Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
az még hagyján, de minden tábort bezártak 😕
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=h2-rfeLsf0M
több mint 5 éve

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
angliában(london) még nincs korlátés tudtommal itthon se
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 5 éve
Hamarabb hozzák haza a gyerekek suliból/óvodából.Ok, csak kíváncsi voltam, hátha tudod. Sajnos nekem is vannak a kollégáim között már igazoltan pozitívak meg gyanúsak is, bár nem nagyon volt kontaktunk, azért valamelyikkel (maszkban) beszélgettünk.Ha a kollégámtól, akkor pont egy hét volt az ő tünetei meg az én tüneteim között illetve pont egy hete nem is találkoztunk. A B lehetőség a legjobb barátom, aki szintén gyanús, bár tünetei nincsenek, csak a feleségének, akkor pedig 4-5 nap.Köszi mindenkinek. Bazza, neked is kitartást!Te sejted, nagyjából kitől kaphattad el? ha igen, mennyi volt a lappangási idő. Olvastam olyat, hogy 3-4 nap, de jóval hosszabbat is.
Ja, nekem is azt mondta a doki, hogy hétvégén kiderül, hogy mi van. Egyelőre próbálok nem idegeskedni, mert olyankor érzem, hogy rosszabbul vagyok. Mióta mondtam ezt a srácoknak, azóta igyekeznek kerülni a veszekedést, nagyon cukik.
Sajnos e-maileket olvasok, szóval 😀
Egyébként a kollégám múlt kedd este lázasodott be, péntekre ment el az ízlelése, keddre már jobban lett, mára semmi baja.
Gyurma Pappa
csi77
Egyébként meg passz. Szerintem annyira át van fertőződve az ország, hogy kb. lehetetlen visszakeresni.
Gyurma Pappa
csi77
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 538
Nemetben h milyen termekeket vehetsz.gorogbol is lattam ilyen fotokat.Már kereskedelmi mennyiségre gondolsz vagy 1 kg kenyér/fő?Vhol mar korlatozzak mit vehetsz a boltban..vagy feknyuz?Jobbulást srácok!!Egy hét késéssel akkor jön nálunk is.
Közben holnap várhatóan Kurz bejelenti, hogy bezárják a bevásárlóközpontokat és az iskolákat is...
Orbán vajon?
Klaci79
Amúgy jobbulást mindenkinek, aki elkapta!!
roberto23
YoungZeeZee
csi77
több mint 5 éve
Már kereskedelmi mennyiségre gondolsz vagy 1 kg kenyér/fő?Vhol mar korlatozzak mit vehetsz a boltban..vagy feknyuz?Jobbulást srácok!!Egy hét késéssel akkor jön nálunk is.
Közben holnap várhatóan Kurz bejelenti, hogy bezárják a bevásárlóközpontokat és az iskolákat is...
Orbán vajon?
Klaci79
roberto23
YoungZeeZee
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Nálam és azokról akikről első kézből tudok nagyjából stimmel ez a 3-4 nap sztem.Ok, csak kíváncsi voltam, hátha tudod. Sajnos nekem is vannak a kollégáim között már igazoltan pozitívak meg gyanúsak is, bár nem nagyon volt kontaktunk, azért valamelyikkel (maszkban) beszélgettünk.Ha a kollégámtól, akkor pont egy hét volt az ő tünetei meg az én tüneteim között illetve pont egy hete nem is találkoztunk. A B lehetőség a legjobb barátom, aki szintén gyanús, bár tünetei nincsenek, csak a feleségének, akkor pedig 4-5 nap.Köszi mindenkinek. Bazza, neked is kitartást!Te sejted, nagyjából kitől kaphattad el? ha igen, mennyi volt a lappangási idő. Olvastam olyat, hogy 3-4 nap, de jóval hosszabbat is.
Ja, nekem is azt mondta a doki, hogy hétvégén kiderül, hogy mi van. Egyelőre próbálok nem idegeskedni, mert olyankor érzem, hogy rosszabbul vagyok. Mióta mondtam ezt a srácoknak, azóta igyekeznek kerülni a veszekedést, nagyon cukik.
