Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Jobbulást mindenkinek!Lehet hogy már egyszer küldtem, de már nem emlékszem mit, hová, mikor...
Tanács: szedjetek Béres cseppet!
Tapasztalat: én allergiás vagyok rá😀
Willie Parker
www.youtube.com/watch?v=0GDU-7lRzO0
több mint 5 éve
Kevés veszélyesebb dolgot tudok az öngyógyszerezésnél.Dokik!Igen Merényi Attila és Tóth Sándor oldalát érdemes követni, sok hasznos info van.
Annyi helyen írják ezt az Ivermectint.
Biztos jó az?
Azért csak egy állati féreghajtó vagy mi.
Bazzani
Van IVermectin csoport is.
Egyre több országban használják terápiaként. Magyaro-n csak állat gyogyszerként van.
Már többen bevették és eddig mindenkinek segített akiről én tudok.
De a két fentemlített orvos oldalán plussz infokra lellsz.
beltazor
Van orvos, amit ő ad, felír, azt kell beszedni.
Nem amit a netről összebogarász az ember.
Hiszen lehet egy gyógyszer önmagában akármennyire hatékony, a neten nem tudod hozzákutatni, hogy miként viselkedik, ha egyébként szedsz vérhigítót, vérnyomáscsökkentőt, táplálékiegészítőt, nyugtatót, allergiás vagy a zellerre vagy a tejtermékekre, meg ezek megannyi kombinációja.
több mint 5 éve
Jobbulást mindenkinek!Kiütések? Az én szervezetem se bírja a túl egészséges dolgokat.
Willie Parker
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
kislépés a gyógyszerhatóságnak, de nagy lépés a domestosivás felé vezető lejtőn...Akkor elviekben a libsy csocselekbol is rendes, hithű, keresztény Fidesz szavazót csinál? 😊De a férget kihajtja legalább?Dokik!www.medscape.com/answers/2500114-197513/what-is-the-role-of-the-antiparasitic-drug-ivermectin-in-the-treatment-of-coronavirus-disease-2019-covid-19
Biztos jó az?
Bazzani
egy in vitro, tehát petricsészés ausztrál kísérlet van, ahol akkora dózisok voltak, melyeket élő szervezetben lehetetlennek tartanak elérni
nincs humán belsőleges alkalmazása, ezért az FDA kilistázta, az "off label"nél tudni kell, hogy olyan gyógyszerek melyeknek van humán alkalmazása, csak az adott helyzetben el lehet térni attól, hogy mire adod, az ivermectin egyetlen humán alkalmazása az a soostra nevű kenőcs, tehát külsőleges
hogy legyen nenne költői kép, olyan mintha cinkpótlásra neogranormont kéne nyeldekelned 😎
sutianap
csi77
FLZOLI
különbe a lúg is viszi bár az a kétVH közt volt divat, igaz a páciens is kiirtódik, pöpp mellékhatás 🤔

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
www.pcguru.hu/hirek/tuszdrama-alakult-ki-a-ubisoft-montreal-epuleteben/588242020 péntek 13, hogy az isten baszná meg ...
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Jobbulást mindenkinek!Béres Corp. egyébként kedves volt! Az összes pedagógus kapott egy tégellyel, plussz iskolánként beüzemeltek két kontaktmentes, fali lázmérőt!
Willie Parker
Valami ilyesmit értek a közösségi felelősségvállalás alatt 😉
több mint 5 éve
index.hu/gazdasag/2020/11/13/remdesivir_koronavirus_hatoanyag/
több mint 5 éve
Dokik!Igen Merényi Attila és Tóth Sándor oldalát érdemes követni, sok hasznos info van.
Biztos jó az?
Bazzani
Van IVermectin csoport is.
Egyre több országban használják terápiaként. Magyaro-n csak állat gyogyszerként van.
Már többen bevették és eddig mindenkinek segített akiről én tudok.
De a két fentemlített orvos oldalán plussz infokra lellsz.

több mint 5 éve
Jobbulást mindenkinek!Asszony tanárként kapott, én szedem 😊
Willie Parker
több mint 5 éve
Jobbulást mindenkinek!Tanács: szedjetek Béres cseppet!
