Make Love
27 feliratkozó
több mint 6 éve
Kampman
28 330
Mint ahogy egy tetszőleges kommentfolyamban bármikor, bármilyen témában el lehet jutni Hitlerig és a nácikig, úgy egy házasságról szóló beszélgetésben sincsenek messze a thaiföldi kurvák 😀Úgy érzem, egy hangyányit elkanyarodtunk a témától....😊Nyugi, thaiföld tele van jó kurvákkal (pici pézé ráadásul) és pöcse sincsen mindnek 😉Nem úgy hallottam, hogy elit kurvákkal van teli a környék 😀Lófaszt. Az olyan lenne mintha beülnél egy cukrászdába Tibi csokit majszolni.Oda csajjal kell menni, nem csajozni menni 😀Hát ezzel a hozzáállással Thaiföldre inkább ne utazz nyaralni... 😀kifejezettten utalom a sminkelest.szomiszo dob a nokon egy jo smink de kiabrandito mikor tok mas arc koszon vissza reggel egy izzadas utan😀A válási témára visszatérve, sokszor pont a gyerek jövetelével járó stressz és körülmények lesznek a későbbi válás okai. A korábban csinos, jó alakú nők jó része meghízik, nem is könnyen adja le, képes lesz sminkelés stb nélkül, melegítőben a boltba menni stb. A szex a heti több alkalomról visszaesik havi egy-kettőre, sokszor depisek lesznek stb. Az éjszakai felkeléseket nehéz megszokni, a gyerek körül forog minden, eleinte nincsenek bulik, kirándulások színház, stb. A másik oldalról apuka is megnyugszik, elkezd hízni, otthon inni, meg amúgy is kopaszodik már....😊Sztem ez a probléma vezet a válások nagy részéhez. A a nő elfelejt nőnek is lenni amellett, hogy anya. A férfi pedig a mellőzöttség miatt, ill. azért mert nem érzi magát férfinak szépen átszáll egy másik virágra. Ezért persze általában ő a köcsög szemét állat mert félre kefélt. Sztem ez a szakasz minden hosszú kapcsolatban eljön, ez a kulcs, hogy ezen sikerül e átlendülni.
csi77
Amúgy sztem a legtöbb nő akkor vadul meg miután kimondta az igent. Onnantól érzik magukát igazán nyeregben, szóval ha nincsen papír, akkor a létbizonytalanság is sokkal nagyobb 😊
peach
egy no smink nelkul is legyen szep.
ZoliMP
apeszos
kristóf17
apeszos
kristóf17
peach
csi77
több mint 6 éve
Dehogy. Csak most a legénybúcsú jön.Úgy érzem, egy hangyányit elkanyarodtunk a témától....😊Nyugi, thaiföld tele van jó kurvákkal (pici pézé ráadásul) és pöcse sincsen mindnek 😉Nem úgy hallottam, hogy elit kurvákkal van teli a környék 😀Lófaszt. Az olyan lenne mintha beülnél egy cukrászdába Tibi csokit majszolni.Oda csajjal kell menni, nem csajozni menni 😀Hát ezzel a hozzáállással Thaiföldre inkább ne utazz nyaralni... 😀kifejezettten utalom a sminkelest.szomiszo dob a nokon egy jo smink de kiabrandito mikor tok mas arc koszon vissza reggel egy izzadas utan😀A válási témára visszatérve, sokszor pont a gyerek jövetelével járó stressz és körülmények lesznek a későbbi válás okai. A korábban csinos, jó alakú nők jó része meghízik, nem is könnyen adja le, képes lesz sminkelés stb nélkül, melegítőben a boltba menni stb. A szex a heti több alkalomról visszaesik havi egy-kettőre, sokszor depisek lesznek stb. Az éjszakai felkeléseket nehéz megszokni, a gyerek körül forog minden, eleinte nincsenek bulik, kirándulások színház, stb. A másik oldalról apuka is megnyugszik, elkezd hízni, otthon inni, meg amúgy is kopaszodik már....😊Sztem ez a probléma vezet a válások nagy részéhez. A a nő elfelejt nőnek is lenni amellett, hogy anya. A férfi pedig a mellőzöttség miatt, ill. azért mert nem érzi magát férfinak szépen átszáll egy másik virágra. Ezért persze általában ő a köcsög szemét állat mert félre kefélt. Sztem ez a szakasz minden hosszú kapcsolatban eljön, ez a kulcs, hogy ezen sikerül e átlendülni.
