Make Love

28 feliratkozó

több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
imádom a kis erasmusos diákokat akinek hála nem kell abbahagynom a piálást buliban, hisz meghívnak 😊.brk
erasmus = alkoholistakepzo szakkor szerte a vilag korul. ultimate rencer. ezek minden nap bevannak baszva allitom. Fake
tudom, francia srác ledöbbent, hogy náluk egy jager feles 5 euró. na mármost itthon 1 😊
a kedvencem, hogy megérkeztek, társaság háromnegyede nem cigizett. meglátták az itthoni cigiárakat szerintem most max 5-en nem cigiznek 😀.brk
Anno elsőben összehaverkodtam 3 osztrákkal. Hát volt kurva világ. Sokszor már én éreztem magam kellemetlenül, annyiszor meghívtak minden vacakra. Meg kimentünk Bécsbe Rapid-Anderlechtre. Tényleg arra jó az egész, hogy fél évet eltold az iskola elvégzését és bulizz orrba szájba 😀 Persze az önéletrajzban biztosan jól mutat, hogy fél évet eltöltöttél egy külföldi egyetemen...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
imádom a kis erasmusos diákokat akinek hála nem kell abbahagynom a piálást buliban, hisz meghívnak 😊.brk
erasmus = alkoholistakepzo szakkor szerte a vilag korul. ultimate rencer. ezek minden nap bevannak baszva allitom. Fake
tudom, francia srác ledöbbent, hogy náluk egy jager feles 5 euró. na mármost itthon 1 😊
a kedvencem, hogy megérkeztek, társaság háromnegyede nem cigizett. meglátták az itthoni cigiárakat szerintem most max 5-en nem cigiznek 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
erasmus = alkoholistakepzo szakkor szerte a vilag korul. ultimate rencer. ezek minden nap bevannak baszva allitom.
több mint 13 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
imádom a kis erasmusos diákokat akinek hála nem kell abbahagynom a piálást buliban, hisz meghívnak 😊
több mint 13 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
5 év dohányzás után, most már 2 hónapja nem gyújtottam rá. Még egy olyan elkúrt hétvégén sem, amikor kikapott a USC, a Roma és a Patriots is. Habi
Hatalmas plussssssz. Maradjon így, kívánom. Gratula

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
tenorx 14 114 — fő libsi
Holnap indul a QPA végre!
több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
5 év dohányzás után, most már 2 hónapja nem gyújtottam rá. Még egy olyan elkúrt hétvégén sem, amikor kikapott a USC, a Roma és a Patriots is.

JT Daniels fan
több mint 13 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 413 — #neverpunt
Azért az kellemes, amikor megérkezünk a törzshelyünkre (kellemes belvárosi hely), megkérdezzük a tulaj srácot, hogy van-e hely, mire ő bemegy, és a legkirályabb boxból elküldi az ott ülő embereket 😊Szobi22
Mi a tavalyi egyik közös meccsnézésen jártunk így, bementünk a tömött helyre, jeleztük hogy meccset néznénk, amire a főnök egy pillanat alatt felállíttatta a plazmához legközelebbi boxban lévő társaságot, pedig az asztalukon még ott virított a frissen rendelt pia.
És ez nem törzshely volt, akkor jártunk ott először 😊

több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Azért az kellemes, amikor megérkezünk a törzshelyünkre (kellemes belvárosi hely), megkérdezzük a tulaj srácot, hogy van-e hely, mire ő bemegy, és a legkirályabb boxból elküldi az ott ülő embereket 😊Szobi22
Embereink pedig beírhatnák ugyanezt a gyűlölködjünkbe. 😀Hanni
igen, ez nekem is eszembe jutott 😊. de okosan csinálják, ki volt írva az asztalra, hogy foglalt.
Asbee: kora délután kezdődött a program a Sas-hegyi bringaparkban, fárasztó az ilyesmi

több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 658 — Poloska confirmed
Embereink pedig beírhatnák ugyanezt a gyűlölködjünkbe. 😀
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Ahhoz képest elég hamar hazaértél😛Asbee
ez pénteken este volt

több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Ahhoz képest elég hamar hazaértél😛

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
Azért az kellemes, amikor megérkezünk a törzshelyünkre (kellemes belvárosi hely), megkérdezzük a tulaj srácot, hogy van-e hely, mire ő bemegy, és a legkirályabb boxból elküldi az ott ülő embereket 😊

több mint 13 éve
A BME Feszt gecijó, az RTL kettőeaglesmcnabb
...a Robert Griffin 3Höri
RG3 és az RTL egy mondatban? Ne sértegess te.. te... focista. 😛apeszos
bocs, elfelejtettem, hogy ott a Dallas a menő

több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 15 495 — "Grammar maci"
RG3 és az RTL egy mondatban? Ne sértegess te.. te... focista. 😛apeszos
na megindult a hype 😛

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
RG3 és az RTL egy mondatban? Ne sértegess te.. te... focista. 😛
több mint 13 éve
...a Robert Griffin 3

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 172 — je suis poloska
A BME Feszt gecijó, az RTL kettő

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Autóhitel utolsó törlesztőrészlete befizetve.
Öröm boldogság! 😊Zolika
frankos volt legalább? 😊Divat
Igen. De csak két évre vettem fel, és kb. ezressel lett drágább a végére, mint az elején. Azért jó megszabadulni tőle.Zolika
akkor Te jól meg úsztad, haverom a duplájánál jár...

|
több mint 13 éve
Zolika Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 979
Öröm boldogság! 😊Zolika
frankos volt legalább? 😊Divat
Igen. De csak két évre vettem fel, és kb. ezressel lett drágább a végére, mint az elején. Azért jó megszabadulni tőle.

több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Öröm boldogság! 😊Zolika
frankos volt legalább? 😊

|
több mint 13 éve
Zolika Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 979
Öröm boldogság! 😊

több mint 13 éve
Kíváló készüléx ez a pár napja beszerzett Xperia Tipo. GRAFI
jó hogy mondod, barátnőm éppen egy olyanon gondolkozik

több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Kíváló készüléx ez a pár napja beszerzett Xperia Tipo.
több mint 13 éve
Joco New England Patriots 1 365 — Patriots fan
Hajnalban másfél óra alvás, most bő 2 óra alvás,fáradtság,égő szem...NFL én így szeretlek 😊