Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Kitartást az EÜ dolgozóknak!Nem fog csökkenni az ár, az étterem "benyeli" az áfa-különbözetet. Végül is bruttó árak vannak az étlapon, nem nettó + áfa.
Más... Mai naptól ugye a kiszállított ételek áfa tartalma 27-ről 5%ra csökkent.
Magyarul pl a netpincérnél, és egyéb kiszállított cuccoknál is csökkent az ár?
Én eddig nem rendeltem, szóval hiába nézem az árakat, nem tudom megítélni.
Chargers LT
Ui: ha kicsit is szeretsz egy kajáldát, hívd fel telón és rendelj közvetlenül tőlük.
több mint 5 éve
Egy a múltkorihoz hasonló adományozó akció szerinted kivitelezhető, lenne értelme most? Biztosan lennénk páran rá megint. Vagy bármi más ötlet amivel segíteni lehetne?Visszatérve a kérdésedre: Ami rendkívül sokat segítene, az az lenne, hogy MINDENKI tisztában legyen a jelen helyzettel. A kormányzati kommunikáció romboló hatását kellene valahogy ellensúlyozni a valós tények és helyzet minél szélesebb körben történő terjesztésével. Ez talán rádöbbenti az embereket, arra, hogy az ő viselkedésük mennyire segítheti, vagy ronthatja a küzdelmet.
Szesze
Márciusban ment a tapsikolás, meg a teljes satu. Az emberek compliance kapacitása akkor kikerült, mert semmit nem láttak csak, hogy "felesleges" riogatás történt. És bizony az akkori intézkedések nagy része (elsősorban az Eü-t és a gazdaság egy részét érintő) tényleg felesleges, elhibázott volt, és ráadásul az Eü személyzetre, jelesül az orvosokra hárította a felelősséget a kormányzati kommunikáció (lsd kórházak teljes kiürítése katonai módszerekkel, majd a kásleri nyilatkozat, hogy az orvosok küldték el a betegeket). Erre jött a mostani helyzet ami, minden szakember számára előre jósolható, előre látott apokaliptikus helyzetbe torkollik Akik ezt kommunikáltás (lsd Jakab Feri "pánikkeltését" hónapokkal ezelőtt és annak a kormányzati letorkolását). Borzasztó idióta katonai átstrukturálássával a második hullám elején eldölt, hogy még nagyobb hátrányból indulunk, mint ami hátrány elve megvolt egy svéd, német, osztrák Eü-höz képest. Az átlag magyar azt látja és hiszi el amit a kormányzati kommunikáció mond. Még értelmes emberek is elhisznek dolgokat (Sóbri leírta, hogy a kormány igen is hoz jó döntéseket és az orvosok béremelését és a katonai rendszer bevezetését írta, pedig pont ez a kettő intézkedés rontott a legtöbbet a járványkezelésben), amiket a kormány kommunikál. Most is elmondja Orbán, hogy az Eü szilárd, meg 99,9 %, meg fel vagyunk készülve. A szart. Persze, én megértem, hogy ő politikus és ezért kell hazudnia. Amit ti tudnátok segíteni az a rendelkezésre álló eszközökkel a mikro és lehetőség szerint a makro környezetetekben a valós információk tükrében kommunikáltok. Hogy amit egy diverdoc, egy Szesze pl kommunikál, amit Bogár prof nyilatkozik az igaz. Hogy a kormány NEM emelte a béreket, hogy a CoVid osztályon dolgozok KEVESEBB pénzt kapnak. Hogy a mesterségesen gerjesztett ellenségképből - amibe pont ez az agyament Eü szolgáltatói jogviszonynak nevezett förmedvény helyez minket egy elhibázott koncepció és MINDEN magyar kárára (kivéve majd a becsődölt romhalmazt privatizálók) - kikerüljön az Eü személyzet. Érdemes elolvasni a különböző portálokon a kommenteket, hogy mocskolnak minket " milliokat keresnek, azt még sír a szájuk, húzzák csak az igát ennyi pénzért, meg különben is minden rendben van, meg vírus sincs)
