Make Love
27 feliratkozó
több mint 12 éve
szaba
10 545
Hétvégén veszek egy bicskát a vásárba!catattackAkciós lesz, vagy csak szimplán nyitogatni kell vmi a zsebbe?
több mint 12 éve
catattack
3 520
Hétvégén veszek egy bicskát a vásárba!
több mint 12 éve
Ha már annyit szidtam a upct, most meg kell dícsérjem. Egy időben van a TAAHM és a Bundyék, mindegyikkel úgy hogy napi 2 rész 1 új 1 tegnapi, beállítottam hogy mindegyiket vegye, és szuperintelligens módon átvariálta úgy, hogy egyik nap egyikből veszi fel mindkét részt, másnap a másikból, így nincs ütközés 😊 Végre azt tapasztalhatom, hogy tudnak valamit...
több mint 12 éve
Nem tudom, hogy mennyire a magyar egészségügy sikere egy magánrendelő.Nem gondoltam volna, hogy ennyire fájdalommentes is lehet egy foggyökérkezelés. BazzaniSzócskán kívül ezek szerint még más is akad, aki ma az egészségügyi rendsszerben pozitívumot talált 😀diverdoc
Amúgy elég komoly fogturizmus van Vásárhelyen. Megdöbbentő mennyiségű előjegyzés van külföldről érkezőknek.
több mint 12 éve
Nem gondoltam volna, hogy ennyire fájdalommentes is lehet egy foggyökérkezelés. BazzaniSzócskán kívül ezek szerint még más is akad, aki ma az egészségügyi rendsszerben pozitívumot talált 😀
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
Nem gondoltam volna, hogy ennyire fájdalommentes is lehet egy foggyökérkezelés. Nem vagyok félős de a fogdoki a halálom.
több mint 12 éve
Kollegám múltkor elmélkedett, hogy mi lenne, ha nem Benedek lenne a harmadik név a meleget hozók közül, hanem Domokos. Ez sült ki belőle. Sándor, József, Domokos zsákban hozza a homokost. 😀GRAFISándor, József, Istók,
a zsákban meg Steiner Kristóf
több mint 12 éve
Kollegám múltkor elmélkedett, hogy mi lenne, ha nem Benedek lenne a harmadik név a meleget hozók közül, hanem Domokos. Ez sült ki belőle. Sándor, József, Domokos zsákban hozza a homokost. 😀
több mint 12 éve
akkor végképp nem értem, miért vagy józsua közelébe... 😀Divatígy belegondolva most már én sem értem 😊
több mint 12 éve
akkor végképp nem értem, miért vagy józsua közelébe... 😀Divatferomonok?
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
nem, én rákóczis vagyok, a restiket meg kerülöm.. mondjuk anno Kaposváron jó volt, mert akkora menő a hely, hogy nem is restinek hívják, hanem Station Pub-nak 😊biztos te is vmi dózsás lehetsz...v csak restis? 😀Divatnah, látom Joci meghívott egy kiadós vasárnapi "ebédre" :/fetomyjaja, eléggé kóser volt 😊JSanyo
több mint 12 éve
olvassátok el a resti mesét és menjetek aludni!
