NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
44
6
2:20, Arena4
Make Love
27 feliratkozó
több mint 12 éve
http://www.cda.pl/video/225918b/Jak-ona-pieknie-gra én szívesen korrepetálnám,még akkor is ha zongorázni nem tudok 😀
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Mint a tippmix. Mindig az utolsó megy el. 😊Sobri Jóskaa tanerő nagy tippmixes akkor mert ez az utolsó előtti előtti volt, de az eredményhírdetés csúnyán elhúzódott 😛
több mint 12 éve
jól van, a maradék egynek is feltették végre a jegyét és egyes 😀 mehetek vissza szerdán, ennyit errőlHörine csodálkozz, jinxelted, megérdemelted, vissza mennyé' 😊
több mint 12 éve
Mint a tippmix. Mindig az utolsó megy el. 😊
több mint 12 éve
jól van, a maradék egynek is feltették végre a jegyét és egyes 😀 mehetek vissza szerdán, ennyit erről
több mint 12 éve
Thx.70-452: PRO: Microsoft SQL Server 2008 Business Intelligence Development and Maintenance :cool: I'm a fuckin' expert 😀Azon agyalok, hogy kellene nekem valami papír JAVA-ról. Szerinted megéri belefeccölni a pénzt, hogy kapjak egy tanusítványt? Bár ma kaptunk egy extra szabadnapot, de csak azért, mert az elmúlt három hétben annyit túlóráztunk, hogy ihaj. Szóval egy másik munkahelyet el bírnék képzelni..... és másféle munkát.
Na, EZ többet ér mint 15 bölcsész vizsga 😛
//sőt ha hozzáadunk egy Vargás értsd vargás nagyon kis betűvel lekicsinylő becsmérlő hangnemben fizikai vizsgát, még úgy is.
FuckYeahBlack_Adder
Amúgy gratulálok minden sikeres vizsgázónak. 😉füligjimmy
Egyrészt nekem ingyen van mert a cég állja, szóval nekem árat nem kellett mérlegelnem szerencsére.
Másrészt kell is, h fenn tartsuk a Microsoft Gold Partner rangot, ami rengeteg előnnyel jár
Ezen kívül szvsz nagyon jól mutat az önéletrajzban. Ráadásul Microsoft vonalon, ha van elég vizsgád, akkor mindenképp SENIOR szoftverfejlesztőnek kell, h tartsanak. Akkor is, ha érettségid sincs. Ez azért pénzben is nagyon nem mindegy, szóval szvsz mindenképp megéri. Nem tudom, h JAVAs vonalon van-e ilyen, illetve ha igen az pontosan mennyi vizsgát jelent.
Állásinterviewnál szvsz a diplománál mindenképp specifikusabb tudásról árullkodik. Ha el akarsz helyezkedni egy szakterületen, és van róla vizsgád az nyilván előny.
Egy MS vizsga asszem 28000 lenne. Hogy megéri-e, attól függ mennyi pénzed van, mennyire vagy rászorulva ilyen vizsgákra, h jobb állást kapj, stb... Akik évszakonta cserélgetik a mobiljukat /*fúú de rühellem őket, de én legalább okosabb vagyok a saját telómnál 😛 😀*/, azok mondjuk kihagyják a tavaszi mobilt és vizsgáznak helyette. Szvsz simán megéri. Vagy ennyivel kevesebbet költesz benzinre és inkább biciklivel/gyalog jársz egy kicsit. Szóval elő lehet teremteni rá a pénzt máshonnan, és utána senki ki nem törli a CVdből.
Pénz mellett idő is, de ha nagyon intenzíven tanulsz, főleg braindumpokból, akkor akár 1 hétvége alatt is fel lehet készülni, főleg ha már van tapasztalatod az adott témakörben.
Szumma: Szerintem megéri, de azért kicsit szétnézhetsz a munkaérő piacon, h a munkáltatóknak mennyit is ér ez pontosan. Nálunk a Gold Partner státusz miatt elég sokat...