csi77
Amúgy sztem a legtöbb nő akkor vadul meg miután kimondta az igent. Onnantól érzik magukát igazán nyeregben, szóval ha nincsen papír, akkor a létbizonytalanság is sokkal nagyobb 😊
peach
ZoliMP
apeszos
kristóf17
apeszos
kristóf17
peach
csi77
több mint 6 éve
Úgy érzem, egy hangyányit elkanyarodtunk a témától....😊Nyugi, thaiföld tele van jó kurvákkal (pici pézé ráadásul) és pöcse sincsen mindnek 😉Nem úgy hallottam, hogy elit kurvákkal van teli a környék 😀Lófaszt. Az olyan lenne mintha beülnél egy cukrászdába Tibi csokit majszolni.Oda csajjal kell menni, nem csajozni menni 😀Hát ezzel a hozzáállással Thaiföldre inkább ne utazz nyaralni... 😀kifejezettten utalom a sminkelest.szomiszo dob a nokon egy jo smink de kiabrandito mikor tok mas arc koszon vissza reggel egy izzadas utan😀A válási témára visszatérve, sokszor pont a gyerek jövetelével járó stressz és körülmények lesznek a későbbi válás okai. A korábban csinos, jó alakú nők jó része meghízik, nem is könnyen adja le, képes lesz sminkelés stb nélkül, melegítőben a boltba menni stb. A szex a heti több alkalomról visszaesik havi egy-kettőre, sokszor depisek lesznek stb. Az éjszakai felkeléseket nehéz megszokni, a gyerek körül forog minden, eleinte nincsenek bulik, kirándulások színház, stb. A másik oldalról apuka is megnyugszik, elkezd hízni, otthon inni, meg amúgy is kopaszodik már....😊Sztem ez a probléma vezet a válások nagy részéhez. A a nő elfelejt nőnek is lenni amellett, hogy anya. A férfi pedig a mellőzöttség miatt, ill. azért mert nem érzi magát férfinak szépen átszáll egy másik virágra. Ezért persze általában ő a köcsög szemét állat mert félre kefélt. Sztem ez a szakasz minden hosszú kapcsolatban eljön, ez a kulcs, hogy ezen sikerül e átlendülni.
csi77
peach
ZoliMP
apeszos
kristóf17
apeszos
kristóf17
peach
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
Reggel?kifejezettten utalom a sminkelest.szomiszo dob a nokon egy jo smink de kiabrandito mikor tok mas arc koszon vissza reggel egy izzadas utan😀A válási témára visszatérve, sokszor pont a gyerek jövetelével járó stressz és körülmények lesznek a későbbi válás okai. A korábban csinos, jó alakú nők jó része meghízik, nem is könnyen adja le, képes lesz sminkelés stb nélkül, melegítőben a boltba menni stb. A szex a heti több alkalomról visszaesik havi egy-kettőre, sokszor depisek lesznek stb. Az éjszakai felkeléseket nehéz megszokni, a gyerek körül forog minden, eleinte nincsenek bulik, kirándulások színház, stb. A másik oldalról apuka is megnyugszik, elkezd hízni, otthon inni, meg amúgy is kopaszodik már....😊Sztem ez a probléma vezet a válások nagy részéhez. A a nő elfelejt nőnek is lenni amellett, hogy anya. A férfi pedig a mellőzöttség miatt, ill. azért mert nem érzi magát férfinak szépen átszáll egy másik virágra. Ezért persze általában ő a köcsög szemét állat mert félre kefélt. Sztem ez a szakasz minden hosszú kapcsolatban eljön, ez a kulcs, hogy ezen sikerül e átlendülni.
csi77
peach
ZoliMP
Mit keres ott még reggel?
