Make Love
28 feliratkozó
több mint 13 éve
Anno elsőben összehaverkodtam 3 osztrákkal. Hát volt kurva világ. Sokszor már én éreztem magam kellemetlenül, annyiszor meghívtak minden vacakra. Meg kimentünk Bécsbe Rapid-Anderlechtre. Tényleg arra jó az egész, hogy fél évet eltold az iskola elvégzését és bulizz orrba szájba 😀 Persze az önéletrajzban biztosan jól mutat, hogy fél évet eltöltöttél egy külföldi egyetemen...tudom, francia srác ledöbbent, hogy náluk egy jager feles 5 euró. na mármost itthon 1 😊imádom a kis erasmusos diákokat akinek hála nem kell abbahagynom a piálást buliban, hisz meghívnak 😊.brkerasmus = alkoholistakepzo szakkor szerte a vilag korul. ultimate rencer. ezek minden nap bevannak baszva allitom. Fake
a kedvencem, hogy megérkeztek, társaság háromnegyede nem cigizett. meglátták az itthoni cigiárakat szerintem most max 5-en nem cigiznek 😀.brk
több mint 13 éve
tudom, francia srác ledöbbent, hogy náluk egy jager feles 5 euró. na mármost itthon 1 😊imádom a kis erasmusos diákokat akinek hála nem kell abbahagynom a piálást buliban, hisz meghívnak 😊.brkerasmus = alkoholistakepzo szakkor szerte a vilag korul. ultimate rencer. ezek minden nap bevannak baszva allitom. Fake
a kedvencem, hogy megérkeztek, társaság háromnegyede nem cigizett. meglátták az itthoni cigiárakat szerintem most max 5-en nem cigiznek 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
imádom a kis erasmusos diákokat akinek hála nem kell abbahagynom a piálást buliban, hisz meghívnak 😊.brkerasmus = alkoholistakepzo szakkor szerte a vilag korul. ultimate rencer. ezek minden nap bevannak baszva allitom.
több mint 13 éve
imádom a kis erasmusos diákokat akinek hála nem kell abbahagynom a piálást buliban, hisz meghívnak 😊
több mint 13 éve
5 év dohányzás után, most már 2 hónapja nem gyújtottam rá. Még egy olyan elkúrt hétvégén sem, amikor kikapott a USC, a Roma és a Patriots is. HabiHatalmas plussssssz. Maradjon így, kívánom. Gratula

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
Holnap indul a QPA végre!
több mint 13 éve
5 év dohányzás után, most már 2 hónapja nem gyújtottam rá. Még egy olyan elkúrt hétvégén sem, amikor kikapott a USC, a Roma és a Patriots is.

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Azért az kellemes, amikor megérkezünk a törzshelyünkre (kellemes belvárosi hely), megkérdezzük a tulaj srácot, hogy van-e hely, mire ő bemegy, és a legkirályabb boxból elküldi az ott ülő embereket 😊Szobi22Mi a tavalyi egyik közös meccsnézésen jártunk így, bementünk a tömött helyre, jeleztük hogy meccset néznénk, amire a főnök egy pillanat alatt felállíttatta a plazmához legközelebbi boxban lévő társaságot, pedig az asztalukon még ott virított a frissen rendelt pia.
És ez nem törzshely volt, akkor jártunk ott először 😊
több mint 13 éve
igen, ez nekem is eszembe jutott 😊. de okosan csinálják, ki volt írva az asztalra, hogy foglalt.Azért az kellemes, amikor megérkezünk a törzshelyünkre (kellemes belvárosi hely), megkérdezzük a tulaj srácot, hogy van-e hely, mire ő bemegy, és a legkirályabb boxból elküldi az ott ülő embereket 😊Szobi22Embereink pedig beírhatnák ugyanezt a gyűlölködjünkbe. 😀Hanni
Asbee: kora délután kezdődött a program a Sas-hegyi bringaparkban, fárasztó az ilyesmi
több mint 13 éve
Azért az kellemes, amikor megérkezünk a törzshelyünkre (kellemes belvárosi hely), megkérdezzük a tulaj srácot, hogy van-e hely, mire ő bemegy, és a legkirályabb boxból elküldi az ott ülő embereket 😊Szobi22Embereink pedig beírhatnák ugyanezt a gyűlölködjünkbe. 😀
több mint 13 éve
ez pénteken este voltAzért az kellemes, amikor megérkezünk a törzshelyünkre (kellemes belvárosi hely), megkérdezzük a tulaj srácot, hogy van-e hely, mire ő bemegy, és a legkirályabb boxból elküldi az ott ülő embereket 😊Szobi22Ahhoz képest elég hamar hazaértél😛Asbee
több mint 13 éve
Azért az kellemes, amikor megérkezünk a törzshelyünkre (kellemes belvárosi hely), megkérdezzük a tulaj srácot, hogy van-e hely, mire ő bemegy, és a legkirályabb boxból elküldi az ott ülő embereket 😊Szobi22Ahhoz képest elég hamar hazaértél😛
több mint 13 éve
Azért az kellemes, amikor megérkezünk a törzshelyünkre (kellemes belvárosi hely), megkérdezzük a tulaj srácot, hogy van-e hely, mire ő bemegy, és a legkirályabb boxból elküldi az ott ülő embereket 😊
több mint 13 éve
bocs, elfelejtettem, hogy ott a Dallas a menőRG3 és az RTL egy mondatban? Ne sértegess te.. te... focista. 😛apeszosA BME Feszt gecijó, az RTL kettőeaglesmcnabb...a Robert Griffin 3Höri
több mint 13 éve
na megindult a hype 😛RG3 és az RTL egy mondatban? Ne sértegess te.. te... focista. 😛apeszosA BME Feszt gecijó, az RTL kettőeaglesmcnabb...a Robert Griffin 3Höri
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
RG3 és az RTL egy mondatban? Ne sértegess te.. te... focista. 😛A BME Feszt gecijó, az RTL kettőeaglesmcnabb...a Robert Griffin 3Höri
több mint 13 éve
A BME Feszt gecijó, az RTL kettőeaglesmcnabb...a Robert Griffin 3
több mint 13 éve
A BME Feszt gecijó, az RTL kettő
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
akkor Te jól meg úsztad, haverom a duplájánál jár...Igen. De csak két évre vettem fel, és kb. ezressel lett drágább a végére, mint az elején. Azért jó megszabadulni tőle.ZolikaAutóhitel utolsó törlesztőrészlete befizetve.frankos volt legalább? 😊Divat
Öröm boldogság! 😊Zolika
|
több mint 13 éve
Igen. De csak két évre vettem fel, és kb. ezressel lett drágább a végére, mint az elején. Azért jó megszabadulni tőle.Autóhitel utolsó törlesztőrészlete befizetve.frankos volt legalább? 😊Divat
Öröm boldogság! 😊Zolika
több mint 13 éve
Autóhitel utolsó törlesztőrészlete befizetve.frankos volt legalább? 😊
Öröm boldogság! 😊Zolika
|
több mint 13 éve
Kíváló készüléx ez a pár napja beszerzett Xperia Tipo. GRAFIjó hogy mondod, barátnőm éppen egy olyanon gondolkozik
több mint 13 éve
Kíváló készüléx ez a pár napja beszerzett Xperia Tipo.
több mint 13 éve
Hajnalban másfél óra alvás, most bő 2 óra alvás,fáradtság,égő szem...NFL én így szeretlek 😊