Persze adakozás is jó, hiszen MINDIG jól jön MINDEN támogatás. A baj, hogy most oda jutottunk, hogy ilyen kis tétellel nem tudunk mit kezdeni. Orvosi célra nem alkalmas maszkot tudnánk venni. De pl influenza oltást (amit a kormány országos szintén zárolt), rendes maszkokhoz (amiket érdekes mostanában alakult új cégek forgalmaznak, de csak nagytételben és intézetnek, tender alapján) stb nem jutunk hozzá. Persze azokat a sokszor tízmilliókat amit pl Ismerős arcok dokumentum filmre, Pataky koncertámogatásra stb kifizetett az az ember aki elviekben az Eü-ért felelős el tudnánk költeni vírusvédekezésre is. A legszebb ami már tényleg túl megy minden határon, az Edvin Martin 2020-as koncerturnéjának támogatása Kásler által. Azután, hogy a kormánny minden rendezvényt betiltott 30 napra minimum, és 2020-bol 45 nap van vissza. Csak abból a 8 millióból lehetett volna a teljes PTE frontvonalában dolgozókat letesztelni, vagy a KEK-be ágyneműt, takarót venni. De mivel nincs baj, 99,9%, ura vagyunk a helyzetnek a kommunikáció ez is belefér.Na ehhez kellene a segítség, hogy ne csak ez a kommunikáció jusson el az emberekhez, hogy ne a máshol is szar, persze hogy nálunk is az mantra menjen, hanem a valóság (ne Sóbri ne gyere azzal, hogy ez az én szememben a valóság és egy politikus szemében más a valóság, mert valóság egy van). Hogy eljusson az emberekhez, hogy hazudnak (folyamatosan kommunikálja Hollik-Gulyás, hogy a MOK-kal tárgyalnak. MI orvosi berkekben meg tudjuk osztani Kincses levelét, hogy SEMMI tárgyalás a törvény elfogadása óta nem történt, de ez az átlag magyarhoz nem jut). Nem kell nekünk a 8 órakor kezdődő tapsikolás, csak ne az ellenséget lássák bennünk, ne azt aki most is pénzre hajt. Hogy segítsenek nekünk felelős magatartással. Ne a maszk ellen tüntessenek (egyáltalán ne tüntessenek), hanem próbálják velünk a következő négy hetet kihúzni. Cseheknél hálisten megfordult a trend, németek és osztrákok is jobban állnak, már láthatók a szigorítások eredményei. Mondjuk ott nem ennyire legatyásodott kiindulás volt, de mi is ezt várjuk itthon. Karácsonyra, talán már nem az új esetek fognak dominálni, viszont az eddigi balfaszkodás miatti nagyon magas halálozási arány és lélegeztettet beteg arány lesz kurva magas. Janurárra szerintem talán túljuthatunk. Ehhez kell a segítség, ezért írtam ilyen hosszan.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
Kitartást az EÜ dolgozóknak!Nem a szájbakúrt netpincér csökkenti az árakat, hanem az éttermek. A netpincér ugyanúgy szedi a harácsot mint eddig. Továbbá aki netpincéren rendel és másfél, két órára kapja meg az ételét az kizárólag magára vessen.
Chargers LT
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
Olvastam korábban is, de mostanában kevesebbet írsz erről, pedig szívesen elolvasnánk itt többen, úgy gondolom.olvasd el az én korábbi defetista hangulatkeltésemet.Szörnyen rossz híreket kaptam az előbb a (korábban) a pécsi koronavírus központban is dolgozó ismerősömtől. Inkább nem is részletezem, nagyon megrázó dolgokat írt.. 😕 Mindenesetre az Orbán által prognosztizált 99%-os túlélési esélye az egészségügyi rendszernek sajnos nagyon nem tűnik reálisnak (ha valakinek esetleg voltak illúziói ezzel kapcsolatban).Azért pár tőmondatban esetleg összefoglalhatnád, ha nem hadititok,,,,,,,
Szesze
csi77
Egyébként mi itt Pécsett még mindenkit el tudunk látni, a berendelt közel 200 hallgatóval, az átvezénylésekkel mindenhol van MÉG ember. Ez nem mondható el országon belül sok helyről. Pécs most azért egy picit célkereszt, mert Bogár Lajos a nevét adta és úgy nyilatkozott a tragikus helyzetről.
diverdoc
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Kitartást az EÜ dolgozóknak!Ne várj nagy árcsökkenést, ilyenkor az elmarad.