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Betegek 😀
több mint 6 éve
Nyugi, thaiföld tele van jó kurvákkal (pici pézé ráadásul) és pöcse sincsen mindnek 😉Nem úgy hallottam, hogy elit kurvákkal van teli a környék 😀Lófaszt. Az olyan lenne mintha beülnél egy cukrászdába Tibi csokit majszolni.Oda csajjal kell menni, nem csajozni menni 😀Hát ezzel a hozzáállással Thaiföldre inkább ne utazz nyaralni... 😀kifejezettten utalom a sminkelest.szomiszo dob a nokon egy jo smink de kiabrandito mikor tok mas arc koszon vissza reggel egy izzadas utan😀A válási témára visszatérve, sokszor pont a gyerek jövetelével járó stressz és körülmények lesznek a későbbi válás okai. A korábban csinos, jó alakú nők jó része meghízik, nem is könnyen adja le, képes lesz sminkelés stb nélkül, melegítőben a boltba menni stb. A szex a heti több alkalomról visszaesik havi egy-kettőre, sokszor depisek lesznek stb. Az éjszakai felkeléseket nehéz megszokni, a gyerek körül forog minden, eleinte nincsenek bulik, kirándulások színház, stb. A másik oldalról apuka is megnyugszik, elkezd hízni, otthon inni, meg amúgy is kopaszodik már....😊Sztem ez a probléma vezet a válások nagy részéhez. A a nő elfelejt nőnek is lenni amellett, hogy anya. A férfi pedig a mellőzöttség miatt, ill. azért mert nem érzi magát férfinak szépen átszáll egy másik virágra. Ezért persze általában ő a köcsög szemét állat mert félre kefélt. Sztem ez a szakasz minden hosszú kapcsolatban eljön, ez a kulcs, hogy ezen sikerül e átlendülni.
csi77
peach
ZoliMP
apeszos
kristóf17
apeszos
kristóf17
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Nem úgy hallottam, hogy elit kurvákkal van teli a környék 😀Lófaszt. Az olyan lenne mintha beülnél egy cukrászdába Tibi csokit majszolni.Oda csajjal kell menni, nem csajozni menni 😀Hát ezzel a hozzáállással Thaiföldre inkább ne utazz nyaralni... 😀kifejezettten utalom a sminkelest.szomiszo dob a nokon egy jo smink de kiabrandito mikor tok mas arc koszon vissza reggel egy izzadas utan😀A válási témára visszatérve, sokszor pont a gyerek jövetelével járó stressz és körülmények lesznek a későbbi válás okai. A korábban csinos, jó alakú nők jó része meghízik, nem is könnyen adja le, képes lesz sminkelés stb nélkül, melegítőben a boltba menni stb. A szex a heti több alkalomról visszaesik havi egy-kettőre, sokszor depisek lesznek stb. Az éjszakai felkeléseket nehéz megszokni, a gyerek körül forog minden, eleinte nincsenek bulik, kirándulások színház, stb. A másik oldalról apuka is megnyugszik, elkezd hízni, otthon inni, meg amúgy is kopaszodik már....😊Sztem ez a probléma vezet a válások nagy részéhez. A a nő elfelejt nőnek is lenni amellett, hogy anya. A férfi pedig a mellőzöttség miatt, ill. azért mert nem érzi magát férfinak szépen átszáll egy másik virágra. Ezért persze általában ő a köcsög szemét állat mert félre kefélt. Sztem ez a szakasz minden hosszú kapcsolatban eljön, ez a kulcs, hogy ezen sikerül e átlendülni.
csi77
peach
ZoliMP
apeszos
kristóf17
apeszos
több mint 6 éve
Lófaszt. Az olyan lenne mintha beülnél egy cukrászdába Tibi csokit majszolni.Oda csajjal kell menni, nem csajozni menni 😀Hát ezzel a hozzáállással Thaiföldre inkább ne utazz nyaralni... 😀kifejezettten utalom a sminkelest.szomiszo dob a nokon egy jo smink de kiabrandito mikor tok mas arc koszon vissza reggel egy izzadas utan😀A válási témára visszatérve, sokszor pont a gyerek jövetelével járó stressz és körülmények lesznek a későbbi válás okai. A korábban csinos, jó alakú nők jó része meghízik, nem is könnyen adja le, képes lesz sminkelés stb nélkül, melegítőben a boltba menni stb. A szex a heti több alkalomról visszaesik havi egy-kettőre, sokszor depisek lesznek stb. Az éjszakai felkeléseket nehéz megszokni, a gyerek körül forog minden, eleinte nincsenek bulik, kirándulások színház, stb. A másik oldalról apuka is megnyugszik, elkezd hízni, otthon inni, meg amúgy is kopaszodik már....😊Sztem ez a probléma vezet a válások nagy részéhez. A a nő elfelejt nőnek is lenni amellett, hogy anya. A férfi pedig a mellőzöttség miatt, ill. azért mert nem érzi magát férfinak szépen átszáll egy másik virágra. Ezért persze általában ő a köcsög szemét állat mert félre kefélt. Sztem ez a szakasz minden hosszú kapcsolatban eljön, ez a kulcs, hogy ezen sikerül e átlendülni.
csi77
peach
ZoliMP
apeszos
kristóf17
több mint 6 éve
Oda csajjal kell menni, nem csajozni menni 😀Hát ezzel a hozzáállással Thaiföldre inkább ne utazz nyaralni... 😀kifejezettten utalom a sminkelest.szomiszo dob a nokon egy jo smink de kiabrandito mikor tok mas arc koszon vissza reggel egy izzadas utan😀A válási témára visszatérve, sokszor pont a gyerek jövetelével járó stressz és körülmények lesznek a későbbi válás okai. A korábban csinos, jó alakú nők jó része meghízik, nem is könnyen adja le, képes lesz sminkelés stb nélkül, melegítőben a boltba menni stb. A szex a heti több alkalomról visszaesik havi egy-kettőre, sokszor depisek lesznek stb. Az éjszakai felkeléseket nehéz megszokni, a gyerek körül forog minden, eleinte nincsenek bulik, kirándulások színház, stb. A másik oldalról apuka is megnyugszik, elkezd hízni, otthon inni, meg amúgy is kopaszodik már....😊Sztem ez a probléma vezet a válások nagy részéhez. A a nő elfelejt nőnek is lenni amellett, hogy anya. A férfi pedig a mellőzöttség miatt, ill. azért mert nem érzi magát férfinak szépen átszáll egy másik virágra. Ezért persze általában ő a köcsög szemét állat mert félre kefélt. Sztem ez a szakasz minden hosszú kapcsolatban eljön, ez a kulcs, hogy ezen sikerül e átlendülni.
csi77
peach
ZoliMP
apeszos
több mint 6 éve
Hát ezzel a hozzáállással Thaiföldre inkább ne utazz nyaralni... 😀kifejezettten utalom a sminkelest.szomiszo dob a nokon egy jo smink de kiabrandito mikor tok mas arc koszon vissza reggel egy izzadas utan😀A válási témára visszatérve, sokszor pont a gyerek jövetelével járó stressz és körülmények lesznek a későbbi válás okai. A korábban csinos, jó alakú nők jó része meghízik, nem is könnyen adja le, képes lesz sminkelés stb nélkül, melegítőben a boltba menni stb. A szex a heti több alkalomról visszaesik havi egy-kettőre, sokszor depisek lesznek stb. Az éjszakai felkeléseket nehéz megszokni, a gyerek körül forog minden, eleinte nincsenek bulik, kirándulások színház, stb. A másik oldalról apuka is megnyugszik, elkezd hízni, otthon inni, meg amúgy is kopaszodik már....😊Sztem ez a probléma vezet a válások nagy részéhez. A a nő elfelejt nőnek is lenni amellett, hogy anya. A férfi pedig a mellőzöttség miatt, ill. azért mert nem érzi magát férfinak szépen átszáll egy másik virágra. Ezért persze általában ő a köcsög szemét állat mert félre kefélt. Sztem ez a szakasz minden hosszú kapcsolatban eljön, ez a kulcs, hogy ezen sikerül e átlendülni.
csi77
peach
ZoliMP
több mint 6 éve
ozibozi
17 183
Hát, meglepődnél hány izzadást hagytál volna már ki...😊kifejezettten utalom a sminkelest.szomiszo dob a nokon egy jo smink de kiabrandito mikor tok mas arc koszon vissza reggel egy izzadas utan😀A válási témára visszatérve, sokszor pont a gyerek jövetelével járó stressz és körülmények lesznek a későbbi válás okai. A korábban csinos, jó alakú nők jó része meghízik, nem is könnyen adja le, képes lesz sminkelés stb nélkül, melegítőben a boltba menni stb. A szex a heti több alkalomról visszaesik havi egy-kettőre, sokszor depisek lesznek stb. Az éjszakai felkeléseket nehéz megszokni, a gyerek körül forog minden, eleinte nincsenek bulik, kirándulások színház, stb. A másik oldalról apuka is megnyugszik, elkezd hízni, otthon inni, meg amúgy is kopaszodik már....😊Sztem ez a probléma vezet a válások nagy részéhez. A a nő elfelejt nőnek is lenni amellett, hogy anya. A férfi pedig a mellőzöttség miatt, ill. azért mert nem érzi magát férfinak szépen átszáll egy másik virágra. Ezért persze általában ő a köcsög szemét állat mert félre kefélt. Sztem ez a szakasz minden hosszú kapcsolatban eljön, ez a kulcs, hogy ezen sikerül e átlendülni.
csi77
peach
ZoliMP
több mint 6 éve
YoungZeeZee
8 566
kifejezettten utalom a sminkelest.szomiszo dob a nokon egy jo smink de kiabrandito mikor tok mas arc koszon vissza reggel egy izzadas utan😀A válási témára visszatérve, sokszor pont a gyerek jövetelével járó stressz és körülmények lesznek a későbbi válás okai. A korábban csinos, jó alakú nők jó része meghízik, nem is könnyen adja le, képes lesz sminkelés stb nélkül, melegítőben a boltba menni stb. A szex a heti több alkalomról visszaesik havi egy-kettőre, sokszor depisek lesznek stb. Az éjszakai felkeléseket nehéz megszokni, a gyerek körül forog minden, eleinte nincsenek bulik, kirándulások színház, stb. A másik oldalról apuka is megnyugszik, elkezd hízni, otthon inni, meg amúgy is kopaszodik már....😊Sztem ez a probléma vezet a válások nagy részéhez. A a nő elfelejt nőnek is lenni amellett, hogy anya. A férfi pedig a mellőzöttség miatt, ill. azért mert nem érzi magát férfinak szépen átszáll egy másik virágra. Ezért persze általában ő a köcsög szemét állat mert félre kefélt. Sztem ez a szakasz minden hosszú kapcsolatban eljön, ez a kulcs, hogy ezen sikerül e átlendülni.
csi77
peach
több mint 6 éve
A válási témára visszatérve, sokszor pont a gyerek jövetelével járó stressz és körülmények lesznek a későbbi válás okai. A korábban csinos, jó alakú nők jó része meghízik, nem is könnyen adja le, képes lesz sminkelés stb nélkül, melegítőben a boltba menni stb. A szex a heti több alkalomról visszaesik havi egy-kettőre, sokszor depisek lesznek stb. Az éjszakai felkeléseket nehéz megszokni, a gyerek körül forog minden, eleinte nincsenek bulik, kirándulások színház, stb. A másik oldalról apuka is megnyugszik, elkezd hízni, otthon inni, meg amúgy is kopaszodik már....😊Sztem ez a probléma vezet a válások nagy részéhez. A a nő elfelejt nőnek is lenni amellett, hogy anya. A férfi pedig a mellőzöttség miatt, ill. azért mert nem érzi magát férfinak szépen átszáll egy másik virágra. Ezért persze általában ő a köcsög szemét állat mert félre kefélt. Sztem ez a szakasz minden hosszú kapcsolatban eljön, ez a kulcs, hogy ezen sikerül e átlendülni.