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 5 éve
Már az NFC és az AFC is megtámadva. 😕Csapdosnak a villámok körülöttünk már, egyre közelebb. Reméljük, nálatok sem lesz komolyabb.....Köszi mindenkinek. Bazza, neked is kitartást!Akkor lehet nemsokára visszajön a szaglás? Szerda reggel diagnosztizáltam magam, azonnal fizetős teszt. Pozitív. Karantén a teljes családnak. De csak a szag.....
Ja, nekem is azt mondta a doki, hogy hétvégén kiderül, hogy mi van. Egyelőre próbálok nem idegeskedni, mert olyankor érzem, hogy rosszabbul vagyok. Mióta mondtam ezt a srácoknak, azóta igyekeznek kerülni a veszekedést, nagyon cukik.
Sajnos e-maileket olvasok, szóval 😀
Egyébként a kollégám múlt kedd este lázasodott be, péntekre ment el az ízlelése, keddre már jobban lett, mára semmi baja.
Gyurma Pappa
polamalu
csi77
Jobbulást pola!
több mint 5 éve
Csapdosnak a villámok körülöttünk már, egyre közelebb. Reméljük, nálatok sem lesz komolyabb.....Köszi mindenkinek. Bazza, neked is kitartást!Akkor lehet nemsokára visszajön a szaglás? Szerda reggel diagnosztizáltam magam, azonnal fizetős teszt. Pozitív. Karantén a teljes családnak. De csak a szag.....
Ja, nekem is azt mondta a doki, hogy hétvégén kiderül, hogy mi van. Egyelőre próbálok nem idegeskedni, mert olyankor érzem, hogy rosszabbul vagyok. Mióta mondtam ezt a srácoknak, azóta igyekeznek kerülni a veszekedést, nagyon cukik.
Egyébként a kollégám múlt kedd este lázasodott be, péntekre ment el az ízlelése, keddre már jobban lett, mára semmi baja.
Gyurma Pappa
polamalu
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Köszi mindenkinek. Bazza, neked is kitartást!Akkor lehet nemsokára visszajön a szaglás? Szerda reggel diagnosztizáltam magam, azonnal fizetős teszt. Pozitív. Karantén a teljes családnak. De csak a szag.....
Gyurma Pappa
több mint 5 éve
Akkor elviekben a libsy csocselekbol is rendes, hithű, keresztény Fidesz szavazót csinál? 😊De a férget kihajtja legalább?Dokik!www.medscape.com/answers/2500114-197513/what-is-the-role-of-the-antiparasitic-drug-ivermectin-in-the-treatment-of-coronavirus-disease-2019-covid-19
Biztos jó az?
Bazzani
egy in vitro, tehát petricsészés ausztrál kísérlet van, ahol akkora dózisok voltak, melyeket élő szervezetben lehetetlennek tartanak elérni
nincs humán belsőleges alkalmazása, ezért az FDA kilistázta, az "off label"nél tudni kell, hogy olyan gyógyszerek melyeknek van humán alkalmazása, csak az adott helyzetben el lehet térni attól, hogy mire adod, az ivermectin egyetlen humán alkalmazása az a soostra nevű kenőcs, tehát külsőleges
hogy legyen nenne költői kép, olyan mintha cinkpótlásra neogranormont kéne nyeldekelned 😎
sutianap
csi77
több mint 5 éve
De a férget kihajtja legalább?Dokik!www.medscape.com/answers/2500114-197513/what-is-the-role-of-the-antiparasitic-drug-ivermectin-in-the-treatment-of-coronavirus-disease-2019-covid-19
Biztos jó az?
Bazzani
sutianap
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Dokik!www.medscape.com/answers/2500114-197513/what-is-the-role-of-the-antiparasitic-drug-ivermectin-in-the-treatment-of-coronavirus-disease-2019-covid-19
Biztos jó az?
Bazzani

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Dokik!Egyszer linkeltem a Merényivel készült interjút, őt ismerem személyesen - kissé ki lettem cikizve. Folyamatosan osztja az oldalán az infókat. Bár úgy tudtam, ő pszichiáter.
Biztos jó az?
Bazzani
Hajrá Bad Bones!
több mint 5 éve
24.hu/kulfold/2020/11/13/pfizer-koronavirus-vakcina-jarvany/
több mint 5 éve
Dokik!Annyi helyen írják ezt az Ivermectint.
