadságára, ami az emberi méltóság megsértése." - Semjén ZsoltÉs aki nem vallásos, annak mit javasolsz?Itt nem párbeszéd van, hanem letorkolás, agyhalottazás (mondjuk ez nem direktben, de a lényege ez),kioktatás stb. Úgy tűnik, ugyanaz a pár ember írogat ide, ez sem a jól működő témák ismerve.Ebben a topicban az utóbbi hetekben igen rossz irányba indult el a beszélgetés stílusa. Hangsúlyozom, nem a vitákkal van gondom, a stílussal.Konkretizálj és javasolj pár megoldást.
csi77
Sobri Jóska
csi77
Sobri Jóska
...
Tiszteletben tartják mások vallási meggyőződését?
több mint 5 éve
És aki nem vallásos, annak mit javasolsz?Itt nem párbeszéd van, hanem letorkolás, agyhalottazás (mondjuk ez nem direktben, de a lényege ez),kioktatás stb. Úgy tűnik, ugyanaz a pár ember írogat ide, ez sem a jól működő témák ismerve.Ebben a topicban az utóbbi hetekben igen rossz irányba indult el a beszélgetés stílusa. Hangsúlyozom, nem a vitákkal van gondom, a stílussal.Konkretizálj és javasolj pár megoldást.
csi77
Sobri Jóska
csi77
több mint 5 éve
Itt nem párbeszéd van, hanem letorkolás, agyhalottazás (mondjuk ez nem direktben, de a lényege ez),kioktatás stb. Úgy tűnik, ugyanaz a pár ember írogat ide, ez sem a jól működő témák ismérve.Ebben a topicban az utóbbi hetekben igen rossz irányba indult el a beszélgetés stílusa. Hangsúlyozom, nem a vitákkal van gondom, a stílussal.Konkretizálj és javasolj pár megoldást.
csi77
Sobri Jóska
Szerkesztette: csi77
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
a karácsony és a 9 hónap az emberek idegeire ment és elég sok lett a személyeskedésEbben a topicban az utóbbi hetekben igen rossz irányba indult el a beszélgetés stílusa. Hangsúlyozom, nem a vitákkal van gondom, a stílussal.Konkretizálj és javasolj pár megoldást.
csi77
Sobri Jóska
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Ebben a topicban az utóbbi hetekben igen rossz irányba indult el a beszélgetés stílusa. Hangsúlyozom, nem a vitákkal van gondom, a stílussal.Konkretizálj és javasolj pár megoldást.
csi77
több mint 5 éve
Ebben a topicban az utóbbi hetekben igen rossz irányba indult el a beszélgetés stílusa. Hangsúlyozom, nem a vitákkal van gondom, a stílussal.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
jaja, az ilyenek mellé már írnak fel valami más tabit is párban, nem?Mondok egy példát a mellékhatás dologra.A Flector receptre kapható gyógyszer, orvosi rendelvény szerint alkalmazható.
Van egy Flector nevű fájdalomcsillapító gyógyszer. Pillanat alatt kiveszi a durva fog, fej, derék akármi fájást.
Patikában árulják, lehet itt is használja valaki. Bármikor gond nélkül kiírja a dokid.
Én is nyomtam a gyulladásaim előtt amióta nem szedem nincs gyulladásom, előtte négy volt. Biztos véletlen.
Bevizsgált gyógyszer.
Bazzani
" A diklofenákot óvatosan, felügyelet alatt szabad alkalmazni olyan betegek esetében, akiknek az anamnézisében emésztőszervi rendellenességek (gastroduodenalis ulcus, colitis ulcerosa, Crohn-betegség), májfunkciós eltérések, előzetes hematológiai rendellenességek vagy véralvadási problémák voltak."
Valaki is a hm csoprtból tett bejelentést legalább a kezelőorvosának a mellékhatásról? Jujj interneten is lehet.
sutianap
több mint 5 éve
mondjuk én kivételesen nem vicceltemSőt szerintem a halakban is. Így vizsgálják a hajó és tengeralattjáró forgalmat.Küzdj a világ ellen ha jól esik csak vigyázz egyre nagyobb az 5G lefedettség!konkrétan norvég haltelepen is van már 5g 😀
Toca
Negritis
Toca
több mint 5 éve
Sőt szerintem a halakban is. Így vizsgálják a hajó és tengeralattjáró forgalmat.Küzdj a világ ellen ha jól esik csak vigyázz egyre nagyobb az 5G lefedettség!konkrétan norvég haltelepen is van már 5g 😀
Toca
Negritis
több mint 5 éve
Mondok egy példát a mellékhatás dologra.A Flector receptre kapható gyógyszer, orvosi rendelvény szerint alkalmazható.
Bevizsgált gyógyszer.
Bazzani