Chargers LT
Viszont egy jó trükk!
Mivel ezen cégek jelentős része nem ad számlát, ha munkaidőben rendelsz címre, üljetek ki ketten a kocsiba és ott várjátok a futárt. Ha meglátják a két embert, aki az autóba kéri a rendelést, odaadják ingyen is 😉
Szívesen 😂
több mint 5 éve
Kitartást az EÜ dolgozóknak!Más... Mai naptól ugye a kiszállított ételek áfa tartalma 27-ről 5%ra csökkent.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
A kiemelésben ott van a lényeg. Eddig is itt ott volt...Az a baj, hogy az az osszeg sajnos erdemben nem tud valtoztatni. Itt egyertelmu kormanyzati atcsoportositas, prioritas shift lenne hatasosEgy a múltkorihoz hasonló adományozó akció szerinted kivitelezhető, lenne értelme most? Biztosan lennénk páran rá megint. Vagy bármi más ötlet amivel segíteni lehetne?Ezert kurvara nem mindegy, mert dolgoznunk kell, az utolso pillanatig kuzdeni fogunk. Es ehhez kellene minden tamogatasSzörnyen rossz híreket kaptam az előbb a (korábban) a pécsi koronavírus központban is dolgozó ismerősömtől. Inkább nem is részletezem, nagyon megrázó dolgokat írt.. 😕 Mindenesetre az Orbán által prognosztizált 99%-os túlélési esélye az egészségügyi rendszernek sajnos nagyon nem tűnik reálisnak (ha valakinek esetleg voltak illúziói ezzel kapcsolatban).Ezért kurva mindegy mit intézkedik a kormányzat; ez a hajó már elment. :/
Szesze
Sobri Jóska
diverdoc
Szesze
diverdoc
Hajrá!

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
Az a baj, hogy az az osszeg sajnos erdemben nem tud valtoztatni. Itt egyertelmu kormanyzati atcsoportositas, prioritas shift lenne hatasosEgy a múltkorihoz hasonló adományozó akció szerinted kivitelezhető, lenne értelme most? Biztosan lennénk páran rá megint. Vagy bármi más ötlet amivel segíteni lehetne?Ezert kurvara nem mindegy, mert dolgoznunk kell, az utolso pillanatig kuzdeni fogunk. Es ehhez kellene minden tamogatasSzörnyen rossz híreket kaptam az előbb a (korábban) a pécsi koronavírus központban is dolgozó ismerősömtől. Inkább nem is részletezem, nagyon megrázó dolgokat írt.. 😕 Mindenesetre az Orbán által prognosztizált 99%-os túlélési esélye az egészségügyi rendszernek sajnos nagyon nem tűnik reálisnak (ha valakinek esetleg voltak illúziói ezzel kapcsolatban).Ezért kurva mindegy mit intézkedik a kormányzat; ez a hajó már elment. :/
Szesze
Sobri Jóska
diverdoc
Szesze

több mint 5 éve
Miskolcon az a hír terjed, hogy az itt lélegeztető gépre kerülők 100 százaléka halottként jön le róla. Lehet ennek ellenőrizni valahol a hitelességét?Ami a 99%-os túlélésre vonatkozó rész az ez:Szörnyen rossz híreket kaptam az előbb a (korábban) a pécsi koronavírus központban is dolgozó ismerősömtől. Inkább nem is részletezem, nagyon megrázó dolgokat írt.. 😕 Mindenesetre az Orbán által prognosztizált 99%-os túlélési esélye az egészségügyi rendszernek sajnos nagyon nem tűnik reálisnak (ha valakinek esetleg voltak illúziói ezzel kapcsolatban).Azért pár tőmondatban esetleg összefoglalhatnád, ha nem hadititok,,,,,,,
Szesze
csi77
"Meséltek ma ottdolgozók, mi van a KEK-ben. Van akit csak 4 naponta tudnak megfürdetni, nincs ágynemű, nem tudod lecserélni, van ahol takaró sincs. A váltás inkább be sem megy már dolgozni, van hogy ketten visznek egy elfekvő osztályt. Iszonyú állapotok uralkodnak ott. Sem lelkileg, sem fizikailag nem bírják akik ott vannak, így a fele már táppénzen van inkább."