Biztos jó az?
több mint 5 éve
telex.hu/koronavirus/2020/11/12/becs-ausztria-kontener-rendelo-teszt-koronavirus?fbclid=IwAR0KGzmIYrzk-XzUZ3Mmb8-FMCD9shMxUVOkB39hk4T8YHUx2fFRUYbbIu0A Bécsi Orvosi Kamara és Bécs város összefogásával mobil konténerrendelőket állítottak fel a városban azért, hogy azok az ott élők, akik az „influenza tüneteit mutatják és szeretnének megbizonyosodni róla, hogy nem fertőzöttek koronavírussal”, megvizsgáltathassák magukat. A vizsgálat előtt mindenkit antigén gyorsteszttel ellenőriznek.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
Hirtelen én is azt hittem hogy virulógus vagy, és itt lapítassz több mint fél éve 😊Kolléganőm gyerekének az osztálytársa koronás lett. Szülei nemes egyszerűséggel bezárták (nyilván nem kulccsal) a szobájába, megmondták mikor fürödhet, de maga után fertőtlenítsen és a kaját lerakják a szobája elé egy tálcán. Totál ki voltak akadva.Te virolőgus vagy?
Amúgy is nálunk a 10 ember eléggé nagy szórásban van a vírussal kapcsolatban a nagyon fosóstól, a túl van ez az egész fújva dologig. Pl az egyik leszarja és agyon csókolgatja meg ölelgeti a párját a másikoknál meg most picit távolságtartás van emiatt. Virológusként megértem őket, emberileg lehet fura. Főleg a gyerekes dolog ami elgondolkodtatott. Nincs gyerekem, de valszeg azért ezt én sem csinálnám meg vele. Jó mondjuk úgy tudom tünetei nem voltak, csak pozitív eredményt produkált.
NB2
csi77
több mint 5 éve
nem😊 szóval olyan szempontok alapján...Kolléganőm gyerekének az osztálytársa koronás lett. Szülei nemes egyszerűséggel bezárták (nyilván nem kulccsal) a szobájába, megmondták mikor fürödhet, de maga után fertőtlenítsen és a kaját lerakják a szobája elé egy tálcán. Totál ki voltak akadva.Te virolőgus vagy?
Amúgy is nálunk a 10 ember eléggé nagy szórásban van a vírussal kapcsolatban a nagyon fosóstól, a túl van ez az egész fújva dologig. Pl az egyik leszarja és agyon csókolgatja meg ölelgeti a párját a másikoknál meg most picit távolságtartás van emiatt. Virológusként megértem őket, emberileg lehet fura. Főleg a gyerekes dolog ami elgondolkodtatott. Nincs gyerekem, de valszeg azért ezt én sem csinálnám meg vele. Jó mondjuk úgy tudom tünetei nem voltak, csak pozitív eredményt produkált.
NB2
csi77
több mint 5 éve
Kolléganőm gyerekének az osztálytársa koronás lett. Szülei nemes egyszerűséggel bezárták (nyilván nem kulccsal) a szobájába, megmondták mikor fürödhet, de maga után fertőtlenítsen és a kaját lerakják a szobája elé egy tálcán. Totál ki voltak akadva.Te virolőgus vagy?
NB2
Hajrá Bad Bones!
több mint 5 éve
Kolléganőm gyerekének az osztálytársa koronás lett. Szülei nemes egyszerűséggel bezárták (nyilván nem kulccsal) a szobájába, megmondták mikor fürödhet, de maga után fertőtlenítsen és a kaját lerakják a szobája elé egy tálcán. Totál ki voltak akadva.Amúgy is nálunk a 10 ember eléggé nagy szórásban van a vírussal kapcsolatban a nagyon fosóstól, a túl van ez az egész fújva dologig. Pl az egyik leszarja és agyon csókolgatja meg ölelgeti a párját a másikoknál meg most picit távolságtartás van emiatt. Virológusként megértem őket, emberileg lehet fura. Főleg a gyerekes dolog ami elgondolkodtatott. Nincs gyerekem, de valszeg azért ezt én sem csinálnám meg vele. Jó mondjuk úgy tudom tünetei nem voltak, csak pozitív eredményt produkált.
több mint 5 éve
Basszameg már... Mindenkinek mielőbbi gyógyulást!