NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
3
3
2:20, Arena4
Make Love
27 feliratkozó
több mint 12 éve
Hétvégén Nation to Nation utánpótlás vállogatott tollaslabda torna volt. 8 nemzet közül Magyarország lett az első (Ausztria ellen 9-0, Finnország ellen 8-1, Szlovákia ellen 7-2, ezzel csoportgyőzelem, elődöntöben Csehország ellen 8-1, döntőben ismét a Szlovákok lealázva 8-1-re). Fiam volt az első táblás játékos, és a torna legjobb játékosa lett a szöv.kapitányok szavazat alapján. Ennél nincs nagyobb öröm egy apának, mint amikor a fiáért szól a himnusz."First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
222222222222222222222222HöriSikerült tehát a küldetés. 😂
több mint 12 éve
ennek nekünk kell örülni 😊222222222222222222222222HöriNem értem miért a Make love topikba került, hogy beragadt a billentyűzeted... 😊Matthew99
több mint 12 éve
222222222222222222222222HöriNem értem miért a Make love topikba került, hogy beragadt a billentyűzeted... 😊
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
gondolom ez esetben 24 vizsga eredménye inkábbmi más?Höri222222222222222222222222HöriEz 24 különböző személy személyi számának első jegye?vadibandi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
mi más?222222222222222222222222HöriEz 24 különböző személy személyi számának első jegye?vadibandi
több mint 12 éve
222222222222222222222222HöriEz 24 különböző személy személyi számának első jegye?
több mint 12 éve
Mert nem maradtál a természetes közegedben... 😊Nah, vége a vizsgaidőszaknak. 😀 :cool:Ja, én is törött kézzel élvezhetem a suliszünetet.szaba
De hogy ne legyen minden fasza, beteg is vagyok, de legalább már az agyamat nem kell kínoznom. 😀 😀Vrijbloed
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
Semmi se lehet tökéletes. 😀 😕Nah, vége a vizsgaidőszaknak. 😀 :cool:Ja, én is törött kézzel élvezhetem a suliszünetet.szaba
De hogy ne legyen minden fasza, beteg is vagyok, de legalább már az agyamat nem kell kínoznom. 😀 😀Vrijbloed
több mint 12 éve
szaba
10 545
Nah, vége a vizsgaidőszaknak. 😀 :cool:Ja, én is törött kézzel élvezhetem a suliszünetet.
több mint 12 éve
Nah, vége a vizsgaidőszaknak. 😀 :cool: De hogy ne legyen minden fasza, beteg is vagyok, de legalább már az agyamat nem kell kínoznom. 😀 😀
több mint 12 éve
szaba
10 545
5-ös vizsga rulz. :rolleyes:
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
megrendeltem a repjegyet, szombaton, életemben először, united meccs 😊gabtsiGratuláció 😊 Biztos nagy élmény lesz, irigyellek 😊 majd ha lehet képeket mutass utána 😊
több mint 12 éve
megrendeltem a repjegyet, szombaton, életemben először, united meccs 😊
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
nyilván annak a hibája, aki ugrik rá, de attól még trollkodás
több mint 12 éve
akkor ez kinek is a hibája végül? 😊 hogy lehet, hogy a fórumozók nagytöbbsége amúgy nem száll vitába vele? mert tudják, hogy felesleges flame war...pc_xigen, az az előző érv elég csúnya öngól volt 😛
több mint 12 éve
akkor ez kinek is a hibája végül? 😊 hogy lehet, hogy a fórumozók nagytöbbsége amúgy nem száll vitába vele? mert tudják, hogy felesleges flame war...Nincs ez túlreagálva, ő viszi a dolgokat nagyon túlzásba. Nem létezik hogy valaki ennyire fanatikusan naiv legyen...Semmi különös, csak a szokásos. Pats topikban kicsit előreszaladt az időben.Többiek meg nem értették meg. 😀Szerintem is túl van reagálva ez a Sobri dolog, de az adminok tudják... én mindig szívesen olvastam, amiket ír, még ha irdatlan nagy faszságok is voltak néha 😊pc_x
Szerintem mulatságos volt, nem érdemelt bant. 😛xrace77
Beir valamit amire ugranak az emberek és ezzel mégjobban adják alá a lovat...gravedigger
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nincs ez túlreagálva, ő viszi a dolgokat nagyon túlzásba. Nem létezik hogy valaki ennyire fanatikusan naiv legyen...Szerintem is túl van reagálva ez a Sobri dolog, de az adminok tudják... én mindig szívesen olvastam, amiket ír, még ha irdatlan nagy faszságok is voltak néha 😊pc_xMi volt?AsbeeSemmi különös, csak a szokásos. Pats topikban kicsit előreszaladt az időben.Többiek meg nem értették meg. 😀
Beir valamit amire ugranak az emberek és ezzel mégjobban adják alá a lovat...
több mint 12 éve
Szerintem is túl van reagálva ez a Sobri dolog, de az adminok tudják... én mindig szívesen olvastam, amiket ír, még ha irdatlan nagy faszságok is voltak néha 😊Mi volt?AsbeeSemmi különös, csak a szokásos. Pats topikban kicsit előreszaladt az időben.Többiek meg nem értették meg. 😀
több mint 12 éve
xrace77
4 515
Mi volt?AsbeeSemmi különös, csak a szokásos. Pats topikban kicsit előreszaladt az időben.Többiek meg nem értették meg. 😀
Szerintem mulatságos volt, nem érdemelt bant. 😛
több mint 12 éve
Mi volt?