PS.: Egyébként szét kell nézni, úgy hallottam h olykor szoktak lenni 'akciók', amikor a sikeres vizsga ingyen van, vagy csak jel képes összegért. Nem tudom mennyire igaz, csak hallottam...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
70-452: PRO: Microsoft SQL Server 2008 Business Intelligence Development and Maintenance :cool: I'm a fuckin' expert 😀Azon agyalok, hogy kellene nekem valami papír JAVA-ról. Szerinted megéri belefeccölni a pénzt, hogy kapjak egy tanusítványt? Bár ma kaptunk egy extra szabadnapot, de csak azért, mert az elmúlt három hétben annyit túlóráztunk, hogy ihaj. Szóval egy másik munkahelyet el bírnék képzelni..... és másféle munkát.
Na, EZ többet ér mint 15 bölcsész vizsga 😛
//sőt ha hozzáadunk egy Vargás értsd vargás nagyon kis betűvel lekicsinylő becsmérlő hangnemben fizikai vizsgát, még úgy is.
FuckYeahBlack_Adder
Amúgy gratulálok minden sikeres vizsgázónak. 😉
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
70-452: PRO: Microsoft SQL Server 2008 Business Intelligence Development and Maintenance :cool: I'm a fuckin' expert 😀Na, EZ többet ér mint 15 bölcsész vizsga 😛
//sőt ha hozzáadunk egy Vargás /*értsd vargás, nagyon kis betűvel, lekicsinylő, becsmérlő hangnemben*/ fizikai vizsgát, még úgy is. 😛 😊
FuckYeah
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
azthittem tudod, hogy inni kell, nem rohangálni vele ész nélkül, csak fölrázod... :cool:Hát 😀 Tekintve, hogy a sikeres fizika vizsgám után pezsgőt bontottam és azzal rohangáltam a szinten 😀nem tom hová-merre jársz , de a darabszám ugye nem mindig mérvadó... 😛yooker15 bölcsészvizsga csak többet ér, mint egy fizika, ugye tenorx? 😛JJ
De másnál lehet.tenorx
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Hát 😀 Tekintve, hogy a sikeres fizika vizsgám után pezsgőt bontottam és azzal rohangáltam a szinten 😀15 bölcsészvizsga csak többet ér, mint egy fizika, ugye tenorx? 😛JJegyetlen tantárgyra vagyok tőle, hogy minden kurzusom sikeres legyen!nem tom hová-merre jársz , de a darabszám ugye nem mindig mérvadó... 😛yooker
és ez nem 6 tantárgyat jelent mint múltkor 😀 hanem 15 bazmeg! 15! Redshirted Freshman korom óta nem volt olyan, hogy ne bukjak meg semmiből. A végén még ösztöndíjat is kapok.
hát ennyire vagyok király forma.Höri
De másnál lehet.
több mint 12 éve
Ezt cáfolom, legelső félévemben pont kettes átlagom volt, alapot megkaptam 😀hát ja, 15 két kredites kettessel pont kettes átlagon vagy. azzal meg max BME-n kapsz ösztöndíjat 😛Szobi22egyetlen tantárgyra vagyok tőle, hogy minden kurzusom sikeres legyen!nem tom hová-merre jársz , de a darabszám ugye nem mindig mérvadó... 😛yooker
és ez nem 6 tantárgyat jelent mint múltkor 😀 hanem 15 bazmeg! 15! Redshirted Freshman korom óta nem volt olyan, hogy ne bukjak meg semmiből. A végén még ösztöndíjat is kapok.
több mint 12 éve
hát ja, 15 két kredites kettessel pont kettes átlagon vagy. azzal meg max BME-n kapsz ösztöndíjat 😛egyetlen tantárgyra vagyok tőle, hogy minden kurzusom sikeres legyen!nem tom hová-merre jársz , de a darabszám ugye nem mindig mérvadó... 😛yooker
több mint 12 éve
15 bölcsészvizsga csak többet ér, mint egy fizika, ugye tenorx? 😛egyetlen tantárgyra vagyok tőle, hogy minden kurzusom sikeres legyen!nem tom hová-merre jársz , de a darabszám ugye nem mindig mérvadó... 😛yooker
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
egyetlen tantárgyra vagyok tőle, hogy minden kurzusom sikeres legyen!nem tom hová-merre jársz , de a darabszám ugye nem mindig mérvadó... 😛
több mint 12 éve
egyetlen tantárgyra vagyok tőle, hogy minden kurzusom sikeres legyen!Rutin.
több mint 12 éve
egyetlen tantárgyra vagyok tőle, hogy minden kurzusom sikeres legyen!és ez nem 6 tantárgyat jelent mint múltkor 😀 hanem 15 bazmeg! 15! Redshirted Freshman korom óta nem volt olyan, hogy ne bukjak meg semmiből. A végén még ösztöndíjat is kapok.
hát ennyire vagyok király forma.
több mint 12 éve
úgy könnyű... 😀IQSOFT. Nekem szerencsére a cég állta. 😊Black_AdderMicrosoft Certificate 70-448: TS: Microsoft SQL Server 2008 Business Intelligence Development and Maintenance :cool:gratula! hol csináltad? én is gondolkodok vmi iesmiken, ciscos cuccok faszák lennének, csak kár h kiba drágák... 😕Divat
Máris szebben mutat a CVm, remélem jövőhéten a Pronak is örülhetekBlack_Adder
|
több mint 12 éve
IQSOFT. Nekem szerencsére a cég állta. 😊Microsoft Certificate 70-448: TS: Microsoft SQL Server 2008 Business Intelligence Development and Maintenance :cool:gratula! hol csináltad? én is gondolkodok vmi iesmiken, ciscos cuccok faszák lennének, csak kár h kiba drágák... 😕Divat
több mint 12 éve
Microsoft Certificate 70-448: TS: Microsoft SQL Server 2008 Business Intelligence Development and Maintenance :cool:gratula! hol csináltad? én is gondolkodok vmi iesmiken, ciscos cuccok faszák lennének, csak kár h kiba drágák... 😕
|
több mint 12 éve
Microsoft Certificate 70-448: TS: Microsoft SQL Server 2008 Business Intelligence Development and Maintenance :cool:Máris szebben mutat a CVm, remélem jövőhéten a Pronak is örülhetek
több mint 12 éve
Nekem anno gimiben volt tankönyv vásárlásakor, hogy visszajáró mellé visszakaptam a pénzemet is. Tanár nagyon megköszönte. Persze mikor nem jutott nekem fizika könyv és 2 héttel később mentem, hogy kéne na akkor meg lerázott...
több mint 12 éve
Mikey
18 751
egy nagyjabol 65 ev koruli emberbol kinezem, h nem is nezi, mit ad kp-kent oda.azt mondta, h amikor hazament, es megnezte mennyi penze van, furcsallta, h sokkal tobbje van, mint amennyivel elindult vasarolni.
egyreszt ezt elhiszem egy olyan embernek, aki visszaad 9 000 forintot, masreszt nem is erdekel a mikentje, a lenyeg h a vege szep es jo.
nagyon jo - szo szerint - tanulopenz volt ez nekem is.
több mint 12 éve
jo erzes megtapasztalni, h nem csak en vagyok becsuletes ember.Nekem ehhez nem kellett volna egy egész éjszaka. Csak egy másodperc.
tegnap sikeresen 10 000 forintbol adtam vissza egy vevonek, pedig o csak 1 000 forintot adott.
nem tudom h csinaltam, nem is ez most a lenyeg.
hanem az, h az ur ma visszajott a boltba, es visszaadta a hianyzo 9 000 forintot.
mert ahogy mondta, az ejjel aludni alig tudott, annyira zavarta a dolog.
egy pillanat alatt visszajott az eletkedvem.
aligha olvassa ezt, de ezuton is orok halam neki.Mikey
több mint 12 éve
Mikey
18 751
jo erzes megtapasztalni, h nem csak en vagyok becsuletes ember.tegnap sikeresen 10 000 forintbol adtam vissza egy vevonek, pedig o csak 1 000 forintot adott.
nem tudom h csinaltam, nem is ez most a lenyeg.
hanem az, h az ur ma visszajott a boltba, es visszaadta a hianyzo 9 000 forintot.
mert ahogy mondta, az ejjel aludni alig tudott, annyira zavarta a dolog.
egy pillanat alatt visszajott az eletkedvem.
aligha olvassa ezt, de ezuton is orok halam neki.
több mint 12 éve
egyszer hagytam el európát, persze akkor járt itt a pats. most javítok!http://www.youtube.com/watch?v=3gOALHz7EA4
londonbébi 😀triangle