Make Love

28 feliratkozó

több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 564
Annyit dumáltatok a kondiról, hogy elkezdtem gondolkozni rajta. Egész életembe küzdősportokat részesítettem előnybe a konditeremmel szemben.
Valaki el tudná mondani, hogy alapvetően mi a különbség a két módon szerezhető izomzat között, ha egyáltalán van...
Az én felfogásom szerint a "bunyós" izomzat sokkal használhatóbb az életben, viszont a kondis meg szebb...
Nyilván itt csak amatőr edzésről beszélek, mert hát a profi harcosok elég jól néznek ki.
Remélem érthető ez a katyvasz! 😀 catattack
mit értesz bunyós izomzat alatt?
több mint 13 éve
catattack 3 520
Annyit dumáltatok a kondiról, hogy elkezdtem gondolkozni rajta. Egész életembe küzdősportokat részesítettem előnybe a konditeremmel szemben.
Valaki el tudná mondani, hogy alapvetően mi a különbség a két módon szerezhető izomzat között, ha egyáltalán van...
Az én felfogásom szerint a "bunyós" izomzat sokkal használhatóbb az életben, viszont a kondis meg szebb...
Nyilván itt csak amatőr edzésről beszélek, mert hát a profi harcosok elég jól néznek ki.
Remélem érthető ez a katyvasz! 😀
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Most az ilyen syntol olajos pojácákat miért kell? Közük nincs a testépítéshez.Joco
a koxra ugyanúgy kell edzeni. Nem attól lesz ilyen amorf karja, hogy benyomja és magától kinő.Amadeus91
hagyjál már... nyomjad egy hónapig a kreatin+napozim+anapolon kombót, aztán még a füleden is izmos leszeljjncaa
zéró edzéssel? megnézném...attól h vki koxol, még ugyanúgy edzenie kell hozzá, ahogy Mozart is mondja.Divat
Lehet nem zérő edzéssel,de hogy kox nélkül soha nem nézne így ki az 100%. Kevesebb munka van benne mint kox az biztos 😊
Toca
és még több pénz... 😀

|
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 340 — Vikings fan
Most az ilyen syntol olajos pojácákat miért kell? Közük nincs a testépítéshez.Joco
a koxra ugyanúgy kell edzeni. Nem attól lesz ilyen amorf karja, hogy benyomja és magától kinő.Amadeus91
hagyjál már... nyomjad egy hónapig a kreatin+napozim+anapolon kombót, aztán még a füleden is izmos leszeljjncaa
zéró edzéssel? megnézném...attól h vki koxol, még ugyanúgy edzenie kell hozzá, ahogy Mozart is mondja.Divat
Lehet nem zérő edzéssel,de hogy kox nélkül soha nem nézne így ki az 100%. Kevesebb munka van benne mint kox az biztos 😊
több mint 13 éve
Tisztázzunk le valamit: a syntol olaj nem kox hanem ahogy nevében is benne van: olaj azaz nem izom!
De ha nekem nem hisztek hogy nem kox akkor:
 testepitek.hu/tomegnoveles/dopping/137-synthol-olajat-az-izmokbaJoco
hijj az a videó. Azt a kurva.
több mint 13 éve
Joco New England Patriots 1 365 — Patriots fan
nyilván emelgetni kell hozzá a súlyokat, de a képen látható úriemberek mell-bicepsz edzése kórháznyi mennyiségű szteroiddal megtámogatva nem kitartás és erő, hanem inkább szabadidő és józan ész kérdése...jjncaa
Az ilyen ember inkább bohóc mint sem sportoló. És a legdurvább hogy a tv-ben is úgy híresztelik be az ilyen férgeket hogy " a világ legnagyobb bicepszű TESTÉPÍTŐJE ". WTF???

több mint 13 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 950 — no es importante
Tisztázzunk le valamit: a syntol olaj nem kox hanem ahogy nevében is benne van: olaj azaz nem izom!
 testepitek.hu/tomegnoveles/dopping/137-synthol-olajat-az-izmokbaJoco
wow, erről eddig még én se hallottam, perpill mondjuk jól elszórakoztatom magam koxos fórumok olvasgatásával, hihetetlenek az emberek...
 bodysport.hu/smf/index.php?topic=1387.30

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
 testepitek.hu/tomegnoveles/dopping/137-synthol-olajat-az-izmokba

több mint 13 éve
hagyjál már... nyomjad egy hónapig a (kreatin+)danabol+napozim+anapolon kombót, aztán még a füleden is izmos leszeljjncaa
nyilván emelgetni kell hozzá a súlyokat, de a képen látható úriemberek mell-bicepsz edzése kórháznyi mennyiségű szteroiddal megtámogatva nem kitartás és erő, hanem inkább szabadidő és józan ész kérdése...jjncaa
megnézem én azt aki ennyi mindent egyszerre tol és nem köt ki a föld alatt záros határidőn belül. Írd még hozzá a metiltesztoszteront is, instant májelégtelenség.
több mint 13 éve
hagyjál már... nyomjad egy hónapig a (kreatin+)danabol+napozim+anapolon kombót, aztán még a füleden is izmos leszeljjncaa
nyilván emelgetni kell hozzá a súlyokat, de a képen látható úriemberek mell-bicepsz edzése kórháznyi mennyiségű szteroiddal megtámogatva nem kitartás és erő, hanem inkább szabadidő és józan ész kérdése...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
zéró edzéssel? megnézném...attól h vki koxol, még ugyanúgy edzenie kell hozzá, ahogy Mozart is mondja.

