Make Love
27 feliratkozó
több mint 12 éve
JéBé
7 035
Meddig elég?catattackRengeteg mindentől függ, ezek étrendKIEGÉSZÍTŐK. Az általános elv tömegnöveléskor az a kb 2 gramm fehérje/testsúlykiló és kb 5 gramm szénhidrát/testsúlykiló. Amit az étrenddel nemtudsz bevinni azt kell kipótolni ezekkel. Ez az szép elmélet, a gyakorlat az esetemben az hogy reggel, edzés után és este turmix mellette zabálok amennyit és olyan minőségűt amit tudok. A kérdésedre válaszolva így együtt 1 hónapnál sokkal tovább nem tart ki a csomag, lesz amiből bőven marad lesz ami elfogy. Hosszú távon én képtelen lennék ezt finanszírozni.
több mint 12 éve
catattack
3 520
Meddig elég?
több mint 12 éve
JéBé
7 035
J!Van ennél kezdőbb is, a nulláról való kezdéshez ezeknek a fele pénzkidobás. Ez olyan 40-50 ezer körül van, attól rosszúl vagyok ha leírom.. :o
Mennyibe fájt ez a kezdő csomag?catattack
több mint 12 éve
Fumble Return TD, most meg irány SZESZni😊
--------------------------------------------------
több mint 12 éve
Ennél inkább kolbászt meg disznósajtot, abban is van ennyi szar 😛
több mint 12 éve
JéBé
7 035
Jumbo egészen filigrán alkatúaknak van, rengeteg szénhidrát van benne, szépen hozza a tömeget de nem valami minőségit. Én nyár végére a lehető legjobbra törekszem, nem a strandért, magamért 😊hát ha csak ez a cél, akkor elég lett volna egy sima Jumbo is...jjncaaHa jól csinálod, akkor még nagyon az elején jársz. 😛 Mondjuk azt nem értem, hogy csak egy állapot... Milyen állapot az ilyen? 😀szabaTegyük fel összeszedem magam nyár végére, ha utána visszatérek a naturalhoz szépen lassan le is megy rólam. Ez nem úszás hogy 80 évesen is látszik az alakodon 😛JayB
több mint 12 éve
hát ha csak ez a cél, akkor elég lett volna egy sima Jumbo is...Tegyük fel összeszedem magam nyár végére, ha utána visszatérek a naturalhoz szépen lassan le is megy rólam. Ez nem úszás hogy 80 évesen is látszik az alakodon 😛JayBIzületvédőm van, ez az egy amit eddig is használtam. Nem tervezek hosszú távra kiegészítőkkel, sajnos ez az egész testépítés csak egy állapot de nagyon érdekel mit tudok kihozni így magamból.JayBHa jól csinálod, akkor még nagyon az elején jársz. 😛 Mondjuk azt nem értem, hogy csak egy állapot... Milyen állapot az ilyen? 😀szaba
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
szaba
10 546
Miért, Bud Spenceren látszik, hogy ő volt az első olasz, aki percen belül úszta a 100 gyorsot? 😀Tegyük fel összeszedem magam nyár végére, ha utána visszatérek a naturalhoz szépen lassan le is megy rólam. Ez nem úszás hogy 80 évesen is látszik az alakodon 😛JayBIzületvédőm van, ez az egy amit eddig is használtam. Nem tervezek hosszú távra kiegészítőkkel, sajnos ez az egész testépítés csak egy állapot de nagyon érdekel mit tudok kihozni így magamból.JayBHa jól csinálod, akkor még nagyon az elején jársz. 😛 Mondjuk azt nem értem, hogy csak egy állapot... Milyen állapot az ilyen? 😀szaba
több mint 12 éve
JéBé
7 035
Tegyük fel összeszedem magam nyár végére, ha utána visszatérek a naturalhoz szépen lassan le is megy rólam. Ez nem úszás hogy 80 évesen is látszik az alakodon 😛Ha jól csinálod, akkor még nagyon az elején jársz. 😛 Mondjuk azt nem értem, hogy csak egy állapot... Milyen állapot az ilyen? 😀szabaaz omega3 kimaradt, meg esetleg egy izületvédőjjncaaIzületvédőm van, ez az egy amit eddig is használtam. Nem tervezek hosszú távra kiegészítőkkel, sajnos ez az egész testépítés csak egy állapot de nagyon érdekel mit tudok kihozni így magamból.JayB
több mint 12 éve
szaba
10 546
Ha jól csinálod, akkor még nagyon az elején jársz. 😛 Mondjuk azt nem értem, hogy csak egy állapot... Milyen állapot az ilyen? 😀Izületvédőm van, ez az egy amit eddig is használtam. Nem tervezek hosszú távra kiegészítőkkel, sajnos ez az egész testépítés csak egy állapot de nagyon érdekel mit tudok kihozni így magamból.JayBJaa, 100% whey protein prof (gyors fehérje edzés után) Vitargo (szénhidrát edzés után) Crea Bomb (kreatin) B Complex (multivitamin) Nitro Gold pro (összetettebb lassabb felszívódásu fehérje napközbenre) BCAA X (aminósav) Forced Mass (olcsó tömegnövelő költséghatékonyság miatt) Hot Blood (energizáló)JayBaz omega3 kimaradt, meg esetleg egy izületvédőjjncaa
több mint 12 éve
JéBé
7 035