csi77
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
az nem demagógia szerintem, hogy az emberiség szinte összes nagyobb problémája a túlnépesedésből adódik (vagy legalábbis az apokalipszis négy új lovasa közül az egyik ez, ahogy Bunuel írta 😊)Az a rettenetesen elgondolkodtató, hogy egy segédmotor elvezetéséhez vagy egy fitness-edzés tartásához a téma minimális ismeretéből számot kell adni, valamiféle alapképzettséget kötelező felmutatni, dokumentálni, míg gyereket -ami egy életre szóló döntés, felelősség, ráadásul egy teljes emberi élet megteremtéséről, egy 70 éves projekt beindításáról van szó, ami egy harmadik szereplőnek okozhat életen át tartó fájdalmat, nyomorúságot, szenvedést- tulajdonképpen bárki csinálhat, szülhet, akinek van 3 perce egy dugáshoz.Ez tiszta demagógia. 😊
Igorral értek egyet: irreálisan sok 7 milliárd ember ezen a Földön. A 90 százalékának az életminősége minősíthetetlenül rossz.
Sobri Jóska
Jan
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Az a rettenetesen elgondolkodtató, hogy egy segédmotor elvezetéséhez vagy egy fitness-edzés tartásához a téma minimális ismeretéből számot kell adni, valamiféle alapképzettséget kötelező felmutatni, dokumentálni, míg gyereket -ami egy életre szóló döntés, felelősség, ráadásul egy teljes emberi élet megteremtéséről, egy 70 éves projekt beindításáról van szó, ami egy harmadik szereplőnek okozhat életen át tartó fájdalmat, nyomorúságot, szenvedést- tulajdonképpen bárki csinálhat, szülhet, akinek van 3 perce egy dugáshoz.Ez tiszta demagógia. 😊
Igorral értek egyet: irreálisan sok 7 milliárd ember ezen a Földön. A 90 százalékának az életminősége minősíthetetlenül rossz.
Sobri Jóska
több mint 6 éve
YoungZeeZee
8 566
Engem Sobri velemenye erdekelne errol a gyerek/hazassag temarol 😊Tokeletes korulmenyek kozepette sztem 26-30 eves korban lenne a legjobb gyereket vallalni, addigra mindenkinek el kene ernie egy olyan szintet, hogy testileg, lelkileg rendben vannak a szulok es penzugyileg is ugy allnak ahogy kell.
Sajnos en nekem a tokeletes korulmenyek nem voltak adottak, amit magamnak is koszonhetek.
Az egyik "kesoi" apuka ismerosom mondta, hogy o mar lehet nem eri meg a lanya eskuvojet, pedig az ismerosom nem oreg.
@JC6-nak uzennem, hogy legyen mar pozitivabb. Nem is ertem ezt "Addigra megnyomorodik az ember a sok teher alatt "
Parkapcsolat/hazassag.
Sokan ott csusznak el, hogy..alapjaraton egy parkapcsolatban a paroknak a leheto legkozelebb kene lenniuk egymashoz, ami egy ideig megvan, de ha baj van akkor hirtelen mindenki inkabb a baratnojet/baratjat kerdezi mg, hogy jajj most mit kene csinalni.
Kommunikalni kell es oszinten, abbol baj nem lehet.
