NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
171
13
19:00
RedZone week 12
86
12
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
82
9
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
67
15
Washington Commanders - Dallas Cowboys
59
11
Houston Texans - Tennessee Titans
24
6
Chicago Bears - Minnesota Vikings
23
10
Indianapolis Colts - Detroit Lions
13
9
Make Love
27 feliratkozó
több mint 13 éve
Ha lesz iPad, lesz rendes gép is. Szinte adja magát. A szinkronizálás, az iTunes, a kézreállóság, és hogy milyen olcsón ki lehet fogni mind-mind a Mac karjaiba fognak taszajtani. 😊ezt barmikor adom, hogy biztosan nem leszJJde orulok hogy kivartam az ipad-vasarlassal a black fridayt, a best buy 45$ offot iger, az apple valoszinuleg ennel is tovabb megy majd 😊JJEbbe a 45 $ -ba fogadok, hogy ha lesz iPad-ed, akkor 1 éven belül lesz asztali Mac-ed/Apple laptopod is. 😊Sobri Jóska
több mint 13 éve
ezt barmikor adom, hogy biztosan nem leszde orulok hogy kivartam az ipad-vasarlassal a black fridayt, a best buy 45$ offot iger, az apple valoszinuleg ennel is tovabb megy majd 😊JJEbbe a 45 $ -ba fogadok, hogy ha lesz iPad-ed, akkor 1 éven belül lesz asztali Mac-ed/Apple laptopod is. 😊Sobri Jóska
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
de orulok hogy kivartam az ipad-vasarlassal a black fridayt, a best buy 45$ offot iger, az apple valoszinuleg ennel is tovabb megy majd 😊JJEbbe a 45 $ -ba fogadok, hogy ha lesz iPad-ed, akkor 1 éven belül lesz asztali Mac-ed/Apple laptopod is. 😊
több mint 13 éve
de orulok hogy kivartam az ipad-vasarlassal a black fridayt, a best buy 45$ offot iger, az apple valoszinuleg ennel is tovabb megy majd 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Ahogy sétáltam hazafele olyan háromnegyed hat felé én is pont bele botlottam egy disznótorba,nem vagy véletlen szoboszlai? 😀
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Heh ismételten elérkezett a várva várt nap, a disznóvágás. nagyfater ismét elnyerte a legrészegebb férfi , nagymuter pedig a legidegesebb női főszereplő díját. Szerencsétlen öreg szerintem megitta az összes bort amit legutóbb csinált 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
xrace77
4 515
olyan jó, hogy itt a bowl.hu-n mindig van 1-2 aktuálisan felkapott topik, ami az ilyen ronda novemberi napokon egy kis jókedvet tud csempészni az ember életébe... 😊triangle😂 😂 😂
több mint 13 éve
Gabesz92
1 453
Ennek szerintem mindenki örül és ebben a nagy ködben "tudjuk ki" mutatja az utat, nehogy eltévedjünk. 😀olyan jó, hogy itt a bowl.hu-n mindig van 1-2 aktuálisan felkapott topik, ami az ilyen ronda novemberi napokon egy kis jókedvet tud csempészni az ember életébe... 😊triangleÖrülsz,hogy megszabadultatok a "Brady kiégett" témától mi?
😀Bazzani
több mint 13 éve
olyan jó, hogy itt a bowl.hu-n mindig van 1-2 aktuálisan felkapott topik, ami az ilyen ronda novemberi napokon egy kis jókedvet tud csempészni az ember életébe... 😊triangleÖrülsz,hogy megszabadultatok a "Brady kiégett" témától mi?
😀
több mint 13 éve
olyan jó, hogy itt a bowl.hu-n mindig van 1-2 aktuálisan felkapott topik, ami az ilyen ronda novemberi napokon egy kis jókedvet tud csempészni az ember életébe... 😊triangleéppen ezzel kapcsolatban akartam én is méklávolni egyet 😀 igaz nem rondák a napok 😛 de hát kétségkívül igazi fény az éjszakában 😊
több mint 13 éve
triangle
1 283
olyan jó, hogy itt a bowl.hu-n mindig van 1-2 aktuálisan felkapott topik, ami az ilyen ronda novemberi napokon egy kis jókedvet tud csempészni az ember életébe... 😊
több mint 13 éve
Most keltem fel a tegnap esti/ma hajnali tivornyából,Ossian+Kárpátia koncert a lovardában,felejthetetlen élmény volt,főleg azon kapom a legjobban hogy gyakorlatilag egy 2 méterre csápoltam Paksi Endrétől :cool: nincs hangom iszonyat volt 😊
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Felvettek életem első munkahelyére, éjahó. Nem álmaim munkája, és halálra se fogom keresni magam, de valahol el kell kezdeni.MikeyGratula.
Üdv a mókuskerékben. 😉
több mint 13 éve
Felvettek életem első munkahelyére, éjahó. Nem álmaim munkája, és halálra se fogom keresni magam, de valahol el kell kezdeni.MikeyOffoltad az eddigi melódat, vagy ott kaptál hosszútávú szerződést?
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
szaba
10 545
Felvettek életem első munkahelyére, éjahó. Nem álmaim munkája, és halálra se fogom keresni magam, de valahol el kell kezdeni.MikeyEz a beszéd 😊 sok sikert!
több mint 13 éve
Felvettek életem első munkahelyére, éjahó. Nem álmaim munkája, és halálra se fogom keresni magam, de valahol el kell kezdeni.MikeyGrat
több mint 13 éve
Mikey
18 751
Felvettek életem első munkahelyére, éjahó. Nem álmaim munkája, és halálra se fogom keresni magam, de valahol el kell kezdeni.
több mint 13 éve
Pfhúúú, akkor megértem az örömödet. 😊 😂Idén eddig bejártam... :/ Így azért lazább lesz :cool:AsbeeIsmét koleszos lettem :cool:Asbee
Eddig nem az voltál? 😛
Így csak feleannyit kell fizetni per hónap? 😛Vrijbloed
több mint 13 éve
Idén eddig bejártam... :/ Így azért lazább lesz :cool:Ismét koleszos lettem :cool:Asbee
Eddig nem az voltál? 😛
Így csak feleannyit kell fizetni per hónap? 😛Vrijbloed
több mint 13 éve
Ismét koleszos lettem :cool:Asbee
Eddig nem az voltál? 😛
Így csak feleannyit kell fizetni per hónap? 😛
több mint 13 éve
Ismét koleszos lettem :cool:
több mint 13 éve
a penteken megrendelt cipo keddre megerkezett, fekete cipofuzovel igen betyaros 😊 Toys R us-ban meg 3.5 $-ert is vannak McFarlane figurak, mi lesz itt black fridaykor...
---
több mint 13 éve
Gondoltam. 😛 Úgy volt, hogy pártatlanul nézem a meccset, de ezen beszólás hatására, elmozdultam a Frisco felé. 😛Akkor inkább megpróbálom lecsapni. Nagyon kedves. 😛 Mi van Asbee, be vagy gyulladva a ma esti meccs miatt? 😛VrijbloedTeljes mértékben 😀Asbee
több mint 13 éve
Akkor inkább megpróbálom lecsapni. Nagyon kedves. 😛 Mi van Asbee, be vagy gyulladva a ma esti meccs miatt? 😛VrijbloedTeljes mértékben 😀