Make Love
27 feliratkozó
több mint 12 éve
Ötgratgrat 😊
//1.5 év csúszás. De főleg a vége felé munka mellett már nem voltam túl motivált... 😊Black_Adder
maradsz mscre?
több mint 12 éve
Azért így utólag nosztalgiával tölt el, amikor olvasom, h a "Szebis" 2-esnek örültök, a szofttechről hiszitek, h nehéz tárgy és a valszám ilyen leküzdhetetlen akadályt jelent... 😊Jah grat, én nem hiszem hogy a prog2 nehéz de nekem 2 év csúszást idézett elő így örülök hogy letudtam, semmi nem nehéz csak tanulni kell rá.
Kitartás! Köv félévben jön az adatb meg a grafika...Black_Adder
Annak a valószínűsége hogy holnap tenorral megbukunk valszámon én részemről kisebb , ő részéről mivel folyton csak spar matricákat cserélget nagyobb 😀
Viszont ennek ellenére mindkét szám magas 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Black_Adder: gratulálok! 😊Én is mérnök infón vagyok, a fent említett tantárgyak közül prog2-őn és valszámon már túl vagyok, de a szofttech a köv. félévben jön. 😀
több mint 12 éve
Azért így utólag nosztalgiával tölt el, amikor olvasom, h a "Szebis" 2-esnek örültök, a szofttechről hiszitek, h nehéz tárgy és a valszám ilyen leküzdhetetlen akadályt jelent... 😊Kitartás! Köv félévben jön az adatb meg a grafika...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Gratulálok!ennek mennyi a valószínűsége? :cool:
Én megyek holnap megbukni valszámból 😀tenorx
több mint 12 éve
Gabesz92
1 453
Gratulálok!Csak azért fogsz megbukni, mert hülye "vicceket" posztoltál meg mert vadul ütötted a billentyűzetet a 100 fölötti WPM érdekében. 😀
Én megyek holnap megbukni valszámból 😀tenorx
több mint 12 éve
Öt//1.5 év csúszás. De főleg a vége felé munka mellett már nem voltam túl motivált... 😊
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
szaba
10 546
Mától DIPLOMÁS mérnökinformatikus vagyok!Hány évedbe telt? 😊
Black_Adder
több mint 12 éve
Mától DIPLOMÁS mérnökinformatikus vagyok!Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
több mint 12 éve
Ismerem én azt ne aggódj csak eljutni nem jutottam el odáig. 😀 LZ nagy arc végre spanolhatok vele 😀Prog 2 2-es hát én még tárgynak nem örültem ennyire 😀TocaMert még nem voltál szofttechen. 😀Schleck
több mint 12 éve
Prog 2 2-es hát én még tárgynak nem örültem ennyire 😀TocaMert még nem voltál szofttechen. 😀
több mint 12 éve
Prog 2 2-es hát én még tárgynak nem örültem ennyire 😀
több mint 12 éve
Köszönöm szépen.Kisebbik fiam végigverte Európát és a döntőben kinait(!!) verve nyerte meg a 45. Bodensee tornát, az egyik legrangosabb európai ifjusági tornát. Ugyanitt egy korcsoporttal feljebb nagyobb fiam 92 induló közül 5. lett, úgy hogy a friss olasz bajnokot, a tavalyi gyöztes németet is kiverte és az éremért 3 szettes meccsen bukott.Hatalmas gratula a csemetéknek! Azért ahogy olvasom a kieséses szakaszban már nagyon kemény meccsek voltak. A döntő sem volt egyszerű a kisebbiknek és a nagyobbik is 2 órán belül három 3 szettes meccset játszott, meccslabdáról fordított...
138 egyesület közül a pécsiek ötödikek lettek a csapatversenyben.diverdoc
Hasonló sikereket a továbbiakban is.kittli
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
Kisebbik fiam végigverte Európát és a döntőben kinait(!!) verve nyerte meg a 45. Bodensee tornát, az egyik legrangosabb európai ifjusági tornát. Ugyanitt egy korcsoporttal feljebb nagyobb fiam 92 induló közül 5. lett, úgy hogy a friss olasz bajnokot, a tavalyi gyöztes németet is kiverte és az éremért 3 szettes meccsen bukott.Hatalmas gratula a csemetéknek! Azért ahogy olvasom a kieséses szakaszban már nagyon kemény meccsek voltak. A döntő sem volt egyszerű a kisebbiknek és a nagyobbik is 2 órán belül három 3 szettes meccset játszott, meccslabdáról fordított...
Hasonló sikereket a továbbiakban is.
több mint 12 éve
Kisebbik fiam végigverte Európát és a döntőben kinait(!!) verve nyerte meg a 45. Bodensee tornát, az egyik legrangosabb európai ifjusági tornát. Ugyanitt egy korcsoporttal feljebb nagyobb fiam 92 induló közül 5. lett, úgy hogy a friss olasz bajnokot, a tavalyi gyöztes németet is kiverte és az éremért 3 szettes meccsen bukott.Lehet még erre mit mondani??? Gratulálok ismét.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
Kisebbik fiam végigverte Európát és a döntőben kinait(!!) verve nyerte meg a 45. Bodensee tornát, az egyik legrangosabb európai ifjusági tornát. Ugyanitt egy korcsoporttal feljebb nagyobb fiam 92 induló közül 5. lett, úgy hogy a friss olasz bajnokot, a tavalyi gyöztes németet is kiverte és az éremért 3 szettes meccsen bukott.
138 egyesület közül a pécsiek ötödikek lettek a csapatversenyben.
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
Magyar kupa főtáblára jutottunk a csapattal,végigverve a megye legjobb csapatait 😊 Júniusban döntő,aztán ősszel folytatás a legjobb 64 csapat közt :cool: http://nagyszenasse.gportal.hu/gindex.php?pg=34726376&nid=6200894
több mint 12 éve
Annyira örülök, hogy most nem kell lerágnom a 10 körmömet. 😛
több mint 12 éve
Félévvel végeztem, mez megjött :cool:
több mint 12 éve
Mikey
18 751
Új laptop. 😊
több mint 12 éve
Fostam rendesen a mai naptól, de túl vagyok mind a három vizsgán, eeehhh, sok volt...