En atestem egy olyan "teszten" , hogy nem voltak korulottunk baratok, ismerosok, rokonok akik tanacsait kikerhettuk volna. Akkor csak mi voltunk ugy kellett megoldalni ha bajv volt.
több mint 6 éve
hétszilvafás adam8
2 647
dzsízösz, mire jársz? orvosira? (ha igen, akkor ne csak előtte ne vállalj, de utána öt évig se. minimum öt...)8)
slowmotion
több mint 6 éve
dzsízösz, mire jársz? orvosira? (ha igen, akkor ne csak előtte ne vállalj, de utána öt évig se. minimum öt...)Az a rettenetesen elgondolkodtató, hogy egy segédmotor elvezetéséhez vagy egy fitness-edzés tartásához a téma minimális ismeretéből számot kell adni, valamiféle alapképzettséget kötelező felmutatni, dokumentálni, míg gyereket -ami egy életre szóló döntés, felelősség, ráadásul egy teljes emberi élet megteremtéséről, egy 70 éves projekt beindításáról van szó, ami egy harmadik szereplőnek okozhat életen át tartó fájdalmat, nyomorúságot, szenvedést- tulajdonképpen bárki csinálhat, szülhet, akinek van 3 perce egy dugáshoz.Teljesen egyetértek.
Sobri Jóska
Én pl. huszonöt leszek mire végzek az egyetemmel (hat éves képzés), és szívesen vállalnék előtte is gyereket, de ez akkora kockázat ebben a helyzetben, hogy valoszinuleg várok vele legalább a diplomáig ha nem tovább.
adam8
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 910
ne viccelj, 30 alatt full off.Az a rettenetesen elgondolkodtató, hogy egy segédmotor elvezetéséhez vagy egy fitness-edzés tartásához a téma minimális ismeretéből számot kell adni, valamiféle alapképzettséget kötelező felmutatni, dokumentálni, míg gyereket -ami egy életre szóló döntés, felelősség, ráadásul egy teljes emberi élet megteremtéséről, egy 70 éves projekt beindításáról van szó, ami egy harmadik szereplőnek okozhat életen át tartó fájdalmat, nyomorúságot, szenvedést- tulajdonképpen bárki csinálhat, szülhet, akinek van 3 perce egy dugáshoz.Teljesen egyetértek.
Sobri Jóska
Én pl. huszonöt leszek mire végzek az egyetemmel (hat éves képzés), és szívesen vállalnék előtte is gyereket, de ez akkora kockázat ebben a helyzetben, hogy valoszinuleg várok vele legalább a diplomáig ha nem tovább.
adam8
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Az a rettenetesen elgondolkodtató, hogy egy segédmotor elvezetéséhez vagy egy fitness-edzés tartásához a téma minimális ismeretéből számot kell adni, valamiféle alapképzettséget kötelező felmutatni, dokumentálni, míg gyereket -ami egy életre szóló döntés, felelősség, ráadásul egy teljes emberi élet megteremtéséről, egy 70 éves projekt beindításáról van szó, ami egy harmadik szereplőnek okozhat életen át tartó fájdalmat, nyomorúságot, szenvedést- tulajdonképpen bárki csinálhat, szülhet, akinek van 3 perce egy dugáshoz.Teljesen egyetértek.
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Az a rettenetesen elgondolkodtató, hogy egy segédmotor elvezetéséhez vagy egy fitness-edzés tartásához a téma minimális ismeretéből számot kell adni, valamiféle alapképzettséget kötelező felmutatni, dokumentálni, míg gyereket -ami egy életre szóló döntés, felelősség, ráadásul egy teljes emberi élet megteremtéséről, egy 70 éves projekt beindításáról van szó, ami egy harmadik szereplőnek okozhat életen át tartó fájdalmat, nyomorúságot, szenvedést- tulajdonképpen bárki csinálhat, szülhet, akinek van 3 perce egy dugáshoz.Igorral értek egyet: irreálisan sok 7 milliárd ember ezen a Földön. A 90 százalékának az életminősége minősíthetetlenül rossz.
több mint 6 éve
Érvek és ellenérvek a témában:Miért akarnak 40 évesen szülni?Ez amúgy miért probléma?