több mint 12 éve
biztos te is vmi dózsás lehetsz...v csak restis? 😀jaja, eléggé kóser volt 😊JSanyonemhiába, hiszen JSanyo és Joci, zsákban hoznak fetomyt 😊JSanyonah, látom Joci meghívott egy kiadós vasárnapi "ebédre" :/fetomy
|
több mint 12 éve
jaja, eléggé kóser volt 😊nah, látom Joci meghívott egy kiadós vasárnapi "ebédre" :/fetomyKitűnő volt ma az idő!catattacknemhiába, hiszen JSanyo és Joci, zsákban hoznak fetomyt 😊JSanyo
több mint 12 éve
nah, látom Joci meghívott egy kiadós vasárnapi "ebédre" :/Kitűnő volt ma az idő!catattacknemhiába, hiszen JSanyo és Joci, zsákban hoznak fetomyt 😊JSanyo
több mint 12 éve
Kitűnő volt ma az idő!catattacknemhiába, hiszen JSanyo és Joci, zsákban hoznak fetomyt 😊
több mint 12 éve
[hát őket nyilván öltözködés miatt, de az auditoroknak az aurája másmilyen 😊bízom benne, hogy lassan kiderül megfelel-e az aurám 😛 xD
mondjuk nem is csoda, hogy mind ilyen excelfüggő robotnak tűnik, embertelen sokat dolgoznak ők isbriareos
ja, azt tudom, ezzel jár
--------------------------------------------------
több mint 12 éve
hát őket nyilván öltözködés miatt, de az auditoroknak az aurája másmilyen 😊fogalmam sincs mit gondolnak az adósok a bankauditokról, az adósok zöme minket utál (összefügghet avval, hogy kb folyamatosan mi vagyunk dicsérve), annyit tudok, hogy az auditorok mindannyian külön állatfaj, 100 méterről kiszúrom bármelyiküket 😂briareosAzért én ezt inkább mondanám az aktuáriusokra meg az informatikusokra (eddigi BIG4os irodákban tartózkodásaim alapján) 😀neuw
mondjuk nem is csoda, hogy mind ilyen excelfüggő robotnak tűnik, embertelen sokat dolgoznak ők is
több mint 12 éve
Informatikusok ftw, le az általánosítással! 😀
több mint 12 éve
fogalmam sincs mit gondolnak az adósok a bankauditokról, az adósok zöme minket utál (összefügghet avval, hogy kb folyamatosan mi vagyunk dicsérve), annyit tudok, hogy az auditorok mindannyian külön állatfaj, 100 méterről kiszúrom bármelyiküket 😂briareosAzért én ezt inkább mondanám az aktuáriusokra meg az informatikusokra (eddigi BIG4os irodákban tartózkodásaim alapján) 😀
több mint 12 éve
fogalmam sincs mit gondolnak az adósok a bankauditokról, az adósok zöme minket utál (összefügghet avval, hogy kb folyamatosan mi vagyunk dicsérve), annyit tudok, hogy az auditorok mindannyian külön állatfaj, 100 méterről kiszúrom bármelyiküket 😂Bankaudit a cél, nem adó 😛 (tudom, hogy adósok körében ez nem épp népszerű, de vanezígy 😀)Assessment Center (csoportos kiválasztás, az utolsó kör)áh, én teljesen egyedi procedurában kerültem be, a mi részlegünk az adón belül eléggé különleges helyzetben van (ha bekerülsz a cégbe, majd rájössz 😀 )
Adón nem volt mikor jelentkeztél?neuw
nekem egy hr interjú volt, pár teszttel, és utána partneri interjú
edit: adón belül mi a cél?briareos
Nekem voltak tesztek, aztán HRinterjú, most szerdán meg majd ez.
De egyébként inkább E&Y lenne, ha választhatnék (ott partnerinterjúnál tartok), picit szimpatikusabbak voltak...aztán majd kiderül mi leszneuw
több mint 12 éve
Bankaudit a cél, nem adó 😛 (tudom, hogy adósok körében ez nem épp népszerű, de vanezígy 😀)áh, én teljesen egyedi procedurában kerültem be, a mi részlegünk az adón belül eléggé különleges helyzetben van (ha bekerülsz a cégbe, majd rájössz 😀 )ja még ott vagyok.Assessment Center (csoportos kiválasztás, az utolsó kör)
Mijaza AC? 😀briareos
edit: adón belül mi a cél?briareos
Nekem voltak tesztek, aztán HRinterjú, most szerdán meg majd ez.
De egyébként inkább E&Y lenne, ha választhatnék (ott partnerinterjúnál tartok), picit szimpatikusabbak voltak...aztán majd kiderül mi lesz
több mint 12 éve
áh, én teljesen egyedi procedurában kerültem be, a mi részlegünk az adón belül eléggé különleges helyzetben van (ha bekerülsz a cégbe, majd rájössz 😀 )Assessment Center (csoportos kiválasztás, az utolsó kör)KPMG AC jövő szerdán 😊ja még ott vagyok.
Bria ott vagy még amúgy?neuw
Mijaza AC? 😀briareos
edit: adón belül mi a cél?
több mint 12 éve
Assessment Center (csoportos kiválasztás, az utolsó kör)KPMG AC jövő szerdán 😊ja még ott vagyok.
Bria ott vagy még amúgy?neuw
Mijaza AC? 😀briareos
Adón nem volt mikor jelentkeztél?