Egyébként a kollégám múlt kedd este lázasodott be, péntekre ment el az ízlelése, keddre már jobban lett, mára semmi baja.
Gyurma Pappa
csi77
Egyébként meg passz. Szerintem annyira át van fertőződve az ország, hogy kb. lehetetlen visszakeresni.
Gyurma Pappa
csi77
több mint 5 éve
Ok, csak kíváncsi voltam, hátha tudod. Sajnos nekem is vannak a kollégáim között már igazoltan pozitívak meg gyanúsak is, bár nem nagyon volt kontaktunk, azért valamelyikkel (maszkban) beszélgettünk.Ha a kollégámtól, akkor pont egy hét volt az ő tünetei meg az én tüneteim között illetve pont egy hete nem is találkoztunk. A B lehetőség a legjobb barátom, aki szintén gyanús, bár tünetei nincsenek, csak a feleségének, akkor pedig 4-5 nap.Köszi mindenkinek. Bazza, neked is kitartást!Te sejted, nagyjából kitől kaphattad el? ha igen, mennyi volt a lappangási idő. Olvastam olyat, hogy 3-4 nap, de jóval hosszabbat is.
Gyurma Pappa
csi77
Gyurma Pappa
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 538
Vhol mar korlatozzak mit vehetsz a boltban..vagy feknyuz?Jobbulást srácok!!Egy hét késéssel akkor jön nálunk is.
Orbán vajon?
Klaci79
roberto23
több mint 5 éve
Na, megkezdtem hivatalosan a karanténomat, COVID gyanúval. Majd megyek valamikor teszteltetni, már amikor hívnak.Kitartás, remélhetőleg gyorsan túl leszel rajta te is.
Fáj a fejem, a torkom, a mellkasom és köhögök, levert vagyok, utálok mindenkit (ez mondjuk szerintem nem a betegségtől van elsősorban). Szagokat még érzem, bár a kollégám, aki kezdte az otthonmaradást, csak a 3 napon vesztette el a szaglását. Család itthon, a gyerekek sokkal jobban aggódnak, mint én, főleg ugye hogy tudják ahogy az igazgató bácsi még mindig gépen van (állítólag, nem tudunk pontosat). A házi orvos szerint hétfő-kedden hívnak tesztelni, meglátjuk, én jó állampolgárként biztosan nem megyek a következő két hétben sehova.
Az irodában már múlt hét óta nincs ügyfélfogadás, de a biztonság kedvéért rendeltem egy ózonos fertőtlenítést, meg nagytakarítást, ki tudja. Amúgy sem ártott már, a tavaszi nagy takarítás valahogy elmaradt...
Gyurma Pappa
Nekem per pill már szinte semmi tünetem nincs (vasárnap kezdődött), de mondjuk nálam a tesztelés időpontjáról még mindig nincs hír..
több mint 5 éve
Úgy van.Ha a kollégámtól, akkor pont egy hét volt az ő tünetei meg az én tüneteim között illetve pont egy hete nem is találkoztunk. A B lehetőség a legjobb barátom, aki szintén gyanús, bár tünetei nincsenek, csak a feleségének, akkor pedig 4-5 nap.Köszi mindenkinek. Bazza, neked is kitartást!Te sejted, nagyjából kitől kaphattad el? ha igen, mennyi volt a lappangási idő. Olvastam olyat, hogy 3-4 nap, de jóval hosszabbat is.
Gyurma Pappa
csi77
Gyurma Pappa
Nekem fogalmam sincs.
Most már az a szakasz van amikor kb mindenki elkapja. Az iskolákból brutális mennyiségben hordják szét a gyerekek.
több mint 5 éve
Jobbulást srácok!!Egy hét késéssel akkor jön nálunk is.
Orbán vajon?
Klaci79
„History is a set of lies agreed upon.”