Szesze
több mint 5 éve
A válaszonline-on volt szerdán egy jo podcast a témában , ahol azt hiszem a Mok alelnöke volt az interjú alany, és ahol elmondják h azzal h nincs látogatás kiesett az Eü egyik lába nincsenek rokonok akik ezeket a dolgokat eddig át tudták venni / betudtak segíteni a vírus előtt is leterhelt rendszerbe.. :/Ami a 99%-os túlélésre vonatkozó rész az ez:Szörnyen rossz híreket kaptam az előbb a (korábban) a pécsi koronavírus központban is dolgozó ismerősömtől. Inkább nem is részletezem, nagyon megrázó dolgokat írt.. 😕 Mindenesetre az Orbán által prognosztizált 99%-os túlélési esélye az egészségügyi rendszernek sajnos nagyon nem tűnik reálisnak (ha valakinek esetleg voltak illúziói ezzel kapcsolatban).Azért pár tőmondatban esetleg összefoglalhatnád, ha nem hadititok,,,,,,,
Szesze
csi77
"Meséltek ma ottdolgozók, mi van a KEK-ben. Van akit csak 4 naponta tudnak megfürdetni, nincs ágynemű, nem tudod lecserélni, van ahol takaró sincs. A váltás inkább be sem megy már dolgozni, van hogy ketten visznek egy elfekvő osztályt. Iszonyú állapotok uralkodnak ott. Sem lelkileg, sem fizikailag nem bírják akik ott vannak, így a fele már táppénzen van inkább."
Szesze
Nem nagy dolog de biztosan ez a része is nagyon hiányzik most..
Szerkesztette: nando89
több mint 5 éve
Egy a múltkorihoz hasonló adományozó akció szerinted kivitelezhető, lenne értelme most? Biztosan lennénk páran rá megint. Vagy bármi más ötlet amivel segíteni lehetne?Ezert kurvara nem mindegy, mert dolgoznunk kell, az utolso pillanatig kuzdeni fogunk. Es ehhez kellene minden tamogatasSzörnyen rossz híreket kaptam az előbb a (korábban) a pécsi koronavírus központban is dolgozó ismerősömtől. Inkább nem is részletezem, nagyon megrázó dolgokat írt.. 😕 Mindenesetre az Orbán által prognosztizált 99%-os túlélési esélye az egészségügyi rendszernek sajnos nagyon nem tűnik reálisnak (ha valakinek esetleg voltak illúziói ezzel kapcsolatban).Ezért kurva mindegy mit intézkedik a kormányzat; ez a hajó már elment. :/
Szesze
Sobri Jóska
diverdoc
több mint 5 éve
Pont ez az, hogy ezért kellett volna jóval korábban meghozni ezeket az intézkedéseket, hogy ne jussunk el ide.. Mert nem mindegy, hogy ugyanaz az embermennyiség mennyi idő alatt fertőződik meg, pont az egészségügy esetleges összeomlása miatt.Szörnyen rossz híreket kaptam az előbb a (korábban) a pécsi koronavírus központban is dolgozó ismerősömtől. Inkább nem is részletezem, nagyon megrázó dolgokat írt.. 😕 Mindenesetre az Orbán által prognosztizált 99%-os túlélési esélye az egészségügyi rendszernek sajnos nagyon nem tűnik reálisnak (ha valakinek esetleg voltak illúziói ezzel kapcsolatban).Ezért kurva mindegy mit intézkedik a kormányzat; ez a hajó már elment. :/
Szesze
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Ami a 99%-os túlélésre vonatkozó rész az ez:Szörnyen rossz híreket kaptam az előbb a (korábban) a pécsi koronavírus központban is dolgozó ismerősömtől. Inkább nem is részletezem, nagyon megrázó dolgokat írt.. 😕 Mindenesetre az Orbán által prognosztizált 99%-os túlélési esélye az egészségügyi rendszernek sajnos nagyon nem tűnik reálisnak (ha valakinek esetleg voltak illúziói ezzel kapcsolatban).Azért pár tőmondatban esetleg összefoglalhatnád, ha nem hadititok,,,,,,,
Szesze
csi77
több mint 5 éve
Én nézném, sőt fel is iratkoznék 😊...eskü holnaptól feltszek jutüb videókat, hogy hogyan éljünk alapozás meg mestergerenda nélkülJobbulást mindenkinek!Lehet hogy már egyszer küldtem, de már nem emlékszem mit, hová, mikor...