#JC6
Szerintem meg ez lenne a követendő példa.. és nem 20-22 évesen szülni a mai világban.
Igor
30 év alatti/ körüli szülésnél/gyerekvállalásnál:
- minél fiatalabb az ember, annál könnyebben tud alkalmazkodni a gyerek jövetelével jelentősen megváltozott körülményekhez. Egy 25-28 éves embernek általában kevésbé kialakult napi rutinja, szokásai vannak, mint egy tíz évvel idősebbnek,
- bár sok nő nagyon jól tartja magát 40 körül, egészségesek, azért a biológiai óra nem hazudik,minél később szül, annál veszélyesebb (első gyerekről beszélek),
- minél később vállalsz gyereket, annál nagyobb eséllyel válik belőle agyonkényeztetett, túlságosan tutujgatott, eléggé életképtelen utód (unoka saját magamnak),
- 50-55 évesre korodra a gyerekeid felnőnek, lesz még egy kis szabadságod nyugdíjas korod előtt, könnyebben segítesz nekik, mint 65-70 évesen,
- nagy eséllyel csak pár évet vagy semmit nem látsz az unokádból (ha ők is későn kezdik)
35-40 év vagy efölötti vállalásnál:
- jó vagy legalábbis jobb eséllyel alakítottál ki egzisztenciát, anyagi biztonságot, amely a mai felfogásban jóformán a legfontosabb,
- mivel későn született a gyerek, a nagyszülök nagyobb eséllyel nyugdíjasok már vagy közel vannak hozzá, így mire a gyerek közösségbe megy (bölcsi, ovi, iskola), többet tudnak segíteni (főként, ha sokat betegeskedik a gyerek)
- valószínűleg kitomboltad, kibuliztad magad annyira, hogy könnyeben ülsz otthon többet, nem maradt ki a fiatalkorod
A válási témára visszatérve, sokszor pont a gyerek jövetelével járó stressz és körülmények lesznek a későbbi válás okai. A korábban csinos, jó alakú nők jó része meghízik, nem is könnyen adja le, képes lesz sminkelés stb nélkül, melegítőben a boltba menni stb. A szex a heti több alkalomról visszaesik havi egy-kettőre, sokszor depisek lesznek stb. Az éjszakai felkeléseket nehéz megszokni, a gyerek körül forog minden, eleinte nincsenek bulik, kirándulások színház, stb. A másik oldalról apuka is megnyugszik, elkezd hízni, otthon inni, meg amúgy is kopaszodik már....😊
Másik az anyagi dolog, a hitelcsapda (mint volt/van a CHF válság) is odavágott sok családnak, örültek, hogy a víz felett tudtak maradni, de hitel nélkül is sokkal nagyobb a létbizonytalanság, mint 30-40 éve. Ez mondjuk egyre hátrébb tolja (korban) a gyerekvállallást.
Sokan nem is vagy alig laknak együtt a házasság előtt, aztán jönnek a meglepetések. Zárásként pedig sokan meg sem próbálják rendezni a problémájukat, rögtön válnak. Én nem vagyok híve annak, hogy ha nem megy, akkor is holtomoglan-holtodiglan (főleg, ha gyerek van), de a "csúnyán néztél rám, elváloknak" sem.....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
Amikor 2013 végén Varsóba költöztem, teljesen ledöbbentem, hogy kb nincs elérhető leány a korosztályomban: 25 voltam, számoljunk 22-25 éves lányokkal. Akkor azt mondták, hogy persze, itt kb 20-22 évesen már házasodnak, aztán ha nem jön össze, akkor 5-6 év múlva elválnak, főleg ha nincs gyerek. Asszem lassan ideje visszaköltözni 😊
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Igor, sok igazság van abban, amit mondasz, mindenki más, el kell fogadni 😊 (ezt magamnak mondom első sorban)Változik a világ, mindenkinek szabad akarata van.