Make Love
27 feliratkozó
több mint 12 éve
mikro zh 23/40 😀
több mint 12 éve
tisztában vagyok ezekkel a dolgokkal, inkább csak felületes voltam, még szép, hogy amelyik cég megteheti hogy a saját képzési folyamatába injektáljon saját maga által kiválasztott embereket ezt megteszi, és azt hiszem ezzel mindenki jó jár.sapka, a képességekre mennek ezeknél a cégeknél főképp, nem csak arra, hogy korábban mit tanultál meg milyen lexikális tudásod van, mert arra bárkit megtudnak tanítani megfelelő képességekkelPontosan. A mai multik a kiválasztásnál azt mérik fel legink h a személyiséged mennyire illik a cégprofilba ill. azt h iq-val h állsz. A szakmai dolgokat meg majd megtanulod a cégen belül egy mentortól.empty taxi
Nekem pl mindenhol numerikus tudást mérő, angol meg logikai (iq) tesztek voltak első körben, utána általában tipikus beszélj amgadról, mik a gyengeségek, erősségek, stb típusú HRes interjúk angolra is áttérve
aztán jönnek a szakmaiabb jellegű ACk, de pl ott is a cspoportfeladatok azok teljesen csak képességekre mennek, nem nézik hogy jó lesz-e a feladatneuw
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
sapka, a képességekre mennek ezeknél a cégeknél főképp, nem csak arra, hogy korábban mit tanultál meg milyen lexikális tudásod van, mert arra bárkit megtudnak tanítani megfelelő képességekkelPontosan. A mai multik a kiválasztásnál azt mérik fel legink h a személyiséged mennyire illik a cégprofilba ill. azt h iq-val h állsz. A szakmai dolgokat meg majd megtanulod a cégen belül egy mentortól.
Nekem pl mindenhol numerikus tudást mérő, angol meg logikai (iq) tesztek voltak első körben, utána általában tipikus beszélj amgadról, mik a gyengeségek, erősségek, stb típusú HRes interjúk angolra is áttérve
aztán jönnek a szakmaiabb jellegű ACk, de pl ott is a cspoportfeladatok azok teljesen csak képességekre mennek, nem nézik hogy jó lesz-e a feladatneuw
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
sapka, a képességekre mennek ezeknél a cégeknél főképp, nem csak arra, hogy korábban mit tanultál meg milyen lexikális tudásod van, mert arra bárkit megtudnak tanítani megfelelő képességekkelNekem pl mindenhol numerikus tudást mérő, angol meg logikai (iq) tesztek voltak első körben, utána általában tipikus beszélj amgadról, mik a gyengeségek, erősségek, stb típusú HRes interjúk angolra is áttérve
aztán jönnek a szakmaiabb jellegű ACk, de pl ott is a cspoportfeladatok azok teljesen csak képességekre mennek, nem nézik hogy jó lesz-e a feladat
--------------------------------------------------
több mint 12 éve
helyesbitek 😀bria meg jogászként van "könyvvizsgáló cégnél"a BIG4 cégek meg pl a MorganStanley is úgy hív beszélgetésre, tesztre, ACre mindenre, hogy nincs diplomád. Ez tök normális, hiszen szeptemberi kezdéssel keresik a pályakezdőket.valahogy elkerülte az említett cég neve a figyelmem, shame on me, nagyon leragadtam, hogy a közgazdasági diplomával mit lehet egy könyvvizsgáló cégnél kezdeni :cool:
Pénzügy és számvitelt tanulokneuw
a pénzügy és számvitel nem épp közgazdaság 😛, businesssapka
egéybként azon belül pénzügy szakirányon vagyok, aminek lényegesen több köze van a közgázhoz mint a businesshez
egyébként meg pl a bankauditon nagyon sok a treasury, határidősügyletekkel meg hasonlókkal foglalkozásneuw
0,75ös jogászként vagyok adótanácsadó 😂
bizarr
több mint 12 éve
vissza is 😊mentbriareosGrat!Köszönöm szépen
Ne feledd, KPMG 2014-ben megy tök új irodaházba 😀briareos
PMben összeírnál néhány érvet, hogy mi alapján választanál a BIG4ok közül?
(tényleg eléggé tanácstalan vagyok)neuw
több mint 12 éve
bria meg jogászként van "könyvvizsgáló cégnél"a BIG4 cégek meg pl a MorganStanley is úgy hív beszélgetésre, tesztre, ACre mindenre, hogy nincs diplomád. Ez tök normális, hiszen szeptemberi kezdéssel keresik a pályakezdőket.valahogy elkerülte az említett cég neve a figyelmem, shame on me, nagyon leragadtam, hogy a közgazdasági diplomával mit lehet egy könyvvizsgáló cégnél kezdeni :cool:
a pénzügy és számvitel nem épp közgazdaság 😛, businesssapka
egéybként azon belül pénzügy szakirányon vagyok, aminek lényegesen több köze van a közgázhoz mint a businesshez
egyébként meg pl a bankauditon nagyon sok a treasury, határidősügyletekkel meg hasonlókkal foglalkozás
több mint 12 éve
a BIG4 cégek meg pl a MorganStanley is úgy hív beszélgetésre, tesztre, ACre mindenre, hogy nincs diplomád. Ez tök normális, hiszen szeptemberi kezdéssel keresik a pályakezdőket.valahogy elkerülte az említett cég neve a figyelmem, shame on me, nagyon leragadtam, hogy a közgazdasági diplomával mit lehet egy könyvvizsgáló cégnél kezdeni :cool:
a pénzügy és számvitel nem épp közgazdaság 😛, business
több mint 12 éve
mentKöszönöm szépenA KPMGhez felvettek, szombaton kapok ajánlatotGrat!