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Félreérted.Mondok egy példát a mellékhatás dologra.Igen, de nem mindenkire.
Bevizsgált gyógyszer.
Bazzani
És a vakcina nem gyógyszer.
Illetve azt egy halálos vírus ellen kapod, nem egy fog- vagy fej- vagy derékfájásra.
A Flector az diclofenac. Én Aflamin fájdalomcsillapítót szedek tizenéve, ha szükséges. Az aceclofenac.
Soha nem tapasztaltam semmi mellékhatást.
Mi következik néhány egyedi esetből?
Semmi.
Sobri Jóska
Én pont az oltás mellett vagyok.
Csak azt akarom bemutatni, hogy olyan szerek is odabaszhatnak amit gondolkodás nélkül beveszünk.
Ilyen alapon akkor semmit ne vegyünk be.
több mint 5 éve
Mondok egy példát a mellékhatás dologra.Igen, de nem mindenkire.
Bevizsgált gyógyszer.
Bazzani
És a vakcina nem gyógyszer.
Illetve azt egy halálos vírus ellen kapod, nem egy fog- vagy fej- vagy derékfájásra.
A Flector az diclofenac. Én Aflamin fájdalomcsillapítót szedek tizenéve, ha szükséges. Az aceclofenac.
Soha nem tapasztaltam semmi mellékhatást.
Mi következik néhány egyedi esetből?
Semmi.
több mint 5 éve
Mondok egy példát a mellékhatás dologra.Várható válaszok: az gyóccer, men vaccin
Bevizsgált gyógyszer.
Bazzani
több mint 5 éve
444.hu/2020/12/19/ugrott-a-karacsony-sok-angolnak-kijarasi-tilalmat-rendelnek-el-holnaptol-londonra-es-delkelet-angliaraLehet, hogy a darts vb befejezése is veszélyben van, hiszen még nem érkezett meg az összes játékos...
warr_b
több mint 5 éve
444.hu/2020/12/19/ugrott-a-karacsony-sok-angolnak-kijarasi-tilalmat-rendelnek-el-holnaptol-londonra-es-delkelet-angliara

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Mondok egy példát a mellékhatás dologra.Van egy Flector nevű fájdalomcsillapító gyógyszer. Pillanat alatt kiveszi a durva fog, fej, derék akármi fájást.
Bevizsgált gyógyszer.
több mint 5 éve
Küzdj a világ ellen ha jól esik csak vigyázz egyre nagyobb az 5G lefedettség!konkrétan norvég haltelepen is van már 5g 😀
Toca
több mint 5 éve
A hülyének nézés kölcsönös.A Rubophenben és más paracetamolos szarokban hogyhogy bízol? Azoknak is rengeteg mellékhatásuk lehet.Ha nekem lett címezve a dolog: ugyanazt szedem mint koronára. Rubophen vagy másik paracetamolos szar ha megbetegszem de dolgoznom kell, plusz immunerősítőnek homoktövis, kis reszelt gyömbérrel keverve és higítva.Nem tudom, elvileg nem, de remélem az itteniek válaszolnak.Szted szednek?😀Ha kiderül hogy az oltás rendben van, és működik, kötelezővé kell tenni.Igazából az oltásszkeptikusok vajon gyógyszereket szednek? Hát kismillió lehetséges mellékhatás van minden gyógyszer papírjára ráírva...
Lesz mellékhatása, lesz aki allergiás lesz rá. Az a 100 ember a 10 millióból meg fogja szívni, de nem fog több 10 ezer ember meghalni a COVID miatt, nem vágja tacsra a gazdaságot.
Nomac
Mikey
gyeek
Mikey
gyeek
Mikey
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
és miért nem teszed fel a kérdést, hogy például ez a fórum miért nem fogadtatja el veled a GDPR adatvédelmi szabályzatát? (Amije nincs - törvényellenesen egyébként?)Hála az égnek, hogy nem kell itt is minden belépéskor 1657-edszerre is rányomni, hogy elfogadom, kibaszott idegesítő és felesleges.
peterk2005

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"