“But I like to think he may have at last found some small measure of peace, that we all seek, and few of us ever find.”
több mint 5 éve
Ha a kollégámtól, akkor pont egy hét volt az ő tünetei meg az én tüneteim között illetve pont egy hete nem is találkoztunk. A B lehetőség a legjobb barátom, aki szintén gyanús, bár tünetei nincsenek, csak a feleségének, akkor pedig 4-5 nap.Köszi mindenkinek. Bazza, neked is kitartást!Te sejted, nagyjából kitől kaphattad el? ha igen, mennyi volt a lappangási idő. Olvastam olyat, hogy 3-4 nap, de jóval hosszabbat is.
Gyurma Pappa
csi77

több mint 5 éve
Jobbulást srácok!!Közben holnap várhatóan Kurz bejelenti, hogy bezárják a bevásárlóközpontokat és az iskolákat is...
Orbán vajon?
több mint 5 éve
Köszi mindenkinek. Bazza, neked is kitartást!Te sejted, nagyjából kitől kaphattad el? ha igen, mennyi volt a lappangási idő. Olvastam olyat, hogy 3-4 nap, de jóval hosszabbat is.
Gyurma Pappa
Hajrá Bad Bones!
több mint 5 éve
Jobbulást mindenkinek!
több mint 5 éve
Köszi mindenkinek. Bazza, neked is kitartást!Nekem szaglásom és ízlésem is van szerencsére. Nagyon reménykedek benne, hogy megúszom ennyivel.
Gyurma Pappa
több mint 5 éve
Jobbulást mindenkinek!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Köszi mindenkinek. Bazza, neked is kitartást!Ja, nekem is azt mondta a doki, hogy hétvégén kiderül, hogy mi van. Egyelőre próbálok nem idegeskedni, mert olyankor érzem, hogy rosszabbul vagyok. Mióta mondtam ezt a srácoknak, azóta igyekeznek kerülni a veszekedést, nagyon cukik.

több mint 5 éve
Na, megkezdtem hivatalosan a karanténomat, COVID gyanúval. Majd megyek valamikor teszteltetni, már amikor hívnak.Mielőbbi jobbulást!
Fáj a fejem, a torkom, a mellkasom és köhögök, levert vagyok, utálok mindenkit (ez mondjuk szerintem nem a betegségtől van elsősorban). Szagokat még érzem, bár a kollégám, aki kezdte az otthonmaradást, csak a 3 napon vesztette el a szaglását. Család itthon, a gyerekek sokkal jobban aggódnak, mint én, főleg ugye hogy tudják ahogy az igazgató bácsi még mindig gépen van (állítólag, nem tudunk pontosat). A házi orvos szerint hétfő-kedden hívnak tesztelni, meglátjuk, én jó állampolgárként biztosan nem megyek a következő két hétben sehova.
Az irodában már múlt hét óta nincs ügyfélfogadás, de a biztonság kedvéért rendeltem egy ózonos fertőtlenítést, meg nagytakarítást, ki tudja. Amúgy sem ártott már, a tavaszi nagy takarítás valahogy elmaradt...
Gyurma Pappa
több mint 5 éve
Gyurma Pappa , Bazza csatlakozom a jobbulást, kitartást kívánók táborába! Ne legyen komoly és ne kapják el a családtagok!
Hajrá Bad Bones!
több mint 5 éve
Kedden?😉Dolgozik a labor:akkor hétfőn nálunk is ez jön? 😀
888.hu/amerika-london-parizs/bezarnak-az-iskolak-es-a-bevasarlokozpontok-ausztriaban-4283410/
zemanla
Negritis

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
Dolgozik a labor:akkor hétfőn nálunk is ez jön? 😀
888.hu/amerika-london-parizs/bezarnak-az-iskolak-es-a-bevasarlokozpontok-ausztriaban-4283410/
zemanla
több mint 5 éve
A cigizősöknek kemény azért az utcán😊 maszkban nem lehet, anélkül meg bünti!csak futni kell közbe 😀
Jó, nem sajnálom őket...
NB2