NFL eredménykövetés - 6 aktív topik
RedZone week 12
126
14
19:00
Washington Commanders - Dallas Cowboys
93
18
Chicago Bears - Minnesota Vikings
28
14
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
11
4
22:05
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
3
3
22:25
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
1
1
22:25
Make Love
27 feliratkozó
több mint 13 éve
Hehe, a sok buzi skótot bármikor lefőzöm a saját pályájukon, a skót és a brit pártrendszer összehasonlításáról írt esszém kiemelkedett a csoportból, gyökér banda 😛
több mint 13 éve
Hehe, a sok buzi skótot bármikor lefőzöm a saját pályájukon, a skót és a brit pártrendszer összehasonlításáról írt esszém kiemelkedett a csoportból, gyökér banda 😛
több mint 13 éve
Nagyon adta ez a seniortábor is 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ohio-i emberrel online közvetítésen követni az OSU-Michigant, ráadásul még ki is kapnak, EPIC. mindenképp próbáljátok ki 😀
több mint 13 éve
Ezt a hszt már az ipademről írom 😊Nem ugyanaz azért. 😊Ha lesz iPad, lesz rendes gép is. Szinte adja magát. A szinkronizálás, az iTunes, a kézreállóság, és hogy milyen olcsón ki lehet fogni mind-mind a Mac karjaiba fognak taszajtani. 😊Sobri Jóskaegy billt fogok venni majd hozzaJJ
De nem akarlak kapacitálni, majd ráérzel.
Most péntek a Black Friday?
Akkor veszel iPad-et?Sobri Jóska
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
szaba
10 545
Ja.ámbár? 😊 az is idegesít?eaglesmcnabbwtf? úgy tűnik nem tudok helytelenül írni, ly-al akartam, hogy rávilágítsak a hibára 😕 a de viszontba nem mennék bele, nekem bassza a fülem :\kristofA de viszont kb. olyan, mint ha azt mondanád, hogy azonban ellenben. Nagyon idegesítő tud lenni.szaba
több mint 13 éve
ámbár? 😊 az is idegesít?wtf? úgy tűnik nem tudok helytelenül írni, ly-al akartam, hogy rávilágítsak a hibára 😕 a de viszontba nem mennék bele, nekem bassza a fülem :\kristofA de viszont kb. olyan, mint ha azt mondanád, hogy azonban ellenben. Nagyon idegesítő tud lenni.szaba
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Én is ezt szoktam válaszolni, ha valaki nem veszi észre a különbséget 😀Meg kell neki ezt mutatni. Szerintem zseniális.EscaladeLegjobb tudomásom szerint a "muszáj" pontos j. 😛 😊sztem is. Az egyenlőre meg a leggyakoribb hiba a magyar szövegkörnyezetben, szinte már észre sem veszik az emberek. Volt olyan akinek elmagyaráztam a különbséget de nem tudta megérteni...davemayer
DS!Darksun3
több mint 13 éve
szaba
10 545
wtf? úgy tűnik nem tudok helytelenül írni, ly-al akartam, hogy rávilágítsak a hibára 😕 a de viszontba nem mennék bele, nekem bassza a fülem :\kristofA de viszont kb. olyan, mint ha azt mondanád, hogy azonban ellenben. Nagyon idegesítő tud lenni.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
wtf? úgy tűnik nem tudok helytelenül írni, ly-al akartam, hogy rávilágítsak a hibára 😕 a de viszontba nem mennék bele, nekem bassza a fülem :\
több mint 13 éve
így igaz 😀 mentségemre szóljon hogy eddig írásban nem használtam, szóban meg mindegy 😀 ettől függetlenül igazad van.Mármint a különírott változata. 😉Schleckúgy érted egyelőrekár hogy a deviszont értelmes 😀eaglesmcnabb
(ez lassan már annyi fel tud baszni, mint a 'deviszont' vagy a 'muszály', broáf)kristof
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
A de viszont értelmes és nem is hivatalosan helytelen. Viszont szószaporítás, mitől fogva felesleges. Ennyi erővel azt is lehetne mondani, hogy a "de viszont" nem helytelen, de viszont azonban ellenben ugyanakkor ámbár ennek ellenére csak idő és szópazarlás. 😊 Úgyhogy igaz, hogy kristof nem szereti, de viszont azonban ellenben ugyanakkor ámbár ennek ellenére kénytelen elfogadni 😀
több mint 13 éve
Meg kell neki ezt mutatni. Szerintem zseniális.sztem is. Az egyenlőre meg a leggyakoribb hiba a magyar szövegkörnyezetben, szinte már észre sem veszik az emberek. Volt olyan akinek elmagyaráztam a különbséget de nem tudta megérteni...davemayerúgy érted egyelőreLegjobb tudomásom szerint a "muszáj" pontos j. 😛 😊
(ez lassan már annyi fel tud baszni, mint a 'deviszont' vagy a 'muszály', broáf)kristof
DS!Darksun3
több mint 13 éve
Mármint a különírott változata. 😉úgy érted egyelőrekár hogy a deviszont értelmes 😀eaglesmcnabb
több mint 13 éve
úgy érted egyelőrekár hogy a deviszont értelmes 😀
több mint 13 éve
mert a muszály nálunk cenzúrázva van és automatikusan kijavítja a fórum 😀
több mint 13 éve
sztem is. Az egyenlőre meg a leggyakoribb hiba a magyar szövegkörnyezetben, szinte már észre sem veszik az emberek. Volt olyan akinek elmagyaráztam a különbséget de nem tudta megérteni...úgy érted egyelőreLegjobb tudomásom szerint a "muszáj" pontos j. 😛 😊
DS!Darksun3
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
úgy érted egyelőreLegjobb tudomásom szerint a "muszáj" pontos j. 😛 😊
DS!
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
úgy érted egyelőre(ez lassan már annyi fel tud baszni, mint a 'deviszont' vagy a 'muszály', broáf)
több mint 13 éve
:rolleyes: :cool: (egyenlőre ide, aztán gondolom majd hamarosan a konkurens topikba... 😀 )
|
több mint 13 éve
Nem ugyanaz azért. 😊egy billt fogok venni majd hozzaJJezt barmikor adom, hogy biztosan nem leszJJHa lesz iPad, lesz rendes gép is. Szinte adja magát. A szinkronizálás, az iTunes, a kézreállóság, és hogy milyen olcsón ki lehet fogni mind-mind a Mac karjaiba fognak taszajtani. 😊Sobri Jóska
De nem akarlak kapacitálni, majd ráérzel.
Most péntek a Black Friday?
Akkor veszel iPad-et?
több mint 13 éve
egy billt fogok venni majd hozzaHa lesz iPad, lesz rendes gép is. Szinte adja magát. A szinkronizálás, az iTunes, a kézreállóság, és hogy milyen olcsón ki lehet fogni mind-mind a Mac karjaiba fognak taszajtani. 😊Sobri JóskaEbbe a 45 $ -ba fogadok, hogy ha lesz iPad-ed, akkor 1 éven belül lesz asztali Mac-ed/Apple laptopod is. 😊Sobri Jóskaezt barmikor adom, hogy biztosan nem leszJJ
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal