NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
42
6
2:20, Arena4
Make Love
27 feliratkozó
több mint 12 éve
na azért kicsit sikerült jobb kedve deríteniük a tnapi nap után éjjel az óriásoknak... :rolleyes: :cool:
|
több mint 12 éve
Mikey
18 751
bizonyara azert mert nem olvastad annak idejen a megfelelo csapattopikot.
több mint 12 éve
koszonom. :ppoén, hogy én régebb óta vagyok itt mint te, mégse tudtam 😂
(bar most nezem a regisztraciod idejet, ertheto, h te nem tudtad.)Mikey
több mint 12 éve
Mikey
18 751
koszonom. :p(bar most nezem a regisztraciod idejet, ertheto, h te nem tudtad.)
több mint 12 éve
Bocsi,nem tudtam hogy Ő a kedvenc irányítód,dehogynem örülhetsz 😊
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Mikey
18 751
ize, attol, h bengals fan vagyok, meg nem orulhetek eli 2. sb gyozelmenek, aki koztudottan a kedvenc iranyitom?
több mint 12 éve
Abszolút nem kötekedésből,de Te nem Bengals drukker voltál?
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
akkor mar en is itt: isten eltessen, minden sigkeszitok legnagyobbika!Mikeymég nem aktuális
több mint 12 éve
Volán W :cool:
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 12 éve
Lassan kitiltanak innen, de kösz.harmadnapos vagyok, most nem tudom rendesen felmérni a terepet
Off: a kép jó lesz?Matthew99
holnap megpróbálok válaszolni... 😀
több mint 12 éve
Lassan kitiltanak innen, de kösz. Off: a kép jó lesz?
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
akkor mar en is itt: isten eltessen, minden sigkeszitok legnagyobbika!MikeyKöszönöm, de nem hiszem hogy így van 😊
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
Mikey
18 751
akkor mar en is itt: isten eltessen, minden sigkeszitok legnagyobbika!
több mint 12 éve
Hát ha már kerek akkor megérdemlem 😊 KöszMeglepetés születésnapi party a legjobb haverjaimmal és a családommal... Megfizethetetlen 😀Matthew99a legjobb
(Boldog Szülinapot, így utólag 😊)Fucu
több mint 12 éve
Meglepetés születésnapi party a legjobb haverjaimmal és a családommal... Megfizethetetlen 😀Matthew99a legjobb
(Boldog Szülinapot, így utólag 😊)
több mint 12 éve
Kösz.Meglepetés születésnapi party a legjobb haverjaimmal és a családommal... Megfizethetetlen 😀Matthew99Off ide, de boldog születésnapot.szaba
több mint 12 éve
szaba
10 545
Meglepetés születésnapi party a legjobb haverjaimmal és a családommal... Megfizethetetlen 😀Matthew99Off ide, de boldog születésnapot.
több mint 12 éve
Meglepetés születésnapi party a legjobb haverjaimmal és a családommal... Megfizethetetlen 😀
több mint 12 éve
2 haver+ 2 üveg JackDaniels :cool:FViktor93+1
Tél :cool: Coloradói idő Magyarországon. 😊
több mint 12 éve
FViktor93
2 173
2 haver+ 2 üveg JackDaniels :cool:
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
akkor matol vegzettsegemet tekintve is bolti elado vagyok, es nem csak azert, mert 2 honapja akkent dolgozom.Akkor gratulálunk hozzá 😊
nem alomszakma ugyan, de most boldogsag van.Mikey
több mint 12 éve
Mikey
18 751
akkor matol vegzettsegemet tekintve is bolti elado vagyok, es nem csak azert, mert 2 honapja akkent dolgozom.nem alomszakma ugyan, de most boldogsag van.
több mint 12 éve
A Malévot sajnálom, de a 31 új Ryanair járatnak nem kicsit örülök 😊
http://insidehandoff.com/