Az Ernst&Youngnál meg pénteken partnerinterjú
Már csak dönteni kellene majd 😊neuw
(tényleg eléggé tanácstalan vagyok)neuw
több mint 12 éve
Köszönöm szépenA KPMGhez felvettek, szombaton kapok ajánlatotGrat!
(tényleg eléggé tanácstalan vagyok)
több mint 12 éve
A KPMGhez felvettek, szombaton kapok ajánlatotGrat!
Ne feledd, KPMG 2014-ben megy tök új irodaházba 😀
több mint 12 éve
a BIG4 cégek meg pl a MorganStanley is úgy hív beszélgetésre, tesztre, ACre mindenre, hogy nincs diplomád. Ez tök normális, hiszen szeptemberi kezdéssel keresik a pályakezdőket.úgy voltál felvételi elbeszélgetéseken, hogy szemethunytak afelett, hogy még nincs meg a diplomád, hanem majd? :rolleyes:És mit kell itt dolgozni?szabaközgazdász lesz a végzettségem idén...egyébként a bankaudit csoport tagja leszek vagy egyiknél vagy másiknálneuw
milyen közgazda?sapka
Pénzügy és számvitelt tanulok
több mint 12 éve
úgy voltál felvételi elbeszélgetéseken, hogy szemethunytak afelett, hogy még nincs meg a diplomád, hanem majd? :rolleyes:És mit kell itt dolgozni?szabaközgazdász lesz a végzettségem idén...egyébként a bankaudit csoport tagja leszek vagy egyiknél vagy másiknálneuw
milyen közgazda?
több mint 12 éve
És mit kell itt dolgozni?szabaközgazdász lesz a végzettségem idén...egyébként a bankaudit csoport tagja leszek vagy egyiknél vagy másiknál
több mint 12 éve
szaba
10 545
És mit kell itt dolgozni?
több mint 12 éve
toljad neki erősen 😊hát pedig ez egy ilyen bicikli 😛 😀neuwA KPMGhez felvettek, szombaton kapok ajánlatothavi 400 nettó napi 12 óra melóval vagy havi 450 napi 13 óra melóval 😊 gratulálok, de nem lennék a helyedben 😊JSanyo
több mint 12 éve
hát pedig ez egy ilyen bicikli 😛 😀A KPMGhez felvettek, szombaton kapok ajánlatothavi 400 nettó napi 12 óra melóval vagy havi 450 napi 13 óra melóval 😊 gratulálok, de nem lennék a helyedben 😊JSanyo
több mint 12 éve
A KPMGhez felvettek, szombaton kapok ajánlatothavi 400 nettó napi 12 óra melóval vagy havi 450 napi 13 óra melóval 😊 gratulálok, de nem lennék a helyedben 😊
több mint 12 éve
A KPMGhez felvettek, szombaton kapok ajánlatotAz Ernst&Youngnál meg pénteken partnerinterjú
Már csak dönteni kellene majd 😊
több mint 12 éve
catattack
3 520
http://www.youtube.com/watch?v=01NHcTM5IA4Hétvégén veszek egy bicskát a vásárba!catattackde olyat ám amilyen krokodik dundeenak van!Höri
több mint 12 éve
Vagy bicskával fagylaltot falatozni! És kanállal a rántott húst!Nincs szebb mint bajonettel kenni a legváros kenyeretsutianapHétvégén veszek egy bicskát a vásárba!catattackde olyat ám amilyen krokodik dundeenak van!Höri
több mint 12 éve
Nincs szebb mint bajonettel kenni a legváros kenyeretHétvégén veszek egy bicskát a vásárba!catattackde olyat ám amilyen krokodik dundeenak van!Höri
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Hétvégén veszek egy bicskát a vásárba!catattackde olyat ám amilyen krokodik dundeenak van!
több mint 12 éve
Csak a fehérkesztyűs bűrnyakú úrficskáknak nincs bicskájuk. Tisztességes magyar ember azzal szalonnázik. 😊Majd akcióssá teszem... Megvan a módszerem. :cool:Hétvégén veszek egy bicskát a vásárba!catattackAkciós lesz, vagy csak szimplán nyitogatni kell vmi a zsebbe?szaba
Amúgy kell, mert kinéznek a segédmunkások...catattack
több mint 12 éve
catattack
3 520
Majd akcióssá teszem... Megvan a módszerem. :cool:Hétvégén veszek egy bicskát a vásárba!catattackAkciós lesz, vagy csak szimplán nyitogatni kell vmi a zsebbe?szaba
Amúgy kell, mert kinéznek a segédmunkások...