NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 543
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Kosárlabda
13 feliratkozó
több mint 13 éve
JÓÓÓÓÓÓ
több mint 13 éve
Siva a 3-as Louisville-i.. borzalmas meccse volt, de most kezd belejönni.És igen, Faried a 35-ös.. lassan megvan a 20 pattanó neki, NCAA all-time rebound rekorder..
Na egy buzzer-beating zsákolást Jennings koponyáján keresztül pls.
Ez így még jobb 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
ja, Kenneth Faried, 1. körös pick lesz vszeg a draftonköszibekapcsolódtam én is a lúville meccsbe,remélem kiszopnak 😛793-as hsz.. 😉Igor
később melyik meccseket érdemes nézni?Joci
Morehead Statenél a 35-ös a törzsfőnök feka?Joci
come on, csináljátok meg!
több mint 13 éve
köszibekapcsolódtam én is a lúville meccsbe,remélem kiszopnak 😛793-as hsz.. 😉Igor
Morehead Statenél a 35-ös a törzsfőnök feka?
több mint 13 éve
ki ez a 3-as számú Louisville-i?hihetetlen mit művel az utóbbi 4-5 percben :/
több mint 13 éve
ez a Faried jumper honnan jött ki basszus? 😕 game changer volt
több mint 13 éve
bekapcsolódtam én is a lúville meccsbe,remélem kiszopnak 😛793-as hsz.. 😉
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
bekapcsolódtam én is a lúville meccsbe,remélem kiszopnak 😛 később melyik meccseket érdemes nézni?
több mint 13 éve
what a game! azt sajnálom, hogy nem a Morehead Statet juttattam tovább a Richmond ellen 😊
több mint 13 éve
Nem bírom ezt a Louisville ellenes hangulatot 😀 A legkreatívabban védekező csapat, élmény nézniJakehomerEn imadom oket, a backcourtot legalabbis... de a magasembereik az elmult evekhez kepest sztem gyengebbk/nem kedvelem oket annyira.
Viszont a Morehead-et a neve és Faried miatt legalabb annyira 😊
több mint 13 éve
boo, remélem ez flagrant volt
több mint 13 éve
Nem bírom ezt a Louisville ellenes hangulatot 😀 A legkreatívabban védekező csapat, élmény nézniJakehomerwhat? 😀
Newman, ez a normális
több mint 13 éve
olyan jó a link,hogy nem lehet nem nézni 😀pedig nem vagyok egy nagy ncaab homer,hogy finom legyek 😛
több mint 13 éve
Nem bírom ezt a Louisville ellenes hangulatot 😀 A legkreatívabban védekező csapat, élmény nézni
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
picsába, rögtön ki is esett egy Elite 8-es csapatom 😀 go Morehead State!
több mint 13 éve
Na, ezert kellett volna kifaltoltani Howardot... elso buzzerbeater 😊
több mint 13 éve
passz az edzőnek 😀nagyon szimpatikus ez az Old Dominion, és mivel nemrég a futballprogramjukat is újjáélesztették, meg is van az első nagy kedvencem a másodosztályban
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Jön az első fasza végjáték.A Clemson jól játszott amúgy, de penetration ellen szarul védekeztek és a második félidőben lepattanózásban is eléggé el lettek verve.
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
A Louisville 6'8-as arcai aztan sokaig fogjak huzni Faried ellen 😛Hori: neha nyerhet a Duke is... bar emlekszem en egy idezetre tavalyrol, amiben benne voltam en, Hayward es a buzzer beater szo 😛
Egyszer voltam mar amugy dobogos a jatekban.. ez tobb, mint amit a legtobb kritikus elmondhat magarol 😛
több mint 13 éve
A Louisville az egyetlen jó csapat a Big Eastben, így ők kivételt képeznek 😊.Jakehomera Louisville-t legyakja ma a Morehead State, figyeld meg
amúgy amit utálok a kosárban az a hihetetlen szaggatottság... wazze elmennek 5 perc reklámra, majd két másodperc játék után megint reklám
ez még az nfl-nél is rosszabb
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
A Louisville az egyetlen jó csapat a Big Eastben, így ők kivételt képeznek 😊 A Pittet meg ki akartam rakni, de olyan jellegtelen az a Southeast, hogy nyugodt szívvel nem tudtam volna a Big10-es csapatokkal veretni őket, így maradtak.Logikát, pff, nincs ebben logika, mindenki hisz egy-két csapatban, a többi meg mák kérdése leginkább, hogy a szoros meccsekből jól vagy rosszul jön ki valaki.
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
a madness elején igor mindig nagy szakértő, aztán a végére valahogy rendre elhalkul 😛nyilván mert a sok gyökér csapat nem tudja mikor kéne kiesni