Make Love
27 feliratkozó
több mint 12 éve
szaba
10 546
Futószalagon gyártom a beadandókat. 😮
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
Megnyertük az Erste kispályás focikupa bajai selejtezőjét és így mehetünk a pesti döntőbe a legjobb 12be, ahol 1 millió forint a győztesnek járó fődíj 😊Jó kis kezdeményezés ez már évek óta,nekünk sajna idén elmaradt a selejtező 😕
átlagéletkor pedig 20,x valamennyi szóval eléggé fiatal kis társaságunk nagyot durrantott 😊Habi
több mint 12 éve
Megnyertük az Erste kispályás focikupa bajai selejtezőjét és így mehetünk a pesti döntőbe a legjobb 12be, ahol 1 millió forint a győztesnek járó fődíj 😊átlagéletkor pedig 20,x valamennyi szóval eléggé fiatal kis társaságunk nagyot durrantott 😊
JT Daniels fan
több mint 12 éve
én is hasonló örömöknek nézek elébe 😀...RataxesÖrömködés vol.2: most tudtam meg hogy az ESPN America élőben adja a draftot... Így HD-ben nézhetem, közben meg a gépen tudom követni a bowl.hu közvetítést 😊 😊Rataxes
JT Daniels fan
több mint 12 éve
...RataxesÖrömködés vol.2: most tudtam meg hogy az ESPN America élőben adja a draftot... Így HD-ben nézhetem, közben meg a gépen tudom követni a bowl.hu közvetítést 😊 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Holnap reggeli ügyfél lemondta a tárgyalást -> meló nincs, draftnézés van!!! :cool: 😀 GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Ma van a 15. házassági évfordulóm, ha a polgárit nézzük. Ha a templomit, akkor holnapután.vadibandiazért durván hosszú lagzi lehetett 😊
több mint 12 éve
grat Bandi!szerk.: és a válásnak mikor van az évforduló meg hanyadik? 😀
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
Ma van a 15. házassági évfordulóm, ha a polgárit nézzük. Ha a templomit, akkor holnapután.
több mint 12 éve
Hála Istennek egészséges babával lettünk gazdagabbak 4:23 órakor, Violet az én szerelmem 3200g, 51 cmsutianapIsten éltessen benneteket! Legyen boldog, egészséges, becsületes ember! Okozzon nagyon sok örömöt és büszkeséget szüleinek!!
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
Hála Istennek egészséges babával lettünk gazdagabbak 4:23 órakor, Violet az én szerelmem 3200g, 51 cmsutianapGratulálok.
Tényleg szerelem lesz, nekem hihetsz.
több mint 12 éve
Jó egészséget, és sok boldogságot a csöppséggel! 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
nem értem, hogy kaphat erre valaki 16 lájkot...Hála Istennek egészséges babával lettünk gazdagabbak 4:23 órakor, Violet az én szerelmem 3200g, 51 cmsutianapGratulálok! 😀tenorx
vicceltem, nagy grat 😀 szép neve van
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Hála Istennek egészséges babával lettünk gazdagabbak 4:23 órakor, Violet az én szerelmem 3200g, 51 cmsutianapGratulálok! 😀
több mint 12 éve
Hála Istennek egészséges babával lettünk gazdagabbak 4:23 órakor, Violet az én szerelmem 3200g, 51 cm
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
😮 Részegen írt!tenorxkeményen megküzdött érte, úgyhogy neki toughdown 😀
stólj az ncaa játékvezetőoinek h lehessen és ne vegyk el a toughdoenokat és akkor lesz lehkozelennneuwjólvan, talán a te eseted meghatja majd a szívüket 😊
több mint 12 éve
stólj az ncaa játékvezetőoinek h lehessen és ne vegyk el a toughdoenokat és akkor lesz lehkozelennFumble Return TD, most meg irány SZESZni😊neuwa Gronko kimaradt 😀 de azért szép volt 😊JSanyo
--------------------------------------------------
több mint 12 éve
Fumble Return TD, most meg irány SZESZni😊neuwa Gronko kimaradt 😀 de azért szép volt 😊
több mint 12 éve
JéBé
7 035
Én most a HOS-t nyomom Jumboval, de már 1.5 hét után érzem a hatását, pedig nem is súlyzós edzést nyomok, hanem TRX + fegyencedzést. Bánom, hogy csak 2.8-as Jumbot vettem, de ha elfogy, lehet nem azt veszek utána. Kíváncsi vagyok mi jön ki belőle, május 6-án lesz Kecsón verseny, de sztem nagyot fog durranni. 😛szabaHOS-hoz még fiatalnak tartom magam.
több mint 12 éve
szaba
10 546
Én most a HOS-t nyomom Jumboval, de már 1.5 hét után érzem a hatását, pedig nem is súlyzós edzést nyomok, hanem TRX + fegyencedzést. Bánom, hogy csak 2.8-as Jumbot vettem, de ha elfogy, lehet nem azt veszek utána. Kíváncsi vagyok mi jön ki belőle, május 6-án lesz Kecsón verseny, de sztem nagyot fog durranni. 😛
több mint 12 éve
JéBé
7 035
50ezer forintot költesz 1 havi cuccra, amit ráadásul nem is tervezel hosszútávon, csak kipróbálod? Az szép 😀fetomyKitűztem egy célt, a fizetésnél becsuktam a szemem. Ha hozza amit szeretnék akkor 100%-osan megérte, ha nem akkor majd a gyűlölködjünk topicban jelentkezem 😊
több mint 12 éve
catattack
3 520
50ezer forintot költesz 1 havi cuccra, amit ráadásul nem is tervezel hosszútávon, csak kipróbálod? Az szép 😀fetomyEz a hobbi... 😀
több mint 12 éve
50ezer forintot költesz 1 havi cuccra, amit ráadásul nem is tervezel hosszútávon, csak kipróbálod? Az szép 😀