NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Kosárlabda
13 feliratkozó
több mint 13 éve
Itt van B(a)racket Obama ujabb zsenialis probalkozasa.Kb 0 upsettel...es mindenhol a nagyobb nepessegu valasztokorzetu csapatot nyomja tovabb.. booo 😛
http://games.espn.go.com/tcmen/en/entry?entryID=4267886
Jaaaaj, a lenyeget ki is hagytam belole - ez mindig kegyetlen, most is nagyon jo..
"The Jimmer shoots 9-for-30 and commits eight turnovers. Making matters worse, Fredette is seen ordering a triple latte at Starbucks later that night to drown his sorrows." 😀
http://sports.espn.go.com/ncb/tournament/2011/columns/story?columnist=forde_pat&id=6219985
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
A NIT-en a CSU már az első körben kiesett a Fairfield ellen, a Buffs ma éjjel kezd a Texas Southern ellen.A Madness egyetlen érdekessége csütörtökön, 21:40-től lesz az UNCO-SDSU meccs képében, Beitzel dobjon 30+ pontot, és mondjuk 20-nál kisebb különbséggel kapjunk ki. A többi mérkőzésnek a létjogosultságát sem ismerem el, a Pepsi Center-beli meccseket pedig remélem zárt kapuk mögött rendezik meg, vagy csak palánkot ne rakjunk ki nekik. 😀
több mint 13 éve
kosárfanoknak kötelező itt futni pár körthttp://vault.ncaa.com/
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
"#FabFive highest-rated & most-viewed documentary ever for ESPN: 2.1 rating"http://sports.espn.go.com/espn/page2/story?page=neumann/110311_fab_five_documentary&sportCat=ncb
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
hiányolom a hazai kosárarcokat, az nfl.hu-n jó kis topikunk volt 😊 most meg csak az NCAA :rolleyes: 😊peteyTegyél egy szívességet magadnak, és nézz bele a MM-be, aztán te is már csak erről fogsz írni 😊
A Clemsonnak kötelező a W, a másik meccs elég nagy crapshoot, legalábbis nekem.
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
sztem még az NCAA-hez is kevesen írunk... 😕
több mint 13 éve
hiányolom a hazai kosárarcokat, az nfl.hu-n jó kis topikunk volt 😊 most meg csak az NCAA :rolleyes: 😊peteylemegy a madness aztán fél évig egy szó se lesz róla 😛
több mint 13 éve
hiányolom a hazai kosárarcokat, az nfl.hu-n jó kis topikunk volt 😊 most meg csak az NCAA :rolleyes: 😊
több mint 13 éve
na, mai 2 meccstől ki mit vár? 😊 én UNC-Asheville és Clemson győzelmet
több mint 13 éve
Na muszaj hypolni, merrt holnap mar play-in meccsek vannak.. mennyire vicces szam ez a 68 amugy.nekem is az East olyan, hogy 1-8 van bent a 2. körben, de pl. Southwesten Richmond-Morehead State 😀 bár mondjuk nekem alapból szar lesz, mert nyílván a Michigan Statet rakom győtesnek. Miért játszanak pont egymás ellen az 1. körben 😕
Jo lett a bracketem.. ezuttal is erdekes lett 😀
Van olyan kvadrans, ahol 1-8 kozotti csapatok nyernek az elso korben.. de emellett van ket 12-13 matchupom is a masodik korben, amely a Sweet Sixteenben jutasrol dont mar ugye 😀
A 10-13 kozotti seedek merlege 11-5 az elso korben - es ez ugy, hogy ebben benne van a mar emlitett papirforma 0-4-es merleg az egyik szekcioban 😂
Es asszem ezen a George Mason-OSU meccsen filozom egy picit... 😀Igor
van egy espn-es bracketem is az nba1.huval, de ezt töltöttem ki 1-nek, ez a fő
több mint 13 éve
nem is volt időm beírni még ide, hogy az összes Duke hater kinyalhatja, idén ismét 😛Helyes. Amúgy is ahogy a dolgok állnak idén az NBA-ben(Suns/Jazz nélküli playoff), sikerélményem max a Duke miatt lehet kosárlabdában idén tavasszal...
ACC Champ!Höri
több mint 13 éve
nem is volt időm beírni még ide, hogy az összes Duke hater kinyalhatja, idén ismét 😛ACC Champ!
több mint 13 éve
Na muszaj hypolni, merrt holnap mar play-in meccsek vannak.. mennyire vicces szam ez a 68 amugy.Jo lett a bracketem.. ezuttal is erdekes lett 😀
Van olyan kvadrans, ahol 1-8 kozotti csapatok nyernek az elso korben.. de emellett van ket 12-13 matchupom is a masodik korben, amely a Sweet Sixteenben jutasrol dont mar ugye 😀
A 10-13 kozotti seedek merlege 11-5 az elso korben - es ez ugy, hogy ebben benne van a mar emlitett papirforma 0-4-es merleg az egyik szekcioban 😂
Es asszem ezen a George Mason-OSU meccsen filozom egy picit... 😀
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Tirpák szolnokiak...Báder is már szent tehén lesz itthon.
Bár mi is nagyon ótvarul toljuk.
több mint 13 éve
A USC verte a Texast, ez 10x annyi mint amit a másik három bekerült összesen csinált. Washington, Tennessee idegenben, Arizona, UCLA otthon, ennyivel simán beférnek, védhetőek még a Buffs ellen is ha akarod. A másik hármat előbb szapulhatod.ennyi erővel utálhatsz minden nagy egyetemet mert mind eljátszotta már 😊csak a pénz csak a pénz.USC, Texas, Florida, Ohio State, Auburn
frankón nem idegesítene annyira ha nem a retek USC-ről lenne szó.haromt
csak az elmúlt egy héten ebből három nagyszerűen igazolta, hogy miért is pont őket nem kedvelem, már csak a Floridánál kellene egy fűrazzia, a Texas-nál meg mondjuk kilépés a Big XII-ből 😂JJ
Most az hogy VCU-t meg UABot beraknak még inkább elnézem, mert legalább kicsik, de ezeket a 100x bizonyított csalókat?haromt
több mint 13 éve
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ennyi erővel utálhatsz minden nagy egyetemet mert mind eljátszotta már 😊csak a pénz csak a pénz.USC, Texas, Florida, Ohio State, Auburn
csak az elmúlt egy héten ebből három nagyszerűen igazolta, hogy miért is pont őket nem kedvelem, már csak a Floridánál kellene egy fűrazzia, a Texas-nál meg mondjuk kilépés a Big XII-ből 😂JJ
Most az hogy VCU-t meg UABot beraknak még inkább elnézem, mert legalább kicsik, de ezeket a 100x bizonyított csalókat?
több mint 13 éve
csak a pénz csak a pénz.A kiskedvenc VCU-nak sokkal többe fájhatott a bekerülés mint a USC-nek 😛 a szintén deep south UAB-ről nem is beszélve. Komolyan a USC a legjobb még abból a négyesből, bár szívem szerint az egészet kiraknám és jönne a Buffs, Gaels, Hokies, BC négyes.
több mint 13 éve
csak a pénz csak a pénz.USC, Texas, Florida, Ohio State, Auburn
csak az elmúlt egy héten ebből három nagyszerűen igazolta, hogy miért is pont őket nem kedvelem, már csak a Floridánál kellene egy fűrazzia, a Texas-nál meg mondjuk kilépés a Big XII-ből 😂
---
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
csak a pénz csak a pénz.frankón nem idegesítene annyira ha nem a retek USC-ről lenne szó.
több mint 13 éve
5 kihagyott csapathttp://espn.go.com/blog/collegebasketballnation/post/_/id/26053/the-top-five-tourney-snubs-of-2011
---
több mint 13 éve
gsn
3 548
a játékra gondoltam, amit gsn csináltHurkaOff: A baseballt is gondold át, meg Igor is. Most 12-en vagyunk, ne 2 perccel draft előtt derüljön ki, hogy páratlan a létszám, és emiatt gondok vannak...
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
Nem teljesen értek egyet az East lehúzásával, talán annyiban, hogy a kiscsapatok nem olyan veszélyesek ott, illetve a Georgia tényleg kabaré kategória. De az ottani jó csapatok nagyon jók. Meg a Washingtonban benne van az Elite Eight, ha Isiah hozza magát 😊Jakehomerigen, én is ezt írtam, nálam ott az első 8 kiemelt megy be a 2. körbe, de egyébként ahogy nézem, tényleg igazad van, max az 1. kör nem lesz olyan izgalmas 😊
pl. sztem a Xavier verni fogja a Cuset
több mint 13 éve
Nem teljesen értek egyet az East lehúzásával, talán annyiban, hogy a kiscsapatok nem olyan veszélyesek ott, illetve a Georgia tényleg kabaré kategória. De az ottani jó csapatok nagyon jók. Meg a Washingtonban benne van az Elite Eight, ha Isiah hozza magát 😊
Tepper takarodj!