|
több mint 13 éve
hagyjál már... nyomjad egy hónapig a (kreatin+)danabol+napozim+anapolon kombót, aztán még a füleden is izmos leszel

---
több mint 13 éve
a koxra ugyanúgy kell edzeni. Nem attól lesz ilyen amorf karja, hogy benyomja és magától kinő.
több mint 13 éve
Most az ilyen syntol olajos pojácákat miért kell? Közük nincs a testépítéshez.

több mint 13 éve

MD-ben volt régen Greg Valentino rovat (lehet most is van még), hát nem 100-s a pali.
több mint 13 éve
ha már gyúrás
a fehérje bevitelről kérdeznék, annyit tudok, hogy edzés után gyors felszívódású fehérjét kell bevinni, én a reggeli, napközbeni és esti fogyasztásra lennék kiváncsi, hogy ott milyen kell, lassú vagy gyors?

És egy testrészre heti egy edzés bőven elég, akinek ez nem látszik meg, akkor szarul csinálja a gyakorlatokat.
(kivétel a has, de ott elég minden más nap, minden nap hülyeség csinálni tudtommal)
Én ilyen bontásban csinálom a gyakorlatokat (egy profi testépítő tanácsára): mell-hát, bicepsz-tricepsz, váll-láb
És fejlődök is szépen tőle.

Tényleg kéne gyúrós topik. 😀Newman
Azon a szinten amin mi vagyunk nap közben szerintem nem kell külön költeni fehérjére,legyen edzés utánra egy jobb (tejsavó) aztán nap közben pedig inkább szilárd étel formájában bevinni a kívánt fehérjét. Ahogy Amadeus is mondta,éjjelre a lassú felszívódás a jó (kazein),sokági tartózkodik a gyomorban és folyamatos aminosav áramlást biztosít. De én már erre sem veszek külön,megveszem a zsírszegény túrót,este belapátolok belőle 250gr-ot aztán jóéjszakát.
Jól mondtad egyébként heti egy bőven elég,én mondjuk a láb napra sosem teszek mást mert nem bírnám (vádli,feszítő,hajlító na meg még haza is kell érni 😊 ).

több mint 13 éve
ha már gyúrás
a fehérje bevitelről kérdeznék, annyit tudok, hogy edzés után gyors felszívódású fehérjét kell bevinni, én a reggeli, napközbeni és esti fogyasztásra lennék kiváncsi, hogy ott milyen kell, lassú vagy gyors?

És egy testrészre heti egy edzés bőven elég, akinek ez nem látszik meg, akkor szarul csinálja a gyakorlatokat.
(kivétel a has, de ott elég minden más nap, minden nap hülyeség csinálni tudtommal)
Én ilyen bontásban csinálom a gyakorlatokat (egy profi testépítő tanácsára): mell-hát, bicepsz-tricepsz, váll-láb

Tényleg kéne gyúrós topik. 😀Newman
éjjelre mindenképpen lassú.
több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 658 — Poloska confirmed
Srácok, kéne egy gyúrós topik megint, mert itt szanaszét van flémelve már a topik.szaba
Informatika topik is kéne szerintem eléggé, ha már a kérdések bármiről felének ez a témája. 😊Schleck
Azt már felvetettem, és arra is az volt a válasz hogy fölösleges, úgyhogy gyorsan megyek is és postolok egyet a Horgászat topicba. 😀
több mint 13 éve
beléptem az android világába én is, mégpedig: Samsung Galaxy S Advance...tetszetős a kicsike, bár még csak ismerkedünk! 😊Divat
Kollegám is most cserélte le a Defyt erre. Neki nagyon bejött. Ahogy megnézegettem, nekem is. 😊 Jól lement az ára. GRAFI
jaja durva, 70k-ról 47k(nekünk 40 lett aranytárskártyával)...eléggé bestbuy most, igaz 2év "hűséggel" jár! ZTE Grand X is jó áron van most, de ez intel proci miatt még nem annyira ajánlott még...

|
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 362 — #NoStress
kéne egy k*rvás topik is, Sobri kérésére. itt osztályozná őket, meg beszámolókat írna...
😀JC6
Egy külön Sobri topic kéneAsbee
Mondjuk meg is érdemelném. 😊

több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
kéne egy k*rvás topik is, Sobri kérésére. itt osztályozná őket, meg beszámolókat írna...
😀JC6
Egy külön Sobri topic kéne

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
ha már gyúrás

Tényleg kéne gyúrós topik. 😀

több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
beléptem az android világába én is, mégpedig: Samsung Galaxy S Advance...tetszetős a kicsike, bár még csak ismerkedünk! 😊Divat
Kollegám is most cserélte le a Defyt erre. Neki nagyon bejött. Ahogy megnézegettem, nekem is. 😊 Jól lement az ára.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
😀
több mint 13 éve
Srácok, kéne egy gyúrós topik megint, mert itt szanaszét van flémelve már a topik.szaba
nagyon régen még anno kérdeztem erről Hörit, hogy miért nincs, azt mondta nincs rá igény itt.