NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
170
17
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
80
13
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
70
15
22:25
Make Love
27 feliratkozó
több mint 12 éve
nekem 10-ből kell menni, de szerintem vagy 20-szor fogok minimum 😀Höri😂 😂 😂 😂
3. vizsgán köll fizetni? Ha igen, érdemes B vizsgán átslisszanni. 😀 😛
több mint 12 éve
nekem 10-ből kell menni, de szerintem vagy 20-szor fogok minimum 😀
több mint 12 éve
Nekem így maradt 3 januárra, és ha jól csinálom, akkor érdemben egyik sem zavar be a PO-ra. 😊Mind a 4 vizsga letudva, egyik se bukó, jöhet a Karácsony meg az NFL. 😊 😂VrijbloedJó neked, nekem minden vizsgám januárban lesz.... 😕Newman
több mint 12 éve
Mind a 4 vizsga letudva, egyik se bukó, jöhet a Karácsony meg az NFL. 😊 😂VrijbloedJó neked, nekem minden vizsgám januárban lesz.... 😕
több mint 12 éve
Mind a 4 vizsga letudva, egyik se bukó, jöhet a Karácsony meg az NFL. 😊 😂
több mint 12 éve
Harmadik póton csak meglett a lineáris algebra aláírásom! 😂 http://noob.hu/2011/11/25/tumblr_luo9on3Bfl1qes1ceo1_500.gif
Kár, hogy cserébe még vizsgázni se voltam semmiből, így kredit nélkül vagyok, de drága egyetemem így is utalt nekem 8 ezer forintot karácsonyra. 😀
több mint 12 éve
3-MAS PROG, 3-MAS 😀 így már van 9 kreditem 😀
még kell 21 😀
több mint 12 éve
Társadalmi elvárás... 😀 Én meglennék nélküle.Anyu most van itthon, 20-án utazik vissza Afganisztánba külszolgálatra. Ráadásul mindannyian ateisták vagyunk, így nekünk édes mindegy, hogy 24-e vagy 18-a, de lehetne akár februát 10. is. Amúgy kifejezetten vicces, hogy még jól is jön ki, mert így mindenféle családi perpatvar nélkül simán meg tudom nézni 24-én a Steelers-meccset. 😀Soldadosennyi erovel minek karacsonyoztok ? 😊Fake
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Anyu most van itthon, 20-án utazik vissza Afganisztánba külszolgálatra. Ráadásul mindannyian ateisták vagyunk, így nekünk édes mindegy, hogy 24-e vagy 18-a, de lehetne akár februát 10. is. Amúgy kifejezetten vicces, hogy még jól is jön ki, mert így mindenféle családi perpatvar nélkül simán meg tudom nézni 24-én a Steelers-meccset. 😀Soldadosennyi erovel minek karacsonyoztok ? 😊
több mint 12 éve
szaba
10 545
Te meg nem tudsz. 😛az a baj szaba hogy nem ott laksz 😮HöriKaptam a Vas megyei főkapitányságról egy levelet, hogy a júniusi sebesség túllépésemet újra vizsgálták. Rájöttek, hogy a mérőműszer hibahatárát rosszul adták meg és visszajár az általam befizetett összegből. Isten áldja a bürokráciát, és Boldog Karácsonyt a Vas megyei kapitányság dolgozóinak! 😀kittliNa basszus, ilyet nekem is küldhetnének.szaba
több mint 12 éve
vassadi
15 617
ééés a Packers másnap játszik 😊Azt már én is gond nélkül meg tudom nézni teljes egészében.
(persze ha úgy, mint tegnap, akkor én is rossz topikban járok)Szobi22
A kérdés csak az, hogy megéri-e: biztos ligaelső vs. playofftól már búcsúzó csapat, még akkor is, ha az egyik legnagyobb rangadó...
több mint 12 éve
De igen.De most már nem központilag onnan küldik az egész országba?Matthew99Na basszus, ilyet nekem is küldhetnének.szabaaz a baj szaba hogy nem ott laksz 😮Höri
több mint 12 éve
De most már nem központilag onnan küldik az egész országba?az a baj szaba hogy nem ott laksz 😮HöriKaptam a Vas megyei főkapitányságról egy levelet, hogy a júniusi sebesség túllépésemet újra vizsgálták. Rájöttek, hogy a mérőműszer hibahatárát rosszul adták meg és visszajár az általam befizetett összegből. Isten áldja a bürokráciát, és Boldog Karácsonyt a Vas megyei kapitányság dolgozóinak! 😀kittliNa basszus, ilyet nekem is küldhetnének.szaba
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
az a baj szaba hogy nem ott laksz 😮Kaptam a Vas megyei főkapitányságról egy levelet, hogy a júniusi sebesség túllépésemet újra vizsgálták. Rájöttek, hogy a mérőműszer hibahatárát rosszul adták meg és visszajár az általam befizetett összegből. Isten áldja a bürokráciát, és Boldog Karácsonyt a Vas megyei kapitányság dolgozóinak! 😀kittliNa basszus, ilyet nekem is küldhetnének.szaba
több mint 12 éve
szaba
10 545
Kaptam a Vas megyei főkapitányságról egy levelet, hogy a júniusi sebesség túllépésemet újra vizsgálták. Rájöttek, hogy a mérőműszer hibahatárát rosszul adták meg és visszajár az általam befizetett összegből. Isten áldja a bürokráciát, és Boldog Karácsonyt a Vas megyei kapitányság dolgozóinak! 😀kittliNa basszus, ilyet nekem is küldhetnének.
több mint 12 éve
Munkavédelem zh alatt karácsonyi dallamokat játszott a tanár, óriási volt. 😊
több mint 12 éve
Kaptam a Vas megyei főkapitányságról egy levelet, hogy a júniusi sebesség túllépésemet újra vizsgálták. Rájöttek, hogy a mérőműszer hibahatárát rosszul adták meg és visszajár az általam befizetett összegből. Isten áldja a bürokráciát, és Boldog Karácsonyt a Vas megyei kapitányság dolgozóinak! 😀
több mint 12 éve
ééés a Packers másnap játszik 😊Hogy tudják a Karácsonyt pont a Detroit-SD meccs napjára tenni?BazzaniTe még jól jártál, mert a 22 órai idősávban van, addigra bőven le lehet tudni az ajándékozást, vacsorát, stb.
Igyekszem majd én is az első negyed felénél nem többet kihagyni a Steelers-meccsből.vassadi
(persze ha úgy, mint tegnap, akkor én is rossz topikban járok)
több mint 12 éve
A 19 órára amit mondni tudnék az nem ebbe a topicba való. 😕Hogy tudják a Karácsonyt pont a Detroit-SD meccs napjára tenni?BazzaniTe még jól jártál, mert a 22 órai idősávban van, addigra bőven le lehet tudni az ajándékozást, vacsorát, stb.
Igyekszem majd én is az első negyed felénél nem többet kihagyni a Steelers-meccsből.vassadi
No de majd a két kis csajszi mosolya kárpótol mindenért.
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Hogy tudják a Karácsonyt pont a Detroit-SD meccs napjára tenni?BazzaniTe még jól jártál, mert a 22 órai idősávban van, addigra bőven le lehet tudni az ajándékozást, vacsorát, stb.
Igyekszem majd én is az első negyed felénél nem többet kihagyni a Steelers-meccsből.
több mint 12 éve
Hogy tudják a Karácsonyt pont a Detroit-SD meccs napjára tenni?Anyu most van itthon, 20-án utazik vissza Afganisztánba külszolgálatra. Ráadásul mindannyian ateisták vagyunk, így nekünk édes mindegy, hogy 24-e vagy 18-a, de lehetne akár februát 10. is. Amúgy kifejezetten vicces, hogy még jól is jön ki, mert így mindenféle családi perpatvar nélkül simán meg tudom nézni 24-én a Steelers-meccset. 😀SoldadosA december 24. hülyeség Jézus születési dátumának. Csak a napforduló miatt van ez a dátum.szaba
több mint 12 éve
szaba
10 545
Anyu most van itthon, 20-án utazik vissza Afganisztánba külszolgálatra. Ráadásul mindannyian ateisták vagyunk, így nekünk édes mindegy, hogy 24-e vagy 18-a, de lehetne akár februát 10. is. Amúgy kifejezetten vicces, hogy még jól is jön ki, mert így mindenféle családi perpatvar nélkül simán meg tudom nézni 24-én a Steelers-meccset. 😀SoldadosA december 24. hülyeség Jézus születési dátumának. Csak a napforduló miatt van ez a dátum.
több mint 12 éve
Anyu most van itthon, 20-án utazik vissza Afganisztánba külszolgálatra. Ráadásul mindannyian ateisták vagyunk, így nekünk édes mindegy, hogy 24-e vagy 18-a, de lehetne akár februát 10. is. Amúgy kifejezetten vicces, hogy még jól is jön ki, mert így mindenféle családi perpatvar nélkül simán meg tudom nézni 24-én a Steelers-meccset. 😀
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Kibaszott vicces, hogy mi ma karácsonyozunk! 😊SoldadosElnéztétek a naptárat vagy 19órától játszik jövő szombaton a Steelers? 😀