NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
3
3
2:20, Arena4
Make Love
27 feliratkozó
több mint 12 éve
épp írni akartam, szóval +1 😊Jóska most egy darabig nem ír hátha ebből tanul.Höritenorx
több mint 12 éve
megkaptam eletem elso fizeteset. :love:Azért gratula hozzá. 😉 😛 😊
hat meg sporolnom kell, h valora valthassam almaim. 😀Mikey
több mint 12 éve
megkaptam eletem elso fizeteset. :love:Azért gratula!!! 😊 😊
hat meg sporolnom kell, h valora valthassam almaim. 😀Mikey
több mint 12 éve
Mikey
18 751
megkaptam eletem elso fizeteset. :love:hat meg sporolnom kell, h valora valthassam almaim. 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Imádom hogy a dipomamumnkám beadása és és megvédése márciusra lett átrakva, imádom hogy nyugodtan végig tudom nézni az egész Play Off-ot, imádom hogy gond nélkül éjszakázhatok és hogy utána is lesz egy laza hónapom még felkészülni 😊 😊 😊 Ettől jobb hirt nem is kaphattam volna 😊 😊 😊
több mint 12 éve
társalgós összejövetel :cool:
több mint 12 éve
Sugar Bowl Champs :cool: irish-buckeyes kutyapajszer champions :cool:
több mint 12 éve
5,7, 9, 10, 12, 13, 18. Mind vizsganap nekem. 😀NewmanMegjátszottam skandináv lottón, 1 és 1 találat. 😊
több mint 12 éve
nekem is meglett mind, bár ha a többi simán meglesz, elmegyek javítani amiből kettest kaptam, fizessen csak szépen a suli 😀Én is, nekem 19, 20, 21 (itt dupláztam, délelőtt, meg délután) volt, és jól tettem, mert mind a 4 sikerült.Vrijbloed5,7, 9, 10, 12, 13, 18. Mind vizsganap nekem. 😀Newmanmivel karácsony előtt bevállaltam 3at(19,20,21), már csak egy pénteken, meg egy hétfőn. meg valószínűleg egyből elmegyek javítaniSzobi22
több mint 12 éve
Ebből a hétből nekem 5 vizsga, 2 javítás. (mert ugye pótZH nincs év közben és csak ekkor lehet javítani :rolleyes: )
több mint 12 éve
Én is, nekem 19, 20, 21 (itt dupláztam, délelőtt, meg délután) volt, és jól tettem, mert mind a 4 sikerült.5,7, 9, 10, 12, 13, 18. Mind vizsganap nekem. 😀Newmanmivel karácsony előtt bevállaltam 3at(19,20,21), már csak egy pénteken, meg egy hétfőn. meg valószínűleg egyből elmegyek javítaniSzobi22
több mint 12 éve
VIKen mintatantervben max 4 vizsga lehet félévente.tenorxVan olyan földi halandó aki azt tudja tartani?
több mint 12 éve
VIKen mintatantervben max 4 vizsga lehet félévente.
több mint 12 éve
Nálunk nem volt Karácsony előtti opció, sajnos... :/5,7, 9, 10, 12, 13, 18. Mind vizsganap nekem. 😀Newmanmivel karácsony előtt bevállaltam 3at(19,20,21), már csak egy pénteken, meg egy hétfőn. meg valószínűleg egyből elmegyek javítaniSzobi22
több mint 12 éve
5,7, 9, 10, 12, 13, 18. Mind vizsganap nekem. 😀Newmanmivel karácsony előtt bevállaltam 3at(19,20,21), már csak egy pénteken, meg egy hétfőn. meg valószínűleg egyből elmegyek javítani
több mint 12 éve
Nekem 4 jövő héten, 2 meg az utánalévőn. 😀Kommunikáció-elmélet vizsga átrakva Január 9-ről 10-re, nyugodtan nézhetem a wild cardot 😀StezMegbuktam szofttechből, így már csak három vizsgám van hátra jövő hétre!tenorx
több mint 12 éve
Kommunikáció-elmélet vizsga átrakva Január 9-ről 10-re, nyugodtan nézhetem a wild cardot 😀StezMegbuktam szofttechből, így már csak három vizsgám van hátra jövő hétre!
több mint 12 éve
Kommunikáció-elmélet vizsga átrakva Január 9-ről 10-re, nyugodtan nézhetem a wild cardot 😀StezTe jó ég! Mire jársz te? 😀
több mint 12 éve
Kommunikáció-elmélet vizsga átrakva Január 9-ről 10-re, nyugodtan nézhetem a wild cardot 😀StezAz élet (nem is annyira) apró örömei egy hc nfl fan számára, át tudom érezni 😀
több mint 12 éve
Kommunikáció-elmélet vizsga átrakva Január 9-ről 10-re, nyugodtan nézhetem a wild cardot 😀
több mint 12 éve
Outback Bowl
több mint 12 éve
catattack
3 520
Szerk.: Naná.Egyik kolléga BÚÉK helyett BUKKAKE-kel köszöntött bennünket. catattackUgye csak szóban? 😐Schleck
több mint 12 éve
Egyik kolléga BÚÉK helyett BUKKAKE-kel köszöntött bennünket. catattackUgye csak szóban? 😐