NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
53
8
2:20, Arena4
Make Love
27 feliratkozó
több mint 12 éve
KPMG AC jövő szerdán 😊ja még ott vagyok.
Bria ott vagy még amúgy?neuw
Mijaza AC? 😀
több mint 12 éve
jó én meg idióta vok, és oda-vissza 20-at toltunk, szal 40-es volt...viszont meglepően jól vok, és csak a hátsóm fáj. KIRÁLY! alig várom a kövit túrát.
|
több mint 12 éve
Mikey
18 751
en egy szolid 10 km-rel kezdtem, de munka utan hazaesve eppen eleg is volt.tavasz van, vegre!!
több mint 12 éve
Kitűnő volt ma az idő! Meg is kezdtem a bringázást egy 35 km-es alapozással. Jó volt...catattackmi egy szép kis dimbes-dombos 20-ast toltunk, most azt mondom, h jó volt...de hnap sztem nem leszek ilyen vidám... 😊
|
több mint 12 éve
catattack
3 520
Kitűnő volt ma az idő! Meg is kezdtem a bringázást egy 35 km-es alapozással. Jó volt...
több mint 12 éve
KPMG AC jövő szerdán 😊tudtommal ott van
Bria ott vagy még amúgy?neuw
több mint 12 éve
KPMG AC jövő szerdán 😊Bria ott vagy még amúgy?
--------------------------------------------------
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 898
"Ugyanaz a zseni - aki élete során zongoraversenyek tucatját írta - egy olyan hatszólamú gyöngyszemet is papírra vetett, ami a "Nyald a seggem" címet viselte. "😀
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Mégis kapok ösztöndíjat, öröm bódottá! 😀 :cool:
több mint 12 éve
Számításaim szerint olyan 12-15 km/órás sebességgel tolom.10 km :cool: :cool: :cool:Newmanmennyi idő alatt?
én még nyáron futkároztam, akkor egyáltalán nem gyilkos tempóban 55 perc alatt tudtam futni10 km-t.
Ki volt/van tűzve az idei szezonra egy hegyi/dombos-félmaraton, de nem tudom, hogy a tél alatt mennyivel estem vissza, az így sem hűdejó időmből. 😀Bébé
több mint 12 éve
10 km :cool: :cool: :cool:Newmanmennyi idő alatt?
én még nyáron futkároztam, akkor egyáltalán nem gyilkos tempóban 55 perc alatt tudtam futni10 km-t.
Ki volt/van tűzve az idei szezonra egy hegyi/dombos-félmaraton, de nem tudom, hogy a tél alatt mennyivel estem vissza, az így sem hűdejó időmből. 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
wow, szintén 😊 (villamos)10 km :cool: :cool: :cool:NewmanDettó. 😊 [úszva]szaba
több mint 12 éve
ISZONYAT kemény az új imovie trailer funkciója 😀a következő draftos videót így csinálom majd 😂
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
miért kell mindent letagadni és másra fogni? nyugodtan vállald fel! fagyi meccsen is ezt dúdoltad.... 😀nana,ezt Divat ünnepli 😀Jociamúgy meg boldog nőnapot kívánok divatnak,fetomynak és fakenek!JociNeked meg boldog purimot 😉
http://www.youtube.com/watch?v=MwHorJIafHUfetomy
|
több mint 12 éve
nana,ezt Divat ünnepli 😀amúgy meg boldog nőnapot kívánok divatnak,fetomynak és fakenek!JociNeked meg boldog purimot 😉
http://www.youtube.com/watch?v=MwHorJIafHUfetomy
több mint 12 éve
amúgy meg boldog nőnapot kívánok divatnak,fetomynak és fakenek!JociNeked meg boldog purimot 😉
http://www.youtube.com/watch?v=MwHorJIafHU
több mint 12 éve
köszi, viszont neked is a restisek numero unoja....ne tagadd Divat! te nagyobb restiző vagy mint fetomy meg Fake együtt véve.Azért mert te is olyan lusta restitöltelék vagy, mint jozsua kollégád 😛fetomynaaaaaa...én még csak hírből hallottam a restiről, ellenben az emlitett kollegaval aki ott él, szal kikérem magamnak ezen vádakat!Divat
amúgy meg boldog nőnapot kívánok divatnak,fetomynak és fakenek!Joci
ja és 1,2,3...💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋 😀
|
több mint 12 éve
ne tagadd Divat! te nagyobb restiző vagy mint fetomy meg Fake együtt véve.naaaaaa...én még csak hírből hallottam a restiről, ellenben az emlitett kollegaval aki ott él, szal kikérem magamnak ezen vádakat!Divathát nekem 1000* jobban esik, ha abban az időben, még forgolódhatok párat az ágyikómba, h aztán kipihenve munkába indulhassak... 😊DivatAzért mert te is olyan lusta restitöltelék vagy, mint jozsua kollégád 😛fetomy
amúgy meg boldog nőnapot kívánok divatnak,fetomynak és fakenek!
több mint 12 éve
naaaaaa...én még csak hírből hallottam a restiről, ellenben az emlitett kollegaval aki ott él, szal kikérem magamnak ezen vádakat!Azért mert te is olyan lusta restitöltelék vagy, mint jozsua kollégád 😛fetomyAmikor az ember reggel negyed 7-től fut 6 km-t meg még edzeni is van egy kis ideje, akkor érzi azt, hogy kezd helyére állni az élete. Kifejezetten jó érzés. 😊Newmanhát nekem 1000* jobban esik, ha abban az időben, még forgolódhatok párat az ágyikómba, h aztán kipihenve munkába indulhassak... 😊Divat
|
több mint 12 éve
És iskolába be se jársz, mi?szabaFrancokat, 8-ra bementem órára. 😀
több mint 12 éve
Azért mert te is olyan lusta restitöltelék vagy, mint jozsua kollégád 😛Amikor az ember reggel negyed 7-től fut 6 km-t meg még edzeni is van egy kis ideje, akkor érzi azt, hogy kezd helyére állni az élete. Kifejezetten jó érzés. 😊Newmanhát nekem 1000* jobban esik, ha abban az időben, még forgolódhatok párat az ágyikómba, h aztán kipihenve munkába indulhassak... 😊Divat
több mint 12 éve
Amikor az ember reggel negyed 7-től fut 6 km-t meg még edzeni is van egy kis ideje, akkor érzi azt, hogy kezd helyére állni az élete. Kifejezetten jó érzés. 😊Newmanhát nekem 1000* jobban esik, ha abban az időben, még forgolódhatok párat az ágyikómba, h aztán kipihenve munkába indulhassak... 😊
|