Tanács: szedjetek Béres cseppet!
Tapasztalat: én allergiás vagyok rá😀
Willie Parker
www.youtube.com/watch?v=0GDU-7lRzO0
bcsarli
sutianap
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 5 éve
"Defetista hangulatkeltés" 😊Szörnyen rossz híreket kaptam az előbb a (korábban) a pécsi koronavírus központban is dolgozó ismerősömtől. Inkább nem is részletezem, nagyon megrázó dolgokat írt.. 😕 Mindenesetre az Orbán által prognosztizált 99%-os túlélési esélye az egészségügyi rendszernek sajnos nagyon nem tűnik reálisnak (ha valakinek esetleg voltak illúziói ezzel kapcsolatban).Ezért kurva mindegy mit intézkedik a kormányzat; ez a hajó már elment. :/
Szesze
Sobri Jóska
több mint 5 éve
olvasd el az én korábbi defetista hangulatkeltésemet.Szörnyen rossz híreket kaptam az előbb a (korábban) a pécsi koronavírus központban is dolgozó ismerősömtől. Inkább nem is részletezem, nagyon megrázó dolgokat írt.. 😕 Mindenesetre az Orbán által prognosztizált 99%-os túlélési esélye az egészségügyi rendszernek sajnos nagyon nem tűnik reálisnak (ha valakinek esetleg voltak illúziói ezzel kapcsolatban).Azért pár tőmondatban esetleg összefoglalhatnád, ha nem hadititok,,,,,,,
Szesze
csi77
Egyébként mi itt Pécsett még mindenkit el tudunk látni, a berendelt közel 200 hallgatóval, az átvezénylésekkel mindenhol van MÉG ember. Ez nem mondható el országon belül sok helyről. Pécs most azért egy picit célkereszt, mert Bogár Lajos a nevét adta és úgy nyilatkozott a tragikus helyzetről.

több mint 5 éve
Szörnyen rossz híreket kaptam az előbb a (korábban) a pécsi koronavírus központban is dolgozó ismerősömtől. Inkább nem is részletezem, nagyon megrázó dolgokat írt.. 😕 Mindenesetre az Orbán által prognosztizált 99%-os túlélési esélye az egészségügyi rendszernek sajnos nagyon nem tűnik reálisnak (ha valakinek esetleg voltak illúziói ezzel kapcsolatban).defetista hangulatkeltés
Szesze

több mint 5 éve
Szörnyen rossz híreket kaptam az előbb a (korábban) a pécsi koronavírus központban is dolgozó ismerősömtől. Inkább nem is részletezem, nagyon megrázó dolgokat írt.. 😕 Mindenesetre az Orbán által prognosztizált 99%-os túlélési esélye az egészségügyi rendszernek sajnos nagyon nem tűnik reálisnak (ha valakinek esetleg voltak illúziói ezzel kapcsolatban).Azért pár tőmondatban esetleg összefoglalhatnád, ha nem hadititok,,,,,,,
Szesze
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Ezert kurvara nem mindegy, mert dolgoznunk kell, az utolso pillanatig kuzdeni fogunk. Es ehhez kellene minden tamogatasSzörnyen rossz híreket kaptam az előbb a (korábban) a pécsi koronavírus központban is dolgozó ismerősömtől. Inkább nem is részletezem, nagyon megrázó dolgokat írt.. 😕 Mindenesetre az Orbán által prognosztizált 99%-os túlélési esélye az egészségügyi rendszernek sajnos nagyon nem tűnik reálisnak (ha valakinek esetleg voltak illúziói ezzel kapcsolatban).Ezért kurva mindegy mit intézkedik a kormányzat; ez a hajó már elment. :/
Szesze
Sobri Jóska
Szerkesztette: diverdoc

több mint 5 éve
Nem a betegek esélyeiről nyilvánult meg Orbán, és nem arra utalt Szesze, hanem az egészségügyről.Szörnyen rossz híreket kaptam az előbb a (korábban) a pécsi koronavírus központban is dolgozó ismerősömtől. Inkább nem is részletezem, nagyon megrázó dolgokat írt.. 😕 Mindenesetre az Orbán által prognosztizált 99%-os túlélési esélye az egészségügyi rendszernek sajnos nagyon nem tűnik reálisnak (ha valakinek esetleg voltak illúziói ezzel kapcsolatban).Csak halkan kérdem, hogy ki számolja a betegek túlélési esélyeit?
Szesze
Oké, már van mérőszáma a gazdaság, a karantén hatékonyságnak meg az egészségügy HP-ja is bootsolva van a fő boss előtt de az EÜ akkor is meglesz ha csak igazából egy checkpoint a kicsit rosszul vagyok kibírom otthon és a halál között.
FLZOLI
És azért 99,99%, hogy már nem dől be, mert "ami halott, nem halhat meg többé."
több mint 5 éve
Szörnyen rossz híreket kaptam az előbb a (korábban) a pécsi koronavírus központban is dolgozó ismerősömtől. Inkább nem is részletezem, nagyon megrázó dolgokat írt.. 😕 Mindenesetre az Orbán által prognosztizált 99%-os túlélési esélye az egészségügyi rendszernek sajnos nagyon nem tűnik reálisnak (ha valakinek esetleg voltak illúziói ezzel kapcsolatban).Csak halkan kérdem, hogy ki számolja a betegek túlélési esélyeit?
Szesze
Oké, már van mérőszáma a gazdaság, a karantén hatékonyságnak meg az egészségügy HP-ja is bootsolva van a fő boss előtt de az EÜ akkor is meglesz ha csak igazából egy checkpoint a kicsit rosszul vagyok kibírom otthon és a halál között.
több mint 5 éve
Szörnyen rossz híreket kaptam az előbb a (korábban) a pécsi koronavírus központban is dolgozó ismerősömtől. Inkább nem is részletezem, nagyon megrázó dolgokat írt.. 😕 Mindenesetre az Orbán által prognosztizált 99%-os túlélési esélye az egészségügyi rendszernek sajnos nagyon nem tűnik reálisnak (ha valakinek esetleg voltak illúziói ezzel kapcsolatban).Ezért kurva mindegy mit intézkedik a kormányzat; ez a hajó már elment. :/
Szesze
több mint 5 éve
Szörnyen rossz híreket kaptam az előbb a (korábban) a pécsi koronavírus központban is dolgozó ismerősömtől. Inkább nem is részletezem, nagyon megrázó dolgokat írt.. 😕 Mindenesetre az Orbán által prognosztizált 99%-os túlélési esélye az egészségügyi rendszernek sajnos nagyon nem tűnik reálisnak (ha valakinek esetleg voltak illúziói ezzel kapcsolatban).
Szerkesztette: Szesze
több mint 5 éve
Azok után, hogy törvénybe vagyon iktatva, hogy egy magyar tanár okíthat akár számtant vegytant, testtant meg élettant stb éppen melyik poszton lukacsos a tanári karzat, min csudálkozánkbaszki azt tudjátok, hogy egy vegyésznek még biológia kollokviuma senincsJobbulást mindenkinek!Lehet hogy már egyszer küldtem, de már nem emlékszem mit, hová, mikor...
Willie Parker
bcsarli
eskü holnaptól feltszek jutüb videókat, hogy hogyan éljünk alapozás meg mestergerenda nélkül
a faszomatbele, hogy eü témában mindenki szakért, mennyen vissza a bugyijába azt csinálja a műanyag kerti székeket, baszki ezek az emberek nem tanultak, nincs tudásuk az élő szervezetek működéséről, semmi
hogy veszik a bátorságot
mennyenek a picsába
sutianap
Szerkesztette: dande2
több mint 5 éve
baszki azt tudjátok, hogy egy vegyésznek még biológia kollokviuma senincsJobbulást mindenkinek!Lehet hogy már egyszer küldtem, de már nem emlékszem mit, hová, mikor...
Willie Parker
bcsarli
eskü holnaptól feltszek jutüb videókat, hogy hogyan éljünk alapozás meg mestergerenda nélkül
a faszomatbele, hogy eü témában mindenki szakért, mennyen vissza a bugyijába azt csinálja a műanyag kerti székeket, baszki ezek az emberek nem tanultak, nincs tudásuk az élő szervezetek működéséről, semmi
hogy veszik a bátorságot
mennyenek a picsába

Aki nem hiszi, annak utánajárnak