Izületvédőm van, ez az egy amit eddig is használtam. Nem tervezek hosszú távra kiegészítőkkel, sajnos ez az egész testépítés csak egy állapot de nagyon érdekel mit tudok kihozni így magamból.az omega3 kimaradt, meg esetleg egy izületvédőjjncaaA baj nálam az, hogy nem látok semmit.szabaJaa, 100% whey protein prof (gyors fehérje edzés után) Vitargo (szénhidrát edzés után) Crea Bomb (kreatin) B Complex (multivitamin) Nitro Gold pro (összetettebb lassabb felszívódásu fehérje napközbenre) BCAA X (aminósav) Forced Mass (olcsó tömegnövelő költséghatékonyság miatt) Hot Blood (energizáló)JayB
több mint 12 éve
szaba
10 546
Azt azért már nem kell nekem bemutatni, hogy mi mire jó. 😀Jaa, 100% whey protein prof (gyors fehérje edzés után) Vitargo (szénhidrát edzés után) Crea Bomb (kreatin) B Complex (multivitamin) Nitro Gold pro (összetettebb lassabb felszívódásu fehérje napközbenre) BCAA X (aminósav) Forced Mass (olcsó tömegnövelő költséghatékonyság miatt) Hot Blood (energizáló)JayBEdzegetek pár éve, teljes naturalban toltam eddig, ahhoz az időhöz, energiához és étrendhez képest amit bele tudok feccölni szerintem elértem a határaimat úgyhogy most beruháztam pár egyszerű dologra. HGH nincs 😛JayBA baj nálam az, hogy nem látok semmit.szaba
több mint 12 éve
az omega3 kimaradt, meg esetleg egy izületvédőJaa, 100% whey protein prof (gyors fehérje edzés után) Vitargo (szénhidrát edzés után) Crea Bomb (kreatin) B Complex (multivitamin) Nitro Gold pro (összetettebb lassabb felszívódásu fehérje napközbenre) BCAA X (aminósav) Forced Mass (olcsó tömegnövelő költséghatékonyság miatt) Hot Blood (energizáló)JayBEdzegetek pár éve, teljes naturalban toltam eddig, ahhoz az időhöz, energiához és étrendhez képest amit bele tudok feccölni szerintem elértem a határaimat úgyhogy most beruháztam pár egyszerű dologra. HGH nincs 😛JayBA baj nálam az, hogy nem látok semmit.szaba
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
JéBé
7 035
Jaa, 100% whey protein prof (gyors fehérje edzés után) Vitargo (szénhidrát edzés után) Crea Bomb (kreatin) B Complex (multivitamin) Nitro Gold pro (összetettebb lassabb felszívódásu fehérje napközbenre) BCAA X (aminósav) Forced Mass (olcsó tömegnövelő költséghatékonyság miatt) Hot Blood (energizáló)A baj nálam az, hogy nem látok semmit.szabaEz mi?szabaEdzegetek pár éve, teljes naturalban toltam eddig, ahhoz az időhöz, energiához és étrendhez képest amit bele tudok feccölni szerintem elértem a határaimat úgyhogy most beruháztam pár egyszerű dologra. HGH nincs 😛JayB
több mint 12 éve
szaba
10 546
A baj nálam az, hogy nem látok semmit.Edzegetek pár éve, teljes naturalban toltam eddig, ahhoz az időhöz, energiához és étrendhez képest amit bele tudok feccölni szerintem elértem a határaimat úgyhogy most beruháztam pár egyszerű dologra. HGH nincs 😛JayBgo hard or go home :cool: le kell nyomni LandrytEz mi?szaba
JayB
több mint 12 éve
JéBé
7 035
Edzegetek pár éve, teljes naturalban toltam eddig, ahhoz az időhöz, energiához és étrendhez képest amit bele tudok feccölni szerintem elértem a határaimat úgyhogy most beruháztam pár egyszerű dologra. HGH nincs 😛go hard or go home :cool: le kell nyomni LandrytEz mi?szaba
JayB
több mint 12 éve
Köszönöm. Sztem nagyon jól kezeli a srác (saját korosztályában 2 éve nem vesztett még szettet sem idehaza, és 10-ből (21-es szett) is csak 1x-2x jönnek ki)csak viselje jól az esélyesség terhét, hajrá 😊JSanyoez tollaslabda igaz? csak mert ha jól emlékszem írtál már régebben egy hasonló jó eredményről és az az volt.Igen az. És két hét múlva 13-as OB, ott majdnem tuti arany 😀diverdoc
GZ!davemayer
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
szaba
10 546
Jogos. 😛honnan tudod? 😮Höricsak viselje jól az esélyesség terhét, hajrá 😊JSanyoHát ha valami, az tud undorító lenni. 😀szaba
több mint 12 éve
honnan tudod? 😮Hát ha valami, az tud undorító lenni. 😀szabaIgen az. És két hét múlva 13-as OB, ott majdnem tuti arany 😀diverdoccsak viselje jól az esélyesség terhét, hajrá 😊JSanyo
több mint 12 éve
szaba
10 546
Hát ha valami, az tud undorító lenni. 😀csak viselje jól az esélyesség terhét, hajrá 😊JSanyoez tollaslabda igaz? csak mert ha jól emlékszem írtál már régebben egy hasonló jó eredményről és az az volt.Igen az. És két hét múlva 13-as OB, ott majdnem tuti arany 😀diverdoc
GZ!davemayer
több mint 12 éve
csak viselje jól az esélyesség terhét, hajrá 😊ez tollaslabda igaz? csak mert ha jól emlékszem írtál már régebben egy hasonló jó eredményről és az az volt.Igen az. És két hét múlva 13-as OB, ott majdnem tuti arany 😀diverdoc
GZ!davemayer
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
újabb mérföldkő. -7000- :cool: